fatmasönmez de gelip keşke ayrıntıları bize anlatsa.kanama ne kadar oldu falan bilgilendirse keşke.buralara uğrarsan bize de umut ol arkadaşım ne olursun..

Canım arkadaşlarım hepinize merhaba...ancak zaman bulup girebiliyorum. Öncelikle hepiniz gereksiz yere moralinizi bozmayın. Açıkcası ben Ebru hocama güvendim ve güvenimin karşılığını fazlasıyla aldım. Ona hergün dua ediyorum hakkını ödeyemem. Öncelikle kalıcı onarım yaptırmak isteyen arkadaşlarım ben yaptırarak gerçekten hayatıma yeni bir sayfa açtım. nerdeyse ayrılma aşamasındaydım nişanlımla uzun süreden beri forumdan Ebru Zülfikaroğlu hocamı üye olmasam da takip ediyordum. En sonunda gittim tanıştım ve sanki hayat bana yeni bir şans verdi şimdi evli ve mutluyum. Eşimi çok seviyorum ama bu durumu anlatsam da bana inanmayacağından korkuyordum ve ilişkimiz sarsılacak diyordum çünkü beni çok sevdiğinden emindim. Şimdi çok güzel bir ailem oldu Ebru hocamın psikolojik destetiğinin sayessinde inanın çünkü bu işi yapan pekçok doktorla konuştum ama hiçbirine güvenemedim. Erkeklerden zaten beni yargılayacağı için çekindim. Bayan olanlar da sıcak gelmedi. Kısmet şimdi Allah bozmasın çok mutluyum. Siz de olacaksınız üzülmeyin arkadaşlarım. Bana sorularınızı yazabilirsiniz. Bekliyorum.

Nofair bu arada ben düğünden 3 gün önce kontrole gitmedim. Gittiğim son kontrolde Ebru hocam hiç riskin yok demişti rahat ol demişti kesin konuştu. Ben de tekrar gitmedim. Kalıcı onarım isteyenlere tavsiye ederim çünkü düğün öncesi olsa kalpden giderdim herhalde psikolojim kaldırmazdı..Kanamam önce pembemsi renkde geldi sonra tekrar denemizde daha koyu renkli geldi. Bence ilk gelen kan zardandı sonraki tekrarlayınca daraltma bölgesinden geldi diye düşündüm. Bu arada ilk girerken bayagı zorlandı eşim galiba biraz da ben kasdım...

fatma sönmez senin adına cok sevindim gercekten hep mutlu ol insallah...sen sanslıymısındki ebru hoca gibi birine olmusun bu perasyonu ama malesef ben ankarada olamadıgım için baska bi doktora gitmek zorunda kaldım ve bana daha ikinci kontrolde riskin var düğünden önce gel dedi yani simdi eskisinden hiç farkım yok keske yaptırmasaydım hiç rahat diilim inan senin dediğin gibi düğünden önceye kaldığı için o zamana kadar hergün ölüyorum resmen ama bu doktorla alakalı bence sanırım benim doktor tercihim yanlıs oldu...

canım doktor daralma falan yapmışmıydı sana.bana yapmadı doktor.bi de zar yapın hakkında bilgi verdimi kalın yada ince diye.çünkü bana kalın demişti ben gelecek kanama miktarını çok merak ediyorum zarın durumuna göre değişiyormuş.ben de kontrole gideceğim.çok endişeliyim.mesela çarşafa akmışmıydı kan ve miktarı ne kadardı mesela.çok özel sorular ama kusura bakma canım çok endişeliyim.

kızlarrrrrrrr az önce oturuyordum babam geldı odama bu ne kızım dedi.. kredi kart slibi..ebru zülfikaroğlu ankara 08.01.2012 altında da adım soyadım ve ücret mıktarı yazıyor... deliye döndüm..... içim cız etti. mahvoldum... hala daha titriyorum.. haa o mu. ankara yazıyor bak dedım. bızım iş yerınde paralar ankara üzerinden aktarılıyordu odur dedim. allahtan tarihe dikkat etmedi konuştuğum yerde hemen yırttım. nerden buldun dedım. yere düşmüş dedi.. çantamında ağzı açık kalmış geceden.. kesin çantada unuttum.. 1 2 parçada metro bilet parçası kalmış nasıl yok ettim hemen anlatamam........uff.. gidip o kart hesabımıda kapattırcaam:18:

canım sana açık açık riskin var dedimi yaa. ( ya madem niye risk oluşturmayacak şekilde yapmıyor anlamıyorumki.

dua et de internete girip ebru zülfikaroğluna bakmasın.

twist sen en yakın zamanda kontrole git bence böyle düşünüp düşünüp kötü olmaktansa bian önce işini iyi bilen bi doktora muayene ol derim:26:

öyle kart slibi bilet falan ortada bırakmayın ben reçete dahil doktorun cep telefonunun olduğu kart dahil hepsini yırtıp attım.bişey olursa muayenehanesinden ulaşırsınız.o tarz belirtiler bırakmayın ortalıkta.

dua et de internete girip ebru zülfikaroğluna bakmasın.

ufff Allah korusun.. isimi unutur da şimdi o kağıt onun önüne nerden geldi ya kafayı sıyırcam.... kızlar hesab sahibi hariç gidip babam mesela, hesap hareketlerimi öğrenebilir mi bankadan.?

ufff Allah korusun.. isimi unutur da şimdi o kağıt onun önüne nerden geldi ya kafayı sıyırcam.... kızlar hesab sahibi hariç gidip babam mesela, hesap hareketlerimi öğrenebilir mi bankadan.?

öğrenemez ama tanıdık falan varsa o zaman öğrenebilir.varmı bankada tanıdık biri.yada aracı olabilecek birileri varmı.

canım sen kontrole giderken ağda yapmışmıydın.şimdi ben yapsammı yapmasammı diye kafama takılıyor.o yüzden soruyorum canım.ve diğer arkadaşlar da paylaşırsa sevinirim.

tanıdığı varda baska bankada. benım hesabın bankada değil. gidip yarın kapattırcam o hesabımı.süresi doldu karttın diyiveririm sorduklarında.

tanıdığı varda baska bankada. benım hesabın bankada değil. gidip yarın kapattırcam o hesabımı.süresi doldu karttın diyiveririm sorduklarında.

yok canım ya o kadar da yapmaz herhalde.ailenle ilişkilerin nasıl bilmiyorum da aranızda bi güven problemi yoksa sanmıyorum gidip de araştırmaz.sen daha iyi bilirsin sonuçta ailenle olan durumunu.

yok canım ya o kadar da yapmaz herhalde.ailenle ilişkilerin nasıl bilmiyorum da aranızda bi güven problemi yoksa sanmıyorum gidip de araştırmaz.sen daha iyi bilirsin sonuçta ailenle olan durumunu.

gidiceğin gün jiletle al canım daha önce ağda yaptığın için o kadar da kötü durmaz hem dursa ne olucak karanlıkta tam görmez bile rahat ol

canım sana açık açık riskin var dedimi yaa. ( ya madem niye risk oluşturmayacak şekilde yapmıyor anlamıyorumki.

evet canım hemde 2. kontrolde dedi yaniii bu kadar olmazki yaa feci halde moralimi bozdu yanii gittiğim diğer doktorda centik var dedi yani nası dikti anlamadım ben cok pişmanım yaaa bazen seytan diyo git baska doktora tekrar yaptır...ben burdaki yazıları okuduktan sonnra aklım basıma geldi..kontrole gittim yırtık var dedi direk dikti hiç bahsetmemişti bana dikmeden önce düğünden önce mutlaka gel falan diye...burda bikaç yorum daha okudum doktor demişki dikerken daraltabildiğim kadarda daralttım demiş yani vajina darltma yapmadan...eger banada öyle yapılsaydı ne biliyim yada baska bişey risk olurmuydu bilmiyorum ayrıca madem riskim olacak bunu dikmeden önce bilmiyomuki neden bana 2.kontrolde söylüyoo off yaa cidden hayata küstüm resmen simdi tekrar para biriktirmem lazım üstelik ben calısmıyorumda

elanur canım özelden yazamıyorum malesef ayrıca aynen dediğin gibi başka bi doktora daha gidicem özkan beyi düşünüyorum sendemi ona gidicektin yanlış hatırlamıyosam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…