merhaba arkadaşlar.
bende ankara da hymenoplasti yaptırdım şahap inmeze. 24 ocakta ameliyat oldum genel anesteziyle. 16 gün geçti. bikaç gün önce dikişlerimden bazıları düştü. ama bi kısmı hala duruyor. birde çok fazla akıntım var. daha doğrusu iltihap gibi ve kötü kokuyor. sizde de böyle oluyor mu? ameliyat olan arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim. teşekkürler...
merhaba arkadaşlar.
bende ankara da hymenoplasti yaptırdım şahap inmeze. 24 ocakta ameliyat oldum genel anesteziyle. 16 gün geçti. bikaç gün önce dikişlerimden bazıları düştü. ama bi kısmı hala duruyor. birde çok fazla akıntım var. daha doğrusu iltihap gibi ve kötü kokuyor. sizde de böyle oluyor mu? ameliyat olan arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim. teşekkürler...
cemreee vereceğin bilgiler benim içinde çok önemli canım...
günaydın kızlar..geçen hafta erkek arkadaşımla konuştuğum konudan bahsedicem....bazı kızların esnek yapıda olduğunu ve kanama olmayacağını söyledim,konuşuyoruz bu konulardan çünkü... şöyle bi durdu sustu, bana dediki kan gelmesi daha iyi kimsenin şüphesi kalmaz dedi şok oldum, hem kan mutlaka gelir dedi...benim hayalim o dedi..düşünsenize ben bu durumda olmasam ve esnek yapıda olsa kanamasa adam benden şüphe edecek ya...bazen durup düşünüyorum doğru kişimi acaba diye...birde erkek arkadaşlarıyla düğünden önce birlikte olan kızları yerden yere vurdu....nerdeyse ağlıcaktım..yutkunamadım...herşeyi geçtim ya bunu yapan insanlar namussuz mu oluyor, çok sevmiş, çok inanmış olamaz mı? kandırılmış olamaz mı? bana bunuu ilk çıktığım kişi yapmıştı kaç sene çıkmıştık, düğn tarihi belliydi ama bıraktı gitti beni....ama kendime de kızıyorum..hiç bir zaman kötü niyetli biri olmadım, şeytana pabucunu ters giydiren, erkekleri kullanan, maddi manevi sömüren...ama işte erkeler ona bakmıyor....onlar için önemli olan kız mısın değil misin isterse dünyanın en karaktersizi ol...iki damla kana bakıyormuş herşey... hayatımda ilk defa birine yalan söyledim..eziliyorum bu ağırlığın altında ama işte onunda mantalitesi ortada...
velhasıl korkularım yine tavan yaptı benim...bir an önce olsamda kurtulsam....
canım sen neden genel anasteziyle oldun normalde flep lokalle yapılıyo diye biliyorum...ayrıca bize biraz anlatırmısın genel anastezi nasıl oluyo kac saat sürdü zormu oldu
cemreee vereceğin bilgiler benim içinde çok önemli canım...
günaydın kızlar..geçen hafta erkek arkadaşımla konuştuğum konudan bahsedicem....bazı kızların esnek yapıda olduğunu ve kanama olmayacağını söyledim,konuşuyoruz bu konulardan çünkü... şöyle bi durdu sustu, bana dediki kan gelmesi daha iyi kimsenin şüphesi kalmaz dedi şok oldum, hem kan mutlaka gelir dedi...benim hayalim o dedi..düşünsenize ben bu durumda olmasam ve esnek yapıda olsa kanamasa adam benden şüphe edecek ya...bazen durup düşünüyorum doğru kişimi acaba diye...birde erkek arkadaşlarıyla düğünden önce birlikte olan kızları yerden yere vurdu....nerdeyse ağlıcaktım..yutkunamadım...herşeyi geçtim ya bunu yapan insanlar namussuz mu oluyor, çok sevmiş, çok inanmış olamaz mı? kandırılmış olamaz mı? bana bunuu ilk çıktığım kişi yapmıştı kaç sene çıkmıştık, düğn tarihi belliydi ama bıraktı gitti beni....ama kendime de kızıyorum..hiç bir zaman kötü niyetli biri olmadım, şeytana pabucunu ters giydiren, erkekleri kullanan, maddi manevi sömüren...ama işte erkeler ona bakmıyor....onlar için önemli olan kız mısın değil misin isterse dünyanın en karaktersizi ol...iki damla kana bakıyormuş herşey... hayatımda ilk defa birine yalan söyledim..eziliyorum bu ağırlığın altında ama işte onunda mantalitesi ortada...
velhasıl korkularım yine tavan yaptı benim...bir an önce olsamda kurtulsam....
minikperim erkek arkadaşın böyle söylemese bile bilki tüm erkeklerin düşündüğü bu. sadece açıkça söylemiş... her zaman aklında bi soru işareti kalır erkeklerin. ben kendi psikolojim için yaptırdım. en azından kafan rahatlar. yaptığımız hata değildi sadece güvendik ve çok sevdik...
zaten anlatmisin canim kusura bakma simdi okudum sen kime yaptirdin
şahap inmez diye bi doktor canım. kavaklıdere de.
cnm sen kontrole gittinmi?garanti veriyormu acaba?mesela tuttuktan sonra son kontrole çağırıyormu?
Turnams arkadasım ben Ankara'da oldum Ebru zulfikarogluna. Allaha şükür şimdi iyiyim çünkü hocam kontrolde hiç riskin yok dedi. Allah hepimizin yüzüne baksın bu sıkıntımızı atlatalım inşallah...
Kimyahatun arkadasım ben öyle ayna da bakamıyorum açıkcası sanki zarar verecekmisim gibi geliyor o yüzden...
canım napıyorsun.
yok cnm kontrole çağırmadı. hiç şüphen olmasın dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?