geldim kızlar.....sonunda yaptırdım.. işte bu kadarmış!! kararsızlık gerçekten kötüymüş ki ben çok kararsız bır ınsanımdır.. ama aylarca burayı takıp ederek,okuyarak,birbirimize destek olarak güç aldım... cesaretimi topladım ve gittim..... ebru hocaya yaptırdım... gerçekten çok sıcak birisi.. insan psikolojısından çok iyi anlıyor.. yaklaşık 15dk sürdü işlem... acımadı. sadece cimcik gibi yer yer hisler hissediyosun o kadar..

saat 4 yönünde yırtılma var dedi bana ebru hoca.. ve daraltmada yaptı bana.. Allah razı olsun... gerçekten buradan sesleniyorum paracı diyenlere.... hiçte öyle bir insan değil gayet tok birisi kendisi...

istediğin zaman öbür ay 2 ay sonra ne zaman istersen gel dedi.

kendi dillerince bişey dedi ama şunu demek istedi, tenin çok iyi. çok güzel kaynıcak gibi bişey... suan herhangi bi sıkıntı görmüyorum. gayet güzel durum dedi.. zarımı sordum. ne ince ne kalın normal dedi...

bu tip şeyler olabilir kendini üzme, kendine güwen artık ve önüne bak... sen benim için kalktın nerelerden geldin ben senın yuzunu kara çıkartırmıyım hiç bebeğim dedi... gerçekten çok tatlı dilli....

iyiki de diyorum...

onun dışında 2 ilaç verdi... baticon felan vermedi bana. sadece kuru tutmaya çalış. bacaklarını ayırmaktan sakın. ağır spor yapma ama yuruyebilirsin dedi. hoplama zıplama. bisiklet vs. tarzı şeylere bınme. 2 gün snra ayakta dus alabılırsın dedi.

işte böyle kızlar...... Rabbime hamdolsun... artık diyorum ki;

ben 2 kere doğdum..... 2.cisi bugün..... 08.01.2012 benim doğum günüm oldu...

ha bu aradaa nofairrrrrr ebru hocam bana dedi ki tuttu mu tutmadı mı bilmem ne diye bakmaya çalışma kurcalamaa dedi.... aklıma sen geldın bak...

nofoir burcu hanm konusunda başarılı gibi adını duyduk baya bi sıkıntı olsa sölerdi sana kontrole gidince öğrenrsn ne olduğunu sakın sıkma canını. size diorum ama kendimde çok sıkıntılıyım.fatmasözmez ardkşnki tutmuş düğününe 10 gün kalmş öle yazmıştı kişiden kişiye farklılıkmı göstreior bu acaba nasıl iştir çözemedm

inşallah dediğin gibi olur arkadaşım baya bi geriliyorum ne yalan sölim.

ha bu aradaa nofairrrrrr ebru hocam bana dedi ki tuttu mu tutmadı mı bilmem ne diye bakmaya çalışma kurcalamaa dedi.... aklıma sen geldın bak...

yok canım ben kurcalamıyorum aynayla pansuman yapıyorum ya o sırada görüyorum hele ilk 10 gün korkudan peçeteyle bile zor siliyordum.ama öyle kanama falan şükürki hiç olmadı.senin adına çok sevindim bitti kurtuldun işte.bundan sonrası için kendine çok dikkat et ne olur ne olmaz.benim de 15.günüm olacak inşallah zaman geçiyor.gidip ayın 20 si gibi kendi doktoruma bi kontrol yaptırcam.o ip de bildiğim kadarıyla hayvan bağırsağı olduğu için kokusu tuhaf :))

canım benim korkma bende senin gibi düşünüyorum bazen ama bazende diyorumki yanii cagırıyosa herkesi cagırıyo yani bu bi tedbir amaclı bisey benim gitmem belki cok zor ama simdiden gitmek icin planlar yapıyorum cünkü düşünsene doktor dikişlerin iyileşti tamam dedi ama senin için rahat edecekmi yani mutlaka düğünden önce gitmek isteyecksin cünkü zaman içinde hersey olabilir biz farkına varmadan bunu riske atamazsın yani benim 2 senem var daha ama ben her ay kontrole gitmek istiyorum ki düğünden önce gitmek için herseyi yaparım zaten o zaman gittiğindede tutmamıs yada bozulmus bile olsa en kötü gecici yapar ayrıca sanırım artık bir hafta önce gitsen bile oluyomus yani...buarada doktor akın beyde dedi bende hastalarımı düğünden önce görmek istiyorum diye o yüzden simdi bu kadar kafana takma sadece son kontrole nası gidebileceğini düşün gerisi zaten doktorun elinde...

canım haklısın da insan düşünmeden edemiyor yani doğru bi tek seni yada beni çağırmıyor sonuçta ama ne biliyim işte evham yapıcak bişeyler buluyorum kendime.bi böyle anlık sevinme geliyo bitti işte diyorum bitti ve kurtuldun diyorum kendime.az geçmeden başlıyor hemen ya tutmadıysa...

canım haklısın da insan düşünmeden edemiyor yani doğru bi tek seni yada beni çağırmıyor sonuçta ama ne biliyim işte evham yapıcak bişeyler buluyorum kendime.bi böyle anlık sevinme geliyo bitti işte diyorum bitti ve kurtuldun diyorum kendime.az geçmeden başlıyor hemen ya tutmadıysa...

yaa benimde moralim o kadar bozukki bazen gercekten acaba erkenmi yaptırdım yada iyice arastırmadanmı yaptırdım diyorum ooff biraz önce aynayla baktım sanki normalden geniş gibi bide bi yerde kesik var bariz belli yanii normalde ben anlamam ama 3-4 kez baktım iyice bide bugün öyle bişey olduki sanki hissettim yanii biseyler gerildi vajianada durup duruken kafayı yicem artık yaa tekrar olmak istiyorum resmen bu operasyonu sanki simdi bişeyler eksik bana güven vermiyo hiç ama tekrarda dikilmiyomus iste tutmuyomus bi arkadas öyle yazmıs:(

yaa benimde moralim o kadar bozukki bazen gercekten acaba erkenmi yaptırdım yada iyice arastırmadanmı yaptırdım diyorum ooff biraz önce aynayla baktım sanki normalden geniş gibi bide bi yerde kesik var bariz belli yanii normalde ben anlamam ama 3-4 kez baktım iyice bide bugün öyle bişey olduki sanki hissettim yanii biseyler gerildi vajianada durup duruken kafayı yicem artık yaa tekrar olmak istiyorum resmen bu operasyonu sanki simdi bişeyler eksik bana güven vermiyo hiç ama tekrarda dikilmiyomus iste tutmuyomus bi arkadas öyle yazmıs:(

canım normalden geniş derken nasıl mesela.benim operasyonu olmadan önce de bi küçük nohut tanesi kadar belki de daha küçük açıklık vardı.doktor operasyonu yapıp bitirdikten sonra bana gösterdi mesela o zaman daha da küçülmüştü o açıklık.yani klavyadaki sıfır kadar hemen hemen onun yuvarlak halini düşün.o hale gelmişti.

canım normalden geniş derken nasıl mesela.benim operasyonu olmadan önce de bi küçük nohut tanesi kadar belki de daha küçük açıklık vardı.doktor operasyonu yapıp bitirdikten sonra bana gösterdi mesela o zaman daha da küçülmüştü o açıklık.yani klavyadaki sıfır kadar hemen hemen onun yuvarlak halini düşün.o hale gelmişti.

canım afedersn ıkınınca dediğinden daha geniş yanii sanki normaldede o kadar küçük diil yaa ooff gercekten anlamıyorum niye rahat olamıyorumki yaptırmadan önce daha rahattım hep bi umut vardı yaptırınca hersey düzelecek diye ama simdi daha kötüyüm bidaha dikilincede tutması cok zormus napıcaz bilmiyorum yaa:(

canım afedersn ıkınınca dediğinden daha geniş yanii sanki normaldede o kadar küçük diil yaa ooff gercekten anlamıyorum niye rahat olamıyorumki yaptırmadan önce daha rahattım hep bi umut vardı yaptırınca hersey düzelecek diye ama simdi daha kötüyüm bidaha dikilincede tutması cok zormus napıcaz bilmiyorum yaa:(

canım bak benim bildiğim kadarıyla operasyon dışardan yapılmıyor yani giriş kısmından.zar içerde ve halka şeklinde doktor muayene ederken bi ışıkla bakmadımı içeri.ben öyle valla ıkınıp falan bakmaya cesaret edemem.afedersin de lavaboda bile ıkınmıyorum ben korkudan.

canım bak benim bildiğim kadarıyla operasyon dışardan yapılmıyor yani giriş kısmından.zar içerde ve halka şeklinde doktor muayene ederken bi ışıkla bakmadımı içeri.ben öyle valla ıkınıp falan bakmaya cesaret edemem.afedersin de lavaboda bile ıkınmıyorum ben korkudan.

tatlım ama sen daha yeni oldun ıkınma zaten ama benim cok oldu artık yani sonsuza dek ıkınmadan yasayamayz normalde:)ama bilmiyorum yanii doktor bana bişey gösterdi ama ben utancımdan bakamadım evet evet dedim gecistirdim o yuzden nerde ne var bilmiyorum

tatlım ama sen daha yeni oldun ıkınma zaten ama benim cok oldu artık yani sonsuza dek ıkınmadan yasayamayz normalde:)ama bilmiyorum yanii doktor bana bişey gösterdi ama ben utancımdan bakamadım evet evet dedim gecistirdim o yuzden nerde ne var bilmiyorum

ben bundan sonra doktor bitti iyileştin dese de dikkat etmeyi düşünüyorum canım.çok korkunç bişey bu.hele ki ilk günler inanılmaz dikkat gerektiriyor.mesela hızlı yürürüm normalde ama hızlı hiç yürümüyorum şuan.hafif hızlanır gibi olunca batıyor böyle iğne ucu dokunur gibi.bilmiyorum bunlar iyiye işaret şeylermi.ne biliyim kanama falan hiç zerre kadar görmedim ben.

ben bundan sonra doktor bitti iyileştin dese de dikkat etmeyi düşünüyorum canım.çok korkunç bişey bu.hele ki ilk günler inanılmaz dikkat gerektiriyor.mesela hızlı yürürüm normalde ama hızlı hiç yürümüyorum şuan.hafif hızlanır gibi olunca batıyor böyle iğne ucu dokunur gibi.bilmiyorum bunlar iyiye işaret şeylermi.ne biliyim kanama falan hiç zerre kadar görmedim ben.

tatlım kanama ilk bi kaç gün oluyoki o da normal zaten yani mantık lazım oraya dikiş atılıyo kanamaz olurmu ama haftalarca diil yani...valla bilmiyorum ben iyice bunaldım artık bi an önce doktora gitmek istiyorum herseyi acık acık soracam artık ama bence bi sorun var kesin normalde bu kadar olumsuz düşünmem:( para bile biriktirmeye basladım her ihtimale karsı

hatta canım bak ben ordayken bikaç hastası aradı doktorun kanama oluyor diye.doktor normal kanama olması dedi.ben de bi mercimek kadar bi kan 3 yada 4. gün geldi pembe.çamaşırımdaydı.o zaman tedirgin olup aradım.sabah da bişey kopar gibi olmuştu.hatta dikişlermi attı diye sordum.doktor bana dikişler atsa hem tek noktadan atmaz hem de kanama o kadar az olmaz.3.4. günden sonra kanama olması normal dedi.zaten o zaman başlar kanamalar dedi.sonra da bişey görmedim.10-15 gün ağırlık falan kaldırma dedi.ben neredeyse kol çantası bile almayacağım yanıma o derece.ev işi falan hiç yapmadım sürekli yan oturuyorum.fırsat buldukça dinlen demişti doktor bana.ben işe gidip gelmek dışında sürekli dinleniyorum.

tatlım kanama ilk bi kaç gün oluyoki o da normal zaten yani mantık lazım oraya dikiş atılıyo kanamaz olurmu ama haftalarca diil yani...valla bilmiyorum ben iyice bunaldım artık bi an önce doktora gitmek istiyorum herseyi acık acık soracam artık ama bence bi sorun var kesin normalde bu kadar olumsuz düşünmem:( para bile biriktirmeye basladım her ihtimale karsı

inşallah iyi olur tatlım ya.ben çok pimpirikliyimdir.Allaha da şükür şimdiye kadar pimpirik yaptığım hiç bişey olumsuz sonuçlanmadı.inşallah bunda da öyle olur ama pimpiriklenirken de içimde garip bi huzur var.yani benim o gün oraya gidip bunu yaptırışım bile tamamen planım dışında gelişti.hiç kimseye de sormadan buldum doktorun yerini.resmen ayaklarım beni oraya götürdü.inşallah herşey düzelir de kurtuluruz şu meretten.

inşallah iyi olur tatlım ya.ben çok pimpirikliyimdir.Allaha da şükür şimdiye kadar pimpirik yaptığım hiç bişey olumsuz sonuçlanmadı.inşallah bunda da öyle olur ama pimpiriklenirken de içimde garip bi huzur var.yani benim o gün oraya gidip bunu yaptırışım bile tamamen planım dışında gelişti.hiç kimseye de sormadan buldum doktorun yerini.resmen ayaklarım beni oraya götürdü.inşallah herşey düzelir de kurtuluruz şu meretten.

inan bana bende senin gibiydim yani nası gittim nası yaptırdım bilmiyorum ama ooff düşündükçe bi süürü sey geliyo aklına iste yoksa doktor olumsuz bisey sölemedi sadece esneme olabilir sende mutlaka düğünden önce gel dedi zaten o günden sonra böyle oldum ben:(

inan bana bende senin gibiydim yani nası gittim nası yaptırdım bilmiyorum ama ooff düşündükçe bi süürü sey geliyo aklına iste yoksa doktor olumsuz bisey sölemedi sadece esneme olabilir sende mutlaka düğünden önce gel dedi zaten o günden sonra böyle oldum ben:(

acaba zar yapınla alakalı bişeymi bu canım yaa.sana mı demişti zar yapın ince diye.bana çok kalın etli bir yapısı var dedi.

acaba zar yapınla alakalı bişeymi bu canım yaa.sana mı demişti zar yapın ince diye.bana çok kalın etli bir yapısı var dedi.

bana bi başka doktor demişti operasyonu yapan doktorum diil ama sonucta uzun bi süre gececek ve belki gercekten esnemede olabilir yaniii:( yaa biz kendimiz görebilirmiyiz acaba zarı cünkü biçok yerde görülmez filan yazmıslar

bana bi başka doktor demişti operasyonu yapan doktorum diil ama sonucta uzun bi süre gececek ve belki gercekten esnemede olabilir yaniii:( yaa biz kendimiz görebilirmiyiz acaba zarı cünkü biçok yerde görülmez filan yazmıslar

şimdi nette okudum da vajina girişinden içerdedir yazıyor.doktor da o gün bi ışıkla bakmıştı bana.dün bi yerde fotoğrafını gördüm septalı hymen.vajinanın içindeydi.

şimdi nette okudum da vajina girişinden içerdedir yazıyor.doktor da o gün bi ışıkla bakmıştı bana.dün bi yerde fotoğrafını gördüm septalı hymen.vajinanın içindeydi.

o zaman ben yanlıs yeremi bakıyroum acaba yanii resimlerden anlaşılmıyo yani sanki hemen dıstaymıs gibi o resimlerde

Back