fatmasönmez de gelip keşke ayrıntıları bize anlatsa.kanama ne kadar oldu falan bilgilendirse keşke.buralara uğrarsan bize de umut ol arkadaşım ne olursun..
Nofair bu arada ben düğünden 3 gün önce kontrole gitmedim. Gittiğim son kontrolde Ebru hocam hiç riskin yok demişti rahat ol demişti kesin konuştu. Ben de tekrar gitmedim. Kalıcı onarım isteyenlere tavsiye ederim çünkü düğün öncesi olsa kalpden giderdim herhalde psikolojim kaldırmazdı..Kanamam önce pembemsi renkde geldi sonra tekrar denemizde daha koyu renkli geldi. Bence ilk gelen kan zardandı sonraki tekrarlayınca daraltma bölgesinden geldi diye düşündüm. Bu arada ilk girerken bayagı zorlandı eşim galiba biraz da ben kasdım...
fatma sönmez senin adına cok sevindim gercekten hep mutlu ol insallah...sen sanslıymısındki ebru hoca gibi birine olmusun bu perasyonu ama malesef ben ankarada olamadıgım için baska bi doktora gitmek zorunda kaldım ve bana daha ikinci kontrolde riskin var düğünden önce gel dedi yani simdi eskisinden hiç farkım yok keske yaptırmasaydım hiç rahat diilim inan senin dediğin gibi düğünden önceye kaldığı için o zamana kadar hergün ölüyorum resmenama bu doktorla alakalı bence sanırım benim doktor tercihim yanlıs oldu...
kızlarrrrrrrr az önce oturuyordum babam geldı odama bu ne kızım dedi.. kredi kart slibi..ebru zülfikaroğlu ankara 08.01.2012 altında da adım soyadım ve ücret mıktarı yazıyor... deliye döndüm..... içim cız etti. mahvoldum... hala daha titriyorum.. haa o mu. ankara yazıyor bak dedım. bızım iş yerınde paralar ankara üzerinden aktarılıyordu odur dedim. allahtan tarihe dikkat etmedi konuştuğum yerde hemen yırttım. nerden buldun dedım. yere düşmüş dedi.. çantamında ağzı açık kalmış geceden.. kesin çantada unuttum.. 1 2 parçada metro bilet parçası kalmış nasıl yok ettim hemen anlatamam........uff.. gidip o kart hesabımıda kapattırcaam:18:
fatma sönmez senin adına cok sevindim gercekten hep mutlu ol insallah...sen sanslıymısındki ebru hoca gibi birine olmusun bu perasyonu ama malesef ben ankarada olamadıgım için baska bi doktora gitmek zorunda kaldım ve bana daha ikinci kontrolde riskin var düğünden önce gel dedi yani simdi eskisinden hiç farkım yok keske yaptırmasaydım hiç rahat diilim inan senin dediğin gibi düğünden önceye kaldığı için o zamana kadar hergün ölüyorum resmenama bu doktorla alakalı bence sanırım benim doktor tercihim yanlıs oldu...
dua et de internete girip ebru zülfikaroğluna bakmasın.
ufff Allah korusun.. isimi unutur da şimdi o kağıt onun önüne nerden geldi ya kafayı sıyırcam.... kızlar hesab sahibi hariç gidip babam mesela, hesap hareketlerimi öğrenebilir mi bankadan.?
canım sen kontrole giderken ağda yapmışmıydın.şimdi ben yapsammı yapmasammı diye kafama takılıyor.o yüzden soruyorum canım.ve diğer arkadaşlar da paylaşırsa sevinirim
nofair ağda yapma özkan bey violene artık ağda yapma demiş üstleri al sadece demiş
canım sen kontrole giderken ağda yapmışmıydın.şimdi ben yapsammı yapmasammı diye kafama takılıyor.o yüzden soruyorum canım.ve diğer arkadaşlar da paylaşırsa sevinirim
nofair ağda yapma özkan bey violene artık ağda yapma demiş üstleri al sadece demiş
böyle de kontrole nasıl gidicem ya insan çekiniyor.çok utanıyorum(
tanıdığı varda baska bankada. benım hesabın bankada değil. gidip yarın kapattırcam o hesabımı.süresi doldu karttın diyiveririm sorduklarında.
yok canım ya o kadar da yapmaz herhalde.ailenle ilişkilerin nasıl bilmiyorum da aranızda bi güven problemi yoksa sanmıyorum gidip de araştırmaz.sen daha iyi bilirsin sonuçta ailenle olan durumunu.
canım sana açık açık riskin var dedimi yaa.( ya madem niye risk oluşturmayacak şekilde yapmıyor anlamıyorumki.
elanur canım özelden yazamıyorum malesef ayrıca aynen dediğin gibi başka bi doktora daha gidicem özkan beyi düşünüyorum sendemi ona gidicektin yanlış hatırlamıyosam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?