canım son kontrole gitmiyecekmisin yani? birde senin düğün ne zaman?
cnm benim belli bir tarih yok. ama evlenecek olursam bikaç gün önce gitmeyi düşünüyorum. ama aynada kontrol ettiğim zaman tamamen kapalı görünüyo.
canım doktor evlenmeden önce gel dedimi yani son kontrole muhakkak gelmelisin falan dedimi
arkadaşım 14 şubatı planlıyordun naaptın???
Cemree arkadasım kusura bakma ama senin biz bunları yazdıktan sonra telaslanman da ilginç???? Ben günlerim dolsa da kontrole gitsem diye kafayı yemiştim!!! Yazdıkların bana çok güven vermedi...
kontrollerden ücret talep etmiyor benım doktorum... bu konuda mı durumum yok dedin cemrecim? eğer bu konuysa bu işi bida dök düşün derim doktorun ile alakalı...
yok cnm ücret talep etmez sanırım ama ankaraya çok uzağım. gitme imkanım yok. annemler yanımda kalıyo. imkansız gibi ankaraya gidip muayene olmam. ilk kez burda yazdıklarınızdan gördüm muayene gerektiğini ve gerçekten kaç gündür uyku girmiyo gözüme ya olmadıysa diye. ayrıca bazı dikişlerim bile düşmedi hala. bugün neredeyse 25 gün oldu. bi fırsat bulup telefon bile edemedim doktora.
kızlar adımı değiştirmek istiyorum ama nerden değiştiriceğimi bulamadım bilen var mı yada değiştirebiliyormuyuz?
cnm yönetime mesaj atıyorsun sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?