bende beklemedeyim ama doktor giderse diye çok korkuyorum acaba yaptırıp kurtulsammıki aklım karıştı ama özkan bey bile bana herkez düğünden 6 ay veya 3 ay önce yaptırıyo sen niye şimdi yaptırıyosun diye sordu:26:
yaparken hissetmedim ama iki gün canım yandı epey. ağrı kesici ile antibiyotik kullanıyorum. bir de günde üç kere batikon ile pansuman yapıyorum. bugün üçüncü gün daha iyiyim. bir an önce iyileşsem keşke
kayıt falan alyrmu doktorr??
bnde öle düşnyrm ztn cnm ..
her yerde karsıma cıkıyr yaa.
düşünyrm her zmn ... o an brsey yapmasamda gecmste bir sey oldgu için hep eziklik hissdyrm ..
telfnla direk doktrla görseblyrmuyz??
bide ben mesela sehr dışındn gdcem dielm ki 2 gün müsaatm o günlerde. bna uyan satlrde ayrlyblrler mi ??
byk olaslkla ben bu haytyı yptgm erkk arkdsm la gtcem
tek göndermezms basıma bsey gelr die
o ynden sıkıntı olur mu blmyrm karsıkk yani:)
artık doktora derm bunla yaptk işte düzeltcezz
ayrılmıştık ...
bu olaydan dolayı bayıldım bi gün arastrma yaprken ..
o gün anladm artk kaldramadgmı bu yükü..
anlattım ona güzelce..
ögrenciyiz sonucta bana yardımcı olur musun dedim..
buna güvenyrdu ... baska birisyle evlenemcgmi falan ..basta biraz kötü oldu ..
snra mutllgm için kabul etti. .
sdcee para konusunda yardımcı olsun istyrm.....
ben ama o zmnda sadece para için bunu istysun zart zurt konuscak .. para biriktgnde tamam brlkte gidelm dedim bnde en son..
tek basıma o kadr para brktrmem zor olck ..
sonucta tek basıma yapmadım.. yardm etmk zorunda bi yerde..
an azından yardımcı olacakmış. arkasında dönüp bakmadan gidenler var. her şeyi tek başımıza göğüslüyoruz. başarırız inşallah.
senin kontrole ne zaman çağırdı?tutup tutmadığı o zaman belli olacak sanırım..bizi haberder et..
betateta düğününe az kalmış inş hersey yolunda gider bi sorun cıkmaz bizleri habersiz bırakma olur mu
off okudukca stres oluom ben...elanur canım benim tabiki de destek olucaz birbirimize...başka kime anlatabiliriz ki derdimizi.başka kim anlar bizi...şu pzartesi geçsin..az da olsa iyi bir haber duyma umudum var..belkide kendimi kandırıyorum bilmiyorum..kızlar neolur dua edin bana[/QUOYA
YAŞAMAKTANSA öncelikli olrak dualarım seninle kontrol için mi gidiyorsun.evet burda birbirimize destek olcaz ve umudumuzu hiç kaybetmices .ve lütfen düğünü olcaklar habersiz bırakmayın bizi cok ihtiyacımız var
off okudukca stres oluom ben...elanur canım benim tabiki de destek olucaz birbirimize...başka kime anlatabiliriz ki derdimizi.başka kim anlar bizi...şu pzartesi geçsin..az da olsa iyi bir haber duyma umudum var..belkide kendimi kandırıyorum bilmiyorum..kızlar neolur dua edin bana
cnnm bennnmm kenndne cook dkkt et öncelklee..
dularm sennle cnm mnkperm bnm .adına cıook sevndm en azndan zor olanı atlattın :)
ben sdcee nedn genel anestezi yaptlr onu anlmadm??
bide galiba bu tutma işi tamamem kişinn yapısına baglı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?