yanında olmak istiyorum derse o kötü işte canım
canım Allah tan öyle huyları yok, bende geleyim götüreyim der, ama yok ben giderim deyince gelmez, hem zaten çalışıyo...işyeride uzak sayılır merkeze...o konuda sıkıntı yaşamıcam ama...haftasonu gelince gezelim gezelim diye tutturcak, o zaman napçam bilmiyorum, dışarı çıkmasam eve gelip başımda bekler.....neyin var diye sora sora bunaltır beni...[/
o var bide bende onu düşünüyorum hafta sonu çıkmasanda olmaz ne işlere bulaştık ya:2:
o var bide bende onu düşünüyorum hafta sonu çıkmasanda olmaz ne işlere bulaştık ya:2:
canım ne kadar güzel anlatmışsın ya duygularını benim hissettiklerimin aynısını sende hissediyosun çok zor bi durum resmen çöktüğümü hissediyorumbundan 1 ay önce nişanlımla alışveriş yapıyoruz hastanedeki hemşireyi gördüm bana baktı nişanlıma baktı öldüm öldüm dirildim o an ölmek istedim hep bu korkuyla yaşıyacam
o bakış herşeyi nalatıyo dimi canım...işte yaşamayan bilmez...yaşamayana göre bu namussuzluk bilmem ne....şöyle böyle...ya bu forumda bile az mı aşağılamışlardı...halbuki neyin garantisi var bu hayatta..bir kızı olsa mesela başına bunların gelmeyeceğinin garantisi var mı? bizi sanki koşa koşa bunu yapmışız zevkten dört köşeyiz gibi düşünüyorlar...sahtekarlıkla suçluyorlar...Suçlasınlar, şu hayatta kimse haksız yere kınadığı olay başına gelmeden ölmezmiş....Biz yaptığımız hatanın farkındayız, Biz defalarca dua edip tövbe ettik, bizi sadece Allah affetsin...onlara ne ki...insanoğlu çiğ süt etmiş canım boşa demiyorlar..
bende de aynı korku olacak....sıkı sıkı tembih ettim lütfen adım verilmesin diye ama randevu alırken adımı soyadımı vermek zorunda kaldım....canım inşallah iyi şeyler olur bizim için...artık mutlu olalım bizde...
evet canım çok fazla suçlama var ve böyle olmasını biz asla istemedikki sevgimizin peşinde gittik eminimki burdaki hiç kimse planlayarak bu işi yapmamıştır bugün yapıcam falan diye ben bu işlemi yaptıran kişileri çok cesaretli bulurdum şimdi ben aynı durumdayım :2:[
canım inş. 8 inde operasyon iyi geçer, bakalım doktor ne dicek.....sıkıntılıyız zaten bide operasyonun bitmek bilmeyen soruları var kafamda..ama şu kesin ki..eğer başarılı olmuşsa kesinlikle düğünden önce çağırmıyorlar flep te.
aslında o seni düşünüyo yanında olmak istiyo ama bizde sorun olduğu için öyle davranıyoruz bende ayn durumdayım cnm :2: bende çok seviyorum kaybetmeyi hiç istemiyorum çok üstüme düşünce iyi davranınca ben bunu haketmiyorum diyorum daha beter kahroluyorum:2:
cnm nasl bi hastandn randevu aldn?kızlar salı günü bir bayan doktordan randevu aldım..gidip muayene olucam..lütfen dua edin bana umarım birşey olmamıstır..size biirkaç sorum olucak birincisi muayene sırasında neoluyor..ondan da korkuyorum..yani bi terslik cıkmaz di mi..
kızlar salı günü bir bayan doktordan randevu aldım..gidip muayene olucam..lütfen dua edin bana umarım birşey olmamıstır..size biirkaç sorum olucak birincisi muayene sırasında neoluyor..ondan da korkuyorum..yani bi terslik cıkmaz di mi..
mnk permmm ha gayret 100 yaz su msnıda özlden de knsmk istiyrm senleecanm dua edeceğim senin için, inşallah tahmin ettiğin gibi değildir...kızlıkzarı muayene nasıl olur inan hiç bilmiyorum...sadece bi kere jinekolojik muayene olmuştum rahatsızdım, o zaman bayan doktora söylemiştim...çok utanmıştım, ezilip büzülmüşütüm..onun davranışları karşısında.....ama benimkisi rahatszlık için muayeneydi, biraz uzun sürdü...kızlık zarı değildi...muhtemelen kısa sürer senin ki...sadece o hani bacak koyma yeri olan koltuğa oturtur bakar gibime geliyor...jinekolojik hastalıklarda metal bişeyle açıyorlar orasınıbide böyle tepezi kameralı galşba poşetli biey sokup yumurtalıklara bakıyorlar ama kızlık zarında sonuçta dıştan bakılır böyle olmaz
söyleyblcgn cook samimi bi arkdsn yok mu?? ona sölesen ??[/QUOben herkesin dostuyum çok arkadaşım var ama...kimseye bunu söyleyemem...güvenmiyorum çünkü heleki bu konuda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?