kızlar sabahtan beri aradım şişli med i...ama doktorlar müsait değil dedikleri için görüşemedim. çok korksamda genel anesteziden birde o gece kanamaması aklıma geliyor...işte o durumdan daha çok korkuyorum çünkü hayatım kayar...düğün günü benim için ölüm günü olur kızlarondan sonra yşatmazlar diyemiyorum çünkü bizde töre falan yok ama ölmekten beter olurum...düşünmek bile istemiyorum...herşeyim geleceğim 2 damla kana bağlı lanet olsun ya ben kaybettiğim umudumu geri istiyorum işte, hayallerimi yaşamak istiyorum keşke şu durumda olmasaydım geleceğim sadece 25 ağustos gecesine bağlı, nişanlım bu bekaret olayına kafayı takmış biri, apaçık oturup kanamasını bekleyecek yaaa...ne kadar acı bişey ya... suç işlemiş mahkumun ceza çekeceği saati beklemesi gibi ben düğün günümü bekliyorum şuan..beni bu hale getiren kişide ne güzel hayatını yaşıyor.....umrunda bile değil ben hergün ölüyorum.
2 saat ayılmak için çok uzun bi süreymiş twistcim ya..offf offff...valla çok endişeliyim ama sonu ne olursa olsun Allah nasip ederse yaptırıcam. çünkü işin ucunda geleceğimiz var...başka çaremiz kalmıyor ki...o kadar bunaldım artık düşünmek istemiyorum bu problemi.....(((
canım özkan bey nerde istanbul da mı?
keşke gidebilsem canım ya ne güzel olurdu...bütün iyi doktorlar şehir dışındaya bu 7 ay nasıl geçecek zaman yaklaştıkça stresim artıyor....idoya baktımseferler hava mualefetiyle iptal ve sadece 2 sefer saati var..ya ben ne diyim kızlar ya...4 tane sefer vardı, şansıma 2 sefer listelenmiş.......
canım bende çok kötüyüm aynı şeyler hepimiz için geçerli 2 damla kan için hayatımızı mahvediyoruz ama özkan bey bana %1000 garanti veriyo o yüzden biraz içim rahat
Kızlarr siz bu genel anesteziyi nasıl olacaksınız yaa...çok riskli geliyor bana. Zaten gizli saklı bir iş yapıyoz hadi başımıza bisey gelirse. Valla ben lokal anestezi ile oldum. doktorum da kesin tuttu dedi. İstersen 10 yıl sonra ilişkiye gir hiçbir riskin yok dedi. Bence gereksiz riske girmeyin derim...
Kızlarr siz bu genel anesteziyi nasıl olacaksınız yaa...çok riskli geliyor bana. Zaten gizli saklı bir iş yapıyoz hadi başımıza bisey gelirse. Valla ben lokal anestezi ile oldum. doktorum da kesin tuttu dedi. İstersen 10 yıl sonra ilişkiye gir hiçbir riskin yok dedi. Bence gereksiz riske girmeyin derim...
kızlar selam bugün test sonucu mu aldım ve sonuç negatif miş. eski bi kistim vardı önemsememiştim o büyümüş ondn olmamışım hasta olmam iççin ilaç verdi onu kullanacağım şimdi hemde kistimin erimesi için.. neyse buna da şükür çok mutluyum şu an hayatımın değerini çok daha iyi anladım.bunu ben bi sınav olarak görüyorum belki de iyi oldu böyle bi stres yaşamam bundan sonra daha dikkat ederim hayatıma.yanımda olduğunuz bana destek verdiğiniz içn teşekkür ederim sizlere.ALLAh'IM SİZLERE de GÜZEL HABERLER DUYMA YI VE GÖRMEYİ nasip etsn inşallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?