kızlar tşk ederım ordan bulurum zaten.

çok telaşwli grdum sizi yanma ve kaşınma iyiye işaret demş doktor nein telaşesni yapıorsunuz kızlar..

fatmasönmz arkdşm hadi hayrlısı olsun sonucunu dört gözle beklioruz ki olumlu olacak inş çnkü ebru hanm garantı vermş

Kızlar düğünüme 4 gün kaldı...en son Ebru hanımla görüştüm ve kontrole gerek yok gayet iyi dikişlerin durumu demişti. Tekrar kontrole gitmeyeceğim. İnşallah size de güzel haberler veririm. Çok da heyecanlıyım bakalım...

Evolet arkadaşım sana da geçmiş olsun umarım herşey gönlünce olur...

Gothic Ebru hamıma kızılaydan sonra taksiyle 3 dakikada yürüyerek 10 dkda ulaşbilirsin. Nofair sen de moralini bozma herşey güzel olur inşallah. Cloocum kontrole gidince sen de durumunu yaz bize...

Umarım benim de iyi geçer kanamam olur da size iyi haberler veririm kızlaaarrrr

fatmasönmez ıyı haberlerını beklıyoruz....ıı sanslar...

bence yırtılan zarın parcalarını bırlestırıyor..cunku bana zaten esas zarın da cok ıneymıs hanı dıkılıp tekrar yrtıldıktan sonra da pek fazla malzeme kalmamıs elımde dıkecek dokular hasar gormus demıstı...

bu arada ben de d e batma hıslerı var wc den sonra kan 2 kez felan cok bır damla felan geldı..halbukı ılkınde ılk 2-3 gun kanama damla halınde olmustu...ıyı mı kotu mu durumdayım bılmıyorum..dua edıyorum sadece..bazen acaıp kasıntı oluyor batma oluyor ama ...keske en azından sızın kadar ıyılesme umudum olsa...:((

inşallah canım iyileşiyorsundur.gerçekten çok sevinirim kendim iyileşmiş kadar mutlu olurum senin için.ama benim öyle ilk günlerde sanki hiç bişey yokmuş gibiydi ne bi kaşınma ne bi batma hatta dedim layığıyla yapılmadımı neden hissetmiyorum diye düşünmüştüm ama son 1 haftadır çok gerginlik ve batma oluyor bugün de çok acıyor.

benim kafam senin düşmene takıldı.sadece çarpma etkisiyle mi yırtılmış dikişler yoksa bacakların falan ayrıldımı.bi de canım çok dikkat et altı kaymayan ayakkabı giy.gerekirse hiç de dışarı çıkma.doktor bana 10-15 gün fırsat buldukça dinlen dedi.benim 16 gün oldu ben elimi hiç bi işe sürmedim.nerdeyse sürekli dinleniyorum.bunda bari bi aksilik olmaz inşallah.ama benim de çok iyileşme ümidim yok.ne biliyim o kan gelmeyecekmiş gibi.öyle çok korkuyorum ki düşündükçe aklımı oynatacak gibi oluyorum.

kızlar bu arada kafama takılıyor da...ben bu aralar sureklı bol pantolon gıyıyorum da sızde nedır durumlar...ya da kac gunden sonra kot felan gymeye basladınız?

kızlar tşk ederım ordan bulurum zaten.

çok telaşwli grdum sizi yanma ve kaşınma iyiye işaret demş doktor nein telaşesni yapıorsunuz kızlar..

fatmasönmz arkdşm hadi hayrlısı olsun sonucunu dört gözle beklioruz ki olumlu olacak inş çnkü ebru hanm garantı vermş

yaptırıp geldikten sonra insan daha bi pimpirikleniyor.ne oldu niye böyle oldu niye böyle olmuyo bişeymi oldu böyle kafanı kemirip duruyor.rüyalarıma giriyor resmen.

kızlar bu arada kafama takılıyor da...ben bu aralar sureklı bol pantolon gıyıyorum da sızde nedır durumlar...ya da kac gunden sonra kot felan gymeye basladınız?

ben ilk 12 gün hiç pantolon giymedim sürekli etek giydim.12 günden sonra da kumaş pantolon giymeye başladım.ama sanırım kot giysem iyice batık yapar.kumaş o kadar bol olmasına rağmen patlayacak gibi bi gerginlik oluyordu.dayanamadım bugün yine etek giydim.ama nafile..işe falan gitmiyorsan eşofmanla otur evde.pantolon da giyme.

inşallah canım iyileşiyorsundur.gerçekten çok sevinirim kendim iyileşmiş kadar mutlu olurum senin için.ama benim öyle ilk günlerde sanki hiç bişey yokmuş gibiydi ne bi kaşınma ne bi batma hatta dedim layığıyla yapılmadımı neden hissetmiyorum diye düşünmüştüm ama son 1 haftadır çok gerginlik ve batma oluyor bugün de çok acıyor.

benim kafam senin düşmene takıldı.sadece çarpma etkisiyle mi yırtılmış dikişler yoksa bacakların falan ayrıldımı.bi de canım çok dikkat et altı kaymayan ayakkabı giy.gerekirse hiç de dışarı çıkma.doktor bana 10-15 gün fırsat buldukça dinlen dedi.benim 16 gün oldu ben elimi hiç bi işe sürmedim.nerdeyse sürekli dinleniyorum.bunda bari bi aksilik olmaz inşallah.ama benim de çok iyileşme ümidim yok.ne biliyim o kan gelmeyecekmiş gibi.öyle çok korkuyorum ki düşündükçe aklımı oynatacak gibi oluyorum.

canım annem merdıvenlerden duserken bana tutundu hopppp ben de dustum...:( belım ıncındı sag bacagım bukulup merdıvenlerden takır takır kaydım...bacaklarımda acıldı tabı...hastneden geldıkten sonra eve geldım hemen oraya baktım acılma vardı hanı ılk gunler hıc bole o kısım acılmıo ya benımkı hafıf acılmıstı..ertesı gun baktım daha da acılmıs bole..ama kanama felan oyle olmadı hanı....1 hafta sonra felandı sanırım tam hatrlamıyorum bır baktım ordan bır ıp sarkıyor ucunda da dugum var..ozaman anladım zaten tutmadıgını...o ıpe dokundumbaktım hala ete tutunuo..ellemedım..sonra regl donemımde kendılıgınden dusmus gtmıs ben gormedım bıle....

bı yanım kendını kandırıyorsun dıyor..bı yanım da ya tutarsa....cok kotu bır hal ıcındeyım:'((((((

ben ilk 12 gün hiç pantolon giymedim sürekli etek giydim.12 günden sonra da kumaş pantolon giymeye başladım.ama sanırım kot giysem iyice batık yapar.kumaş o kadar bol olmasına rağmen patlayacak gibi bi gerginlik oluyordu.dayanamadım bugün yine etek giydim.ama nafile..işe falan gitmiyorsan eşofmanla otur evde.pantolon da giyme.

canım ıse gıdıyorum her gun kumas bol pantolon gıyıyorum...etek ıcın corap ne kullanıyorsun..? yalnız yasadıgım ıcınn ısımı gucumu yapmak zorundayım da elımden geldgınce egılıp kalkmıyorum ıste

canım annem merdıvenlerden duserken bana tutundu hopppp ben de dustum...:( belım ıncındı sag bacagım bukulup merdıvenlerden takır takır kaydım...bacaklarımda acıldı tabı...hastneden geldıkten sonra eve geldım hemen oraya baktım acılma vardı hanı ılk gunler hıc bole o kısım acılmıo ya benımkı hafıf acılmıstı..ertesı gun baktım daha da acılmıs bole..ama kanama felan oyle olmadı hanı....1 hafta sonra felandı sanırım tam hatrlamıyorum bır baktım ordan bır ıp sarkıyor ucunda da dugum var..ozaman anladım zaten tutmadıgını...o ıpe dokundumbaktım hala ete tutunuo..ellemedım..sonra regl donemımde kendılıgınden dusmus gtmıs ben gormedım bıle....

bı yanım kendını kandırıyorsun dıyor..bı yanım da ya tutarsa....cok kotu bır hal ıcındeyım:'((((((

canım benim umudurnu yitirme.herkes bi şekilde bu meretten kurtuluyor.bi bizmiyiz bu hayatın sillesini yiyecek.bizim hakkımız değilmi yuvamızın olması mutlu olmak.en azından sana ebru hanım düğünden 6 gün 10 gün önce gelirsin en kötü ihtimalle geçiçi yaparız demiş.ya bu ihtimalin de olmasaydı o zaman daha mı iyi olurdu.kendiliğinden eriyen dikişlerle bi hafta önceden yapılıyor bu.diğer iplere göre daha dayanıklı hassasiyetini 4.günde falan yitiriyor.o iple yapar.Allahın izniyle de kurtulursun inşallah.sen öyle birileriyle çarşıya çıktığında koluna birinin girmesine izin verme.ben öyle yapıyorum.yanına yaklaştırma çok fazla.bir süre bu şekilde olmak zorundasın.bırak koluna girmeyi yanındaki kişinin de ayağı kaysa kolundan tutmasa da ayağı sana çarpsa yine düşürür seni.

canım ıse gıdıyorum her gun kumas bol pantolon gıyıyorum...etek ıcın corap ne kullanıyorsun..? yalnız yasadıgım ıcınn ısımı gucumu yapmak zorundayım da elımden geldgınce egılıp kalkmıyorum ıste

ben de yalnız yaşıyorum.herşeyden elimi çektim kaç gündür.eteğin altına kalın bol külotlu çorap giyiyorum.ağını da oraya deydirmiyorum biraz aşağıda duruyor hem o şekilde bacaklarının açılması da önleniyor.yada bol tayt giyip üzerine aynı renk ince çorap giyiyorum ama sadece oraya deymesin.daha aşağıda dursun.

banyonu da şu şekilde yap.üzerini çıkarmadan saçını yıka.tamamen suyun altına girme.sonra üstünü çıkarıp ayakta hafif ılık bi suyla bi kere bastırmadan yıka çık.ben ilk 1 hafta hiç banyo yapmadım.havalar da soğuk şans oldu.sadece saçımı ve ayaklarımı yıkadım.hatta sen bi kez sadece saçını yıka sonra iki gün sonra mesela önce dediğim gibi saçını sonra vücudunu yıka çık.çok aşırı şekilde suyla temas etmesin.

banyonu da şu şekilde yap.üzerini çıkarmadan saçını yıka.tamamen suyun altına girme.sonra üstünü çıkarıp ayakta hafif ılık bi suyla bi kere bastırmadan yıka çık.ben ilk 1 hafta hiç banyo yapmadım.havalar da soğuk şans oldu.sadece saçımı ve ayaklarımı yıkadım.hatta sen bi kez sadece saçını yıka sonra iki gün sonra mesela önce dediğim gibi saçını sonra vücudunu yıka çık.çok aşırı şekilde suyla temas etmesin.

tamam canım tskkur ederım tekrardan..kagt havlu ısını ben de uyguluyorum ozelden msj atamıyorum bu arada....:(
bır de ne dıcem hanı ılk gunden ıtıbaren 12 gun var regl ıme ama hanı ama uzatsam mı dıye prımolut n denen bı ılac var ya onu aldım..nasıl kullanılır onu bıle bılmıyorum ama...:S
acaba regl olma donemını bıraz daha mı uzatsam dedım kendımce

tamam canım tskkur ederım tekrardan..kagt havlu ısını ben de uyguluyorum ozelden msj atamıyorum bu arada....:(
bır de ne dıcem hanı ılk gunden ıtıbaren 12 gun var regl ıme ama hanı ama uzatsam mı dıye prımolut n denen bı ılac var ya onu aldım..nasıl kullanılır onu bıle bılmıyorum ama...:S

genelde bu tür ilaçlara adetinden 3-4 gün önce başlanıyor.aslında uzatsan iyi olur diye düşünüyorum.daha iyi kuru kalmış olur.ama bi hata olmaması için sen doktoru ara hem fikrini al hem de belki onun önereceği farklı bi ilaç vardır.bir sor bakalım.ilacın içinde yazar yazmıyorsa da google bi arat ilaçla iligili ecza deposunun bilgileri çıkar.ordan bi bak.günde kaç tane alınıyor falan diye.

bence yırtılan zarın parcalarını bırlestırıyor..cunku bana zaten esas zarın da cok ıneymıs hanı dıkılıp tekrar yrtıldıktan sonra da pek fazla malzeme kalmamıs elımde dıkecek dokular hasar gormus demıstı...

bu arada ben de d e batma hıslerı var wc den sonra kan 2 kez felan cok bır damla felan geldı..halbukı ılkınde ılk 2-3 gun kanama damla halınde olmustu...ıyı mı kotu mu durumdayım bılmıyorum..dua edıyorum sadece..bazen acaıp kasıntı oluyor batma oluyor ama ...keske en azından sızın kadar ıyılesme umudum olsa...:((

canım yaaa insallah bi sorun cıkmaz herkes iyileşir ama özellikle senin iyileşme durumunu cok merak ediyorum umarım hersey yolunda giderde benimde umudum olursun cünkü bi sorun varsa bende tekrar diktirmeyi düşünüyorum yani baska carem yok:( ne kadar zor zamanlar geciriyoruz böyle Allah yardımcımız olsun... ben bir bucuk ay sonra gidicem kontrole bakalım ne dicek ayrıca panikten ben son zamanlarda cok inceledim cok actım iç dudakları umarım farkında olmadan zarar vermemişimdir:( hem bütün doktorlar dikilen zar defalarca tekrar dikilebilir diyor yani bi umut olmasa dikilemez denir dimi...

benımde 12 gun vardı operasyonu yaptırdıımda.. ve doktor bana 10 gun kala yapılmasının yeterlı olduğunu, dolayısıyla bu zamanın uygun olduğunu söylemişti. bence ilaç felan alıp hormonel denge adet düzeninizi felan bozmayın..

Fatma arkadasım inşallah güzel haberlerini duyarız zaten ikimizin doktoru da Ebru hanım ben de senden gelen iyi haberlerle iyce rahatlarım. Ebru hanım bak garanti vermiş hem de düğünden önce de kontrole gerek yok demiş hiç merak etme o zaman bir riskin yoktur...

canım dur şimdi stres olma sen.sen benim yüzümden böyle strese girdin.ben yaptıralı bugün 16 gün oldu.daha ipler bile duruyor düşün işte.hatta düğümün ucu bile duruyor.o da düşmedi.ama çok canım acıyor.bugün hiç oturamadım.sürekli gezindim. :(( şuanda da felaket yanma acıma var.

bende acıma yok canım sadece yanma ve ara ara kaşınma var. Dün ebru hanımla görüştüm iyileşme belirtileri bunlar merak etme dedi. birde ben senin yanındayım kafana fazla takma sorun çıkmayacak dedi. Ben gerçekten birazda olsa rahatladım inşallah kontrole gidincede iyi şeyler söyler bende artık düşünmekten kurtulurum..

Fatmasönmez cim inşallah iyi haberlerini duyarız, İnşallah çok mutlu günler yaşar bunları unutursun:13:....kızlar kaç gündür arada girip yazılanlara bakıyorum...geçen yazdan beri bu işlemi yaptırmak istiyorum ama bi türlü cesaret edemedim...çalıştığım halde parada biriktiremedim düğün için o lazım bu lazım:14:....kredi çektim bankadan..sağolsun banka çalışanları evi aramış babamın haberi olmuş, babam köpürdü niye çekiyosun derdin varsa benden istesene dedi:14:, niye çektiğim konusunda ısrar etti bende gittim o parayla ıphone aldım, yok yere telefonumda oldu, tabi babamda daha 1 ay oldu öbürünü alalı ne çabuk sıkıldın deyip bir hafta surat astı off offff, düğünü binbir türlü nazla niyazla ağlama zırlamayla ağustosa kadar ertelettirdim, nişanlım bi taraftan isyanları oynuyor:41:....benim korkularım artık rüyalarıma girecek geceleri uyanacak kadar şiddetli...bursada Doç murat beyle görüştüm bana geçici yönteme yüzde yüz garanti vereceğini söyledi...ya nasıl geçici yaptırırım başım dertten kurtulmuyor, doktorun tam düğünden önce tatile çıkacağı gelir ben yine kalırım...offf offff...flep yönteminde kanamayabilir dedi...%5 kanamama iihtimali var dedi...bende ya yüzde beşin içindeysem dedim, o da bana şimdiye kadar yaptığım hiç bir operayonda böyle birşeyle karşılaşmadım..%5 diyorum ama, operasyonlar başarılı gçti dedi...o kadar çok ebru hanıma gitmek istiyorum ki...ama ankarada bursa ya uzak sayılır herşeyden öte o kadar süre ortadan kaybolamam....gitmeye kalksam bile bu seferde kar yağar bişey olur yollarda mahsur kalırım..zaten bir senedir şüpheli tavırlar sergiliyorum artık iyice işler didiklenmeye başlar:17::17::17:

Back