Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben tenturdiyotta baticonda kullanmadım doktorum 2sinide vermemişti bana.. bi :26:bilgim yok
ben idrarımı yaptıktan sonra hep tuvalet kağıdı ile temızledım.. ıslaklık hissettiğim her anda gidip lavaboda sildim,kuru tutmaya çalıştım.
sen nasıl yaptın.
ben yaptırmadımkibeklemedeyim
işte yaptırınca kullansammı diye aklımda soru işareti kaldı kullanmayıncada mantar olurmuki:26:
hmmm doğru ya sen yaptırmamıştın evet.. ben mantar olmuştum vallaa![]()
geçtimi canım mantar? mantar olunca sıcak suyla yıkayınca geçiyo ozamanda sıcak suyla yıkanmaz orası en iyisi batikon kullanmak sanırım
kimyahtun kontrole gittinmi canm doktor ne dior. dugununde yakın galiba bizi bırakıp gitmeyn lutfen snçlarınızı beklioruz.
elanur bende yaptrmadım hala az kaldı ama en azndan muayne olucam
evet yorumlrı okudum . herkes evllk içn düşünyr haklısnz daa .. ama blmioyrm böyle devm etmek o kdr agr kii.. her gün aklmda.. hc cıkmyr .. ögrenlck die aklm gdryr her günsevgili bilmiyor:) panikleme endişelenme canım...ben yaptırmadım ama yaptırıcam...en azından bekle bence bi düğün tarihin belli olsun ona göre yaptır.....sayfada yazdıklarımızı okursa...düğün tarihine yakın yaptırmanın daha mantıklı olduğunu göreceksin.. bence bekle....bi evlilik tarihin belli olsun ona göre yaptırırsın...zaten üni.de okuyomuşsun sanırım sen yaptırana kadar ben operasyon olmuş hatta evlenmiş olurum kısmetse...sonuçlarıda burda okursun canım.
fleb mi yaptrdın? dkşlrn tutp tutmdgnı 2 ay kadr süre snra mı anlyolrmıs? acıdımı pekiii off ne lanet bseymş bu ....gothiccim gidemedim canım. 2. adetim yeni bitti ve nısanlım gelıyor.. galıba öbür aya gidicem o zamanda tam 90 gun felanolmus olacak. yani netice almak için oldukça net bir zaman.. nofair demişti ya 60 90 gunde bellı olurmus diye.. öyle yani.
fleb mi yaptrdın? dkşlrn tutp tutmdgnı 2 ay kadr süre snra mı anlyolrmıs? acıdımı pekiii off ne lanet bseymş bu ....
ben bilmyrm kii nasl bakıldgnı falan die? acıkcası korkuyrm bilmek le görmek :) bayılrm galibaa .. ne kdr acıklık falan var blmiorm.fleb ne kdr dayanıydr acaba yaa ilşkye grene kdr mı ki? cnkü dkşler tuttgnda bidaha girş olmazsa neden bozulsn ki??