başlangıçta bende de yoktu.hatta olmamışım gibi geliyordu bana.benim sonraları oldu.10.günden sonra falan.ve düne kadar da devam etti.dün mesela hiç bi his yoktu ama bugün regl oldum ya belki açılıyor regli öncesi belki ondan hissetmedim bilmiyorum.1 hafta daha sabredip sonucu öğrenicem.
uuff elanur deme öyle:18::18: ne bilim ya o kadar hissizim kii olmamış gibiyim.. ebru hoca da ılk bir hafta güzel korumak önemlı bizim için ama bız hastalarımıza 10 gun diyoruz dedi..ben de güzel korudum ama inanıyorum... kanamam bile gelmedi hiç operasyona bağlı..
aliv, flep yöntem yani kalıcı olan daha iyi bana sorarsan. ki burda çoğumuz flep olduk...kendi adıma neden flep oldum.? çünkü ben il dışındayım we düğün öncesi gelemem...(risk yoksa,varsa şartları zorlıcam)..o yuzden oldum.ha bizde de garanti var ama bızde ten doku iyileşmesine,kendını dikkatli ve temız korumana vb. bağlı...buradaki çoğu arkadaşta flep yöntemi ile ilk geceyi çok şükür olumlu atlattı
düğün zamanı,düğüne 2-3 gün bilemedin 1 hafta kala (varsa öle bişeyin) gitmen gelmen sorun olmazsa geçici ol. hem daha makul hem de %100 garanti.
hmm belkı ben de bugunden snra hissederim... yurudukçe ara ara içimde bi dikiş bi ip olduğunu anlıyorum hepsi bu. Allah yardımcımız olsun hepımızın..sonuc olumlu olacak ınsallah...inan.
Arkadaşlar bugün ancak gidebildim kontrole çok şükür sonuç çok iyi ebru hanım çok iyi bakmışsın dedi... Şuan için hiçbir riskin gözükmüyor dedi. Durumu çok iyi dedi.. Sadece akıntım olduğu için antibiyotik verdi bunu kullan iyileşmen daha çok hızlanacak dedi. İstersen üç ay sonra gel tekrar bakalım bi dedi ama üstüne bastıra bastıra hiçbir riskin yok dedi.. Dügün den üç gün önce çagırma gibi bir ihtimaliniz var mı diye sordum suan riskin yok gerek kalmayacak gibi dedi... Çok şükür arkadaşlar içim rahatladı..
canım çok sevindim senin adına.inşallah ben de kontrolden güzel haberlerle dönerim.bugün profesörden randevu almaya çalıştım bir türlü alamadım.ben bi de profesöre görüneceğim bakalım ne diyecek.
hiçbişey hissetmiyorum...hiçbişey hiç olmamış gibiyim. ne ağrı ne kaşıntı ne batma acaba ip sökülse farkedermiyim. söküldümi ki yoksa saçmalıyormuyum
canım görüşeceğin profesor nerde yakınlardaysa bende gitmek isterim. inşallah canım sende güzel haberlerle dönersin..
Arkadaşlar bugün ancak gidebildim kontrole çok şükür sonuç çok iyi ebru hanım çok iyi bakmışsın dedi... Şuan için hiçbir riskin gözükmüyor dedi. Durumu çok iyi dedi.. Sadece akıntım olduğu için antibiyotik verdi bunu kullan iyileşmen daha çok hızlanacak dedi. İstersen üç ay sonra gel tekrar bakalım bi dedi ama üstüne bastıra bastıra hiçbir riskin yok dedi.. Dügün den üç gün önce çagırma gibi bir ihtimaliniz var mı diye sordum suan riskin yok gerek kalmayacak gibi dedi... Çok şükür arkadaşlar içim rahatladı..
canım yaa senin adına cok sevindim insallah hersey iyi olur sanırım senin gittiğin doktor işini baya iyi yapıyoki yani burda okudugum yazılardan anladığım kadarıyla kimseye kolay kolay riskin var demiyo bidaha gelmene gerek yok diyo keske benimde doktorum aynı seyleri söyleyebilseydi
gözün aydın cloocum :)
teş,ederim canım darısı senin başına inşallah seninde iyi haberlerini duyarız,,,
alivv hangi doktora gttin canm nasıl mutlu oldum anlatamam ya kurtuldun bu stresten:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?