benim hikayem düğüm ilk on gün görülen birşey zaten on gün sonrasında kendiliğinden düşüyor endişelenme ben düştüğünü bile görmedim gerçi.. eğer herşey yolunda gidiyorsa sorun yaşamazsın ALLAH ın izniyle korkma ama sürekli bakıp durma bence bakarken zarar verebilirsin ben ilk onbeş gün hiç bakmadım şimdi bile korkudan bakamıyorum ve hiç bişey görmüyorum gerçi ama gerilme hissi hissediyorum biraz biraz..kızlar sızde dugumun felan goruyor musunuz baktıgınısda...yoksa benım o kısmım acılıyor mu yıne..nolur bır sey soyleyın ama durustce..gerceklerle yuzlesmem lazım...ıyı ya da kotu...allah hepımızın yardımcısı olsun((((
arkadaşlar Allah herkese sabır ve iyi günler göstersin inş,ben yakın zamanda ankaraya gideceğim ebru hanıma bir muayene olayım diyorum muayene ucreti ne kadar acaba bilginiz var mı şehir dısından geliyorum yanımda yeterli miktar olsun bir de kaç gün önceden randevu almak gerekir bide bu konularda çok utanıyorum Allahım:S
muayene ücreti ne kadar bilmiyorum ama sadece muayene için gitme bence gittiginde hemen işlemi yapıor zaten ebru hanım işlem sırasında yada sonrasında çok sorun yaşamıyorsun sadece biraz dikkat etmen gerekiyor.. utanma bence zaten ebru hanımla konuşunca rahatlayacağına inanıyorum ne zaman istersen randevu alabilirsin sorun olmuyor...
twıst
ebru hocaya gtmştn sanırım . sen bi sorun olup olmadığını daha anlayamazsınkı doktoruna gt bakalım ne diyecek ki ebru hanmla konuştuğumda yzde yuz garantuyle calışıoruz demştı bi sorun olsa sana söler ve tedbırnıde alır bence o yontem zor gıbı genel anstsjyle blemiorum önce doktoruna gt bakalm ne dıyecek sonra bunları duşunursun dugundn önce gelmekte risklı gruplara denıormuş zaten her hastaya değilki
fatmasonmez ardkşmz ne yaptı acaba evlenecekti
ne kadarmış muayene ücreti ssk bağkur yokmu? ailene ne kadar harcadığını söyleme canım sende düğün nezaman yakınmı?
Kızlarrr...size güzelhaberlerim var. Çok yoğunum ama bi fırsatımı buldum ve size yazıyorum. Kızlar cuma günü düğünüm oldu ve sonuç KANAMAM OLDUU..çok mutuyum. Ebru hocamı aradım ve çok teşekkür ettim telefonda ağladım biliyo musunuz. Allah ondan razı olsun. Bana yen bir hayat kurmama destek oldu. Kızlar sizi sonra yie yazmaya çalısacam moraliniz hiç bozmayın ve Ebru hanıma güvenin!! Rahat olunca sizle haberleşiriz. Kadınlar külübüne de teşekkürler bana sizler gbi arkadaşlar kazandırdığı ve yalnız hissettiRmediği için!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?