merhbalar.flep i nasıl olacağım ne yapacağım bunun nasıl altından kalkacağım derken bir umut oldu..yıllardır aklımı kemiren şüpheleere,korkularıma bir son vermek için bütün gücüümü toplayıp bugün doktora gtttim.ÇOKheyecanlıydım KAPIDA BEKLERKEN. bekledim bi süre sonra içeri girdim doktora kızlık zarı tipime ve bozulup bozulmadığına baktıracağımı söylledim.HER ŞEYE hazırdım .muayene koltuğuna geç dedi muayene etti 5 saniye bile sürmedi bakması.ve bakiresin dedi ve tipi de anüler dedi o kadar mutlu oldum ki ..Diyeceğim şu ki gothicc ve sorularsorular nickli arkdşlr,ve durumunu bilmeden korkuyla yaşayan arkdşlar.. bi an önce sizde gidin bi doktora eğer halaa gitmediyseniz.bnde kesin gitti gözüyle bakıyodum bnmki de sizinki gibi zorlama gbi bişeydi hattA 1 damla kan bile gelmişti onun için kesin bozulmuştur diyodum ama insanın düşündüğü gibi olmuyormuş bazı şeyler..umarım sizde güzel haberler alırsınız. rabbim herkesin gönlüne göre versin

aliv ve arkadaslar ben de gittim ebru hanıma bugun göndum ankaradan ancak yazıyorum bnm de bişi olmamış ama giderken o kadar kötü oldum ki ankaranın eksi 11 inde ter içinde kalmışım Allah hepimizi daha nice guzel haberlerle karşılaştırsın inş...

aliv ve arkadaslar ben de gittim ebru hanıma bugun göndum ankaradan ancak yazıyorum bnm de bişi olmamış ama giderken o kadar kötü oldum ki ankaranın eksi 11 inde ter içinde kalmışım Allah hepimizi daha nice guzel haberlerle karşılaştırsın inş...

çok sevindim arkadaşım gözünaydın:21:

zar içeride tabi. zar içerideyse doktor daraltmayı nereye yaptı benım o zaman taaa içine mii yaptı hepten kafalar allak bullak oldu:26::26:

canım benim çok sevindim senin adına.ben siz kadar şanslı değildim ama inşallah Allahım yardım eder de dikişlerim tutar.

zar içeride tabi. zar içerideyse doktor daraltmayı nereye yaptı benım o zaman taaa içine mii yaptı hepten kafalar allak bullak oldu:26::26:

ama bana doktor dikiş attıktan sonra bu senin kızlık zarın diye gösterdi.gösterdiği yer de o küçük dudakları aralayıp görünen et parçası.kafam çok karıştı şuan benim.

evet canım yaa katılıyorum sana bende iç dıdakları ayırıyorum hemen dısta yuvarlak bisey var ıkınıncada baya genisliyo yanii bi parmak belkide daha fazla hatta sanki cevresindede kesikler var yani eger orası zarsa benimki kesin tekrardan bozuldu yanii:'(

bnm dışarısı zorlama ile genişledi biraz. hasar gördü kesin diyodum ya kanamam oldu ordan çünkü. ama doktor kızlık zarın yerinde kanaman olacak dedi. ve zar 1.5 cm içerde her yerde öle yazıyo twist yao deliğin olduğu yer hemen giriş olmıyo mu kafam bnm de karıştı şmdi

o zaman dışarısıyla alakası yokmu acaba.ne biliyim ben orasına bişey girince kanayacak gibi düşünmüştüm.kızlık zarı içerde bi yerdemi.kafam allak bullak oldu.dışarısı kapalı diye içime bi umut gelmişti.

nofair canım sen doğru biliyosundur belki ama öyle bilmiyorum yani mantıklı düşünmeye çalışıyorum 1.5 cm bi tırnak kadar nerdeyse. o dış delik ise hemen girişte ve zara hiç benzemiyor.hemn o kadar kolay bozulabilecek bi yerde nasıl olabilir diyorum kndi kendime.KAFAM BNMDE ALLAK BULLAK OLDU.SEN KONTROLE GİDECEKTİN SANIRIM GİTTİĞİNDe soramısın lütfen doktora kafayı yicemmm yoksa ben bakire değilmiyim doktor yanlış mı baktı diye düşünmeye başladım

ben amelıyat olmadan önce bı ıkı kere aynayla bakmıştımmm resmen parmağım giriyodu orası böle delikti resmen. şimdi iç dudaklarını böle sol işaret ve orta parmağımla ayırıp bakıyorum ortada bı et parçası var. aynen et parçasıyla kapatılmış gibi... evet küçük bi açık var o da adet kanımız gelmesi için sanırım. ama beyaz gözüken ne anlamadım. bende beyaz felan yok.. akıntımı acaba senın o beyaz gördüğün silmeyi denedınmı.

akıntı değil canım da bakıtığın zama o gördügün et parçası hangi renk ben amaliyattan sonra baktım amaliyat öncesi bakmak hiç aklıma gelmedi onun için soruyorum zatenn grimsi gibi bir renk sanki iç taraftaki renk sende öyle değilmi??

arkadaşlar benim kafam çok karıştı yorumları okudum biraz ama:(( kızlık zarı gerçekte neresi ben bakıyorum küçük dudakların alt tarafı tamamen grimsi bir et parçasıyla kaplı alt tarafta çok küçük bir açıklık var o kadar. daralttma nerde yaptı anlamadım.. işin kötüsü ben daha önce hiç dikkatli bakmamıştım şimdide hiç birşel anlamıyorumm:((

canımmm çok sevindim senin adına gerçektenn ne güzel bi haber bu gözün aydın..ama ben hiç iyi değilim sevinemiyorum bile kndimee..kafam da bi yığın soruu var ve bunları sana sormak istiyorum..senin de zorlama olmuştu sanırım bu zorlama da kan gelmişmiydi senden?..doktora durumunu anlatmışmıydın yoksa sadece zarımın bozulup bozulmadığına mı baktırcam diye gittin?muayene de bana ıkın falan demedi sana dedi mi bide çok çekerek mi baktı ? ne dedi sana canım sana tam olarak..çok soru sordum k.bakma ama kafAm allak bullak:43:

canım benim çok sevindim senin adına.ben siz kadar şanslı değildim ama inşallah Allahım yardım eder de dikişlerim tutar.

ayy canım inş tutar dua ediyorum hepiniz için sürekli de takip ediyorum iyi haberlerinizi alabilmek için umutsuzluğa kapılma lütfen içini ferah tut, tutar dikişlerin inş tutmaması için bi sebep yok öyle düşün destek maneviyatı güçlü kılan en önemli şeydir forumda tam buna göre:)

canım şuan benimki de neredeyse tamamen kapalı.yani şöyle diyim sana "o" harfi yazdım ya buraya o kadar belki az daha büyük bi açıklık var.başka da açıklık yok.hatta doktor ben uzaktan geliyorum diye dışardan da bi dikiş atmıştı.bu da tutarsa bizim için iyi ama tutmazsa sorun değil demişti.maksat o dikiş içerdeki dikişleri yolculuk boyunca korusun diye.o dikiş de kaynaşmış sanırım bende.çünkü dikişi attığı yer hala daha kapalı.bir de ameliyat öncesi de çok büyük bi açıklık yoktu.düşün işte doktor işaret parmağının ucu ile geniş mi diye muayene ediyordu.ondan bile canım çok acıdı.

canım sana daraltma yaptımı peki doktorun?

canımmm çok sevindim senin adına gerçektenn ne güzel bi haber bu gözün aydın..ama ben hiç iyi değilim sevinemiyorum bile kndimee..kafam da bi yığın soruu var ve bunları sana sormak istiyorum..senin de zorlama olmuştu sanırım bu zorlama da kan gelmişmiydi senden?..doktora durumunu anlatmışmıydın yoksa sadece zarımın bozulup bozulmadığına mı baktırcam diye gittin?muayene de bana ıkın falan demedi sana dedi mi bide çok çekerek mi baktı ? ne dedi sana canım sana tam olarak..çok soru sordum k.bakma ama kafAm allak bullak:43:

bende doktora ilk kontrole gitmiştim kızlık zarıma baktırmak istiyorum dedim ama ıkın demedi sanırım öyle bişey hatırlamıyorum:26:

canımmm çok sevindim senin adına gerçektenn ne güzel bi haber bu gözün aydın..ama ben hiç iyi değilim sevinemiyorum bile kndimee..kafam da bi yığın soruu var ve bunları sana sormak istiyorum..senin de zorlama olmuştu sanırım bu zorlama da kan gelmişmiydi senden?..doktora durumunu anlatmışmıydın yoksa sadece zarımın bozulup bozulmadığına mı baktırcam diye gittin?muayene de bana ıkın falan demedi sana dedi mi bide çok çekerek mi baktı ? ne dedi sana canım sana tam olarak..çok soru sordum k.bakma ama kafAm allak bullak:43:[/QUOTE

canım gittim odasına girince o kadar çekindim ki anlatamam ebru hanım anladı zaten ben söyleyemedim ihtimalleri kendi sıraladı dogru olanı söylediğinde ben de evet dedim muayene olmak istiyorum dedi yaşından dolayı anladım kızlık zarı muayenesi olmak istediğini dedi 24 yasındayım ama küçük gösteriyorum biraz heralde çok anlayışlı davrandı rahatladım biraz sonra muayene odasına geçtik bana da ıkın falan demedi iç dudakları yana çekti çok gergindim agrı eşiğim de düşmüştü biraz bastırdı iç dudaklara zara iyice bakabilmek için 1 dakika ya surdu ya surmedi sonucu söyledi biraz konuştu benimle bilgilendirdi sonra kendimi hemen dısarı attım zaten ben burdayım canım ne istersen sorabilirsin bana

canım sana daraltma yaptımı peki doktorun?

yok canım yapmadı.zaten de yapması mantıksız olurdu.7 yıl oldu o talihsizliği ben yaşayalı ve ilişki falan yaşamadım kimseyle.çok sayıda yırtık var dedi.ya orası çok dar ondan olabilir.doktor bana bunun çok sayıda ilişkiye girmiş kadınlarda bulunacağını söyledi.fakat senin travma bi ilişki olduğu için bu hale gelmiş olabilir dedi.

arkadaşlar benim kafam çok karıştı yorumları okudum biraz ama:(( kızlık zarı gerçekte neresi ben bakıyorum küçük dudakların alt tarafı tamamen grimsi bir et parçasıyla kaplı alt tarafta çok küçük bir açıklık var o kadar. daralttma nerde yaptı anlamadım.. işin kötüsü ben daha önce hiç dikkatli bakmamıştım şimdide hiç birşel anlamıyorumm:((

benimm de senin dediğin gibi canım.tamamen kapalı sadece küçük bi açıklık var.beni muayene ederken doktor ıkın demedi.sonra biraz ıkın dedi ben korkudan ıkınamadım zaten.ama eminim herşey bittiğinde bana orayı gösterdi ve bu senin kızlık zarın dedi.gösterdiği yer de şuan etle kapalı olan yer.

canım gittim odasına girince o kadar çekindim ki anlatamam ebru hanım anladı zaten ben söyleyemedim ihtimalleri kendi sıraladı dogru olanı söylediğinde ben de evet dedim muayene olmak istiyorum dedi yaşından dolayı anladım kızlık zarı muayenesi olmak istediğini dedi 24 yasındayım ama küçük gösteriyorum biraz heralde çok anlayışlı davrandı rahatladım biraz sonra muayene odasına geçtik bana da ıkın falan demedi iç dudakları yana çekti çok gergindim agrı eşiğim de düşmüştü biraz bastırdı iç dudaklara zara iyice bakabilmek için 1 dakika ya surdu ya surmedi sonucu söyledi biraz konuştu benimle bilgilendirdi sonra kendimi hemen dısarı attım zaten ben burdayım canım ne istersen sorabilirsin bana[/QUOTE]

canım kanaman olacak dedi mi peki doktor ya da zarının tipi hakkında bi bilgi falan verdi mi ya da zedelenme var gibi bi şey dedi mi? canım benimde zorlama olmuştu kan gelmiş ti 1 damla sende de böyle bi durum olmuş muydu ?? canım benimm sağolasın çok iyisinn.sizlerle konuştukça daha iyi hissediyorum kendimi

sorularsorular...canım kanaman olacak dedi mi peki doktor ya da zarının tipi hakkında bi bilgi falan verdi mi ya da zedelenme var gibi bi şey dedi mi? canım benimde zorlama olmuştu kan gelmiş ti 1 damla sende de böyle bi durum olmuş muydu ?? canım benimm sağolasın çok iyisinn.sizlerle konuştukça daha iyi hissediyorum kendimi

Back