• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mel merhaba..aklıma takıldı uyuştururken yaptığı iğne çok acıtıyor mu..bir de ilk kalktığında nasıl hissettin kendini

yok cnm bildiğimiz iğnelerden değil zaten,küçücük bi iğne ben ayy çok korkarım iğneden falan dedim yanındaki asistanı gösterdi iğneyi bundanmı korkcan dedi:))) saç kılı inceliğinde bi iğne ve hiçç hisetmiosun bile vurulurken çünkü tam vurarken derin nefes al dio o esnada vuruo,kalktıgımdada hiç bişey hisetmedim,altıma serdikleri peçete hep kan olmuştu ama:((( hatta baş dönmen falan varmı kendini nasıl hisediosun die soruo dr. ve operasyon yapılırken zaten dvmlı konuşuo seninle hatta sen susarsan bile iyimisin diye soruo dvmlı.ebru hanıma gitmek isteyen olursa seve götürürüm kendilerini...bende 1 ay oldu nişanlanalı mecburiyetden yaptırdım.seneye inş. evlenmeyi düşünüoz...

durumun ii deil mi şimdi? inş. acısı hiç olmaz da. kızılaydan ebru hanımın kliniğine nasıl gidiliyo tarif edermisin taksiylemi gitsem yoksa otobüsle mi ?

evet arkadaşlar ben gayet iyiyim.normal hayat dvm edioyor.dün wc ye bile giremedim acıcak diye ama akşam girdiğimde bi sıkıntı olmadı.sadece orayı çok kuru tutman gerekio.ben dvmlı peçete falan koyuyorum.cnm kızılaydan taksi daha mantıklı.tam önünde ienrsin çünkü ama otobüsle gidersen tunalıya çıkman gerekio ordanda yine tunus cadesi boyunca yürümen gerekio. taksi kızılaydan en fazla 7 lira falan tutar.tunalıdan 6tl tuttu çünkü.

mel burdasın sanırım.arkşım çok sevndm adına. bende nişan düğün hiçbişey yok kendimi rahatlatmak amacyla yaptrcam.yaptrdıktan sonra birini düşünorum.talibim çok. ama hayatma kmseyi sokmuorum bu yüzden:(

melcim birlkte gidelm ozamn ya ben çok sevnirim inanki .keşke özelden konşma imkanımz olsa.

hemen kalktın evinemi gittin hiç bir sorun olmadı dimi canm kaç dakka sürdü

melcim

saol arkşım kızılay dedğin aştinin orasımı ben hiç bilmiorum kızılaya gitmek içinde mi otobüse binlcek direk istasyondan binsem taksiye daha mantıklı değilmi

msjın arkada kalmış şmdi okudum canm anladım aştiden inince ben direk taksiye binerim para sorun değil.bu arada kızlar memurluğa atandım bliormusunz çok mutluyum:)ama daha maaşımı almadım alınca ilk işim bu işi yaptırmak olacak

mel burdasın sanırım.arkşım çok sevndm adına. bende nişan düğün hiçbişey yok kendimi rahatlatmak amacyla yaptrcam.yaptrdıktan sonra birini düşünorum.talibim çok. ama hayatma kmseyi sokmuorum bu yüzden:(

melcim birlkte gidelm ozamn ya ben çok sevnirim inanki .keşke özelden konşma imkanımz olsa.

hemen kalktın evinemi gittin hiç bir sorun olmadı dimi canm kaç dakka sürdü

evet online ım cnm,inş. herşey gönlüne göre olur arkadaşım.tabi gideriz cnm,ben klinikten çıktım bide yürüdüm sıcakta taa kızılaya kadar. takisye falan binmedim ve içde aşırı bi kanamam olmadı.eve geldim hemen aradım tekrardan ebru hnmı biraz kn gelmiş diye normaldir dedi,korkma sen dedi.ben haftaya pazartesi tekrar kontrole gitcem bide adet dönemim bittikten sonra gitcem.adet dönemim ayın 11 inde falan olcak çünkü.adet döneminden en az 10 gün önce yaptırmak gerekiomuş.ben 17 gün önceden yaptırıdm mikrop kapmasın diye.bide 2 gün duşa girmemem gerektiğini söyledi ben 2 gün sonunda bile hemen girmicem duşa bi 2 ün daha beklicem,nolur nolmaz.az para değilki bu sonuçta şuan tüm emeğimi oraya verdim çünkü...3 yıllık çalışmam sonuçta aldıgım tazminatımı verdim elde 5 kuruş kalmadı...

msjın arkada kalmış şmdi okudum canm anladım aştiden inince ben direk taksiye binerim para sorun değil.bu arada kızlar memurluğa atandım bliormusunz çok mutluyum:)ama daha maaşımı almadım alınca ilk işim bu işi yaptırmak olacak

oooo hayırlı olsun arkadaşım,darısı benim gibi tüm işsizlerin başına inş...

melcim

saol arkşım kızılay dedğin aştinin orasımı ben hiç bilmiorum kızılaya gitmek içinde mi otobüse binlcek direk istasyondan binsem taksiye daha mantıklı değilmi

cnm sen istasyonda inince kızılaya geçme direk tunus cadesine geç.kızılayda inip napcanki tekrar,ebru hnm ın adresi tunus cadesinde zaten.o adrese geç direk sen.

melcim inş sıra bende olsun ya tutsun şu şeyden kurtulalaım.tutmazsa nolcak peki bidaha para falan alacakmı?

tutmama gibi bir durum söz konumuymuş?

canm inş seninde olur kpss ye çalş ne meznusun

canm ben istasyondan inince direk taksiye binerm ebru hanıma giderim tunus caddesine. inş görüşürz hem belki.

bu arada msjlarımı doldurmaya çalşıorum 100 e hepinize özelden yazıcam:D

melcim inş sıra bende olsun ya tutsun şu şeyden kurtulalaım.tutmazsa nolcak peki bidaha para falan alacakmı?

tutmama gibi bir durum söz konumuymuş?

canm inş seninde olur kpss ye çalş ne meznusun

cnm tutmama konusunu hiç düşünmedim valahi hiçde konuşmadık bu konuyu aslında...ben 28 yaşındayım ünv mezunuyum ama şuan iş falan 2.planda şu dikişler falan bi otursun yerine bi o psikolojiden kurtulayım sanki şimdi çok ayakta durunca yırtılcak gibi oluo,otururken falan ayaklarımı açıp oturamıom. ne zaman gelmeyi düşünüosun sen ank ya?

mel cim anladım.her durumu düşünmek zordundayz ya ya tutmazsa 2 bidaha nasıl olur allah korusun.

canm ben işe girecem üni meznuyum bu arada. 20 güne kadar işe başlarım maaşımı alacam ama bikaç ay biriktirp ancak öle geleblrm. 3 4 ayda biriktirrim allahn izniyle.

birde annemleride ayrlamam lasım gezmeye die gidip gelicem mecbur akşama kadar dönerim dimi sen saat kaçta gidip kaçta çıkmıştın ordan

fiyat olarak 2 bin dedi bana telde sekreteri.ebru hanıma sormadım parayı akıntıdan falan konuştuk.birde tutp tutmamasınıda sordum. tutması nı yüzde yüz yapmaya çalşıoruz dedi.kontrollermz oluor ücretsz dedi. yani şu ana kadar yaptıklarmdan hiçbir sorun olmadı dedi. bana güven verdi açıkçası para derdi olsa her muayenede ücret alır . tutmazsa yine para alır . bana çok moral verdi bitanem falan dior çok tatlı kendisi

evet arkadaşlar ben gayet iyiyim.normal hayat dvm edioyor.dün wc ye bile giremedim acıcak diye ama akşam girdiğimde bi sıkıntı olmadı.sadece orayı çok kuru tutman gerekio.ben dvmlı peçete falan koyuyorum.cnm kızılaydan taksi daha mantıklı.tam önünde ienrsin çünkü ama otobüsle gidersen tunalıya çıkman gerekio ordanda yine tunus cadesi boyunca yürümen gerekio. taksi kızılaydan en fazla 7 lira falan tutar.tunalıdan 6tl tuttu çünkü.

canım para sorun deil 'tunus caddesi eva kadın sağlığı' desem yeterli deil mi? yanlız gidecem galiba:( orda kız arkadaşım var ama bunca zaman ben kimseyle bu sorunu paylaşmadığım için çözüm aşamasındada bilinmesini istemiyorum.

loray taksiceler blir çekmeden söle. mel inş kabul ederde birlkte gidersinz. keşke bende sizle ogün geleblsem ama daha maaşımı almadım gelemem.:(

mell irtibatı koparmaylm tammı canm girin buraya haberleşelm

canım para sorun deil 'tunus caddesi eva kadın sağlığı' desem yeterli deil mi? yanlız gidecem galiba:( orda kız arkadaşım var ama bunca zaman ben kimseyle bu sorunu paylaşmadığım için çözüm aşamasındada bilinmesini istemiyorum.

cnm tunus cadesi eva kadın saglık demiceksin,tunus caddesi no:55 diceksin. çünkü klinik apartam dairesi içinde taksici seni dolandırır durur.no:55 dersen o binanın önüne getiriyor zaten seni.

Back