arkadaslar ben de kalıcı yöntem flep yöntemi ile ameliyat oldum ve Allaha şükür bir olumsuzluk yasamadım. çok sükür kontrolde de cok ıyı oldugunu söyledi Ebru hocam. Ben de psikolojim düzelsin diye oldum açıkcası erkek arkadasım vardı ama ben bu durumdan dolayı ciddiye almiyordum ama simdi kendime güvenim geldi hatta aramızda söz bile yaptık. Darısı burada sıkıntılarını paylaşan tüm arkadaşlarımın başına. Kızlar moralinizi bozmayın daha önce yaptırıp da kanaması olanlar keşke tekrar girseler foruma yaa... Cemre arkadaşım mutlaka kontrole git derim senin için hayırlısı olsun ama bu konuda dikkatli ol şansa bırakma...doktorun kontrolde ücret almaması lazım benim ki almıyor.

cnm dr şahap inmez e yaptırdım. ameliyattan çıkınca artık 14 yaşındaki gibisin, kafana hiç takma ve hayatına yeniden başla dedi bana. 1500 tl ye yaptı. ne muayene için çağırdı ne başka bişi için. ister 10 yıl sonra evlen ister 20 dedi. bana çok güven verici konuştu ama burdaki yazıları okuyunca da çok panikledim. hala da tedirginim. keşke bir fırsatım olsa ankaraya gitsem.
sahap inmez mi ımm local le mi oldn cnm?? erkek dktr olsn istemyrm rahtlık acsndan:S

arkadaslar ben de kalıcı yöntem flep yöntemi ile ameliyat oldum ve Allaha şükür bir olumsuzluk yasamadım. çok sükür kontrolde de cok ıyı oldugunu söyledi Ebru hocam. Ben de psikolojim düzelsin diye oldum açıkcası erkek arkadasım vardı ama ben bu durumdan dolayı ciddiye almiyordum ama simdi kendime güvenim geldi hatta aramızda söz bile yaptık. Darısı burada sıkıntılarını paylaşan tüm arkadaşlarımın başına. Kızlar moralinizi bozmayın daha önce yaptırıp da kanaması olanlar keşke tekrar girseler foruma yaa... Cemre arkadaşım mutlaka kontrole git derim senin için hayırlısı olsun ama bu konuda dikkatli ol şansa bırakma...doktorun kontrolde ücret almaması lazım benim ki almıyor.
ebru hocayı düşünyrm bnde ne kadr oldu sen yaptralı .. ya ben özel msj atamıyrmda eger atablyrsan bna ayrntsyla anltrmsn?? bnde pskoljm dzelsn die yaptrmk istyrm ... erkek arkds bile hayatma sokmuyrm surf bu yüzden resmen kndi kabuguma cekldm .. gülerken bile mutlu olamyrm ya.. yardmcı olurmsn?? :(

minkperim ben burdayım hergun foruma giriorum yazdıklarınızı okuorum. bende enkısa zamanda ebru hocaya gidicem artık az kaldı. sen bursadamydın canm bulundugun sehrdemi yaptırcaksın.

aylın arada sende gir bayadır yazmıordun gelşmelerden haberdar et bizi:(

minkperim ben burdayım hergun foruma giriorum yazdıklarınızı okuorum. bende enkısa zamanda ebru hocaya gidicem artık az kaldı. sen bursadamydın canm bulundugun sehrdemi yaptırcaksın.

ebru hoca da mı karar kıldın ggothicc?? bnde onu düşünyrm yaa ama ankrda olmadgm içn yptrdktn snra bi dhaa kntrle nasl gdrm bilemyrm:( evllk mi var yaknda senn?

evlillk yok daha doğrusu sırf bu seyden dolayı kmseye evet diemiourm. bunu yasayan erkek arkdsmla hala birlkteyz ayrılamıoruz beni cok sevior.anlaşamıoruzda biyandan. o saolsun evllk hayalleri kuruor blmiorm artık nolur sonum.

ebru hanıma gidicem kesinlkle arastrdım baya ona aklım yattı

psikolojin içn yptrmk istyrsun o zmn sende.. bnmde aklm en cok ebru hocaya yattı .. ama yasım dhaa küçük yptrrsam dha snra bi akslk olurda tutmaz ya da dkşlerde sorun olur die korkyrm bid ha tekrar yaptrmayayım die. ama bu durumda olmk istemyrm da artk..

kızlar burda bazen sizi göremiyorum çok moralim bozuluyor, çünkü nburda yazdıklarınızı okudurkça böyle daha çok cesaretleniyorum, birbirimizi hiç tanımasak bile burdan destek oluyoruz ne güzel...ggothicc cim ben bursada oturuyorum, burada doç. dr. murat bey var, operasyonumu ona yaptırıcam, aslında istanbula gitmeyi çok düşündüm ama bir türlü şişli med e gitme fırsatı bulamadım, çünkü ido seferleri sabahın kör saatinde var ve git gel bir günümü alacaktı, aileme ne söyleyeceğimi düşündüm durdum...en sonunda işin içinden çıkamadım bursada yaptırmaya karar verdimbenden alınacak sonuca göre belki diğer arkadaşlarda burda yaptırır, uzak yerden gelicek arkadaşlarada en azından bir seçenek olur, çok heyecanlıyım....kısmetse önümüzdeki hafta salı maaşımı alıyorum ve param toparlanmış oluyor, önmüzdeki hafta içi muayeneye gideceğim randevu alıp, bakalım nasıl olacak.... dualarınıza ihtiyacım var, kurtulmak istiyorum artık...inşallah tutar yapılan operasyon ...gerçi operasyondan sonra 40 gün geçmesi gerekiyormuş anlamak için:18::18:

dualrmz sennle cnm inş gönlnce olur herssey dügün ne zmn peki??
bakalm nolck yaa ..
gene bursa da doktr bulmşssn ne gzl ben konyda doktor falan bulamdm mecbur ankarya gtmem gerekcek gbi gözkyr..
adına cok sevndm .. bakalm neler olacakk :) gönlünü ferah tut sen dükş atıyolr soncta ..
tutar tabi ii öle düşn :)

ooff genee bunaldım yaa kimselrr yok burda bnaa da akıl verin bşey yapın yaa :( :(

bilmiyor; canım teşekkür ederim , benim düğünüm 25 ağustosda olacak.....bu arada sende hiç bunalma, kendini sakinleştir, illakide psikolojim için yaptırcam diyosan, yaptır kurtul, düğünün olcağı zaman yine gider kontrol ettirirsin....benim birlikte olduğum ilk erkek arkadaşımda madem kafana takıyosun ben parasını vereyim demişti, o zamanlar çok duygusal düşünmüştüm, hani parayı vereyim kurtulayım der gibi, yani adam beni o halde bırakacak, bu operasyonu olucam sonra başka kişiye beni bırakmak ister gibiydi, ne sahip çıkma var ne bişey, benim gördüğüm tek sahip çıkma türk filmlerinde kaldı artık:( düşünmüştüm, çok kızmıştım, ben ondan para falan almadım kabul etmedim, senin kararın ama bence sende alma, boşver kendi paranı biriktir bence canım....hiç bi konuda o adama minnet etme derim ben, bunu böyle yazıyorum diyede beni yanlış anlama olur mu? sadece bana da aynı şeyi söylemişti, bence o adamlar para verecekleri kadar önce sahip çıksınlar:14::14::14:

o hala bnle birlkte olmak istyr yani bnle evlnmek ama beni o kdr cook üzdü ki...
bende btti bazı seyler onu sevmyrm artk bna yaptklarndan ötürü.
en bastaa bnce erkek tarfı düşnmeli yokk bz hep brbrmzi sevcez yook evlncez falan fialn...
onlr o kdr ikna edici seklde konusmslar belki bunlr hc olmıck tı ki..
ben blmiodum o an kızlgmn bozuldgnu ..
dha snradan bna anlttı..
o kadr küçktm yani düşün.. resmen kandrdı bni yaa...ben dha böyle bseyi bile tam blmiodum oldgununda..
ve hala emn deglm herseyden önce bi doktora gtmem lazm ama ne tür hastanlre gdlr kontrol için bilmiyorum...
baba üstüne kaytlıyz ya sıkıntı oluyr muayne olurken ya ögrnrlerse diorm hep..
off ögrnci oldgm için cok kolay para brktrblcegmi bilmioyrum..
bir an önce de olsun istiyrm ...
hergün aynı sıkıntı ya...ailemn yüzüne bakamıyrm benn...
cok yoruldm artık tak etti canıma yani..
deseler yarın olcksın ya ölceksn ya olcak bu iş.
o bile daha kolayıma gelr artık..
bu yasımda mutluluktan ucucagma haytmı yasıcagma .. bunu düşnyrm .. her gün.. her olaydaa off ..

iyi degilim gercekten yoruldum ...

minkperim ben girrerim canm inan bende cesaretleniorum burayı okudukça. dugunun tarihi belli olmş sonucunu bize bildir lutfen hepimize umut ol

minkperim ben girrerim canm inan bende cesaretleniorum burayı okudukça. dugunun tarihi belli olmş sonucunu bize bildir lutfen hepimize umut ol

teşekkürler canım benim.....bende hergün bakıyorum kızlardan biri yazmış mı diye...bu arada randevu aldım 8 mart a çok heyecanlıyım..nollur dua edin kızlar olur mu?? dualarınıza ihtiyacım var...öğleden sonra işyerine gelicem yazarım size.....çok korkuyorum...bu arada flep olacak genel anestezi ile olacakmış.....mesela 11 de doktora gitsem...1 de çıkabilirmişim.birde operasyondan 2saat öncesine kadar katı, sıvı yiyecek içecek yada sigara gibi şeyleri kesmem gerekiyormuş...öyle dediler....çokkk ama çokkk heyecanlıyımmmmmmm

dualarmz senn le cnmm..
ama bnce doktrdan doktora degsyr.. flebi lokalle yapıormus ebru hoca..
bi arkdsn falan varsa onla gt derm ben..
ne olur nolmaz.ayılma süren flan

bilmiyor..çoksağol canım.....kimseyle gidemem kimse bilmiyo çünkü:( yalnız gitmem lazım canım ya....Allahtan bursada bi yer...Allah kısmet ederse ççıkışta hemen taksiye biner gelirim işyerime diye düşünüyorum..ama genede korkuyorumm ya:(((:14:

teşekkürler canım benim.....bende hergün bakıyorum kızlardan biri yazmış mı diye...bu arada randevu aldım 8 mart a çok heyecanlıyım..nollur dua edin kızlar olur mu?? dualarınıza ihtiyacım var...öğleden sonra işyerine gelicem yazarım size.....çok korkuyorum...bu arada flep olacak genel anestezi ile olacakmış.....mesela 11 de doktora gitsem...1 de çıkabilirmişim.birde operasyondan 2saat öncesine kadar katı, sıvı yiyecek içecek yada sigara gibi şeyleri kesmem gerekiyormuş...öyle dediler....çokkk ama çokkk heyecanlıyımmmmmmm

canım doktor bulabilmene çok sevindim bursada olması senin için gerçekten çok iyi olmuş istanbul hem risk olucaktı hemde son kontrole gel dese gidemicektin senin adına çok sevindim umarım bu doktor gerçekten iyi olurda hayırlı bi sonuç alırsın doçent olması gerçekten çok iyi birde son kontrole gerek yok derse tam olucak inşallah bende heyecanlanıyorum zaman geçtikte tam 1 senem kaldıııııııı:18:

hemen işe dönebilirsin dedimi? bence yinede sen ogün işe gitme yada bi kaç gün izin al sonuçta kolay bi ameliyat değilki bacaklarımız açılmasa açılır risk yani

psikolojin içn yptrmk istyrsun o zmn sende.. bnmde aklm en cok ebru hocaya yattı .. ama yasım dhaa küçük yptrrsam dha snra bi akslk olurda tutmaz ya da dkşlerde sorun olur die korkyrm bid ha tekrar yaptrmayayım die. ama bu durumda olmk istemyrm da artk..

bilmiyor bende ilk gittiğini öğrendiğimde senin gibi oldum hemen bi an önce hatta öğrendiğim dk yaptırmak istedim
ama olmuyo işte öyle bu forumu buldum ve çok yardımcı oldu bana ve doktorumuda bu forum sayesinde buldum en mantıklısı düğüne yakın bi tarihte yaptırmak ben öyle yapıcam şuan beklemedeyim sen nişanlıda değilsin daha okulunun bitmesi falanda varmış ben sana bekle derim. doktor bu kalır 20 yıl gene kalır diyo ama bu işin şansa bırakma gibi bi lüksü yok en iyisi beklemek

Back