Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar düğünüme 4 gün kaldı...en son Ebru hanımla görüştüm ve kontrole gerek yok gayet iyi dikişlerin durumu demişti. Tekrar kontrole gitmeyeceğim. İnşallah size de güzel haberler veririm. Çok da heyecanlıyım bakalım...
Evolet arkadaşım sana da geçmiş olsun umarım herşey gönlünce olur...
Gothic Ebru hamıma kızılaydan sonra taksiyle 3 dakikada yürüyerek 10 dkda ulaşbilirsin. Nofair sen de moralini bozma herşey güzel olur inşallah. Cloocum kontrole gidince sen de durumunu yaz bize...
Umarım benim de iyi geçer kanamam olur da size iyi haberler veririm kızlaaarrrr
bence yırtılan zarın parcalarını bırlestırıyor..cunku bana zaten esas zarın da cok ıneymıs hanı dıkılıp tekrar yrtıldıktan sonra da pek fazla malzeme kalmamıs elımde dıkecek dokular hasar gormus demıstı...
bu arada ben de d e batma hıslerı var wc den sonra kan 2 kez felan cok bır damla felan geldı..halbukı ılkınde ılk 2-3 gun kanama damla halınde olmustu...ıyı mı kotu mu durumdayım bılmıyorum..dua edıyorum sadece..bazen acaıp kasıntı oluyor batma oluyor ama ...keske en azından sızın kadar ıyılesme umudum olsa...(
kızlar tşk ederım ordan bulurum zaten.
çok telaşwli grdum sizi yanma ve kaşınma iyiye işaret demş doktor nein telaşesni yapıorsunuz kızlar..
fatmasönmz arkdşm hadi hayrlısı olsun sonucunu dört gözle beklioruz ki olumlu olacak inş çnkü ebru hanm garantı vermş
kızlar bu arada kafama takılıyor da...ben bu aralar sureklı bol pantolon gıyıyorum da sızde nedır durumlar...ya da kac gunden sonra kot felan gymeye basladınız?
inşallah canım iyileşiyorsundur.gerçekten çok sevinirim kendim iyileşmiş kadar mutlu olurum senin için.ama benim öyle ilk günlerde sanki hiç bişey yokmuş gibiydi ne bi kaşınma ne bi batma hatta dedim layığıyla yapılmadımı neden hissetmiyorum diye düşünmüştüm ama son 1 haftadır çok gerginlik ve batma oluyor bugün de çok acıyor.
benim kafam senin düşmene takıldı.sadece çarpma etkisiyle mi yırtılmış dikişler yoksa bacakların falan ayrıldımı.bi de canım çok dikkat et altı kaymayan ayakkabı giy.gerekirse hiç de dışarı çıkma.doktor bana 10-15 gün fırsat buldukça dinlen dedi.benim 16 gün oldu ben elimi hiç bi işe sürmedim.nerdeyse sürekli dinleniyorum.bunda bari bi aksilik olmaz inşallah.ama benim de çok iyileşme ümidim yok.ne biliyim o kan gelmeyecekmiş gibi.öyle çok korkuyorum ki düşündükçe aklımı oynatacak gibi oluyorum.
ben ilk 12 gün hiç pantolon giymedim sürekli etek giydim.12 günden sonra da kumaş pantolon giymeye başladım.ama sanırım kot giysem iyice batık yapar.kumaş o kadar bol olmasına rağmen patlayacak gibi bi gerginlik oluyordu.dayanamadım bugün yine etek giydim.ama nafile..işe falan gitmiyorsan eşofmanla otur evde.pantolon da giyme.
canım annem merdıvenlerden duserken bana tutundu hopppp ben de dustum...belım ıncındı sag bacagım bukulup merdıvenlerden takır takır kaydım...bacaklarımda acıldı tabı...hastneden geldıkten sonra eve geldım hemen oraya baktım acılma vardı hanı ılk gunler hıc bole o kısım acılmıo ya benımkı hafıf acılmıstı..ertesı gun baktım daha da acılmıs bole..ama kanama felan oyle olmadı hanı....1 hafta sonra felandı sanırım tam hatrlamıyorum bır baktım ordan bır ıp sarkıyor ucunda da dugum var..ozaman anladım zaten tutmadıgını...o ıpe dokundumbaktım hala ete tutunuo..ellemedım..sonra regl donemımde kendılıgınden dusmus gtmıs ben gormedım bıle....
bı yanım kendını kandırıyorsun dıyor..bı yanım da ya tutarsa....cok kotu bır hal ıcındeyım:'((((((
canım ıse gıdıyorum her gun kumas bol pantolon gıyıyorum...etek ıcın corap ne kullanıyorsun..? yalnız yasadıgım ıcınn ısımı gucumu yapmak zorundayım da elımden geldgınce egılıp kalkmıyorum ıste
banyonu da şu şekilde yap.üzerini çıkarmadan saçını yıka.tamamen suyun altına girme.sonra üstünü çıkarıp ayakta hafif ılık bi suyla bi kere bastırmadan yıka çık.ben ilk 1 hafta hiç banyo yapmadım.havalar da soğuk şans oldu.sadece saçımı ve ayaklarımı yıkadım.hatta sen bi kez sadece saçını yıka sonra iki gün sonra mesela önce dediğim gibi saçını sonra vücudunu yıka çık.çok aşırı şekilde suyla temas etmesin.
tamam canım tskkur ederım tekrardan..kagt havlu ısını ben de uyguluyorum ozelden msj atamıyorum bu arada....
bır de ne dıcem hanı ılk gunden ıtıbaren 12 gun var regl ıme ama hanı ama uzatsam mı dıye prımolut n denen bı ılac var ya onu aldım..nasıl kullanılır onu bıle bılmıyorum ama...:S
acaba regl olma donemını bıraz daha mı uzatsam dedım kendımce
bence yırtılan zarın parcalarını bırlestırıyor..cunku bana zaten esas zarın da cok ıneymıs hanı dıkılıp tekrar yrtıldıktan sonra da pek fazla malzeme kalmamıs elımde dıkecek dokular hasar gormus demıstı...
bu arada ben de d e batma hıslerı var wc den sonra kan 2 kez felan cok bır damla felan geldı..halbukı ılkınde ılk 2-3 gun kanama damla halınde olmustu...ıyı mı kotu mu durumdayım bılmıyorum..dua edıyorum sadece..bazen acaıp kasıntı oluyor batma oluyor ama ...keske en azından sızın kadar ıyılesme umudum olsa...(
tamam canım tskkur ederım tekrardan..kagt havlu ısını ben de uyguluyorum ozelden msj atamıyorum bu arada....
bır de ne dıcem hanı ılk gunden ıtıbaren 12 gun var regl ıme ama hanı ama uzatsam mı dıye prımolut n denen bı ılac var ya onu aldım..nasıl kullanılır onu bıle bılmıyorum ama...:S
acaba regl olma donemını bıraz daha mı uzatsam dedım kendımce
canım dur şimdi stres olma sen.sen benim yüzümden böyle strese girdin.ben yaptıralı bugün 16 gün oldu.daha ipler bile duruyor düşün işte.hatta düğümün ucu bile duruyor.o da düşmedi.ama çok canım acıyor.bugün hiç oturamadım.sürekli gezindim.( şuanda da felaket yanma acıma var.
sen de ebru hanıma mı yaptrmıstın? ılk yaptrdıgımda her wc de 2-3 damla gelıyordu ılk bır kac gun ama bu kez pek gelmedı 2 kere felan ancak....bu durum ıı mı kotu mu bılmıyorumBenden hala kan man gelmedı öyle operasyon sonrası.. batma felanda yok. bugun 3.gün