aliv ankaraya yakın biyerdeym. ben cesaret toplasam kaç kere gtmştım. ama sana cok sevndm fazlada kurcalama artık bak bakireymşn işte rahat ol artık

çok sağol arkdaşım bende sana sevnmek isterim:)hemen bulunduğun yerde ki güvendiğin özel bi hastaneye hemen git derim canım iyi ya da kötü öğre.n ya bak muayenede de korkulacak bi şey de yok.ben bide erkek doktora gttm yani..bu arada muayene ile soracağın bi şey varsa sorabilirsinde canım banaseveseve cevaplarım

canım niye kurcalıyorum biliyomusun..bundan2 sene önce başka doktora gitmiştim bana çok çok az bi yırtılmavar dedi ama kanaman olacak sıkma canını demişti.vajina da hemen girişte ki yırtığı mı dedi yoksa zar damı anlamadım şimdi düşünüyormda.zedelenme anlmına gliyo sanrm o dediği yırtılma..ama bu doktor öyle bi şey demedi.tükenmez kalemi gösterdi bana bunun gibi erkeğin şeyi olacağını sanmıyorum.yani kızlık zarım bildiğin anüler tipi gibiymiş kalemden az bişey büyük bşey girse yırtacak ve kanaman olacak mutlaka dedi.sence doktora güvenmelimiyim bozulsa niye bozulmadı desin demi .

canım niye kurcalıyorum biliyomusun..bundan2 sene önce başka doktora gitmiştim bana çok çok az bi yırtılmavar dedi ama kanaman olacak sıkma canını demişti.vajina da hemen girişte ki yırtığı mı dedi yoksa zar damı anlamadım şimdi düşünüyormda.zedelenme anlmına gliyo sanrm o dediği yırtılma..ama bu doktor öyle bi şey demedi.tükenmez kalemi gösterdi bana bunun gibi erkeğin şeyi olacağını sanmıyorum.yani kızlık zarım bildiğin anüler tipi gibiymiş kalemden az bişey büyük bşey girse yırtacak ve kanaman olacak mutlaka dedi.sence doktora güvenmelimiyim bozulsa niye bozulmadı desin demi .

aliv sana bişey sorcam sımdı sen bakıresın aynayı al bak ve bana söyle :) iç dudaklarını açınca karşında bı et parçası varmı.. yani iç dudaklardan içerisi,tam ortası kapalı mı.... :37:

aliv sana bişey sorcam sımdı sen bakıresın aynayı al bak ve bana söyle :) iç dudaklarını açınca karşında bı et parçası varmı.. yani iç dudaklardan içerisi,tam ortası kapalı mı.... :37:

evelot sen hiç baktınmı amaliyattan sonra.. ben bazen bakıyorum tamamen et parçasıyla kapatılmış beyaz gözüküyor orası.. sadece küçücük bir açık var içeride.. amaliyat olmadan önce hiç bakmamıştım nasıl olduğuna acaba değişiklik bu mu merak ediyorum.. sende nasıl bir görüntü var???

evelot sen hiç baktınmı amaliyattan sonra.. ben bazen bakıyorum tamamen et parçasıyla kapatılmış beyaz gözüküyor orası.. sadece küçücük bir açık var içeride.. amaliyat olmadan önce hiç bakmamıştım nasıl olduğuna acaba değişiklik bu mu merak ediyorum.. sende nasıl bir görüntü var???

ben amelıyat olmadan önce bı ıkı kere aynayla bakmıştımmm resmen parmağım giriyodu orası böle delikti resmen. şimdi iç dudaklarını böle sol işaret ve orta parmağımla ayırıp bakıyorum ortada bı et parçası var. aynen et parçasıyla kapatılmış gibi... evet küçük bi açık var o da adet kanımız gelmesi için sanırım. ama beyaz gözüken ne anlamadım. bende beyaz felan yok.. akıntımı acaba senın o beyaz gördüğün silmeyi denedınmı.

evet canım daha önce den merak edip bakmıştım:37: hafif ıkındığım da tam orta da duvar gibi bi et parçası var.
en altta da soğan zarı gibi bi şey var ama kızlık zarı deliğini ben göremiyorum sanrm onu sadece doktorlar görebilio:37:

aliv sen kesnlkle bakiresin kalemden az kalın diorsun ben aynayla baktığımda baya bı açıklık var kalemden falan buyuk bı acıklık yanı .bence doktoruna guven fazlada kurcalama artık oranı ben sen gibi olsam ohhh hayatıma bakardım artık

evet canım daha önce den merak edip bakmıştım:37: hafif ıkındığım da tam orta da duvar gibi bi et parçası var.
en altta da soğan zarı gibi bi şey var ama kızlık zarı deliğini ben göremiyorum sanrm onu sadece doktorlar görebilio:37:

vaaav tamamdır saol tatlım cevabın için:23::23: demek ki tutuyo benımkısı de.:23:

canım şuan benimki de neredeyse tamamen kapalı.yani şöyle diyim sana "o" harfi yazdım ya buraya o kadar belki az daha büyük bi açıklık var.başka da açıklık yok.hatta doktor ben uzaktan geliyorum diye dışardan da bi dikiş atmıştı.bu da tutarsa bizim için iyi ama tutmazsa sorun değil demişti.maksat o dikiş içerdeki dikişleri yolculuk boyunca korusun diye.o dikiş de kaynaşmış sanırım bende.çünkü dikişi attığı yer hala daha kapalı.bir de ameliyat öncesi de çok büyük bi açıklık yoktu.düşün işte doktor işaret parmağının ucu ile geniş mi diye muayene ediyordu.ondan bile canım çok acıdı.

ya ben anlamıyorum o zaman bende sorunmu var.benim de ameliyata gitmeden önce de kalem kadar bile olmayan bi açıklık vardı.yani bazen kapalı bile olduğunu zannediyordum.

aliv sen kesnlkle bakiresin kalemden az kalın diorsun ben aynayla baktığımda baya bı açıklık var kalemden falan buyuk bı acıklık yanı .bence doktoruna guven fazlada kurcalama artık oranı ben sen gibi olsam ohhh hayatıma bakardım artık

bnmde girişte açıklık var canımm biraz eski gibi değil hani içi öyle değil ama sen içi için mi diyosun kelemden daha kalı bi açıklık var diye:44:. doktor baya çekti yanlara görebilmek için ama ben içerde göremiyorum bi delik faln sorun bende mi anlıyamadım:44:

aliv canım ya benim yaptırmadan önce de çok büyük bi açıklık yoktu yani kalem kadar falan değildi kesinlikle.doktor işaret parmağının ucuyla muayene etti darmı genişlik varmı daraltma yapılacakmı gibisinden.o bile canımı çok acıttım benim.üstelik parmağını sokmadı içeriye doktor ucuyla yani düşün.şimdi de ufacık bi açıklık var.ya şüphelendim şimdi yoksa bozulmamışmıydı benimkide. :((

aliv canım ya benim yaptırmadan önce de çok büyük bi açıklık yoktu yani kalem kadar falan değildi kesinlikle.doktor işaret parmağının ucuyla muayene etti darmı genişlik varmı daraltma yapılacakmı gibisinden.o bile canımı çok acıttım benim.üstelik parmağını sokmadı içeriye doktor ucuyla yani düşün.şimdi de ufacık bi açıklık var.ya şüphelendim şimdi yoksa bozulmamışmıydı benimkide. :((

canım senin içeriye kadar bi zorlama oldu mu..bak canım bnm şu an giriş vajina yok mu delik yer orası eskisinden daha geniş bnm zorlama olmuştu ama içeriye olmadı.sen içerisi için mi diyosun yoksa dışarıyı mı..içerisi için ben yorum yapa mıyorum..zar 1.5 cm içerde yaa hani bide doktor baya çekti öyle baktı.ben öncede bakıyorum ama bi şey göremiyodum içeride sadece zar gibi bi şey vr en alltta duvarın altında..evlendiğin den kalem kalemden daha kalın bi şey gireceği için yırtılacak dedi.zarın çapından daha büyük bi şey girdiğinden kenarlarından yırtılacak ve kanama olacak sanırım.ben böyle anladım doktorun dediğini:26:.sen muayene yi ebru hanıma mı olmuştun nofair??

canım senin içeriye kadar bi zorlama oldu mu..bak canım bnm şu an giriş vajina yok mu delik yer orası eskisinden daha geniş bnm zorlama olmuştu ama içeriye olmadı.sen içerisi için mi diyosun yoksa dışarıyı mı..içerisi için ben yorum yapa mıyorum..zar 1.5 cm içerde yaa hani bide doktor baya çekti öyle baktı.ben öncede bakıyorum ama bi şey göremiyodum içeride sadece zar gibi bi şey vr en alltta duvarın altında..evlendiğin den kalem kalemden daha kalın bi şey gireceği için yırtılacak dedi.zarın çapından daha büyük bi şey girdiğinden kenarlarından yırtılacak ve kanama olacak sanırım.ben böyle anladım doktorun dediğini:26:.sen muayene yi ebru hanıma mı olmuştun nofair??

canım ben hiç bişey bilmiyorum regliydim o gün.zaten bağırmaktan ve kurtulmaya çalışmaktan hiç bişey anlamadım.regli olduğum için kan gelip gelmediğini de anlayamadım.ben dışarısı için söylüyorum görünüş olarak oldukça dar şuan neredeyse kapalı tamamen.öyle ıkınmaya da cesaret edemem açıkcası. o yüzden içerisi nedir nasıldır bilmiyorum.çünkü yaptıralı 27 gün oldu.şimdi sen doktor çekip de bakıyor diyince içime de ürperti geldi.nasıl kontrole gidicem bilmiyorum.

canım ben hiç bişey bilmiyorum regliydim o gün.zaten bağırmaktan ve kurtulmaya çalışmaktan hiç bişey anlamadım.regli olduğum için kan gelip gelmediğini de anlayamadım.ben dışarısı için söylüyorum görünüş olarak oldukça dar şuan neredeyse kapalı tamamen.öyle ıkınmaya da cesaret edemem açıkcası. o yüzden içerisi nedir nasıldır bilmiyorum.çünkü yaptıralı 27 gün oldu.şimdi sen doktor çekip de bakıyor diyince içime de ürperti geldi.nasıl kontrole gidicem bilmiyorum.

vajinanın girişinden birkaç santim içerde, ortası delik, soğan zarı inceliğinde bir zardır. Vajinaya bu zarın ortasındaki delikten daha büyük herhangi bir şey, birkaç santim girdiğinde, bu zar kenarlara çekilir, yani bozulur. Vajinaya girenin, penis, parmak, ya da başka bir cisim olması durumu değiştirmez internette ki bilgi böyle canım..dışı bnce çk önemli değil önemli olan içi yani zar orda olduğu için bende içerde bi delikk göremiyorm . sırtüstü yattım ayaklar yana küçük dudaklardan tuttup yana çekti rahat görebilmek için 1 gün boyunca hissettim ya.. ama her doktor böyle fazla çekmeyebilir.korkma hiç bi zarar olmuyo yani doktor senin zarına zarar verecek bi şey yapmaz...:34:

benim dıştan ıkınınca öyle kapalı filan değil yaa 1 parmak kadar nrdeyse.sorun olsaydı zarla alakalı olsaydı söylerdi doktor diyorum:26:

benim dıştan ıkınınca öyle kapalı filan değil yaa 1 parmak kadar nrdeyse.sorun olsaydı zarla alakalı olsaydı söylerdi doktor diyorum:26:

evet canım yaa katılıyorum sana bende iç dıdakları ayırıyorum hemen dısta yuvarlak bisey var ıkınıncada baya genisliyo yanii bi parmak belkide daha fazla hatta sanki cevresindede kesikler var yani eger orası zarsa benimki kesin tekrardan bozuldu yanii:'(

o zaman dışarısıyla alakası yokmu acaba.ne biliyim ben orasına bişey girince kanayacak gibi düşünmüştüm.kızlık zarı içerde bi yerdemi.kafam allak bullak oldu.dışarısı kapalı diye içime bi umut gelmişti.

canım doktor evlilik öncesi kontrol için şunu söylemiş.eğer vajinal enfeksiyon olursa dokularda esneme yapabilir demiş ilerleyen süreçlerde.o yüzden evlilik öncesi kontrole çağırıp son durumu değerlendiriyorum demiş.

Back