canım senin durumun nasıl oldu.ben bugün felaketim hem çok gergin nerdeyse patlıcak gibiyim hem de aşırı bi batmayla kaşınma var.15 gün oldu.
valla canım ben çok bişey hissetmiyorum artık kaşınma ara ara oluyor öyle sürekli değil ve yanma hissediyorum ben genelde hayırlısıdır umarım canım...
Kızlar düğünüme 4 gün kaldı...en son Ebru hanımla görüştüm ve kontrole gerek yok gayet iyi dikişlerin durumu demişti. Tekrar kontrole gitmeyeceğim. İnşallah size de güzel haberler veririm. Çok da heyecanlıyım bakalım...
Evolet arkadaşım sana da geçmiş olsun umarım herşey gönlünce olur...
Gothic Ebru hamıma kızılaydan sonra taksiyle 3 dakikada yürüyerek 10 dkda ulaşbilirsin. Nofair sen de moralini bozma herşey güzel olur inşallah. Cloocum kontrole gidince sen de durumunu yaz bize...
Umarım benim de iyi geçer kanamam olur da size iyi haberler veririm kızlaaarrrr
Kızlar düğünüme 4 gün kaldı...en son Ebru hanımla görüştüm ve kontrole gerek yok gayet iyi dikişlerin durumu demişti. Tekrar kontrole gitmeyeceğim. İnşallah size de güzel haberler veririm. Çok da heyecanlıyım bakalım...
Gothic Ebru hamıma kızılaydan sonra taksiyle 3 dakikada yürüyerek 10 dkda ulaşbilirsin. Nofair sen de moralini bozma herşey güzel olur inşallah. Cloocum kontrole gidince sen de durumunu yaz bize...
yeni yaptıran tüm arkadaşlarımız Allah yardımcınız olsun umarım hersey yolunda gider cünkü ben artık umudumu iyice kaybettimkontrol amaclı bakıyorum ve moralim cok bozuldu saat 7 yönünde acılma görüyorum v selkinde kesin sorun var artık iyice psikolojim bozuldu yaptırdım kurtuldum demeyim cok dikkat edin her zaman bende neden böyle oldu bilmiyorum tkrar yaptırmak istiyorum ama tutmaz diye cok korkuyorum
yeni yaptıran tüm arkadaşlarımız Allah yardımcınız olsun umarım hersey yolunda gider cünkü ben artık umudumu iyice kaybettimkontrol amaclı bakıyorum ve moralim cok bozuldu saat 7 yönünde acılma görüyorum v selkinde kesin sorun var artık iyice psikolojim bozuldu yaptırdım kurtuldum demeyim cok dikkat edin her zaman bende neden böyle oldu bilmiyorum tkrar yaptırmak istiyorum ama tutmaz diye cok korkuyorum
evet canım yedi ay önce yaptırdım ama öyle anormal seyler yapmadımkı yani eskiden nasılsa öyle davrandım ama bilmiyorum yanii merak ettim durumunu bakıyım dedim iç dudakları aralayınca ilk gördüğümüz sey zar diilmi?yanii orda saat yedi yönünde yırtık var gevsetince kendini dahada belli oluyo...acaba sürekli acıp bakmaktanmı oldu bilmiyorum ama ben o kadar ayırmıyorumda yanı tek elimle orta ve işaret parmagımla iç dudakları ayırabildiğim kadar
twist zaten kızlık zarının ortası delik olur.yani bu vajinanın önünü tamemen kaplayan bir şey değil ki o zaman adet kanımızda akamazdı oradan değil mi?
daha önce bakmışmıydın böyle bir açıklık varmıydı arkadaşım?:26:
kızlar bugün sabah ezanıyla birlikte acayip bir kaşınma ve yanmayla uyandım çok korktum acaba ters bişeyler mi var diye endişe ediyorum.. hiç böyle olmamıştım şimdiye kadar.. ebru hanımı aradım ögleden önce iileşme belirtileri endişelenme dedi ama benim içim hiç rahat değil napıcam bilmiyorum reglimi beklemeden kontrole mi gitsem bilmiyorumm...
tatlım daha önce bakmadım yani hem operasyondan önce hemde sonra bakmamıstım yaptırdım kurtuldum diyodum ama son zamanlarda yazıları takip edince merak edip bakmak istedim ve acıklıgı gördüm
evet canım haklısın ama benim anlatmaya calıstıgım duvarlara dogru yırtık var yani kesik gibi v seklinde...
canım bak dışardan dikmiyorlar zaten.içerden dikiyorlar benim bildiğim kadarıyla.sende de aynısı olmuştur hani dış dudakları asılıyor ya o sırada içerden dikiş atıyor.yani sanmıyorum dıştaki o durumla alakası yok.ben doktorun tekniği çözemedim.acaba içerden bi doku alıp karşı duvaramı dikiyor yoksa yırtılan zarın parçalarını mı birleştiriyor.o kısmından emin olsam daha sağlıklı yorum yapabilirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?