ıslemden sonra kontrole gden arkadslar merak ettım de tutp tutmadıgına nasıl bakıyor..sonucta o ıgrenc koltuga otururp ayıramayız bacaklarımızı degıl mı? merak ettım de..
gece çamaşırsız yattım gecelıkle. hava alsın die. 3 4 kere kalktım gene kuruladım uyku arası.. ya ben çok gaz çıkarmaya basladım önceden önden de gaz çıkardı şimdi çıkmadı valla :)) arkadan çıkıyor. kapandığından mı acaba:))
benım de hiç kanamam yok nofair..
evolet senin nişan falan varmıydı?
evet var..........
düğün ne zman arkadaşım bende korkuyorum ya hala kararsızım beklesemmi yaptırsammı diye:18:
senın ne kadar var canım düğüne. benımkı yaza.. korkma hiç korkulcak bişey deıl. ebru hoca sordu ne zaman düğün die. hazıran gibi dedim.. geçmı kaldım erkenmı dedim.. hayır zamanlama süperdedi.
kızlar bukadr olumsuz düşünmeyin hepimzn pskoljısı bouzk şuan ama yaptırıp kurtulanlarda var. doktorlar hem yzde yz garantyle çalşıorlar. bi risk olsa söylüorlar. cloo arkşdm inş herşey yoluna girecek sonucu bizimle paylş ltfen sen ebru hanımamamı yaptrmıştın
gece çamaşırsız yattım gecelıkle. hava alsın die. 3 4 kere kalktım gene kuruladım uyku arası.. ya ben çok gaz çıkarmaya basladım önceden önden de gaz çıkardı şimdi çıkmadı valla :)) arkadan çıkıyor. kapandığından mı acaba:))
benım de hiç kanamam yok nofair..
ıslemden sonra kontrole gden arkadslar merak ettım de tutp tutmadıgına nasıl bakıyor..sonucta o ıgrenc koltuga otururp ayıramayız bacaklarımızı degıl mı? merak ettım de..
inşallah canım tek ümidim o aslında inşallah herşey güzel olur sonuç olumlu olur diye dua ediyorum. Evet ebru hocaya yaptırdım..
canım benim üzme kendini inşallah herşey düzelicek senin için çok dua ediyorum.ben kendim için zaten ümidim yok cnm sen kendi üzerine alınma sakın.hiç bi iyileşme belirtim yok benim.ben o yüzden ümitsizim gerginlik batma kaşınma hiç bişey yok bende.
benim bugün tam 3 hafta oldu kızlar bilmiyorum tuttumu tutmadımı çok merak ediyor gitmek istiyorum ebru hocaya ama ilk reglimden sonra gitmek için bekliyorum çok bişey hissetmiyorum ara ara yanma ve kaşınma oluyor. Yaptıran diğer arkadaşlar sizde de yanma hissi oluyor muydu??
dün ısınma vardı benım bölgemde. anlamadım.doluluk vardı bide böyle. hisssettim...
bugün 2. günüm şu saatlerde hafif kaşınmalar var. kanamam hiç yok.. cloo sana da daraltma yaptımı ebru hoca..
bu arada doktorlarımız aynı..
Evet canım yaptı. Normal ilk günlerde bende öyle hissetim sank bir fazlalık varmış gibi hissediyorsun o bölgede. ebru hoca çok iyi bir doktor inşallah kontrole gitigimde iyi şeyler söyler banada kurtulurum bu dertten inan o kadar kötü hissediyorum ki kendimi nişanlımın yanında çok kötü oluyorum gözlerine bakamıyorum...
beni de bı aramasın felan nısanlım hemen suphelenıyorum gittiğimimi öğrendi diye. noldu diye sorup duruyorum çok kotu
kızlar bi ben kaldım heralde ebru hocaya nasıl gidilior kızlar yardımcı olun kızılaydan kolaymı gidilmesi uzakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?