arkadaşlar benimhikayeme çok üzüldüm.. inşallah ALLAH yüzüne bakarda %40 lık ihtimal gerçekleşir.. ben yaptıralı 19 gün oldu. hiç bir kötü olumsuzluk olmadı şimdiye kadar çok şükür ama içimde bir korku var sanki tutmamış gibi geliyor bana.. Sanki bişeyler yolunda değilmiş gibi hissediyorum reglimi bekliyorum ama sanırım önümüzdeki hafta ebru hocama gidicem en azından durumumu öğrenirim tuttu mu tutmadı mı iyileşme var mı çok merak ediyorum.. Benim durumum çok kötü nişanlım la sürekli aynı ortamdayım evde işte heryerde.. bazen acaba anlıyor mu diye şüpe ediyorum. eger bu gerçeği öğrenirse ne beni yaşatır nede kendi yaşar ikimiz içinde tam bi facia olur napıcam bilmiyorum nolur benim için dua edin bu dertten kurtulayım dikişler tutmuş olsun. evimizi aldık eşyalarımız felan her şeyi aldık sadece ama sadece dügün günü o lanet kanın gelmesi kaldı herşeyin yolunda gitmesi için sevdiğim insanla mutlu olabilmem için sadece o gecenin geçmesi gerekiyor..(
senı cok ıyı anlıorum bende nişanlıyım of allahım ya allah yardımcımız olsun içini rahat tut güzel şeyler düşün.