bende yaptırdıktan sonra korkuyorum tekrar gidermi bişey olurmu diye ters bi hareket sonucu falan sonuçta bacak hareketlerini ne kadar kısıtlayabilirsinki:26:

sorularsorular ve gothicc arkadaşlar. bende bun hafta gideceğim bulunduğum yerde özel hastaneye kızlık zarımın tipini ve bozulup bozulmadığını öğreneceğim.bende sizinle aynı durumdayım .ve stres içindeyim bi an önce öğrenip kurtulmak istiyorum bu stresten. :(ALLh yardımcınız olsun sizlerinde..

tşkler aliv06 inş herkes iyi haberler alır bilinmezlik o kadar kötü ki ama kötü bi haberden daha mı iyidir onu bilemicem gerçi öğrenilmesi gereken bişi bu...:(

tşkler aliv06 inş herkes iyi haberler alır bilinmezlik o kadar kötü ki ama kötü bi haberden daha mı iyidir onu bilemicem gerçi öğrenilmesi gereken bişi bu...:(

arkadaşım en kısa zamanda öğren ve ona göre para biriktirirsin önüne fırsat çıkarsa değerlendirirsin vs.vs.

Fatmasonmez arkadasım hepimize umut oldun moral verdin umarım birgun ben de senin gibi burda sonucumu yazarım. Forumda bize yazmaya devam et tecrubelerini ihtiyacımız var. Cok kanaman oldu mü canım. Ben de Ebru Hanım'a düğünümden sonra arayıp güzel haberi verdigimi bı an hayal ettim de...inşallah arkadasim yaa..... bizim için dua et arkadasım...

10 gun gectı..bugun de regl oldum....umarım tutar...%40lık bır ıhtımale bagladım tum umutlarımı..bndan sonrası ne olur nasıl yasanır bılmııyorum...dua edıyorum ..umut etmeye çalışıyorum sadece...bır ay olur olmaz kontrole gıdecegım...

inş arkdaşım.benm bu ilk muayene olmayacak ama kafam pek karışık.bundan 6 sene önce kızlık zarı tipime baktırmaya gitmiştim esnek denmişti o zaman esnek nedir bilmiyodum.sonra yırtıldığını düşündüğümde doktora gittim zarın esnek falan demedi çok az yırtılma var evlendiğinde kanama olur merak etme eğer için rahat etmesse düğünden 3 gün önce gel dikiş atalım demişti..ama kanama olmuştu o kan niye geldi o zaman of kafam çok karışık şu an arkadaşım

inşallah canım sonuclar ikimizdede iyi olur. bu arada ben yarın için ebru hanımdan randevu aldım gidip sonuçu ögrenmek istiorum artık 3 gün sonra bir ay olacak zaten bana. reglimi bekleyemiycem.. lütfen benim için dua edin çok heycanlıyım çünkü inşallah güzel haberlerle dönerim yarın..

döner dönmez haber ver arkadaşım durumunu:inşallah güzel haberlerle dönersin de bana da bi umut olursun.

Kızlarrr...size güzelhaberlerim var. Çok yoğunum ama bi fırsatımı buldum ve size yazıyorum. Kızlar cuma günü düğünüm oldu ve sonuç KANAMAM OLDUU..çok mutuyum. Ebru hocamı aradım ve çok teşekkür ettim telefonda ağladım biliyo musunuz. Allah ondan razı olsun. Bana yen bir hayat kurmama destek oldu. Kızlar sizi sonra yie yazmaya çalısacam moraliniz hiç bozmayın ve Ebru hanıma güvenin!! Rahat olunca sizle haberleşiriz. Kadınlar külübüne de teşekkürler bana sizler gbi arkadaşlar kazandırdığı ve yalnız hissettiRmediği için!

canım benim çok sevindim senin adına.Allah sonsuza kadar mutlu etsin sizi inşallah.müsait olduğunda ayrıntıları yaz bize nasıl oldu ne kadar geldi v.s umut oldun bize güzel haberinle.

10 gun gectı..bugun de regl oldum....umarım tutar...%40lık bır ıhtımale bagladım tum umutlarımı..bndan sonrası ne olur nasıl yasanır bılmııyorum...dua edıyorum ..umut etmeye çalışıyorum sadece...bır ay olur olmaz kontrole gıdecegım...

benim de 23.günüm bugün.hiç birşey hissetmiyorum.acımalar gerilmeler kaşınmalar hepsi bitti.acaba tutmadımı diye aklım karışıyor.regli de olmadım.olup bitince kontrole gidicem.olumsuz şeyler duymaktan çok korkuyorum :(( nasıl bişey bu böyle nasıl bir illet nası berbat bişey anlamıyorum.

benim de 23.günüm bugün.hiç birşey hissetmiyorum.acımalar gerilmeler kaşınmalar hepsi bitti.acaba tutmadımı diye aklım karışıyor.regli de olmadım.olup bitince kontrole gidicem.olumsuz şeyler duymaktan çok korkuyorum :(( nasıl bişey bu böyle nasıl bir illet nası berbat bişey anlamıyorum.

aynen canım..tutmadı derse kı muhtemelen benımkı oyle olcak....ne yapacagımı bılmıyorum...dusunuyorum sadece dua edıyorum....sabretmeye calısıyorum...ıcım oyle acıyor kı ama,anlatamam sana....:((

bugun 10. günüm ama hiçbir his yok. ne acı ne kasınma ne batma ne kanamaa hiçbişi... dun ayakkbı almak için çarşıdaydım o kadar çok giy çıkar yaparak ayağımı kaldırdım,eğildim ki... :( bazen uykudayken dalıyorum bacaklarımı açıyorum farkında olmadan:43:

aynen canım..tutmadı derse kı muhtemelen benımkı oyle olcak....ne yapacagımı bılmıyorum...dusunuyorum sadece dua edıyorum....sabretmeye calısıyorum...ıcım oyle acıyor kı ama,anlatamam sana....:((

seni çok iyi anlıyorum off keşke bu duruma gelmeseydik:43::43::43:

bugun 10. günüm ama hiçbir his yok. ne acı ne kasınma ne batma ne kanamaa hiçbişi... dun ayakkbı almak için çarşıdaydım o kadar çok giy çıkar yaparak ayağımı kaldırdım,eğildim ki... :( bazen uykudayken dalıyorum bacaklarımı açıyorum farkında olmadan:43:

arkadaşım keşke daha sonra alsaydın ayakkabıyı şimdi baya eğilip kalkmışsındır ben operasyondan sonra kendimi eve kapatmayı düşünüyorum açıkcası:26:

kalıcı mı yoksa gecici mi daha garanti arkadaşlar hangisini önerirsiniz hangisi daha garantili ona göre yaptırcam bende şu muayeneye gidip geliyim de:44: gecici de kanamama olasılığı daha mı yüksektir?:44:

uuff elanur deme öyle:18::18: ne bilim ya o kadar hissizim kii olmamış gibiyim.. ebru hoca da ılk bir hafta güzel korumak önemlı bizim için ama bız hastalarımıza 10 gun diyoruz dedi..ben de güzel korudum ama inanıyorum... kanamam bile gelmedi hiç operasyona bağlı..

aliv, flep yöntem yani kalıcı olan daha iyi bana sorarsan. ki burda çoğumuz flep olduk...kendi adıma neden flep oldum.? çünkü ben il dışındayım we düğün öncesi gelemem...(risk yoksa,varsa şartları zorlıcam)..o yuzden oldum.ha bizde de garanti var ama bızde ten doku iyileşmesine,kendını dikkatli ve temız korumana vb. bağlı...buradaki çoğu arkadaşta flep yöntemi ile ilk geceyi çok şükür olumlu atlattı:34:

düğün zamanı,düğüne 2-3 gün bilemedin 1 hafta kala (varsa öle bişeyin) gitmen gelmen sorun olmazsa geçici ol. hem daha makul hem de %100 garanti.

nasıl eğilip kalkabildin canım ya benim 22. güne kadar acıdan oturamıyordum bile.patlayacak gibi oluyordum mesela.ama öyle kaşınma kanama falan olmadı.ara ara kaşınma oluyordu şuan o da kalmadı.kanama zaten hiç olmadı bende.1 hafta kesintisiz şekilde aşırı batık hissediyordum.şuanda sadece psikolojik olarak yan oturuyorum.bugün regl oldum.24.günümdeyim.reglim bittiğinde tam 1 ay olmuş olacak.kontrole gideceğim.iyi şeyler duymak istiyorum. :((

Son düzenleme:
bende acı macı hiç yok yaa

başlangıçta bende de yoktu.hatta olmamışım gibi geliyordu bana.benim sonraları oldu.10.günden sonra falan.ve düne kadar da devam etti.dün mesela hiç bi his yoktu ama bugün regl oldum ya belki açılıyor regli öncesi belki ondan hissetmedim bilmiyorum.1 hafta daha sabredip sonucu öğrenicem.

Back