insanın psikolojisi düzeliyor. biri ile tanışınca aklında ameliyat derdi olmuyor. keşke daha önce yaptırsaydım dedim hep. hem insanı başka hatalardan da koruyor.

kayıt falan alyrmu doktorr??

özel mesaj yollayamıyorum canım. buradan yazayım. kayıt almıyor. ben başka isimle gittim. nüfus kağıdı vs. hiçbir şey istemiyor.

bence yaptır kurtul canım. ben çok pişmanım erken yaptırmadığım için. doktorla konuş rahatlatır seni. çok normal onlar için. eninde sonunda yaptıracaksın. stresinden kurtul. gitsem mi gitmesem mi diye düşünmektense iyileşip kurtulursun.

bnde öle düşnyrm ztn cnm ..
her yerde karsıma cıkıyr yaa.
düşünyrm her zmn ... o an brsey yapmasamda gecmste bir sey oldgu için hep eziklik hissdyrm ..
telfnla direk doktrla görseblyrmuyz??
bide ben mesela sehr dışındn gdcem dielm ki 2 gün müsaatm o günlerde. bna uyan satlrde ayrlyblrler mi ??

ben sekreterle konuşurken kendisi doktora verdi. doktorla konuşabiliyorsun. bana istediğim saate verdi. gittiğimde kimse yoktu. ben oradayken de kimse gelmedi. oradaki sekreter kadın da destek oluyor. kendini kötü hissetmemen için elinden geleni yapıyorlar. kaç zamandır burayı takip ediyorum. biri gitse de bilgilendirse diye bekliyordum. o yüzden bu kadar çok yazdım. insan kendini çok yalnız hissediyor. herkese yardımcı olmak istiyorum.

byk olaslkla ben bu haytyı yptgm erkk arkdsm la gtcem
tek göndermezms basıma bsey gelr die
o ynden sıkıntı olur mu blmyrm karsıkk yani:)
artık doktora derm bunla yaptk işte düzeltcezz

byk olaslkla ben bu haytyı yptgm erkk arkdsm la gtcem
tek göndermezms basıma bsey gelr die
o ynden sıkıntı olur mu blmyrm karsıkk yani:)
artık doktora derm bunla yaptk işte düzeltcezz

değişikmiş senin durumun da :) istediğin kişiyle git sorun olmaz ki. senin destekçin varmış diyeceğim ama ne olursa olsun acı bir durum. bunu yaptırmak zorunda kalmak çok acı. bir an önce kurtulursun inşallah sen de. operasyondan sonra ağrı kesici iğne yapıyor. o da bir süre idare ediyor.

ayrılmıştık ...
bu olaydan dolayı bayıldım bi gün arastrma yaprken ..
o gün anladm artk kaldramadgmı bu yükü..
anlattım ona güzelce..
ögrenciyiz sonucta bana yardımcı olur musun dedim..
buna güvenyrdu ... baska birisyle evlenemcgmi falan ..basta biraz kötü oldu ..
snra mutllgm için kabul etti. .
sdcee para konusunda yardımcı olsun istyrm.....
ben ama o zmnda sadece para için bunu istysun zart zurt konuscak .. para biriktgnde tamam brlkte gidelm dedim bnde en son..
tek basıma o kadr para brktrmem zor olck ..
sonucta tek basıma yapmadım.. yardm etmk zorunda bi yerde..

an azından yardımcı olacakmış. arkasında dönüp bakmadan gidenler var. her şeyi tek başımıza göğüslüyoruz. başarırız inşallah.

off okudukca stres oluom ben...elanur canım benim tabiki de destek olucaz birbirimize...başka kime anlatabiliriz ki derdimizi.başka kim anlar bizi...şu pzartesi geçsin..az da olsa iyi bir haber duyma umudum var..belkide kendimi kandırıyorum bilmiyorum..kızlar neolur dua edin bana

kötüyede hazrlan kii umtlanms gbi olma cnm bnmm:S

merhaba kızlar, en sonunda büun hymenoplasty oldum

başlayayım anlatmaya..

öncelikle doç. dr murat bey yaptı onu söyleyeyim..ben bu kadar tatlı bu kadar iy bi doktor görmedim...uzun uzun konuştuk.....benim doğru bildiklerim meğer yanlışmış, zat kendiside internette bir sürü yanlış bilgi var dedi....

ben genel anestezi ile oldum ama doktor muayene ederken ağladım zırzırçok tuhaf oldum sonra zaten bişi enjekte ettiler uyudum...sanırım13:45 gibiydi odaya girdiğimde 15:30 da uyandım...genel anestezinin etkisinden mi bilmiyorum çok üşüdüm uyandığımda...biraz daha dinlendim ve işe dönmek zoerunda olduumdan ayaklandım..başım çok döndü çokhalsizdim. operasyon 45 dakka sürmüş.hiç bişey hissetmedim genel olduğu için..yalnız uyandığımda sızlmayla birlikte bir acı vardı. yarın duş alabilirim 15 gün ayakrta ve ılık uyla duş alıcakmışım, birde sıvı beslenicem kabız olmamak için...antibiyorik verdi onu kullanıyorum...ilk zamanlar hariç 2-3 saat sonra ağrı geçti hiç ağrı kesici kullanmadım...şimdi çoook hafif bi ağrı var..ve gerginlik hissediyorum..

40 gün sonra flep in ttutup tutmadığı belli olacakmış....tutmazsa düğünden önce geçici yaptıracağım...hani şu flep yapıp sonradan düğüne yakın görmek isteyenler varya..onların yaptığı ameliyat tutmamış anlamna geliyormuş bu......yni apaçık kandırıyorlar..

doktor bey...flepin tutup tutmaması yönteme bağlı değil..kişiye bağlı dedi...bakalım ordaki doku kanlanacak mı damarlarla beslenecek mi dedi bana..şimdi bekliyorum işte kızlar....yalnız hanihiç acı hissetmeyip nortmal yaşamna dönen ler nasıl yaptı accaba...sonuçta bir operayon ve insna rahat hareket edemiyor...elimde gazlı bez baticonla dolaşıyorum....çok halsizim yorgunum...doktor işe git ama ağır işler yapma ve mutlaka evde istirahat et bir süre dedi..eve geli rgelmez istirahat et dedi..kızlar halsizim yatıcam...dualrını esirgemeyen canımmm forum arkadaşlarıma teşekkürler...sormka istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz burdan yada özelden...iyi geceler..

cnnm bennnmm kenndne cook dkkt et öncelklee..
dularm sennle cnm mnkperm bnm .adına cıook sevndm en azndan zor olanı atlattın :)
ben sdcee nedn genel anestezi yaptlr onu anlmadm??
bide galiba bu tutma işi tamamem kişinn yapısına baglı

tamamen kişiye bağlı gerçekten. bazı dokular çok zor tutuyor. doktor aslında başta bunu biliyor sanırım başarılı olamıyor operasyon,sonrasında mutlaka gel diyor. benim arkadaşımda da başarılı olmadı sanırım doktor gel demişti o yüzden.o da gitmedi ve kanama gerçekleşmedi. ama benim doktorum gelmene gerek yok dedi. arkadaşım hiç acı duymamıştı bense iki gün gerçekten acı çektim. inşallah tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…