Fatmasönmez cim inşallah iyi haberlerini duyarız, İnşallah çok mutlu günler yaşar bunları unutursun:13:....kızlar kaç gündür arada girip yazılanlara bakıyorum...geçen yazdan beri bu işlemi yaptırmak istiyorum ama bi türlü cesaret edemedim...çalıştığım halde parada biriktiremedim düğün için o lazım bu lazım:14:....kredi çektim bankadan..sağolsun banka çalışanları evi aramış babamın haberi olmuş, babam köpürdü niye çekiyosun derdin varsa benden istesene dedi:14:, niye çektiğim konusunda ısrar etti bende gittim o parayla ıphone aldım, yok yere telefonumda oldu, tabi babamda daha 1 ay oldu öbürünü alalı ne çabuk sıkıldın deyip bir hafta surat astı off offff, düğünü binbir türlü nazla niyazla ağlama zırlamayla ağustosa kadar ertelettirdim, nişanlım bi taraftan isyanları oynuyor:41:....benim korkularım artık rüyalarıma girecek geceleri uyanacak kadar şiddetli...bursada Doç murat beyle görüştüm bana geçici yönteme yüzde yüz garanti vereceğini söyledi...ya nasıl geçici yaptırırım başım dertten kurtulmuyor, doktorun tam düğünden önce tatile çıkacağı gelir ben yine kalırım...offf offff...flep yönteminde kanamayabilir dedi...%5 kanamama iihtimali var dedi...bende ya yüzde beşin içindeysem dedim, o da bana şimdiye kadar yaptığım hiç bir operayonda böyle birşeyle karşılaşmadım..%5 diyorum ama, operasyonlar başarılı gçti dedi...o kadar çok ebru hanıma gitmek istiyorum ki...ama ankarada bursa ya uzak sayılır herşeyden öte o kadar süre ortadan kaybolamam....gitmeye kalksam bile bu seferde kar yağar bişey olur yollarda mahsur kalırım..zaten bir senedir şüpheli tavırlar sergiliyorum artık iyice işler didiklenmeye başlar:17::17::17:

ıphone u sat çaldırdım de :23: ya bence geçiciye bırakma işini sağlama al hem o kanamayabilir diyorsa işini iyi yapmıyo demekki iyice araştır öyle yaptır arkadaşım

elenur canım neyim var neyim yoksa satıcam:)) her gün acaba nasıl şehir dışına çıksam şu işi nasıl halletsem diye düşünüp duruyorum, ne zormuş ya

Benden hala kan man gelmedı öyle operasyon sonrası.. batma felanda yok. bugun 3.gün

bendede yok tu ozaman canım 13 gün sonunda olmaya başladı benimde bu belirtiler sanırım yeni yeni iyileşmeye başladı şuanda öyle kaşınma ve yanma hissi var o bölgede bide beyazımsı olmuş sanırım dikişler erimeye başladı yavaş yavaş onu görebiliyodum reglim olsada biran önce gidip sonucu ögrensem diye.. inşallah herşey yolunda gidiyordur diye dua ediyorumm. inşallah hepimiz biran önce kurtuluruz bu dertten...

elenur canım neyim var neyim yoksa satıcam:)) her gün acaba nasıl şehir dışına çıksam şu işi nasıl halletsem diye düşünüp duruyorum, ne zormuş ya

bursadan antepe uçak varsa buraya gel yaptır git arkadaşım burdaki doktor % 1000 kanar dedi bana

bendede yok tu ozaman canım 13 gün sonunda olmaya başladı benimde bu belirtiler sanırım yeni yeni iyileşmeye başladı şuanda öyle kaşınma ve yanma hissi var o bölgede bide beyazımsı olmuş sanırım dikişler erimeye başladı yavaş yavaş onu görebiliyodum reglim olsada biran önce gidip sonucu ögrensem diye.. inşallah herşey yolunda gidiyordur diye dua ediyorumm. inşallah hepimiz biran önce kurtuluruz bu dertten...

işin garip yanı ben ayın 20sinde adet olcam.

anlamadım söylediğini ama??

bende 13 gun snra basladı kasınmalar dıyosun ya canım.. ben zaten operasynu olduumgun adetıme 12 gun vardı.. sımdı 8 gun kaldı.. o kasınmalar benım adet sonrama denk gelecek demekki... umarım bı sorun olmaz..

yalnız hakketen anlamadığın kadar varmıs bu kdr şeyi kısacık anlatmaya çalışmışım:52:

bende 13 gun snra basladı kasınmalar dıyosun ya canım.. ben zaten operasynu olduumgun adetıme 12 gun vardı.. sımdı 8 gun kaldı.. o kasınmalar benım adet sonrama denk gelecek demekki... umarım bı sorun olmaz..

yalnız hakketen anlamadığın kadar varmıs bu kdr şeyi kısacık anlatmaya çalışmışım:52:

:)şimdi anladım canım.. bir sorun olmaz çünkü riskli dönem ilk on gün demişti ebru hanım banada ama ben adet bitiminden hemen sonra gittim bir aylık bir süre kazanabilmek için bugün tam 24 gün oldu çok şükür..

kızlar bana guc vern yaptırayım artık ankaraya 1 bucuk saatlk mesafdeym cok yakınm yaptrmak ıstıorum ama cesaretmı toplayamıorum btrlu yaptrdıktan sonra daha mı ıyısınız ben daha hıc muayene bile olmadım belki bozulmadı bile:(

kızlar bana guc vern yaptırayım artık ankaraya 1 bucuk saatlk mesafdeym cok yakınm yaptrmak ıstıorum ama cesaretmı toplayamıorum btrlu yaptrdıktan sonra daha mı ıyısınız ben daha hıc muayene bile olmadım belki bozulmadı bile:(
bu sıkıntıyı cekmektense yerınde olsam hıc durmam gder once muayene olur aklımdakı sou ısaretınden kurtulurdum....bana baksana hep bır umuda sarılmaya calısıyorum..
demın banyo yaptım kızlar..bır haftadr yapmıyordum...korka korka..belkı de hıc tutmayacak..oyle acıyor kı canım..bu hale gelecek bu konuma dusecek bırı degıldım...oyle agrıma gdıyor kı her sey..ne kendıme saygım kaldı ne de guvenım....eskı nısanlım barısmak ıcın cırpınıp duruyor ama ben..ıstemıyorum artık..onun ıcın cabalamıstım ama o ıse benı cok sevdıgını soylerken tutup baska kızlarla da grsmus yanı...aldattı benı...kendıme baska bır yol cızmek ıcın dustum bu yola ..ama bunda da önumu goremıyorum..bazen ölsem kurtulsam dıyorum...sonra...dayan gececek bu gunler yuzun gulecek dıyorum..her sey anlık....umarım ıı olur her sey herkes ıcın..:(

benmhkayem sen gururlu davranmışsın ve ayrılmşsın doğru olanda bu zaten . ebru hanm sana geciciyle yzde 100 garantı vermş bı umudun var kendini koyverme allahtan doktorlarmız var. bende en kısa zamanda muayene olmam lasım kafamda birsuru soru işareti var çözüüm bekleyen. bozulduysada o an yaptırmayı duşunuorum eğerki muayeneye bi gtme cesaretni bulablsem

sana gayet samimi söylüyorum ben de sen gibi panık bi insanımdır.. cesaretsızımdır... ama artık biyerden ucunu tutman gerekıyoo!! ben 3bçk saatlık mesafeden gittim.. gidiş geliş 7 saat... ve operasyondan sonra bu muymuş? bitti mi yani? diyeceksın..ben de hiç muayene olmamıstım ebru hocaya gidene kadar. hem muayene etti hem operasyonu yaptı.. ebru hocaya güven... yürüyeceğim demekle olmazz ayaklarının ustune bas ve yürü artık...

benmhkayem sen gururlu davranmışsın ve ayrılmşsın doğru olanda bu zaten . ebru hanm sana geciciyle yzde 100 garantı vermş bı umudun var kendini koyverme allahtan doktorlarmız var. bende en kısa zamanda muayene olmam lasım kafamda birsuru soru işareti var çözüüm bekleyen. bozulduysada o an yaptırmayı duşunuorum eğerki muayeneye bi gtme cesaretni bulablsem

özel msj hakkım yok canım..bak astı de ın..ankaray yanı metro ya bın kızılay duragında ın...hemen taksıler var bın bırıne dekı kavaklıdere tunus caddesıne gıdecegım...caddeye gırınce de 55.sokak de....yaklasık 7 tl ye ordasın...hemen ebru hanımın bır apartman daıresı olan klnıgını goreceksın...kocaman tabela var zaten ebru ....dıye...
ınan yaptırınca bu muymus dıyeceksın ama hanı sonrası umarım benden daha sanslı olursun...

evolet ve benmhyakjem cok hak-lısınz böle belli belrsz olmaktansa gidip yaptrmak en iyisi olacak benm için. evolet evet sende burda yazıordun çok kararszdın yaptrcam diordun yaptıramıordun:) bende yaptırıcam inş artık:)

ya sanırım tutmuyor benmkı..yanı boyle dudaklar arası hıc acmıyordum ben korkuyordum..bugun sankı dudakları asagı kısımı acık geldı bana...ıp ,dugum ya da oyle delık gormedım ama ne bıleyım..offffff of:S

uff ben de korkuyorum ya bugun 5. gun bıtıyor hala bı damla bıle kan gelmedi benım pedime de çamaşırıma da.. kan filan yok.. yurudukçe dün ve bugun bıraz bıraz ipleri hissettim.. cızlama yada kaşınmalar çok çok nadir hissediyorum..temızlerken bugun sabah açtım baktım ama bişey anlamadım daha öncede hiç bakmadığım için. ip felan da göremedim.. puufff:25:

ama son 2 gundur patlıcakmış gibi hissediyorum alt tarafımı.. sanki idrar yaparkenki durum normalde var orasını sıkıyorum ve ıkınıyorum gibi ama öyle bişey yapmıyorum.... baktığımda bişey yok ama otururken yururken öle hissediyorum..

yatarken hala çamaşırsız yatıyorum.. elımden geldiğince kurulamaya çalışıyorum. kabız olmadım... ve hareketlerime dikkat ediyorum bacaklarımı ayırmıyorum ama uzatıyorum mesela ne bılıyım yada bacaklarım kapalı bi şekılde dizlerimi büküyorum felan.. sizde böyle yapıyormusunuz kızlar.

ama son 2 gundur patlıcakmış gibi hissediyorum alt tarafımı.. sanki idrar yaparkenki durum normalde var orasını sıkıyorum ve ıkınıyorum gibi ama öyle bişey yapmıyorum.... baktığımda bişey yok ama otururken yururken öle hissediyorum..

yatarken hala çamaşırsız yatıyorum.. elımden geldiğince kurulamaya çalışıyorum. kabız olmadım... ve hareketlerime dikkat ediyorum bacaklarımı ayırmıyorum ama uzatıyorum mesela ne bılıyım yada bacaklarım kapalı bi şekılde dizlerimi büküyorum felan.. sizde böyle yapıyormusunuz kızlar.

patlama dediğin gerginlik hissi hissediyorsun benim bugün 25 gün oldu. fazla takma kafana bence düşündükçe oluyor. kananmaması çok iyi kanasa bir sorun var demek bence ik üç gün sonrası için konuşuyorum tabiki... elinden geldiğince dikkat ediyosun zaten gerisi şans ve zarın yapısı dikişlerin vucutla erimesine felan kalmış herşeyin hayırlısı olsun ben on gün hiç duş almadım sadece saçımı yıkayarak idare ettim korkudan..:( şuan iyi hissedyorum kendimi sanırm herşey yolunda gidiyor yada bana öyle geliorr da olabilir tabikii.. şimdiye kadar aksi birşey hissetmedim çok şükür 6 gün sonra bir ay olacak işte reglimi bekliyorum olsun hemen kontrole gidicem inşallah o zaman sonucu yazıcam sizlerede Rabbim hepimizin yardımcısı olusn ...

Back