yanında olmak istiyorum derse o kötü işte canım

canım Allah tan öyle huyları yok, bende geleyim götüreyim der, ama yok ben giderim deyince gelmez, hem zaten çalışıyo...işyeride uzak sayılır merkeze...o konuda sıkıntı yaşamıcam ama...haftasonu gelince gezelim gezelim diye tutturcak, o zaman napçam bilmiyorum, dışarı çıkmasam eve gelip başımda bekler.....neyin var diye sora sora bunaltır beni...

o var bide bende onu düşünüyorum hafta sonu çıkmasanda olmaz ne işlere bulaştık ya:2:[/QUOTE]

canım ya evet...bi görsen melek gibi bi insan çok seviyorum onu, , annem bi taraftan düğün telaşında...babam kızım gidicek diye üzülüyo..ben burda nelerin peşinde koşturuyorum....gereksiz yere gerginlik çıkartıyorum....aslına 10 martta gidecektim cumartesi günü , sevgilim bende geleyim diye diretti çünkü o gün öğlene kadar çalışıyo...anam mısın babam mısın sürekli peşindesin diye azarlayıp bağırdım, sonrada çok üzüldüm..ama elimde değil çok gerginim....gece uyuyana kadar sabah kalkınca aklıma geliyor....

o var bide bende onu düşünüyorum hafta sonu çıkmasanda olmaz ne işlere bulaştık ya:2:

canım ya evet...bi görsen melek gibi bi insan çok seviyorum onu, , annem bi taraftan düğün telaşında...babam kızım gidicek diye üzülüyo..ben burda nelerin peşinde koşturuyorum....gereksiz yere gerginlik çıkartıyorum....aslına 10 martta gidecektim cumartesi günü , sevgilim bende geleyim diye diretti çünkü o gün öğlene kadar çalışıyo...anam mısın babam mısın sürekli peşindesin diye azarlayıp bağırdım, sonrada çok üzüldüm..ama elimde değil çok gerginim....gece uyuyana kadar sabah kalkınca aklıma geliyor....[/QUOTE]

aslında o seni düşünüyo yanında olmak istiyo ama bizde sorun olduğu için öyle davranıyoruz bende ayn durumdayım cnm :2: bende çok seviyorum kaybetmeyi hiç istemiyorum çok üstüme düşünce iyi davranınca ben bunu haketmiyorum diyorum daha beter kahroluyorum:2:

aslında o seni düşünüyo yanında olmak istiyo ama bizde sorun olduğu için öyle davranıyoruz bende ayn durumdayım cnm :2: bende çok seviyorum kaybetmeyi hiç istemiyorum çok üstüme düşünce iyi davranınca ben bunu haketmiyorum diyorum daha beter kahroluyorum:2:[/QUOTE]

evet canım...aynen ..bende üzülüyorum, onun geleceğe dair ne hayalleri var...böyle anlatıyo..anlattıkça içim acıyo benimde, şimd ibile gözlerim doldu, ben onun eşi olcam ve ona en büyük yalanı söyledim ben bazen sessiz sedasızz çekip gideyim onun hayatında diyorum..inan aklıma gelmiyor değil...çok ağır bi yük ve ben çok eziliyorum bu ağırlığın altında...kafam duruyor bazen..ne bi adım ileri ne bi adım geri....biliyorum ki benden ona iyi bi eş olacak çünkü elimden geldiğince mutlu ediyorum onu...ama onunla evlenirsem cinsel hayatımız nasıl olacak bilmiyorum..çünkü ben bi daha öyle bişey yapmak istemiyorum...eşim bile olsa hep aklıma gelecek ve ben hep üzülücem...ve benim bi cinsel hayatım olmayacak biliyorum...beni çok etkiledi canım bu durum, belkide psikolojik olarak istemeden birlikte olmuştum...canım acımıştı , çok üzülmüştüm o zaman....ileride nasıl olur bilmiyorum...belki çok zaman geçicek belki herşey istediğim gibi olacak ama ben eşim bana her yaklaştığında o anı gözümde canlandıracağım...çok canım yandı en derinde o acıyı o hayal kırıklığını hissettim ben....o an aklıma geliyor şuan bile ağlıyorum benim elimde kanlı bi peçete vardı..böyle avcumda sıkıp, ağlamıştım ben annemin babamın yüzüne nasıl bakarım diye..o kişide bana evlenicez ne de olsa demişti....eve geldim sabaha kadar ağladım...ailemin yüzüne bakamam, yiyemem içemem,güvenemem,sevemem diyordum...hem ailemin yüzüne baktım, hem yedim içtim hemde sevdim ve hem il defa güvendim....yapamam artık derken yaptım,yaşayamam artık derken yaşadım da..ama içim paramparça..kırık dökük, eksik..bambaşkayım canım..evet herşey olcak belki ama 6 sene önceki ben hiç bir zaman olmayacağım..ben hayallerimin altında ezildim..hayllerim bile yok artık

canım ne kadar güzel anlatmışsın ya duygularını benim hissettiklerimin aynısını sende hissediyosun çok zor bi durum resmen çöktüğümü hissediyorum bundan 1 ay önce nişanlımla alışveriş yapıyoruz hastanedeki hemşireyi gördüm bana baktı nişanlıma baktı öldüm öldüm dirildim o an ölmek istedim hep bu korkuyla yaşıyacam

o bakış herşeyi nalatıyo dimi canım...işte yaşamayan bilmez...yaşamayana göre bu namussuzluk bilmem ne....şöyle böyle...ya bu forumda bile az mı aşağılamışlardı...halbuki neyin garantisi var bu hayatta..bir kızı olsa mesela başına bunların gelmeyeceğinin garantisi var mı? bizi sanki koşa koşa bunu yapmışız zevkten dört köşeyiz gibi düşünüyorlar...sahtekarlıkla suçluyorlar...Suçlasınlar, şu hayatta kimse haksız yere kınadığı olay başına gelmeden ölmezmiş....Biz yaptığımız hatanın farkındayız, Biz defalarca dua edip tövbe ettik, bizi sadece Allah affetsin...onlara ne ki...insanoğlu çiğ süt etmiş canım boşa demiyorlar..

bende de aynı korku olacak....sıkı sıkı tembih ettim lütfen adım verilmesin diye ama randevu alırken adımı soyadımı vermek zorunda kaldım....canım inşallah iyi şeyler olur bizim için...artık mutlu olalım bizde...

evet canım çok fazla suçlama var ve böyle olmasını biz asla istemedikki sevgimizin peşinde gittik eminimki burdaki hiç kimse planlayarak bu işi yapmamıştır bugün yapıcam falan diye ben bu işlemi yaptıran kişileri çok cesaretli bulurdum şimdi ben aynı durumdayım :2:

evet canım...aynen ..bende üzülüyorum, onun geleceğe dair ne hayalleri var...böyle anlatıyo..anlattıkça içim acıyo benimde, şimd ibile gözlerim doldu, ben onun eşi olcam ve ona en büyük yalanı söyledim ben bazen sessiz sedasızz çekip gideyim onun hayatında diyorum..inan aklıma gelmiyor değil...çok ağır bi yük ve ben çok eziliyorum bu ağırlığın altında...kafam duruyor bazen..ne bi adım ileri ne bi adım geri....biliyorum ki benden ona iyi bi eş olacak çünkü elimden geldiğince mutlu ediyorum onu...ama onunla evlenirsem cinsel hayatımız nasıl olacak bilmiyorum..çünkü ben bi daha öyle bişey yapmak istemiyorum...eşim bile olsa hep aklıma gelecek ve ben hep üzülücem...ve benim bi cinsel hayatım olmayacak biliyorum...beni çok etkiledi canım bu durum, belkide psikolojik olarak istemeden birlikte olmuştum...canım acımıştı , çok üzülmüştüm o zaman....ileride nasıl olur bilmiyorum...belki çok zaman geçicek belki herşey istediğim gibi olacak ama ben eşim bana her yaklaştığında o anı gözümde canlandıracağım...çok canım yandı en derinde o acıyı o hayal kırıklığını hissettim ben....o an aklıma geliyor şuan bile ağlıyorum benim elimde kanlı bi peçete vardı..böyle avcumda sıkıp, ağlamıştım ben annemin babamın yüzüne nasıl bakarım diye..o kişide bana evlenicez ne de olsa demişti....eve geldim sabaha kadar ağladım...ailemin yüzüne bakamam, yiyemem içemem,güvenemem,sevemem diyordum...hem ailemin yüzüne baktım, hem yedim içtim hemde sevdim ve hem il defa güvendim....yapamam artık derken yaptım,yaşayamam artık derken yaşadım da..ama içim paramparça..kırık dökük, eksik..bambaşkayım canım..evet herşey olcak belki ama 6 sene önceki ben hiç bir zaman olmayacağım..ben hayallerimin altında ezildim..hayllerim bile yok artık[/QUOTE]
bu yazdıkların var yaa aynısı oldu ...
nasıl bakrm yüzlerne dedm ...
babam her sefernde ben kızıma güvenrm der her yerde akrblara falan..
bna sana cook gvnyrm seni cok iyi tanıyrm der ..
nerden blir böyle byk kocaman bi hata yaptgmı..,
onun gururrunu halsyetni düşnyrm .. kendmden cook..
yok kızlar ben önmde evllk olmasa bile paramı topldgm an .
uygun oldgm an yptrcam bu işlemi..
amelyttn snra da cok dkktli olcm birz da olsa rahtlıcak icim..
evlencgm zmn kii o zmna en az bi 5 yıl var rahat ..
hayatıma eger seveblcegm biri girdgi an(ki sanmıyrm bi dha baskasını sevip güveneblcegmi.. ) gene gderm doktora .. kontrl ettrrm ..
o zmn bakarm onun caresne..
bunla yasayaıyrm ben artk nefes alamıyrm .. her namazmdn snra binlerce tövbe edyrm ama olmuyr ..
olmuyr

kızlar salı günü bir bayan doktordan randevu aldım..gidip muayene olucam..lütfen dua edin bana umarım birşey olmamıstır..size biirkaç sorum olucak birincisi muayene sırasında neoluyor..ondan da korkuyorum..yani bi terslik cıkmaz di mi..

cnm nasl bi hastandn randevu aldn?
bnde muayene olmk istyrm ama hngi doktora gtcem bilemdm kayt aktn aalınmsndn korkyrm sncta ailemzn sosyl gnvcsnde oldgmz içn?

bilmiyor; insan kendinden çok ailesini düşünüyor o an....şuan durup düşünüyorumda nasıl yapabildim, bu kadar güçsüzmüydüm ama anlatamıorum işte içinde ulunduğum durumu....geri döndürebilsem keşke zamanı ama o da olmuyor...napayım

inşallah yaptırdığım flep operasyonu tutar...yağmur yüklü bulut gibiyim, yine krizlere girip duruyorum....Beddua ediyorum İnşallah o kşininde kızı olur benden daha beter olsun,olsunda görsün, inşallah bi gü ben bu kıza bunu yapmştım, benimde başıma bu belalar geliyor desin..off canım çok sıkılıyor....1 haftam var inşllah herşey yolunda gider..

canm dua edeceğim senin için, inşallah tahmin ettiğin gibi değildir...kızlıkzarı muayene nasıl olur inan hiç bilmiyorum...sadece bi kere jinekolojik muayene olmuştum rahatsızdım, o zaman bayan doktora söylemiştim...çok utanmıştım, ezilip büzülmüşütüm..onun davranışları karşısında.....ama benimkisi rahatszlık için muayeneydi, biraz uzun sürdü...kızlık zarı değildi...muhtemelen kısa sürer senin ki...sadece o hani bacak koyma yeri olan koltuğa oturtur bakar gibime geliyor...jinekolojik hastalıklarda metal bişeyle açıyorlar orasını bide böyle tepezi kameralı galşba poşetli biey sokup yumurtalıklara bakıyorlar ama kızlık zarında sonuçta dıştan bakılır böyle olmaz

ama her doktor etmyr muayane yaa hangi doktra gtcek ki arkdas?
yani evli olmayn bi insnda bu durum norml karslnmadgı içn baya sert cıkmstı bnm gttgm doktr bız kızlk muayesi ypmıyz dedi bsey diyemdm bnde

mnk permmm ha gayret 100 yaz su msnıda özlden de knsmk istiyrm senlee

evet birde dktorların azarlayan tipleri mevcut, adam gibi işini yapmak yerine yargılamak...hiç unutmuyorum o bayan doktora gittiğimdeelşine bisürü eldiven takıp suratını buruşturarakmuaene etmişti ve utanmadan ne krobu var bilemem erkek arkadaşınıza sorun deişti..o kadar sinir oldum ki...erkek arkadaşım falan yok benim deyip sinirle çıkmıştım ordan....
o yüzden gidilecek doktoru iyi seçmek gerekiyor

100 mesaj olmadan bende yazamıyorum, ama sevindim ki 100 mesaja az kalmış, operasyon geçireceğim için, hepinizin srularına tek tek yanıt vermek istiyorum, çünkü gerçekten birbirimizden duyduklarımızı birleştiriyoruz kafamızda....çok heyecanlıyım ben yaa..inşallah bişey olmaz genel anestezide(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…