Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim tatlım sor sen için rahat olsun elimden geldiğince cevaplarım. kafana takılan başka şeyler de varsa sor çekinme hiç. yardımcı olabileceksem sizlere ne mutlu bana...canım ya sorularıma bıkmadan usanmadan cevap verdiğin için çok teşekkür ederim herşeyin yolunda gitmesinede çok sevindim
rica ederim tatlım sor sen için rahat olsun elimden geldiğince cevaplarım. kafana takılan başka şeyler de varsa sor çekinme hiç. yardımcı olabileceksem sizlere ne mutlu bana...
geçmiş olsun dream, umarım sonuç da çok iyi olacak
peki bu operasyonu illa evlenmeden birkaç ay önce yaptırmak şart mı
yani benim henüz ufukta evlilik yok, şimdiden yaptırsam acaba bi sakıncası olur mu ki
benimde parayı denkleştirmem lazım o nedenle bikaç ay beklemem gerekicek sanırımbenimde evlilik yok şimdilik aslında gerçekten dediğin çok dogru psikolojik olarak rahatlamak açısından bir an önce yaptırmak lazım benim kafamı kurcalayan birşey daha var aslında bende akıntı var acaba bu sorun olurmu çünkü internetde okudugum kadarıyla antibiyotik kullanılıyomuş öncesinde dream sende böyle bir sorun oldumu acaba telefonla ebru hanımı arayıp sorsammı
kızlar mrblar. uzun zamandır yazamadım. ben gayet iyiyim . psikolojik olarakda düzeldim. kontrole gittiğimde yazıcam size
öncelikle derimki ilk önce doktorunuzla konusun en dogru bılgıyı o verır ve asla korkmayın bnde çok korkuyordum ve arastırıyordum ama korkulcak bsıey yokmuş 20 dk ile 30 dk arasında sürüyor ama anestezi altında oldugun için kendıne gelmen dinlenmen vs 2 saati buluyor sonrasında biraz agrıda oluyor ilk 2 gün doktor çok fazla hareket etmeyi ve oturmayı önermiyor 1 hafta kdr antibiyotık kullanıyorsun sonrası hiç böyle bişey yasamamıs gıbı oluyorsun doktor operasyona baslamadan önce yuzde 80 dıyordu cıktıktan sonra yuzde 99 diyor sayet hıcbır hekım yuzde yuz basarı vermez ama hiç sorun olmuyor birde ztn kalıcı flep te eger problem olursa doktorum ücretsiz geçiçi flep garantisi veriyor en dogru bılgı doktorda hiç çekinmeden doktorunuzla danısın ücret 1500
arkadslar ben ebru hanıma koter tedavısı ıcın basvrmustum..acıkcası son derece basarılı bır sekılde tedavı ettı.cok da yakın davranan bır ınsan...muayenehanesınde gordugum kadarıyla kızlık zarı ıcın gelen bayag kısı vardı,en azından ben oyle tahmın ettım ama...kızlık zarı tamırınde basarısını bılemem ama bu konuyu kendısıne sorudgumda kolaylıkla yapıldıgını soylemıstı
Arkadaşlar, bir süredir hymenoplasti olmak için araştırma yapıyorum. Ankara'da olsun ve kesinlikle güveneyim istiyorum. Bu yüzden Op Dr Ebru Zülfikaroğlu ile ayrıca yüzyüze görüşmek için randevu aldım...çok heyecanlıyım...
canım bende ebru hanıma oldum bir defa eli gerçekten bu ise yatkın çünkü ben yarım saat kızlık zar ini anlamaya çalışan doktor gördüm ve galiba da ankara da en fazla bu ameliyatı yapan kişi kendisi.