ıslemden sonra kontrole gden arkadslar merak ettım de tutp tutmadıgına nasıl bakıyor..sonucta o ıgrenc koltuga otururp ayıramayız bacaklarımızı degıl mı? merak ettım de..

gece çamaşırsız yattım gecelıkle. hava alsın die. 3 4 kere kalktım gene kuruladım uyku arası.. ya ben çok gaz çıkarmaya basladım önceden önden de gaz çıkardı şimdi çıkmadı valla :)) arkadan çıkıyor. kapandığından mı acaba:))

benım de hiç kanamam yok nofair..

ıslemden sonra kontrole gden arkadslar merak ettım de tutp tutmadıgına nasıl bakıyor..sonucta o ıgrenc koltuga otururp ayıramayız bacaklarımızı degıl mı? merak ettım de..

yine aynı sekilde bakıyo canım hem bacakları o kadar acmakla bisey olmaz üstelik doktor dış dudakları iyice ayırarak bakıyo yani bi zararı olsa o sekilde bakmaz heralde

evolet senin nişan falan varmıydı?

düğün ne zman arkadaşım bende korkuyorum ya hala kararsızım beklesemmi yaptırsammı diye:18:

senın ne kadar var canım düğüne. benımkı yaza.. korkma hiç korkulcak bişey deıl. ebru hoca sordu ne zaman düğün die. hazıran gibi dedim.. geçmı kaldım erkenmı dedim.. hayır zamanlama süperdedi.

bana çok en az 2 sene:26:

inşallah canım tek ümidim o aslında inşallah herşey güzel olur sonuç olumlu olur diye dua ediyorum. Evet ebru hocaya yaptırdım..

canım zaten kanama 3. 4. günden sonra oluyormuş genelde.sen yine de dikkat et kanama olmaması iyi bişey.o da sernin dikkat ettiğini gösterir.

valla ben de daha kontrole gitmedim de o koltuğa oturmak hakikaten geriyor beni.inşallah bigün daha güzel şeyler için otururuz o koltuğa.bebeklerimiz için ( senin durumun nasıl oldu.

inşallah canım tek ümidim o aslında inşallah herşey güzel olur sonuç olumlu olur diye dua ediyorum. Evet ebru hocaya yaptırdım..

canım senin durumun nasıl oldu.ben bugün felaketim hem çok gergin nerdeyse patlıcak gibiyim hem de aşırı bi batmayla kaşınma var.15 gün oldu.

benim bugün tam 3 hafta oldu kızlar bilmiyorum tuttumu tutmadımı çok merak ediyor gitmek istiyorum ebru hocaya ama ilk reglimden sonra gitmek için bekliyorum çok bişey hissetmiyorum ara ara yanma ve kaşınma oluyor. Yaptıran diğer arkadaşlar sizde de yanma hissi oluyor muydu??

dün ısınma vardı benım bölgemde. anlamadım.doluluk vardı bide böyle. hisssettim...

bugün 2. günüm şu saatlerde hafif kaşınmalar var. kanamam hiç yok.. cloo sana da daraltma yaptımı ebru hoca..

bu arada doktorlarımız aynı..

Evet canım yaptı. Normal ilk günlerde bende öyle hissetim sank bir fazlalık varmış gibi hissediyorsun o bölgede. ebru hoca çok iyi bir doktor inşallah kontrole gitigimde iyi şeyler söyler banada kurtulurum bu dertten inan o kadar kötü hissediyorum ki kendimi nişanlımın yanında çok kötü oluyorum gözlerine bakamıyorum...

beni de bı aramasın felan nısanlım hemen suphelenıyorum gittiğimimi öğrendi diye. noldu diye sorup duruyorum çok kotu

beni de bı aramasın felan nısanlım hemen suphelenıyorum gittiğimimi öğrendi diye. noldu diye sorup duruyorum çok kotu

inanılmaz kötü bir durum napıcam bilmiyorum herşey şu lanet ameliyatın sonucuna bağlı eğer küçücük kanamama ihtimali varsa nişanı bir şekilde atıcam benim için her şeyin sonu olacak biliyorum ama bu sonucu ona yaşatamam

kızlar bi ben kaldım heralde ebru hocaya nasıl gidilior kızlar yardımcı olun kızılaydan kolaymı gidilmesi uzakmı

kızlar bi ben kaldım heralde ebru hocaya nasıl gidilior kızlar yardımcı olun kızılaydan kolaymı gidilmesi uzakmı

kızılaydan taksiyle beş dakika sonra orda olursun canım uzak değil hatta çok yakın tunuss caddesinde ebru hoca gerçekten çok iyi bir doktor işinin ehli bundan şüphep olmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…