bak ben de hiç bakmamıştım operasyonu yaptırmadan önce.. Ama pişman oldum insan hiç mi bakmaz bı kere bıle olsa diye... Nıye bılıyo musun operasyonu olduktan sonra ayna yardımıyla baktığında farkı anlayamıyorsun. önceden nasıldı ki bilmiyorummm şimdi,kestiremiyorum durumu diyorsun.şahsen ben öyle... Illa giriş ile bozulur değil ki.. Suan dikişler bırbırıne tutup erime aşamasında.. Bu durumda mesela giriş olsa burdan bı arkadaşa doktor hanım, hastanelik olursun kanaman durdurulamaz demiş. Yani doktorun ağzından tamam tuttu ilk gunku gibisini duyunca okey.. Ama öbür türlü ne biliyim, ben meselaa operasyonu olduğumdan beri bacaklarımı hiiiç ayırmıyorum. Açıp oturmuyorum. Tuvalette fazla ıkınmıyorum. Pilates tarzı sporlar felan yasak... öyle işte.
buraa haricnde sana ulaşblcegm bi adres .msn zart zurt bseyler varsa özelden msj atrmsn :( ben atamıyrm da suan smdi cıkmam gerekyr cookk yardmcı oldn tesekkr edrm

ben öle ilk gnkü gbi olsn die yptrmak istiyrm .. evlnmek falan nerden baksam bi 4 yıl vardır... ama işte korkuyrm ögrenlr .die bakmaya clşcam ama dedklernde haklsn cnkü.. beki local anestezyle mi oldn sen ? acıma falan oldmu amelyya bide ne kadr oldn? ztn bnm durumda kısıtlı konyada bi dktr bulamadm daha.. ankarada var ii dktrlar bide istnblda .. sehr dışına da nasl cıkcm blmiorm ama . ilk gnkü gbi olcgna emn olsam . risk alıp cıkıp yaptrcm:(

benım sadece vajına uyuşturuldu.. hiç acı felan hissetmedim ki benım canım çok tatlıdır.. sadece o ipleri kestiği zaman kırt kırt sesini duyuyorsunnn çok hafif bir acı. bende şehir dışından gittim. bıde otobuse bındım o haldee ya sen düşün... ankarada ebru hocaya yaptırdım ben. tavsıye ederim. psikolojık desteği de çok buyuk, bayan olması da avantaj... ama sen 4 sene diyorsun nıye rahatsız oluyosun ki şuan.. herşeyin çaresi var ölüm dışında bunu düşün. tamam birçoğumuz cahillik yaptık,sevdik güvendik ama napalımm.. ölelim mi canım? öyle birşey yok.. ben operasyonu yaptırcağım günün gecesi tövbe ettim ve bu yola çıktım... ayrıyeten kım anlayacak.. anlayacaklar diye korkuyorum diyosun.. seni tutup kolundan annen doktoramı götürcek muayene ettircem diye.. sen istemedkten sonra seni o muayene ettirmeye o koltuğa kim oturtcak... sen bekarım dedıkten sonra hangi doktor seni alttan muayene etcek.. nıye kafana takıyosun bu kdr.

benım sadece vajına uyuşturuldu.. hiç acı felan hissetmedim ki benım canım çok tatlıdır.. sadece o ipleri kestiği zaman kırt kırt sesini duyuyorsunnn çok hafif bir acı. bende şehir dışından gittim. bıde otobuse bındım o haldee ya sen düşün... ankarada ebru hocaya yaptırdım ben. tavsıye ederim. psikolojık desteği de çok buyuk, bayan olması da avantaj... ama sen 4 sene diyorsun nıye rahatsız oluyosun ki şuan.. herşeyin çaresi var ölüm dışında bunu düşün. tamam birçoğumuz cahillik yaptık,sevdik güvendik ama napalımm.. ölelim mi canım? öyle birşey yok.. ben operasyonu yaptırcağım günün gecesi tövbe ettim ve bu yola çıktım... ayrıyeten kım anlayacak.. anlayacaklar diye korkuyorum diyosun.. seni tutup kolundan annen doktoramı götürcek muayene ettircem diye.. sen istemedkten sonra seni o muayene ettirmeye o koltuğa kim oturtcak... sen bekarım dedıkten sonra hangi doktor seni alttan muayene etcek.. nıye kafana takıyosun bu kdr.
,
sanırsam davranslrmdan dolayı cook dikkt cekyrm . yani annm dktora gtrüp muayne fln ettrmek isteyeblr . blmiyrm yaa bunaldm artık ... hani bir tek öle ilk gnkü gbi olsun istiorm .. o yzden yaptrmak ama yaptrrp da bozulması dkişlern atması olayı olursa .. yarın birgün evlenmden önce de yptrmam gerekecek..
sen evlencegn içn mi yaptrdın .. bide doktor bi dha ilşkye grmceksen bozulmaz onayını verdeyse bnde yaptrmak istyrm cook .. tabi önce para birktms olmam da gerekiyr ne kadara yaptrdn ki sen??bide nerden gttn ankaraya ?? uff yalan da söyleyemiyrm ben . sehr dısına cıksam eve geldgmde kıpkırmzı olurum . seffaf bi yapım var:D

Son düzenleme:
cnm bnm kilom 65 olduğu için genel yaptı doktor. 60 üzeri genel anestezi ile yapıyormuş. yaklaşık 30-40 dakika sürdü. uyanıp 5 dakika dinlendim. hiç ağrım olmadan evime döndüm. 5-6 gün ağrım oldu ama sonra geçti. şu an çok rahatım ama hala iltihap şeklinde akıntım var. sanırım enfeksiyon kaptım. antibiyotik kullanıyorum. doktorum 10 yıl sonrası için bile garanti dedi. umarım bi aksilik çıkmaz.
10 yıl mı?? kime yptrdn yaa??? bide ne kadaraaa

100 mesaj dolunca özelden mesaj atabılıyorum ben de.. ama ben burayı her gun takıp ederim ben burdayım yani.

arkadaşım sen ebru hocaya ne zaman yaptırdın ben iki ay önce yaptırdım.. temmuzda düğünüm var seninde düğün yakın mı? gelişmelerin nasıl?

elanur...twisstt gothicc kimya hatunn nerdesiniz kızlar bişi yazmıyosunuz...bu arada ben bursada ki Doç. Dr. murat bey'e yaptırmaya karar verdim..kısmetse önümüzdeki hafta gidiyorum kızlar,bursa da yaptırmak daha iyi olacak benim için en azından kontrole gitme olanağım olur...Murat beyin sekreteri... kafamdaki soruları gidemmem açısından çok yardımc oldun...öncelikle hymenoplasti sonucuu yaptırdıktan 40 gün sonra öğreneckmşim, birde adetdöneminin yaklaşması problem değilmiş, genel anestezi alında yapılıyormuş, flep yöntemi olacak..ben hemen en çok merak ettiğimiz soruyu sordum eğer tutarsa her ay kontrole gelirim dedim, tuttuğu söylendiği an kontrole gelmeme gerek yokmuş, ve ne zaman ilişki olursa olsun kanarmış...operasyon olmadan doku esnemesi yada tutmama olup olmayacağı bilinmiyormuş, herkesin yapısı farklı lduğundan...eğer tutmazsa, dktor beyle görüşüp düğünden 3 gün önce geçci yaptıracağım inşallah öyle bişeye gerek kalmaz kızlar, risk alamadım istanbula gitmek için çünkü bi türlü şüpheçekmeden ortadan kaybolamıycam e zamanda aleyhime işliyor açıkçası....neyse artık bu pazartesi randevumu alıcam , zaten burayada sonuçları yazarım çok heyecanlıyım, flep e %90- %95 garanti verdiler, snuçta Murat bey doçent, ona güvenmk istiyorum...artık bu konuda bir doktora güvenmeye ihtiyaım var..kızlar dua edin nolur herşey yolunda gitsin...:14:

dualrmz sennle cnm inş gönlnce olur herssey dügün ne zmn peki??
bakalm nolck yaa ..
gene bursa da doktr bulmşssn ne gzl ben konyda doktor falan bulamdm mecbur ankarya gtmem gerekcek gbi gözkyr..
adına cok sevndm .. bakalm neler olacakk :) gönlünü ferah tut sen dükş atıyolr soncta ..
tutar tabi ii öle düşn :)

ooff genee bunaldım yaa kimselrr yok burda bnaa da akıl verin bşey yapın yaa :( :(

Son düzenleme:
10 yıl mı?? kime yptrdn yaa??? bide ne kadaraaa

cnm dr şahap inmez e yaptırdım. ameliyattan çıkınca artık 14 yaşındaki gibisin, kafana hiç takma ve hayatına yeniden başla dedi bana. 1500 tl ye yaptı. ne muayene için çağırdı ne başka bişi için. ister 10 yıl sonra evlen ister 20 dedi. bana çok güven verici konuştu ama burdaki yazıları okuyunca da çok panikledim. hala da tedirginim. keşke bir fırsatım olsa ankaraya gitsem.

cnm dr şahap inmez e yaptırdım. ameliyattan çıkınca artık 14 yaşındaki gibisin, kafana hiç takma ve hayatına yeniden başla dedi bana. 1500 tl ye yaptı. ne muayene için çağırdı ne başka bişi için. ister 10 yıl sonra evlen ister 20 dedi. bana çok güven verici konuştu ama burdaki yazıları okuyunca da çok panikledim. hala da tedirginim. keşke bir fırsatım olsa ankaraya gitsem.

cemre arkdsm bnde yaptrcm ama burdakı yorumlara acab dedrtıo insana.bnce en kesn gecici yöntem gıbı gelıo bana

Back