• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu siteyi bulduğuma o kadar mutluyum ki anlatamam. kendimi yanlız hissediyodum. burada duygularını paylaşan herkese tşk edeiyorum. sayenizde ne yapacağıma nasıl yapacağıma karar verdim. ebru hocaya gidecem büyük ihtimalle. 12 ağustosta. gelişmeleri bende aktarmayı düşünüyorum :)

loray hangi şehrden gideceksin ankaraya ben eskşhrdeym.haberin olsun.

bende yaptırıcam ama çok korkuorum. birde maaşımı almayı bekliorum. okdar para anca birikir

yaa söylemesem nerden geldiğimi olmaz mı. ama uçakla geliyorum. ve sonraki günde sınavım var bazı kızlar operasyondan sonra ağrı çok oluyo deyince açıkçası korktum. pazar günüde dönmem lazım. ebru hocaya mail atmıştım saolsun bugün cvp geldi sonra ardım. benim operasyonu yaptırmak istediğim tarihten birkaç gün sonra adetim başlıyo dedim o da geciktirmek için öneride bulundu. öğleden sonra yine ara randevu saatini ayarlayalım dedi.

tamam loraycım söleme rahat etmedysen.bende trenle giderim diorum. bi saat esk ankara.

bugün ebru hanımı aradım okadr iyiydiki yaptıklarıma yüzde bin beşyüz kanama garantisi veriorum dior.hiç olumsuz bşey almadım dedi yarım saat içinde klinkten çıkarsın deid. okadr rahatladım anlatamam

kızlar iyi haberlerinizi dört gözle bekliyorum sakın habersiz bırakmayın bende araştırma aşamasındayım henüz ama ebru hanım banada mantıklı güvenilir geldi okuduklarıma göre kaç yıl daha ankarada acaba onu merak ediyorum

bende bugün görüştüm ebru hocayla çok sıcak ve güvenilir artık çok eminim randevumu aldım. orda olcam inşallah. çok mutluyum :) yani buraki bazı kızlar işte çok ağı oluyo hemen ayağa kalkamassınız deyince korkmuştum ama şimdi öle düşünmüyorum ve korkmuyorum...

arkadaşlar ben bugun ebru hnm dan operasyon geçirdim,kalıcı olandan.şuan itibari ile bi sancım sızım yok.pazartesi tekrar gitcem kendisine,eger görüşmek operasyon geçirmek olursa ben yardımcı olurum kendileirne seve seve.çünkü ben bugun yalnız gittim ve o masada gizli gizili agladım,tüm geçmişimi o masada bıraktım.bende çok korkuodum korkacak hiç bişey yokmuş,ama size bi tavsiyem sakına yalnız gitmeyin,psikolojik destek çok önemli...

canım yalnız gitmsek napıcaz sölicek kmsem yokki:(mecbur yalnız gidicem. iyimisin sn şimdi kesin tututckmıymış acıdımı?

ankaradamı yaşıorsun sen keşke görüşeblsek :/

ggothicc
ben ank dayım cnm haftaya pazartesi ilk kontrolume gitcem eger o tarihte sende gitmek istersen beraber gidebilriz kızılayda bi yerde buluşup...önce istersen bi konuşursun ben çünkü 2 aydan beri dvmlı hem gittim görüştüm hem telde konuştum dvmlı kendisiyle.bikaç ilaç verdi bugun bana şimdi onları kullanıyorum.hiç bi acısı falanda yok az önce biraz agrırı gibi oldu hemen bi ağrı kesici içtim...o anda birinin elimi tutmasını çok isterdim gerçektem ama ben masnaın demirini tutmakla yetindim....

durumun ii deil mi şimdi? inş. acısı hiç olmaz da. kızılaydan ebru hanımın kliniğine nasıl gidiliyo tarif edermisin taksiylemi gitsem yoksa otobüsle mi ?

mel

bende ebru hanımla konuştum akıntım için monolox die bir ilaç verdi onu alıp kullanıcam. ankarayı hiç bilmiıorum eskşhrden gelicem daha praramı biriktirmedim biriktreym birlkte gidelim canm.

hızlı trenle gelicem ordan ebru hanım yakınmı taksiyle mi gideym otobüslemi çok uzakmı?

birde melcim ameliyat kaç dakka sürdü nekadr kaldın klinkte ben günü birlk eve döneblrmiyim annemlerin haberleri olmadan saat başı tren var bu arada

mel

sana mail adresimi vermek istiorum özeldende konuşurduk ama özelden msj atamıorum 100 msj dolması gerekior 65lerde falanm yüzü tamamlayım sana mailmi vereym tatlım olurmu birbirmzden haber alırız süreç hakknda falan

mel

bende ebru hanımla konuştum akıntım için monolox die bir ilaç verdi onu alıp kullanıcam. ankarayı hiç bilmiıorum eskşhrden gelicem daha praramı biriktirmedim biriktreym birlkte gidelim canm.

hızlı trenle gelicem ordan ebru hanım yakınmı taksiyle mi gideym otobüslemi çok uzakmı?

birde melcim ameliyat kaç dakka sürdü nekadr kaldın klinkte ben günü birlk eve döneblrmiyim annemlerin haberleri olmadan saat başı tren var bu arada

aynı ilacı banada verdi cnm,hızlı trenle geleceksen terminalde inip ordan ankarayla kızılaya geçebilrisin.yada ordan taksiyle kızılaya geçmende ucuz olabilir.ebru hanımın yeri tunus cadesinde tunalıya daha yakın sayılır.ben tunalıdan taksiye bindim 6tl tuttu. 20dk falan sürdü ameliyat bende çok korkuodum ama şunu söyleyim korkacak hiç bişey yokmuş,eli gayet hafifti.dünde hiç bi sıkıntı yaşamadım bugun hatta sabahtan dişçiye gittim dişetlerimi bile temizlettim,normal hayat dvm ediyor.tabi oturuşuma kalkışıma dikat ediom hep psikolojik olarak belkide ama benimkisi.fiyat konusunda sana ne kadar dedi peki? ben 1500e anlaşmıştım ama dün benden 2000 lira istedi.o kadarda param yok tu. bana kagıt imzalatacaktı kalan 500 için. dedim şuan çalışmıyorum ne zaman öderim bilemicem,sen gel ank.ya o kadar çok vaktin olcakki,hatta senle oturup yemek bile yeriz yani.

mel merhaba..aklıma takıldı uyuştururken yaptığı iğne çok acıtıyor mu..bir de ilk kalktığında nasıl hissettin kendini

Back