merhaba arkadaşlar.
bende ankara da hymenoplasti yaptırdım şahap inmeze. 24 ocakta ameliyat oldum genel anesteziyle. 16 gün geçti. bikaç gün önce dikişlerimden bazıları düştü. ama bi kısmı hala duruyor. birde çok fazla akıntım var. daha doğrusu iltihap gibi ve kötü kokuyor. sizde de böyle oluyor mu? ameliyat olan arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim. teşekkürler...

mantar olmuşsun canım bendede olmuştu ama çok az ve beyaz renkte kokusuda yoktu doktorunla konuş o sana uygun detavi yönteminin söyler bence

merhaba arkadaşlar.
bende ankara da hymenoplasti yaptırdım şahap inmeze. 24 ocakta ameliyat oldum genel anesteziyle. 16 gün geçti. bikaç gün önce dikişlerimden bazıları düştü. ama bi kısmı hala duruyor. birde çok fazla akıntım var. daha doğrusu iltihap gibi ve kötü kokuyor. sizde de böyle oluyor mu? ameliyat olan arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim. teşekkürler...

canım sen neden genel anasteziyle oldun normalde flep lokalle yapılıyo diye biliyorum...ayrıca bize biraz anlatırmısın genel anastezi nasıl oluyo kac saat sürdü zormu oldu

cemreee vereceğin bilgiler benim içinde çok önemli canım...

günaydın kızlar..geçen hafta erkek arkadaşımla konuştuğum konudan bahsedicem....bazı kızların esnek yapıda olduğunu ve kanama olmayacağını söyledim,konuşuyoruz bu konulardan çünkü... şöyle bi durdu sustu, bana dediki kan gelmesi daha iyi kimsenin şüphesi kalmaz dedi şok oldum, hem kan mutlaka gelir dedi...benim hayalim o dedi..düşünsenize ben bu durumda olmasam ve esnek yapıda olsa kanamasa adam benden şüphe edecek ya...bazen durup düşünüyorum doğru kişimi acaba diye...birde erkek arkadaşlarıyla düğünden önce birlikte olan kızları yerden yere vurdu....nerdeyse ağlıcaktım..yutkunamadım...herşeyi geçtim ya bunu yapan insanlar namussuz mu oluyor, çok sevmiş, çok inanmış olamaz mı? kandırılmış olamaz mı? bana bunuu ilk çıktığım kişi yapmıştı kaç sene çıkmıştık, düğn tarihi belliydi ama bıraktı gitti beni....ama kendime de kızıyorum..hiç bir zaman kötü niyetli biri olmadım, şeytana pabucunu ters giydiren, erkekleri kullanan, maddi manevi sömüren...ama işte erkeler ona bakmıyor....onlar için önemli olan kız mısın değil misin isterse dünyanın en karaktersizi ol...iki damla kana bakıyormuş herşey... hayatımda ilk defa birine yalan söyledim..eziliyorum bu ağırlığın altında ama işte onunda mantalitesi ortada...

velhasıl korkularım yine tavan yaptı benim...bir an önce olsamda kurtulsam....

günaydın kızlar..geçen hafta erkek arkadaşımla konuştuğum konudan bahsedicem....bazı kızların esnek yapıda olduğunu ve kanama olmayacağını söyledim,konuşuyoruz bu konulardan çünkü... şöyle bi durdu sustu, bana dediki kan gelmesi daha iyi kimsenin şüphesi kalmaz dedi şok oldum, hem kan mutlaka gelir dedi...benim hayalim o dedi..düşünsenize ben bu durumda olmasam ve esnek yapıda olsa kanamasa adam benden şüphe edecek ya...bazen durup düşünüyorum doğru kişimi acaba diye...birde erkek arkadaşlarıyla düğünden önce birlikte olan kızları yerden yere vurdu....nerdeyse ağlıcaktım..yutkunamadım...herşeyi geçtim ya bunu yapan insanlar namussuz mu oluyor, çok sevmiş, çok inanmış olamaz mı? kandırılmış olamaz mı? bana bunuu ilk çıktığım kişi yapmıştı kaç sene çıkmıştık, düğn tarihi belliydi ama bıraktı gitti beni....ama kendime de kızıyorum..hiç bir zaman kötü niyetli biri olmadım, şeytana pabucunu ters giydiren, erkekleri kullanan, maddi manevi sömüren...ama işte erkeler ona bakmıyor....onlar için önemli olan kız mısın değil misin isterse dünyanın en karaktersizi ol...iki damla kana bakıyormuş herşey... hayatımda ilk defa birine yalan söyledim..eziliyorum bu ağırlığın altında ama işte onunda mantalitesi ortada...

gunaydın mınıkperim, erkek arkadaşınla konuştuklarını okudum.. bana sorarsan ayrıl o adamdan. ne demek ''kan gelmesi daha iyi kimsenin ŞÜPHESİ kalmaz..'' sen diyemedin mi şüphen mi var!! diye... benim nışanlımın tarafı görmek istemiyor öyle illa göreceğiz diyen insanlar değil.. nişanlıma da şaka yollu ben bir gün ''aaa olmaz aşkım göstereceğim gözüne gözüne sokacağım:)'' demiştim de, bana kendisi, aman aşkım mümkünse hiç gösterme ııyyy dedi... kan görmeye dayanamıyor da kendisi ondan. ayrıyeten güven meselesi...yani dışarıdan bakan birisi sen mi bunu yaşadın.. asla inanmam der... karakter olarak aile olarak iyiyiz elhamdulıllah lakin zamanın verdiği cahillikle ben de güvenmiştim sevmiştim ha noldu yalan oldu...

canım sen neden genel anasteziyle oldun normalde flep lokalle yapılıyo diye biliyorum...ayrıca bize biraz anlatırmısın genel anastezi nasıl oluyo kac saat sürdü zormu oldu

cnm bnm kilom 65 olduğu için genel yaptı doktor. 60 üzeri genel anestezi ile yapıyormuş. yaklaşık 30-40 dakika sürdü. uyanıp 5 dakika dinlendim. hiç ağrım olmadan evime döndüm. 5-6 gün ağrım oldu ama sonra geçti. şu an çok rahatım ama hala iltihap şeklinde akıntım var. sanırım enfeksiyon kaptım. antibiyotik kullanıyorum. doktorum 10 yıl sonrası için bile garanti dedi. umarım bi aksilik çıkmaz.

minikperim erkek arkadaşın böyle söylemese bile bilki tüm erkeklerin düşündüğü bu. sadece açıkça söylemiş... her zaman aklında bi soru işareti kalır erkeklerin. ben kendi psikolojim için yaptırdım. en azından kafan rahatlar. yaptığımız hata değildi sadece güvendik ve çok sevdik...

minikperim erkek arkadaşın böyle söylemese bile bilki tüm erkeklerin düşündüğü bu. sadece açıkça söylemiş... her zaman aklında bi soru işareti kalır erkeklerin. ben kendi psikolojim için yaptırdım. en azından kafan rahatlar. yaptığımız hata değildi sadece güvendik ve çok sevdik...

canim meraba sanirim sen genel anasteziyle olmustun biraz anlatabilirmisin zor oldumu

kızlarrr ben hala adet olamadım ya geçikmeme 31 gün oldu.doktor ilaç verdi onu içiyorum ve dünden beri beyaz katı bi akıntım var pıhtı şeklinde hafif sarıya kaçıyo daha önce genelde ne zaman adet olacak olsam katı beyaz akıntı olurdu anlardım hasta olacağımı şimdi size sorum sizdede adet öncesi böyle bi şey oluyor mu lütfen cevap ne kadar cevap verirseniz o kadar rahat olacağım..arkdaşlarım cevap yazın lütfen:( adet olamadan rahat olamıycam ben sanırımm:5:

Son düzenleme:
Turnams arkadasım ben Ankara'da oldum Ebru zulfikarogluna. Allaha şükür şimdi iyiyim çünkü hocam kontrolde hiç riskin yok dedi. Allah hepimizin yüzüne baksın bu sıkıntımızı atlatalım inşallah...

Kimyahatun arkadasım ben öyle ayna da bakamıyorum açıkcası sanki zarar verecekmisim gibi geliyor o yüzden...

Turnams arkadasım ben Ankara'da oldum Ebru zulfikarogluna. Allaha şükür şimdi iyiyim çünkü hocam kontrolde hiç riskin yok dedi. Allah hepimizin yüzüne baksın bu sıkıntımızı atlatalım inşallah...

Kimyahatun arkadasım ben öyle ayna da bakamıyorum açıkcası sanki zarar verecekmisim gibi geliyor o yüzden...

inş cnm bende ebru zülfikaroğlunu düşünüorum.allah hepimizn yardımcısı olsun

merhaba kızlar,hep istemişimdir bi kere zamanı geri cevirebilsem diye.ama bu mümkün değil.dilerim sizde benim gibi bi hayatı yasarsınız.gecmişe dönüp baktığınızda hiç bunlar aklınıza bile gelmicek emin olun.8 senedir zor sartlarda cok güzel seviyeli bi arkadaşlığım vardı.çok sevdim cok sevildim.herseyi göze aldık.ailelerimiz karsı cıktı.yoksulluğunu cektim,askerliğini bekledim.neler neler.her gecen gün dahada bağlandım.kimse yakıştırmıyodu.senin gibi güzel kız ne yapacak hiç yakışmıyonuz diye.daha ne sözler ama acıyodum ona.çok isteyenim vardı,onu bırakıp gidemiyodum,kendimi öldürürüm diye tehditler ediyodu.ama en önemlisi kendimden emin değildim hep sakladım,ona bişey söylemedim,senelerce hep içimde kuskuyla yasadım.aceba mı diye?seneler gecti nette cok araştırdım resimlere baktım,dr telleri buldum.ama cesaret edemedim.bide cok pahalıydı.veremezdim okadar parayı ayrılmamalıydım ayrılamazdım.sonra tartışmalar,kavgalar ben baska biriyle tanıştım,evlenmek istedi tabi yasadığım yer küçük bi yer ve tanınan bi aileyiz herkes iyi ve olumlu seyler söylemiş hakkımda.tanımak istedik birbirimizi,konustuk ben ona görüştüğüm biri var dedim ama ayrıldım dedim.sonra görüşmek istemedi benimle.2 gün sonra aradı görüşelim diye görüştük konustuk 2 ay devam etti tabi bu arada diğeri peşimi hiç bırakmadı onu buldu tehditler etti.cok zor günler yasadım.ölmek en iyisi dedim.ama onu bile yapamadım.bi gün konusurken onu denedim böyle bi şüphe var dedim bana dair düşünceleri değişti,seviyesizleşti.kendi yasantısında yemediği halt kalmamış onunda yüzünü gördüm.ama konustuk hep.sonra tekrar eski arkadasımla görüştüm.eskisi gibi değildi hiçbişey peşimi bırakmadı acıdım ona gözyaslarına..aslında kıymetimi bilsin diye biriyle görüşmüştüm.hata işte.bi gün hiç ummadığım anda bana bitti dedi.dünyam basıma gecti.bitemez dedim 2 ay ağladım ama o bana acımadı gitti nişanlandı.bi üniversite öğrencisiyle.adları cıkmış.hiçe saydı beni.yıkıldım ben,eridim,ölüm ölümm dedim.dersaneye gidiyodum orda toparladım kendimi,sonra 2 ay sonra biriyle tanıştım,konustuk,gecmişi kapattım,cok iyi bi insan hiç bişeyden bahsetmedim.zamanla sevdim onu.ailelerimiz tanıstı,sözlendim,nişanlandım,ve düğün veee o geceee,evde olmasın dedim.bi otel ayarladık balayı gibii olsun dedim.ama o gece hiç bişey olmadı.yapamadım,ertesi gün annesigile gittik,hersey gayet iyi mutlu,bense tedirginn,ogün orda kaldık ve beraber olduk ama kanama yokkk:((olmadı.lavobaya gittim hemen,az kanamam var dedim ben.ertesi gün yola cıktık,evimize geldik.benim psikolojim bozuk,evimizdeydim mutluydum,lavobaya gittim burnum kanadı sıkıntıdan,peceteyi kanlı görünce ilişkiden kanadığını düşündü bende söylemedim.atlattımm böylece..sonra hep korkuyla beraberlik yasadım.sonra alıştım zaten ilk beraberliğim eşimle oldu onuda söyleyim.sonrasıı mutlu sonn üniversiteyi bitirdim,kadroya atandım,bi kızım var,mutluyum hemde cok iyiki eşimle evlenmişim.diğer iki kişi ise mutsuz ve pişmann...darısı basınıza kızlarrr hepinizi öpüyorum.uzun oldu artık kusura bakmayınn...

mutlu sona kavuzmanız nekadr guzel. onceklerler mutsuz olucaktınz demekkı ıyıkıde ayrılmışınz. sırf bu yuzden birisyle evlenlmez zaten. sızın adınza cok sevindm gercekten.peki kanama olmaynnca eşinz tedrgn oldumu ne soledi size.ins bzde atlatrız bu durumu

Back