Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşkler aliv06 inş herkes iyi haberler alır bilinmezlik o kadar kötü ki ama kötü bi haberden daha mı iyidir onu bilemicem gerçi öğrenilmesi gereken bişi bu...![]()
tşkler aliv06 inş herkes iyi haberler alır bilinmezlik o kadar kötü ki ama kötü bi haberden daha mı iyidir onu bilemicem gerçi öğrenilmesi gereken bişi bu...![]()
inşallah canım sonuclar ikimizdede iyi olur. bu arada ben yarın için ebru hanımdan randevu aldım gidip sonuçu ögrenmek istiorum artık 3 gün sonra bir ay olacak zaten bana. reglimi bekleyemiycem.. lütfen benim için dua edin çok heycanlıyım çünkü inşallah güzel haberlerle dönerim yarın..
Kızlarrr...size güzelhaberlerim var. Çok yoğunum ama bi fırsatımı buldum ve size yazıyorum. Kızlar cuma günü düğünüm oldu ve sonuç KANAMAM OLDUU..çok mutuyum. Ebru hocamı aradım ve çok teşekkür ettim telefonda ağladım biliyo musunuz. Allah ondan razı olsun. Bana yen bir hayat kurmama destek oldu. Kızlar sizi sonra yie yazmaya çalısacam moraliniz hiç bozmayın ve Ebru hanıma güvenin!! Rahat olunca sizle haberleşiriz. Kadınlar külübüne de teşekkürler bana sizler gbi arkadaşlar kazandırdığı ve yalnız hissettiRmediği için!
10 gun gectı..bugun de regl oldum....umarım tutar...%40lık bır ıhtımale bagladım tum umutlarımı..bndan sonrası ne olur nasıl yasanır bılmııyorum...dua edıyorum ..umut etmeye çalışıyorum sadece...bır ay olur olmaz kontrole gıdecegım...
benim de 23.günüm bugün.hiç birşey hissetmiyorum.acımalar gerilmeler kaşınmalar hepsi bitti.acaba tutmadımı diye aklım karışıyor.regli de olmadım.olup bitince kontrole gidicem.olumsuz şeyler duymaktan çok korkuyorum( nasıl bişey bu böyle nasıl bir illet nası berbat bişey anlamıyorum.
aynen canım..tutmadı derse kı muhtemelen benımkı oyle olcak....ne yapacagımı bılmıyorum...dusunuyorum sadece dua edıyorum....sabretmeye calısıyorum...ıcım oyle acıyor kı ama,anlatamam sana....(
bugun 10. günüm ama hiçbir his yok. ne acı ne kasınma ne batma ne kanamaa hiçbişi... dun ayakkbı almak için çarşıdaydım o kadar çok giy çıkar yaparak ayağımı kaldırdım,eğildim ki...bazen uykudayken dalıyorum bacaklarımı açıyorum farkında olmadan
arkadaşım keşke daha sonra alsaydın ayakkabıyı şimdi baya eğilip kalkmışsındır ben operasyondan sonra kendimi eve kapatmayı düşünüyorum açıkcası:26:
bugun 10. günüm ama hiçbir his yok. ne acı ne kasınma ne batma ne kanamaa hiçbişi... dun ayakkbı almak için çarşıdaydım o kadar çok giy çıkar yaparak ayağımı kaldırdım,eğildim ki...bazen uykudayken dalıyorum bacaklarımı açıyorum farkında olmadan
![]()
bende acı macı hiç yok yaa