geldim kızlar.....sonunda yaptırdım.. işte bu kadarmış!! kararsızlık gerçekten kötüymüş ki ben çok kararsız bır ınsanımdır.. ama aylarca burayı takıp ederek,okuyarak,birbirimize destek olarak güç aldım... cesaretimi topladım ve gittim..... ebru hocaya yaptırdım... gerçekten çok sıcak birisi.. insan psikolojısından çok iyi anlıyor.. yaklaşık 15dk sürdü işlem... acımadı. sadece cimcik gibi yer yer hisler hissediyosun o kadar..
saat 4 yönünde yırtılma var dedi bana ebru hoca.. ve daraltmada yaptı bana.. Allah razı olsun... gerçekten buradan sesleniyorum paracı diyenlere.... hiçte öyle bir insan değil gayet tok birisi kendisi...
istediğin zaman öbür ay 2 ay sonra ne zaman istersen gel dedi.
kendi dillerince bişey dedi ama şunu demek istedi, tenin çok iyi. çok güzel kaynıcak gibi bişey... suan herhangi bi sıkıntı görmüyorum. gayet güzel durum dedi.. zarımı sordum. ne ince ne kalın normal dedi...
bu tip şeyler olabilir kendini üzme, kendine güwen artık ve önüne bak... sen benim için kalktın nerelerden geldin ben senın yuzunu kara çıkartırmıyım hiç bebeğim dedi... gerçekten çok tatlı dilli....
iyiki de diyorum...
onun dışında 2 ilaç verdi... baticon felan vermedi bana. sadece kuru tutmaya çalış. bacaklarını ayırmaktan sakın. ağır spor yapma ama yuruyebilirsin dedi. hoplama zıplama. bisiklet vs. tarzı şeylere bınme. 2 gün snra ayakta dus alabılırsın dedi.
işte böyle kızlar...... Rabbime hamdolsun... artık diyorum ki;
ben 2 kere doğdum..... 2.cisi bugün..... 08.01.2012 benim doğum günüm oldu...
saat 4 yönünde yırtılma var dedi bana ebru hoca.. ve daraltmada yaptı bana.. Allah razı olsun... gerçekten buradan sesleniyorum paracı diyenlere.... hiçte öyle bir insan değil gayet tok birisi kendisi...
istediğin zaman öbür ay 2 ay sonra ne zaman istersen gel dedi.
kendi dillerince bişey dedi ama şunu demek istedi, tenin çok iyi. çok güzel kaynıcak gibi bişey... suan herhangi bi sıkıntı görmüyorum. gayet güzel durum dedi.. zarımı sordum. ne ince ne kalın normal dedi...
bu tip şeyler olabilir kendini üzme, kendine güwen artık ve önüne bak... sen benim için kalktın nerelerden geldin ben senın yuzunu kara çıkartırmıyım hiç bebeğim dedi... gerçekten çok tatlı dilli....
iyiki de diyorum...
onun dışında 2 ilaç verdi... baticon felan vermedi bana. sadece kuru tutmaya çalış. bacaklarını ayırmaktan sakın. ağır spor yapma ama yuruyebilirsin dedi. hoplama zıplama. bisiklet vs. tarzı şeylere bınme. 2 gün snra ayakta dus alabılırsın dedi.
işte böyle kızlar...... Rabbime hamdolsun... artık diyorum ki;
ben 2 kere doğdum..... 2.cisi bugün..... 08.01.2012 benim doğum günüm oldu...