canım sen bu flep operasyonunu mu oldun ebru hanımdan yoıksa baska ıslem mı yaptrdın anlayamadım...
kızlık zari muayenesi oldum. Sen ankarada misin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen bu flep operasyonunu mu oldun ebru hanımdan yoıksa baska ıslem mı yaptrdın anlayamadım...
kızlık zari muayenesi oldum. Sen ankarada misin
Arkadaşlar, bir süredir kızlık zarı ile ilgili araştırıyordum. Ankara'da olsun güvenebileceğim doktor olsun istedim...ve buradaki konuşmalarınızı izledim...Ebru hanımla ilgili olumlu yazılarınızdan etkilendim...Nerdeyse tüm doktorlarla telefonla konuştum...zaten çoğu telefona çıkmadı bile...erkek doktorları eledim...Ebru hanımla görüşmek ve kalıcı onarım için muayene olmaya karar verdim...Diğer bayan doktorlara açıkcası güvenemedim sanki mesleği ile çok ilgili değilmiş gibi geldi...televiyona çıkmış birtanesi...doktor gibi bile değildi...güvenemedim...Burada da anlatıldığı gibi Ebru hanım gerçekten çok ilgili, güleryüzlü, direk muayenemi yaptı,ayrıntılı bilgi verdi...Özgeçmişini de okudum...Bu konuda çok hastası var gibi geldi bana da... sordum kızlık zarı için hastalar geliyor mu diye...sadece bugün yedi tane kızlık zarı ameliyatı yapmış...çok güven veriyor...ben rahatladım...adetim bitince hayatımdan bu problemi çıkaracam ve kızlık zarı ameliyatımı olacam...buradan tüm dertlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim...iyi ki varsınız...yalnız değiliz....gelişmeleri de sizinle paylaşacam...
canım bütün konuların altına yorum yapmışsın.sanırım panik halindesin.anlıyorum seni aynı durumdayız çünkü.ama önce sakin ol.bir sürü yaptıran var ve a olumlu sonuç alıyor.bende uzun süredir araştırıyorum.henüz kime yaptıracağıma karar vermedim ama burda yapılan yorumlara göre istanbulda şişli med 'de doktor akın bey ankarada da doktor ebru hanım iyi diyorlar.bu doktorlara gidenler olumlu sonuç aldıklarını yazmışlar.fiyat konusundada aramadan öğrenemezsin ama genelde fiyatlar 1000 ile 2000 tl arasında değişiyor.umarım birazcıkta olsa yardımcı olabilmişimdir.kızlar ebru hanım hakkında bilgi verin lütfen
canım bütün konuların altına yorum yapmışsın.sanırım panik halindesin.anlıyorum seni aynı durumdayız çünkü.ama önce sakin ol.bir sürü yaptıran var ve a olumlu sonuç alıyor.bende uzun süredir araştırıyorum.henüz kime yaptıracağıma karar vermedim ama burda yapılan yorumlara göre istanbulda şişli med 'de doktor akın bey ankarada da doktor ebru hanım iyi diyorlar.bu doktorlara gidenler olumlu sonuç aldıklarını yazmışlar.fiyat konusundada aramadan öğrenemezsin ama genelde fiyatlar 1000 ile 2000 tl arasında değişiyor.umarım birazcıkta olsa yardımcı olabilmişimdir.