o koltuga oturuyosun doktor iç dudakları çekerek bakıyo 2 3 dk süren birşey ama benimkine 2 kere baktı ilk baktı zorlamama oldu dedi evet dedim birdaha baktı tamam kalkabilirsin dedi
inanmayıp 2.doktora gittiğimde o hiç dudakları bile çekmeden baktı küçük bi ışık tuttu oraya

lokal anestezi niye yapmıyormuş canım lokal önersen belki yapar genel anestezi korkutuyo beni aslında lokalde korkutuyoda napalım mecbur gitmeden bi sakinleştiricimi yutsak

ya peki elenur nasıl b hastaneye gttn? kayt flan aldılr mı?? ben ondan korkyrm hep ögrenlr die? bnde emn olmk istyrm gdp ögrenmek ama bi kere bi doktra sölemk zornda kalmstm hastalgmdan dolayı .. mkrop kapmısm mı die. herlde kızlk kntrlu ypmak istedgmi sanmstı. sert bi şeklde bz ypmıyrz kzlk kntrlu demşti???

özel hastaneydi canım tabi kayıt aldılar ama çokta önemsemedim nerden bileceklerki benim o doktora gittiğimi bu anlaşılmaz bence doktora ilk gittim beni yatırdılar bende asistanına kızlık zarı muayenesi olucağımı söyledim oda siz yinede yatın muayene edelim dedi doktor ultrasonla bakarken ben kızlık zarıma baktırmak istiyorum dedim bi çırpıda hızlıca oda tamam hazırlanın bakalım dedi bi sorun olmadı yani kadın doğum için bayandan çok erkek doktor daha anlayışlı oluyo

evcet katılyrm buna özel hastanede evet belli olmuyr sgk üzernden kayt olmdıı içn ama korkytrm ben yaa..
uff duymıcam vazgectm bliyrm ya ben bozuldgnu ..
emnm yani sdce duymak istemsstm bunun içnde riske grmeyeym ...
öff alllah 'ım yaaa .. bıktm su işten

canım hiç bilmiyorum neden genel anestezi ile olduğunu...bana kalsa bir sürü sakinleştiriciden kokteyl yaparım kendime :)

bu arada..beni çok rahatsız eden bir durum var...hergün takip ediyorum belli başlı yazdığımız 2 konu var zaten..birde hymenoplasti sahtekarlık mı diye bir konu var...bu başlık beni çok rahatsız etti...hergün girip bakıyorum, sırf bu konuyu okuyup o gün üye olup hırsına yorum yazanlar var...insanlığımızı sorgulayanlar var.....sahtekarlık ne demek ya..... o konuya açıklama yazdım bende...ama gel görki yapılan yorumları okudukça, moralim bozulmuyor, sinirleniyorum...burda iki satır yazılarımızda aramızda dertleşmemizi bile yediremiyorlar kendilerine, onlara sormuyoruz ki bu etik midir diye, o söylediklerini düşünemeyecek kadar aptal mı görüyorlar bizi......bu kadar hırs dolular....arka planda kadınların mal gibi alınıp satıldığı bi ülke burası, işte böyle peşin hükümlü zihniyetin çocukları alıp satıyor hemde..madem bu kadar dobralar, o kadınlar için böylelerini meydanlarda görmek isteriz, yaşasın kadın hakları, kadınlar mal gibi alınıp satılamaz desinler bakalım görelim....amaçları namuslu toplumsa eğer.....okuyorum böyle ne insanlığız kaldı ne ailelerimiz, bir taneside ailenin yetiştirme tarzından bahsediyor, toplumda milli olma kaygısıyla annesi yaşında bayanlarla birlikte olan gencecik çocukların, alınıp satılan kızların oranını bilmeden....herkes yorum yaparken kendine, çevresine bakmıyor, at gözlüğü takmak serbest ne de olsa...zaten şu hayatta namus,ar,edep duygularından kim yana yana bahsederse..o kişide onun eksik olduğunu düşünmüşümdür...mesela hırsızlık yapmanın kötü olduğunu her daim dile getiren kendini aklayan kişi..hırsızın ''dik alasıdır'' (bu dik alası kelimesinide bizi aşağılayanlardan öğrendim:) Hepsini Allah'a havale ediyorum...hep dediğim gibi insan kınadığı şey başına gelmeden ölmezmiş... zaman ak koyun kara koyun kim ortaya çıkarır zaten...

bu konuda sakin kalamadım.

bunu kabul eden birisiyle evlenin vs.vs. akıl vermek çok kolay tabiki ama bizim toplumumuzda bu bir tabu bizde mecbur olmasak yaptırmak zorunda kalmazdık ama anlamıyorlar canım en iyisi kulak asmamak ben eskiden bu tarz yazıları okurken ağlardım ama artık daha güçlüyüm güçlü olmamız lazım sahtekarlık olduğunu bizde biliyoruz en çokta vicdanımız rahatsız olduğu için bu kadar yıpratıyoruz kendimizi ama bunu bilmeyen başına gelmeyen anlamıyor canım

Son düzenleme:
ayneeeenn size katışlyrm kızlr o baslıga bnde yorum yazdım bi kac kere sonra vazgctm arkadas!
oNLARA NE ANAMIZ MI BABMZ MI SEN NERDEN BLİOSUN BZM YETRTRLME TARZIMIZI SEN NERDEN BLİOSUN AİLEMİZ??
HEE AYRICA SANA MI KALDI BUNLARI YARGILAMAK . HERKESİN BEDENİ KENDİNE ARKADASM!!
NASIL İNSANLAR VAR SDCEE BAKİRE KALIP SAYISIZ ERKEKLE BİRLKTE OLAN .
bence konusmaya bile degmz artık o baslıgı görmezden gelrz olur bter.
bnde farkettm üye olup sdce o bölme yorum yazanı ....
ona düşmemş kmseyi yarglmk .. kimseye de düşmzz .
haa bi de bu olnlrdan snra evllktn hayr gelmz demş ya..
sonucunu paylşn arkdslrmzdan cook mutlu olnlrda var ..
kendni kocasına cocuguna adayan ..
bu ona bi cevp olmustr.

kızlar çarşamba günü akşam yaptırdım dün çok kötüydüm sürekli ağrı kesicilerle duruyodum yanma ve ağrım vardı kalıcı yaptırdım genel aneztezi ile daraltmada yapıldı ara ara sızıntı şeklinde kan gelio büyük wc de oluo özellikle bugün daha rahatım yarım oturabiliyorum sadece kaşıntım var ..

kime ameliyat oldun canım düğün ne zaman

ben adanada oldum canım düğün ihtimali bile yok son bir haftada çok kötü kawga ettik 1 haftadır ne arıo ne soruo gerçi iyikide öyle oldu 3 gündür toparlanmadım zaten bu gelen kan normal midir onu düşünüyorum acaba atsa çok mu kan gelirdi ki

elanur minikperim neolur bana cevap verin...kayıt altına alınıyorsa neyapıcam ben..nereye gitmeliyim..özele gidip özel muayene olsam kayıta alınmazmı acaba....off nişanlım bide doktorr...yaaa anlarsa muayene oldugumu falan..birde doktora daha önceden sorayımmı yaparmısınız kızlık muayenesi die..yani gercekten kızıyorlarmı...neyapıcam ben yaa..kime muayene olsam...arayıp önceden sorsam mı..

kan az az geliyorsa normal diyorlar canım ama sen yinede doktorunu ara sor istersen

sordum olabilir dedi de bugün dha rahatım acaba biraz çabuk mu iyi oldu yoksa attı mı pazartesi kontrole gideim artık yoksa kafayı yicem

canım bak sen beni dinle özkan beye git tamamen gizli hersey sadece normal kayıt altına alıyorlar grip olduğunda gittiğinde nasılsa buda öyle hem sadece muayene ücreti alıyo diğer doktorlar +para alıyorlar yazık değilmi parana benim ilk 200 tlm gitmişti bi baktırmaya nişanlın anlamaz bence nerden anlıcak

ya canım yani bu kızlık muayenesi için geldi diye kayıt altına alınmıyor dimi...birde bu adam sırf para için birşey yapmaz diyorsun sen...off en iyisi bende pko hastalıgı var..ben onun bahanesine gidip bunu da sölesem mi arada özkan beye...senin sölediğin gibi erkek doktor bayana göre daha anlayıslı giibi geliyor bana...bakarken birşey olmamışsa yanlıslıkla birşey yaparmı die saçmasapan düşüncelere kapılıyorum..

nerdeyse çogunu okudum topiğn kızlar hata tamam çok iyi anlayorum ama nasıl olurda iş o raddeye gelir farkında olmadan sakın kızdımı kınadımı düşünmeyin ben bunu anlamdıgım için şasırıyorum işlemi doğru buluyomuyum evet çünkü karsındaki insanın beklentisi o yönde ve hayallerinde temiz bi insan oldugu için bunu yapma çabası oluo sanırım Allah yardımcınız olsun

hayır canım tabiki öyle bi kayıt yok hemşire kendi sana özel bi dosya açıyo ilk defamı geliyosunuz şikayetiniz ne dedi bende kist var o yüzden geldim dedim özkan bey ellemedi bile diyebilirim bakarken umarım seninkine bişey olmamıştır ama sen yinede emin olmak için git kafan rahat olur para için yapıcak olsa 2.defa boz gel bidaha dikmem diyo 2.de para ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…