ben genel anasteziye hiç güvenmiyorum kızlar eğer yaptırıcaksanız lokal yapsın doğumda bile lokal yapıyorlar adam zaten açık diye nerden biliyoruz kötü bişey yapmıyacağını bide tek olunca daha kötü yani

haklisin canim ama basit bi islem diilki yoksa bende sordum ayrivca doktorun niyetini kotu olduktan sonra her turlu yapacagini yapar ama akin bey zaten kolay kolay bu islemi onermiyo yoksa hemen yapalim derdi ayrica insanlar ne ameliyatlar oluyo genel anasteziyle tamam kolay diil ama soz konusu bizim gelecegimiz :(

kızlar sabahtan beri aradım şişli med i...ama doktorlar müsait değil dedikleri için görüşemedim. çok korksamda genel anesteziden birde o gece kanamaması aklıma geliyor...işte o durumdan daha çok korkuyorum çünkü hayatım kayar...düğün günü benim için ölüm günü olur kızlar:14: ondan sonra yşatmazlar diyemiyorum çünkü bizde töre falan yok ama ölmekten beter olurum...düşünmek bile istemiyorum...herşeyim geleceğim 2 damla kana bağlı lanet olsun ya:14: ben kaybettiğim umudumu geri istiyorum işte, hayallerimi yaşamak istiyorum:50: keşke şu durumda olmasaydım geleceğim sadece 25 ağustos gecesine bağlı, nişanlım bu bekaret olayına kafayı takmış biri, apaçık oturup kanamasını bekleyecek yaaa...ne kadar acı bişey ya... suç işlemiş mahkumun ceza çekeceği saati beklemesi gibi ben düğün günümü bekliyorum şuan..beni bu hale getiren kişide ne güzel hayatını yaşıyor.....umrunda bile değil ben hergün ölüyorum.

2 saat ayılmak için çok uzun bi süreymiş twistcim ya..offf offff...valla çok endişeliyim ama sonu ne olursa olsun Allah nasip ederse yaptırıcam. çünkü işin ucunda geleceğimiz var...başka çaremiz kalmıyor ki...o kadar bunaldım artık düşünmek istemiyorum bu problemi.....:((((

kızlar sabahtan beri aradım şişli med i...ama doktorlar müsait değil dedikleri için görüşemedim. çok korksamda genel anesteziden birde o gece kanamaması aklıma geliyor...işte o durumdan daha çok korkuyorum çünkü hayatım kayar...düğün günü benim için ölüm günü olur kızlar:14: ondan sonra yşatmazlar diyemiyorum çünkü bizde töre falan yok ama ölmekten beter olurum...düşünmek bile istemiyorum...herşeyim geleceğim 2 damla kana bağlı lanet olsun ya:14: ben kaybettiğim umudumu geri istiyorum işte, hayallerimi yaşamak istiyorum:50: keşke şu durumda olmasaydım geleceğim sadece 25 ağustos gecesine bağlı, nişanlım bu bekaret olayına kafayı takmış biri, apaçık oturup kanamasını bekleyecek yaaa...ne kadar acı bişey ya... suç işlemiş mahkumun ceza çekeceği saati beklemesi gibi ben düğün günümü bekliyorum şuan..beni bu hale getiren kişide ne güzel hayatını yaşıyor.....umrunda bile değil ben hergün ölüyorum.

2 saat ayılmak için çok uzun bi süreymiş twistcim ya..offf offff...valla çok endişeliyim ama sonu ne olursa olsun Allah nasip ederse yaptırıcam. çünkü işin ucunda geleceğimiz var...başka çaremiz kalmıyor ki...o kadar bunaldım artık düşünmek istemiyorum bu problemi.....:((((

canım bende çok kötüyüm aynı şeyler hepimiz için geçerli 2 damla kan için hayatımızı mahvediyoruz ama özkan bey bana %1000 garanti veriyo o yüzden biraz içim rahat

Son düzenleme:
keşke gidebilsem canım ya ne güzel olurdu...bütün iyi doktorlar şehir dışında:43: ya bu 7 ay nasıl geçecek zaman yaklaştıkça stresim artıyor....idoya baktımseferler hava mualefetiyle iptal ve sadece 2 sefer saati var..ya ben ne diyim kızlar ya...4 tane sefer vardı, şansıma 2 sefer listelenmiş.......

keşke gidebilsem canım ya ne güzel olurdu...bütün iyi doktorlar şehir dışında:43: ya bu 7 ay nasıl geçecek zaman yaklaştıkça stresim artıyor....idoya baktımseferler hava mualefetiyle iptal ve sadece 2 sefer saati var..ya ben ne diyim kızlar ya...4 tane sefer vardı, şansıma 2 sefer listelenmiş.......

arkadaşım son iki ay kala yaptır eğer benim fikrimi alırsan o zaman riskin daha az oluyor. iyileşmeden ilişkiye giriğin içinde kanamama ihtimali ortadan kalmıyor keşke bende öyle yaptırsaydım ama malesef aylar öncesinden yaptırdım ve son gün atılacak dikişe kaldı bütün umudum ama napıcam bilmiyorum benim durumumda seninle aynı tek fark eğer o gece kan gelmezse nişanlım önce beni sonra kendini öldürür yani tam bir facia olur:(((

kızlar selam bugün test sonucu mu aldım ve sonuç negatif miş :38:. eski bi kistim vardı önemsememiştim o büyümüş ondn olmamışım hasta olmam iççin ilaç verdi onu kullanacağım şimdi hemde kistimin erimesi için.. neyse buna da şükür çok mutluyum şu an hayatımın değerini çok daha iyi anladım.bunu ben bi sınav olarak görüyorum belki de iyi oldu böyle bi stres yaşamam bundan sonra daha dikkat ederim hayatıma.yanımda olduğunuz bana destek verdiğiniz içn teşekkür ederim sizlere.ALLAh'IM SİZLERE de GÜZEL HABERLER DUYMA YI VE GÖRMEYİ nasip etsn inşallh :16:

canım bende çok kötüyüm aynı şeyler hepimiz için geçerli 2 damla kan için hayatımızı mahvediyoruz ama özkan bey bana %1000 garanti veriyo o yüzden biraz içim rahat

ne kadar şanslısın elanur doktorla aynı şehirdesin..bu kadar garanti veren bir doktor nasıl kendine güveniyor demekki..bende şartlarımı zorlayacağım benim için çok zor olacak ama içimin rahat olması lazım..hayat meselesi şu ana kadar başka bir doktor aklıma yatmıyor..

Son düzenleme:
Kızlarr siz bu genel anesteziyi nasıl olacaksınız yaa...çok riskli geliyor bana. Zaten gizli saklı bir iş yapıyoz hadi başımıza bisey gelirse. Valla ben lokal anestezi ile oldum. doktorum da kesin tuttu dedi. İstersen 10 yıl sonra ilişkiye gir hiçbir riskin yok dedi. Bence gereksiz riske girmeyin derim...

kızlar bi de antepdeki doktor kesin konusuyo diyosunuz da kaç tane hastasının sonucunu biliyoruz. forumda var mı kanaması olan falan? Ben tam bakamadım.

Kızlarr siz bu genel anesteziyi nasıl olacaksınız yaa...çok riskli geliyor bana. Zaten gizli saklı bir iş yapıyoz hadi başımıza bisey gelirse. Valla ben lokal anestezi ile oldum. doktorum da kesin tuttu dedi. İstersen 10 yıl sonra ilişkiye gir hiçbir riskin yok dedi. Bence gereksiz riske girmeyin derim...

aylin arkdsm sen hangi doktora yaptrdın.yüde yüz garanti verdi mi birde ne kadara yaptrdın

canim ben bi kere yaptirdim lokal anasteziyle flep ama doktorum garanti vermedi ne yapicam peki baska sansimizmi var ayrica daha once flep yapilan birine tekrar yapilsa bile tutmasi cok zor ne diyelim sen sansliymisin arkadasim senin adina sevindim ama bizimde baska caremiz kalmiyo ne yazikki

aliv çok sevindim canım senin adına...

bugün yine arıcam şişli med i kızlar, detayları öğrenmem lazım çünkü....

aylin30 sen kime yaptırdın canım? aslında hiç istemiyoruz genel anesteziyi ama başka şansım yok, bursadaki doktor %90 garanti diyo flep e ve 40 gün sonra belli olur tutup tutmadığı diyo..çünkü bakalım senin dokular birleşcekmi kan damarları oluşacak mı diyo...düğün günü belliyse geçiciye %100 veriyorum diyo...ama gel gör ki...ben kayıp düşmeyeceğime, ters bi hareket yapmayacağıma garanti veremiyorum..artı oraya gidecek boş zamanımda olmayabilir.. o yüzden geçici yaptıramam.

flep te de mutlaka kontrole çağırıyolar, gidemem..mecburen genel anestezi olucam doktor bey uygun görürse... inan detayları hiç düşünmüyorum..çünkü düşünsem iyice korkucam bu sefer o muydu bu muydu derken.geri sayım gibi zaman geliyor:(((

Ben aradım kızlar az önce...telefona çıkan bayana doktor beyle görüşebilir miyim dedim; oda bana müsait değil dedi, dünde aramıştınız buyurun bana sorun dedi, sesi sinirli gibi geldi...ya ben anlamıyorum hiç belki özel bişey soracağım, dibimdeki yer olsa bu kadar sıksık aramam, şehir dışından gideceğim sonuçta tek başıma, istanbulu bilmiyorum, bi taraftan ne olacak benim durumum endişesi var...çok canım sıkıldı, ben telefonda bile sormaya çekinirken bu tavrına çok züldüm açıkçası, aradığımada bin pişman oldum moralim bozuldu...:14::14::14:

öğrendiklerimi yazayım; genel anestezi ile yapılan işlem yarım saat sürüyormuş, toplam 1 buçuk saatinizi alır dedi, yolculuk yapabilirsiniz dedi..birde üücretini sormuştum; 2500 tl dedi..bu şekilde kızlar, tatmin edici bi bilgi değil ama napalım , yaşayıp görücez artık, bir adet dönemi daha beklemeye karar verdim ben çünkü babamın bir yere gideceği yok:19:, havalar karlı sıksık seferler iptal ediilip duruyor ido da. :43: Allah kısmet ederse mart gibi yaptırmış olurum bende, detaylı bilgi veririm o zaman. Kararlıyım Akın bey de uygun görüse o genel anesteziyi yaptıracağım...ne varsa göze aldım zaten, dertle tasayla yaşamaktansa

kızlar selam bugün test sonucu mu aldım ve sonuç negatif miş :38:. eski bi kistim vardı önemsememiştim o büyümüş ondn olmamışım hasta olmam iççin ilaç verdi onu kullanacağım şimdi hemde kistimin erimesi için.. neyse buna da şükür çok mutluyum şu an hayatımın değerini çok daha iyi anladım.bunu ben bi sınav olarak görüyorum belki de iyi oldu böyle bi stres yaşamam bundan sonra daha dikkat ederim hayatıma.yanımda olduğunuz bana destek verdiğiniz içn teşekkür ederim sizlere.ALLAh'IM SİZLERE de GÜZEL HABERLER DUYMA YI VE GÖRMEYİ nasip etsn inşallh :16:

Amin canım hadi gözün aydın hayat çok değerli tabii dün yakın bir arkadaşımın kardeşi vefat etti hayat çok kısa çoookkk:( Allah herkese saglıkla layığıyla mutlu mesut yasamayı nasip etsin...

minikperim sağol canım ALLAH sana dayardım etsin kurtarsın zor durmundan.bu arada ben de bundan 5 sene önce genel anestezi altında muayene olmuştum ben hiç risk falan bilmiyodum doktor öyle muayene etmek istedi bana da bi şey dememişti ama uyandığımda hiç bi şeyim yoktu biras sersemlik olduğunu hatırlıyorum..ama kötü etkileri de oluyomuş sanrm okuduğum kadarıyla nefes alamama,kan basıncı düşmesi gibi aklımagelmişken sana söyleyim dedim belki bi yardımım dokunur..mesela çocuk doğuranlarda genel anestezi ile oluyolarlar bazıları çok kötü olsa olurlarmıydı diyorum en iyisi sen araştır forumda canım inş en doğru sağlıklı olan yöntemi seçmiş olursun:26:

sorular canım sağolasın..sennde başın sağolsun insanın başına ne geleceği belli olmuyo gerçekten yarın ne olacağını bilmeden yaşıyoruz.
inşallh kötü günlere kalmayız hep mutlu oluruz tabi bu birasda bizm elimizde..

merhaba arkadaşlar.
bende ankara da hymenoplasti yaptırdım şahap inmeze. 24 ocakta ameliyat oldum genel anesteziyle. 16 gün geçti. bikaç gün önce dikişlerimden bazıları düştü. ama bi kısmı hala duruyor. birde çok fazla akıntım var. daha doğrusu iltihap gibi ve kötü kokuyor. sizde de böyle oluyor mu? ameliyat olan arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim. teşekkürler...

Back