sanırım bosa kurek cekıyorum..dugumun ucunu gorebılıyorum artık...tutmuyor healde...gercı sarkan ıp felan yok ama...daraltma ıslemı de yapmıstı bana ama..ben anlamıorum bu daraltma ısını ...daraltma o zarın etrafımı oluyor yoksa afedersınız ama vajına dan arka tarafa dogru olan ksıım mı..anlatamadım sanırım am..off of..oyle kızıyorumkı kendıme..bır cıkıs yolu bulamıyorum artık..alt ust oldum...

kızlar sızde dugumun felan goruyor musunuz baktıgınısda...yoksa benım o kısmım acılıyor mu yıne..nolur bır sey soyleyın ama durustce..gerceklerle yuzlesmem lazım...ıyı ya da kotu...allah hepımızın yardımcısı olsun((((

daraltma vajinanın iç kısmı benim hikayem dur endişe etme daha önceki yorumları iyice oku orda düğümü gördüğünü söyleyen arkadaşlar vardı:26:

arkadaşlar Allah herkese sabır ve iyi günler göstersin inş,ben yakın zamanda ankaraya gideceğim ebru hanıma bir muayene olayım diyorum muayene ucreti ne kadar acaba bilginiz var mı şehir dısından geliyorum yanımda yeterli miktar olsun bir de kaç gün önceden randevu almak gerekir bide bu konularda çok utanıyorum Allahım:S

benim hikayem düğüm ilk on gün görülen birşey zaten on gün sonrasında kendiliğinden düşüyor endişelenme ben düştüğünü bile görmedim gerçi.. eğer herşey yolunda gidiyorsa sorun yaşamazsın ALLAH ın izniyle korkma ama sürekli bakıp durma bence bakarken zarar verebilirsin ben ilk onbeş gün hiç bakmadım şimdi bile korkudan bakamıyorum ve hiç bişey görmüyorum gerçi ama gerilme hissi hissediyorum biraz biraz..

muayene ücreti ne kadar bilmiyorum ama sadece muayene için gitme bence gittiginde hemen işlemi yapıor zaten ebru hanım işlem sırasında yada sonrasında çok sorun yaşamıyorsun sadece biraz dikkat etmen gerekiyor.. utanma bence zaten ebru hanımla konuşunca rahatlayacağına inanıyorum ne zaman istersen randevu alabilirsin sorun olmuyor...

teşekkür ederim clooo ama emin değilim ben o yuzden içimi rahatlatmak istiyorum ankaraya gitmişken insanın kafasında sürekli bi şüphe olması zor kafamın içinde surekli dusunceler dolanıp duruyor

kızlaar bi ik gün önce şişli medi aradım akın beyle görüstüm anlattım durumu flep yapıldı ama bir sorun olduğunu düşünüyorum dedim o da bunu siz anlayamazsınız dedi peki gercekten basarısız olduysa tekrar yapılırmı dedim yapılır dedi cünkü ordan bır doku kaldırıyo filan dedi her neyse ben dedimki bu işlemi yaptırdım ama içim hiç rahat diil dedim sonucta düğünden önce gidiceksek ne anladık kalıcı yaptırmaktan dedim o da evet ama garanti olması için gidilmesi lazım gibi seyler dedi peki baska yolu yokmu dedim var dedi fllep değilde vajinal yol üzerinden birleştirme yapılabilir dedi ama bu işlem flep yöntemine göre daha zor bi işlem dedi genel anastezi altında yapılıyor dedi genelde tekrar kontrole gelmesi imkansız olanlar için yapıyoruz dedi sadece işlemden bir ay sonra gidiliyomus ve sonra gitmene gerek yokmus yani kesin kanama oluyomus sanırım ama doktorda öyle kolay bişey diil dedi yani cok zor durumda olanlar ve bidaha gelemicekler için yapılabilir dedi fiyatıda diğerine göre daha pahalı tabi 2000-2200 arası dedi...valla kızlar kafam cok karıstı yani kendi doktoruma kontrole gidicem eger olumsuz seyler söylerse ben bunu yaptırmayı düşünüyorum acıkcası genel anastezi filan diye cok korkuyorum ama baska carem kalmazsa yaptırırım heralde tabi doktorla bide yüzyüze görüşmek gerek telefonda ne kadar anlatsada eksik olur yaniii...

twıst

ebru hocaya gtmştn sanırım . sen bi sorun olup olmadığını daha anlayamazsınkı doktoruna gt bakalım ne diyecek ki ebru hanmla konuştuğumda yzde yuz garantuyle calışıoruz demştı bi sorun olsa sana söler ve tedbırnıde alır bence o yontem zor gıbı genel anstsjyle blemiorum önce doktoruna gt bakalm ne dıyecek sonra bunları duşunursun dugundn önce gelmekte risklı gruplara denıormuş zaten her hastaya değilki

fatmasonmez ardkşmz ne yaptı acaba evlenecekti

canım ben ebru hanıma gitmedim istanbulda yaptırdım...ayrıca tamam ben anlayamam ama son kontrolde doktorun söledikleri bile yeter iste ben o riskli gruba giriyorum bana düğünden önce 3-4 gün önce gel dedi ben nasıl gidicem sehir dısından kalkıp düğünden önce yani ne bahaneyle gidicem Allah askına hem adı kalıcı yaptırdık yanii kanamam riski varsa ve düğünden önce cağırıyosa gider gecici yaptırırım simdi daha cok stres oluyorum hergün bunnu düşünerek bisey oldumu olmadımı bozuldumu acaba diye...buarada genel anasteziyle olan arkadaşlar varsa yazabilirlermi nasıl oluyolar sanırım vajina darltma filanda genel anastezi altında oluyo bilgilerini paylasırlarsa sevinirim....

violeeennnn senı yakaladımmm :) napıyosun.... keyifler nasıl...

sana bi soru sorcam.. bugun 9. gunum felan ve yururken içimde böle hissediyorum o ipi. acaba düşecekmi.... neyin nesi anlamadım gitti. baktığımda ise iç dudaklarını açınca ip mip görmüyorum orda bi et parçası görüyorum böle deliğin tam önünde.

mesajını yeni gördüm ama her doktorun iişi başka bence çünkü yazdıklarınızı okuyorum da benim ipim bir ay sonra düşmüştü tam ama doktroum bana iç kısıma eriyen ip kullandık dış kısmına da bu ipi düşmesi normal telaşlanmana gerek yok demişti ayrıca daha dokuz gün olmuş batma hissi acıma normal ben on gün boyunca hissetmiştim kaşınma durumu da 3 günden sonra başlamıştı 15 20 gün boyunca sürmüştü bende bugün baktım ama ben sizin gibi bakınca hiç bişey anlamıyorum yorum yapamıyorum aynayla da baksam anlamıyorum iç kısımda oldugunu biliyorum ama ne bileyim doktor tuttu dedi ya çokda önemsemiyorum görmesem de olur ben zaten yumurtalıklarımda ki kist için tekrar gidecegim o zamn tel-krar kontrol ettirmeyi düşünüyorum çünkü çok rahat davranıyom i sorun varmı baksın en azından

benim bugün 21 gün oldu.bugün rahatım ama son 2 güne kadar patlayacak gibi oluyordum.bu sabah peçeteye çok ufak ip parçası geldi.ondan önce de sanki toz dökülür gibi bişiler oluyordu çamaşırımda.ama öyle çekilmez bi kaşıntı yok.kaşınmalar da var.
clooo bende de sendeki gibi beyazlıklar oldu.o beyazlıklardan sonra kaşınmalar çok arttı.

Kızlarrr...size güzelhaberlerim var. Çok yoğunum ama bi fırsatımı buldum ve size yazıyorum. Kızlar cuma günü düğünüm oldu ve sonuç KANAMAM OLDUU..çok mutuyum. Ebru hocamı aradım ve çok teşekkür ettim telefonda ağladım biliyo musunuz. Allah ondan razı olsun. Bana yen bir hayat kurmama destek oldu. Kızlar sizi sonra yie yazmaya çalısacam moraliniz hiç bozmayın ve Ebru hanıma güvenin!! Rahat olunca sizle haberleşiriz. Kadınlar külübüne de teşekkürler bana sizler gbi arkadaşlar kazandırdığı ve yalnız hissettiRmediği için!

fatma sönmez çok sevindim ya arkadaşım darısı başımıza inşallah ama senin adına çok sevindim bende bekleme kararı aldım bi süre daha inşallah bende hayırlı haberlerimi yazarım sizlere

arkadaşlar ben de bugun cesaretimi topladım aradım ebru hanımı ve randevu aldım telefonu kapattıktan sonra da çok ağladım nolur dua edin bana çarşamba günü gidicem muayeneye muayene ucreti de pahalıymış biraz şehir dısından gidicem bakalım annemlere ne söylicem bu kadar parayı naptın da harcadın diye

ne kadarmış muayene ücreti ssk bağkur yokmu? ailene ne kadar harcadığını söyleme canım sende düğün nezaman yakınmı?

ne kadarmış muayene ücreti ssk bağkur yokmu? ailene ne kadar harcadığını söyleme canım sende düğün nezaman yakınmı?

elanur annem kesin sorar henuz çalışmaya başlamadıgım için de bunun kontrolunu yapıyor cogu zaman neyse artık bişiler söylerim muayene ucretini sordum aradığımda cunku sehir dısından gidicem yanımda yeteri kadar para bulunsun diye muayene ucreti 200 ytl düğün henuz pek gündemde yok benim kafamda soru işaretleri var ne zamandır tam da emin değilim aslında ama kuşkuyla yaşamak çok zor sürekli mutsuzum gerginim en sonunda cesaretimi topladım ve randevu aldım inş iyi haberler alırım...

arkadaşım gidip gitmediğinden emin değilsen eğer bence önce yaşadığın şehirde bi jinekoloğe görün derimm ben.bende emin değildim hatta gitmedi diye okadar rahattımki sonra içimdeki ses birden git dedi ve bilmediğim bi doktora gittim ve gittiğimde acı gerçekle karşılaştım dünyam başıma yıkıldı o doktorda hep çok paracı bi insandı 5000tl istedi düşünebiliyomusun hemde garanti vermedi bende ondan sonra netten araştrdım ve sonunda sağolsun bu siteyi buldum ve doktorumu buldum bana %1000 garanti verdi ona yaptırıcam inşallah tabi ilk doktor bana sadece bakmak için 150 tl aldı muayene ücreti hariç

canım canımmmmmmmmm o kadar sevındım kii tuylerım bir bir oldu... darısı başımıza. Allah eşinle bir ömür mutlu mesut etsin seni... bizlere de dua et olur mu?

ebru hocaya ben de güvenerek yaptırdım.. düşünen arkadaşlara gözü kapalı gidin derim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…