Arkadaşlar bendede dün yaptırdım ebru hanıma bu felp yöntemini şuan hiçbir ağrım yok kanamamda yok. Ebru hanım gerçekten çok ilğileniyor. 100 de 100 kanamamın olacağının garantisini verdi. Umarım herkes için en iyisi olur.

bende nişanlıyım of cok korkuyorum allah yardımcın olsun dua edicegım senın ıcın.lütfen sonucunu yaz bende artık ona göre gıdıcegım ebru hanıma

canım çok sevindim adına allah yardımcın olsun dua edicem.bende nişanlıyım lütfen sonucunu paylaş ona göre bende biran önce bu psikolojiden kurtulup ebru hanıma gitmek istiyorum..

Arkadaşlar işlem sonrasında neler oluyor iyileşme süreci ne kadar sürüyor lütfen yardımcı olur musunuz? ben yaptıralı iki gün oluyor ancak ara ara kanamam oluyor bu normal mi sizce???

Arkadaşlar işlem sonrasında neler oluyor iyileşme süreci ne kadar sürüyor lütfen yardımcı olur musunuz? ben yaptıralı iki gün oluyor ancak ara ara kanamam oluyor bu normal mi sizce???

canım sen ebru hanıma ne kadara yaptırdın illa 2000 tl mi olması gerek oldu da o kadar para biriktiremessem yardımcı olur mu?

canım her doktor farklı bi tedavi yöntemi söylüyor ben yaptıralı bir ay oldu iki gün sonra kontrole gidecegim ama ilk 15 gün önemli ben 15 gün duş bile almadım ve 15 gün baticon kullandım ayrıca pantolon giymedim bence ama şuan herşey giyiorum dikkat et kabız olma:) ben oldum ondan korkuyorum ve ani hareketler yapma uyurken oluyo ama bi süre sonra acıma hisi olmayınca hareketlerde rahatlıyo aklından çıkarma dikkat etmen gerektirini benim düğümüm dün düştü daha bana da dua edin de doktorum olumlu şeyler söylesin çok rahatlamış bi bir ay geçirdim umarım böyle devam eder...

canım sen ebru hanıma ne kadara yaptırdın illa 2000 tl mi olması gerek oldu da o kadar para biriktiremessem yardımcı olur mu?

evet canım yardımcı oluyor para konusunda çok sıkındı olmadı ben 17000 tl verdim bunun için ama çok iyi bir hoca ebru hoca tavsiye ederim gerçekten.

inşallah ebru hoca bana bu kadar şey söylemedi hiç bir acı felan hissetmiyorum ama ara ara çok az kanamam oluyor. Hareketlerimde felan kısıtlamam yok ama yinede korkuyorum kabızlık ta yok şimdilik çok şükür 3.günüm buğün. Haziranda düğünüm var inşallah biran önce iyileşir kurtulurum.İnşallah canım sende biran önce kurtulursun, Duş konusundada bende daha yapmadım ama iki gün sonra ayakta yapabilirsin demişti ebru hoca yapmasam ki acaba kafam karıştı şimidi?? ayrıca ben baticon felan kullanmadım gerek yok dedi bana...

evet canım yardımcı oluyor para konusunda çok sıkındı olmadı ben 17000 tl verdim bunun için ama çok iyi bir hoca ebru hoca tavsiye ederim gerçekten.

canım çok teşekkür ederim.ALLAh yardımcınız olsun hepimizin.inşallah her şeyiniz yolunda gider de güzel haberlerinizi alırım

canım çok teşekkür ederim.ALLAh yardımcınız olsun hepimizin.inşallah her şeyiniz yolunda gider de güzel haberlerinizi alırım

rica ederim canım İNşallah herkes için en hayırlısı olur kurtuluruz bu dertten. sen ne zaman yaptırmayı düşünüyosun?

bende yaptırmayı düşünüyorum bu işlemi ama hareketlerim kısıtlanır diyerek korkuyorum sen nasılsın durumunda bi kısıtlama falan varmı

Arkadaşlar eğer yaptırmayı aklınıza koyduysanız hiç beklemeyin derim. Ben aylarca doktor aradım forumları takip ettim ama ancak yaptırınca rahatladım ve kendime güvenim geldi inanın. Şimdi bakıyorum violen de aynı şeyi hissediyor. Eğer hala yaptırmasaydım belki ben evlilik için hala erteleyecektim. şimdi artık gün sayıyorum ve rahatım. Kararsızlık kesinlikle yıpratıyor.

Cloo arkadaşım sana da geçmiş olsun. Ben de senin gibi çok aşırı kanamam olmadı ağrım hiç olmadı ama kontrolde Ebru hocam çok iyi dedi merak etme seninki de iyi olur inşallah. Kızlar sonucu hepinizle paylaşacam inşallah bekleyin. Cloocum sana katılıyorum ben de Ebru hocayı kesinlikle tavsiye ederim herşeyden önce çok yakın davranıyor. Ben ilk gittiğimde ağlamaklıydım ama onunla görüşmemeden sonra ses tonu falan sanki terapiden çıkmışım gibi oldum. Telefondaki sesi bile insanı rahatlatıyor. Kızlar içim içime sığmıyor hepinize teşekkürler iyiki varsınız ve dertlerimizi paylaşıyoruz...

Teş.ederim canım bende bu formdaki tavsiyelere göre gittim ebru hocaya iyikide gitmişim ilk gittiğimdi kapıdan içeri girerken tereddütteydim ancak girdikten sonra biraz sohbett ettik zaten işlem sırasında hiç bir şey hissetmedim şuanda hiç bir arım yok sadece ara ara çok az kanamam oluyor. canım sen ne kadar sonra duş alabildin?? bir sorun oluyormu. İnşallah benimde herşey yolunda gider ve kurtulurum bu dertten. Allah yardımcımız olsun.. Dilerim seninde herşey gönlünce olur canım...

bende yaptırmayı düşünüyorum bu işlemi ama hareketlerim kısıtlanır diyerek korkuyorum sen nasılsın durumunda bi kısıtlama falan varmı

canım bende kısıtlanan hiç birşey yok.. Günlük hayatıma devam ediyorum.Bende korkmuştum başta ama şuan hiç birşey yok çok şükür ben çalışıyorum ayrıca aynı gün işime tekrar döndüm ve günlük yaptğım her şeye devam ettim...

senin düğün yakınmış arkadaşım benim çok uzun bi zaman var önümde o yüzden her geçen gün daha kötü oluyorum yaptırdıktan sonra ani harekette bişey olurmu diyerek şimdiden hareketlerime dikkat etmeye kendimi alıştırmaya başladım

evet benim az zamanım kaldı ama ben son anda karar verdim yaptırmaya bir hafta gibi bir süre içerisindede yaptırdım çok düşünmekte insanın psikolojisini bozuyor sonuçta herşey olacağına varıyor herşeyin hayırlısı..

rica ederim canım İNşallah herkes için en hayırlısı olur kurtuluruz bu dertten. sen ne zaman yaptırmayı düşünüyosun?

nisan ya da mayısta inşallh canım para biriktiriorum şu an.canım sana istediğin saate randevu verdiklerinde ne kadar bekledin bekledin mi bi süre orda. vene kadar durdun orda?istediğin saaatte hemen alıyorlar mı içeri bekliyormusun yani bu benim için çok önemli

doğru söylüyosun arkadaşım yeterince bozuldu zaten ama yaptırdıktan sonra dikişler tekrar patlarmı diye düşün düşün kafayı yiyorum sen doktora gittiğinde sorabilirmisin dikişler patlarmı dye?

canım ben on da randevu aldım an buçukta çıktım hiç beklemedim çok rahattı. istediğin saate randevu alabiliyorsun bir sorun olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…