burcu kardaş şöyle yazmış canım açıklama olarak buldum da.......Kızlık zarı anatomik olarak vajinanın hemen giriş kısmında yerleşmiş, vagina içinde değil vaginanın hemen girişinde , dudakların 1-1,5 cm içindedir ve küçük dudaklara bağlıdır.Ortasında adet kanının ve vaginal salgıların akmasına olanak tanıyan ufak bir delik bulunmaktadır..senin dediğin gibi sanırım deliğin kenarlarında ki dokular zar oluyo o zaman elanur:44:

evet canım zaten internette kızlık zarı hymen yazınca görsellerde çıkıyor zaten benim dediğim gibi zaten içerde olsa bu kadar kolay bozulmazdıki benim zarım ilişkiye girmeden bozuldu çünkü:43:
twist arkadaşım sürtünmeyle kızlık zarı bozulur benim arkadaşımın öyle oldu :26: doktorlar mesela diktirdikten sonra sürtünmeyi istemiyorlar işte:31:

evet canım zaten internette kızlık zarı hymen yazınca görsellerde çıkıyor zaten benim dediğim gibi zaten içerde olsa bu kadar kolay bozulmazdıki benim zarım ilişkiye girmeden bozuldu çünkü:43:
twist arkadaşım sürtünmeyle kızlık zarı bozulur benim arkadaşımın öyle oldu :26: doktorlar mesela diktirdikten sonra sürtünmeyi istemiyorlar işte:31:

tatlım ama bütün doktorlar bozulması için içeriye giriş olması gerekiyo diyo bana kalırsa zar o gördüğün yerden biraz daha içerde ama belki ikimizde aynı yerden bahsediyoruzdur görmeden anlamakta cok zor:) eger senin dediğin gibiyse benimki tekrardan bozuldu hemde durup dururken cünkü bozulması için sebep yoktu:( cünkü dudakları ayırınca ve ıkınınca bi delik görüyoruz ya işte orda saat 8 yönünde kesik var bende acaba seninkidemi orda eger öyleyse herkeste orda bi kesik var:) aayyy kafayı yicez simdii:)

bana hem zorlama oldu istemeden:5: hemde parmağını yüzeye sürmüştü bi an neye uğradığımı şaşırmıştım :5 ilkinde 1 damla kan görmüştüm diğerinde de pembemsi var dı..kanın gelmesi bnm kafa mı karıştırıyo hala..her kan gelmesi bozulduğu anlamına gelmez değil mi kızlar..doktor bozulmamış dedi bana zedelenme falan da demedi..o kadar şeyden sonra nasıl bozulmaz girişteyse anlam veremiyorumm offf....

tatlım ama bütün doktorlar bozulması için içeriye giriş olması gerekiyo diyo bana kalırsa zar o gördüğün yerden biraz daha içerde ama belki ikimizde aynı yerden bahsediyoruzdur görmeden anlamakta cok zor:) eger senin dediğin gibiyse benimki tekrardan bozuldu hemde durup dururken cünkü bozulması için sebep yoktu:( cünkü dudakları ayırınca ve ıkınınca bi delik görüyoruz ya işte orda saat 8 yönünde kesik var bende acaba seninkidemi orda eger öyleyse herkeste orda bi kesik var:) aayyy kafayı yicez simdii:)

evet evet bendede 8 yönünde bi kesik var ve üst kısımlarda çentik var:26: ama ben doktora açık açık sordum oda gösterdi aynayla o dediğim yer araştır canım sürtünmeyle ilişki yasak diyorlar:31:

sorular canım bnm nasılsın..ben ebru hanımın telini buldum aama randevu almam için sektereri arayacağım değil mi sonu 05 olan sabit numarayı mı ebru hanımla konuşmam gerekir mi canım randevu için?

canım şimdi gördüm yazdığını kusura bakma iyiyim canım sen nasılsın evet sonu 05 le biten numarayı arayacaksın ben telefonu sekreter acıyor diye dusunmuştum gittiğimde sordum ebru hanım kendisi açıyormuş randevunu alırsın cep numarası da var ama ben önce sabit numaradan aramıştım önceden hastası olmadığım için önce sabit numaradan şansımı deneyim dedim

sorular canım iyi sayılırım bende..tamam aldım numarayı canım teşekkür ederim

evolet canım sana da teşekkür ederim

bana hem zorlama oldu istemeden hemde parmağını yüzeye sürmüştü :43: ilkinde 1 damla kan görmüştüm diğerinde de pembemsi var dı..kanın gelmesi bnm kafa mı karıştırıyo hala..her kan gelmesi bozulduğu anlamına mı gelir kızlar .?

bana hem zorlama oldu istemeden hemde parmağını yüzeye sürmüştü :43: ilkinde 1 damla kan görmüştüm diğerinde de pembemsi var dı..kanın gelmesi bnm kafa mı karıştırıyo hala..her kan gelmesi bozulduğu anlamına mı gelir kızlar .?

canım aynen benimkide öyle oldu zorlamayla oldu ama içine girmedi bile doktora ilk muayene olmak için zorlama oldumu dedi evet dedim ozaman anlattı senin zarının bi kısmı gitmiş dedi bi kısmı duruo dedi ama artık kan gelmez biz buna gidik deriz dedi ama doktor sana kızsın demiş bence fazla kurcalama hayatın tadını çıkar

nofair takma kafana artık.girişteymiş zaten zar ordaymış.giriş deliğin büyüklüğününü bi önemi pek yok o zaman hem küçük olması daha iyi.şüpheye de düşme demekk i doğru demiş doktorun

canım o kenarlardaki etlermiymiş yani.küçük deliğin etrafı.işte doktor da bana onu gösterdi bu senin kızlık zarın diye.

canım aynen benimkide öyle oldu zorlamayla oldu ama içine girmedi bile doktora ilk muayene olmak için zorlama oldumu dedi evet dedim ozaman anlattı senin zarının bi kısmı gitmiş dedi bi kısmı duruo dedi ama artık kan gelmez biz buna gidik deriz dedi ama doktor sana kızsın demiş bence fazla kurcalama hayatın tadını çıkar

keşke olmasaydı bunlar işte oluyo zamanında böyle bozulacağını bilseydik bunlar hiç başımıza gelmez di belki de elanur..neyse takmayacağım pek kafama siz de öyle yapın:37:

canım o kenarlardaki etlermiymiş yani.küçük deliğin etrafı.işte doktor da bana onu gösterdi bu senin kızlık zarın diye.

evet canım dıştaki deliğin etrafında ki dokular oluyo o gördüğün yerler.içeri değil yani ilişkiye girdiğinde de p...s onun çapından büyük olduğundan içinden geçerken kenarlardan yırtılıyo ve kanama oluyo.doktor bana böyle anlattı sorduğumda

evet canım dıştaki deliğin etrafında ki dokular oluyo o gördüğün yerler.içeri değil yani ilişkiye girdiğinde de p...s onun çapından büyük olduğundan içinden geçerken kenarlardan yırtılıyo ve kanama oluyo.doktor bana böyle anlattı sorduğumda

evet canım ben de öyle biliyorum...

hmmm şimdi kafamda bıraz daha canlandı ne şekilde olduğu nerde olduğu.. bıda bakıyım ben. ama bende beyaz meyaz öle zar yok o deliğin üstünde:26: orası böle iple diker büzersin aynı öle büzük ortası yuvarlak.ıkınınca az mınıcık açılıyo.daraltmayıda içine yaptı demek ki.

evet evet bendede 8 yönünde bi kesik var ve üst kısımlarda çentik var:26: ama ben doktora açık açık sordum oda gösterdi aynayla o dediğim yer araştır canım sürtünmeyle ilişki yasak diyorlar:31:

canım ikimizindemi 8 yönünde yırtık var o zaman:) buarada bugün özkan beyi aradım ama bi türlü konusamıyorum yaa cok zor ulasılması güç biri valla:)

tamam o zaman deliğin küçük olması daha iyi bişey.işte o eskiden de küçüktü benim ama şimdi daha da küçük böyle bakıyorum ya sanki yıldız şeklinde çizgiler var hani sanki doktor o şekilde dikmiş gibi.her bir parça diğerine yapışık ama izler var çizgi çizgi.

canım ikimizindemi 8 yönünde yırtık var o zaman:) buarada bugün özkan beyi aradım ama bi türlü konusamıyorum yaa cok zor ulasılması güç biri valla:)

canım özkan beyin internette cep telefonu numarası var birde orda dene istersen bende vardıda sildim delil bırakmamak için:9:

kendimi çok kötü hissediyorum kızlar.dün dayanamayıp oaraya baktım güya kafama takmıycaktım artık.dış deliğin en üstü , yukarı yerler kapalıydı öne doğru eğildim aynayla öyle baktım açılıyo gibi oldu yuvarlak gibi oldu:( siz de böyle bi şey oldu mu ?öne eğilip bakınca ayrıldı sanki bi sorun mu var bende:(

Back