canım eşim bu konuda bana hiç bişey söylemedi.çünki güveniyordu bana.inşallah sizde atlatırsınız.mutlu olursunuz.zor bi durum şüpheyle yasamak.RABBİM iyilerle karsılastırısın.

Cemreee arkadasım doktorun hiç kontrole çağırmamasi son derece utopik ve gercek dısı geldi bana...bir doktorun kontrole çağırmamasi ve garanti vermesini nasıl açıklayabiliriz... Dieyilim ki ayağın kaydı ve merdivenden düştün kanaman oldu nasıl garanti verecek sana yaa? Benim hikayem diye bir arkadaşda öyleydi sanki...

bencedeson kontrolden geçtim yapıktan 1 ay sonra bile görmek istememesine anlam veremedim..en azından bir kere kontrol edilmezmi birde hayati bir olay

Cemree arkadasım kusura bakma ama senin biz bunları yazdıktan sonra telaslanman da ilginç???? Ben günlerim dolsa da kontrole gitsem diye kafayı yemiştim!!! Yazdıkların bana çok güven vermedi...

kontrolsuz olurmu yaa ben elimden gelse ayda bir giderim ustelik bi cok doktor dugunden3 gun oncede cagiriyo valla eger doktor bu kadar iyi is cikarmis ve hakliysa yani bizde keske ona gitseydik ama ben sanmiyorum yani mutlaka gormesi gerek...

arkadaşım 14 şubatı planlıyordun naaptın???

olmadı arkadaşım nişanllım herşey zamanında olsun dedi bende yapamadım zaten içime sinmedi öylesi,, ben düğnden onbeş gün önce tekrar gidicem ebru hanıma o zaman tekrar bir kaç tane dikiş atacak sanırım... tek derdim ne olursa olsun o kan gelsin dua edin benim içinde kızlar.. Allah hepimizin yardımcısı olsun,,,

Cemree arkadasım kusura bakma ama senin biz bunları yazdıktan sonra telaslanman da ilginç???? Ben günlerim dolsa da kontrole gitsem diye kafayı yemiştim!!! Yazdıkların bana çok güven vermedi...

ne konuda güven vermedi anlamadım. hepimiz az çok birbirimizin ne hissettiğini anlayabilecek durumdayız. benim doktorum gel demedi. ben kontrole gidilmesi gerektiğini bile burada okudum. ben doktorun reklamını da yapmıyorum ki neye güven duyamadın anlamadım arkadaşım. belki imkanın var kontrole gidebiliyosun. bana kontrole gel dese de gidebilecek durumda değilim zaten. kafam rahattı gerçekten ama şu an kontrole gitmem gerekliyse ve bundan haberdar bile deilsem bu beni korkuttu ve telaşlandırdı. şahap inmez e ameliyat olan biri varsa lütfen beni bilgilendirsin. ben eksik bilgi mi aldım?

kontrollerden ücret talep etmiyor benım doktorum... bu konuda mı durumum yok dedin cemrecim? eğer bu konuysa bu işi bida dök düşün derim doktorun ile alakalı...

kontrollerden ücret talep etmiyor benım doktorum... bu konuda mı durumum yok dedin cemrecim? eğer bu konuysa bu işi bida dök düşün derim doktorun ile alakalı...

yok cnm ücret talep etmez sanırım ama ankaraya çok uzağım. gitme imkanım yok. annemler yanımda kalıyo. imkansız gibi ankaraya gidip muayene olmam. ilk kez burda yazdıklarınızdan gördüm muayene gerektiğini ve gerçekten kaç gündür uyku girmiyo gözüme ya olmadıysa diye. ayrıca bazı dikişlerim bile düşmedi hala. bugün neredeyse 25 gün oldu. bi fırsat bulup telefon bile edemedim doktora.

yok cnm ücret talep etmez sanırım ama ankaraya çok uzağım. gitme imkanım yok. annemler yanımda kalıyo. imkansız gibi ankaraya gidip muayene olmam. ilk kez burda yazdıklarınızdan gördüm muayene gerektiğini ve gerçekten kaç gündür uyku girmiyo gözüme ya olmadıysa diye. ayrıca bazı dikişlerim bile düşmedi hala. bugün neredeyse 25 gün oldu. bi fırsat bulup telefon bile edemedim doktora.

nasıl dikiş düşüyo ben anlamadımki... eriyen ip değilmi seninkisi de... benimde hiç dikişim düşmedi ve 2. adetimi görüyorum suan operasyon sonra.. nerdeyse 2 ay olmak uzere. sadece mınık bir düğümcük gördüm o kadar.hiç dikiş mikiş düştüğünü görmedim.. ama adetliyken kanamalarım selpağa silince ip ip şeklinde geliyor. bilmiyorum. benim operasyondan sonra 2 adettir düzenimde bozuldu...

kızlar adımı değiştirmek istiyorum ama nerden değiştiriceğimi bulamadım bilen var mı yada değiştirebiliyormuyuz?

kızlar aklıma birşey takıldı tentürdiyotla batikon aynı şeymi? tentürdiyot yarada iz bırakıyormuş kafam karıştı :26:

Son düzenleme:
Back