Eğer bu işlemi yaptırmayı düşünmüyorsanız sadece yargılamak için mesaj yazmayınız.

Mesaj tarafımdan editlenmiştir.

yaGmurluk

Son düzenleyen: Moderatör:
nası hissediyon canım alt tarafını,yaptırdıktan sonra operasyonu ??
hep ıslaklıkmı var süreklı pempe pembe kanamalar

benm hikayem

korkma onlardada durum böleydi kanamaları oluordu. doktora sor sen için rahat etmesi için. endişe etme tutmştur

canım öncelikle geçmiş olsun.bu kadar korkma.yaptırdıktan sonra ilk 10 gün ara ara kanamalar oluyo.bendede olmuştu.sonra durdu zaten.sadece ilk 1 ay hareketlerine çok dikkat et.bacaklarını çok fazla açma.doktor bana 90 dereceyi geçmesin bacak aralığın demişti.

cnm sen kontrole gitçektin..gittinmi?

Saol canım ..demın ebru hanımı aradım...ara ara kanamaların olması normal endıse etme dedı.Bır de ben de batma hıssı var otururken ozellıkle dedım..KASıntıda oluyor mu tam o noktada dıye sordu bana.EVET dedım kesınlıkle tam o yerde bole hafıf bı kasıntı var.
O da dedı kı ıı ıste yara ıyılesmesıne ısaret bu korkma dledı.Bıraz rahatladım.

Lovarsound sen de mı ebru hanıma yaptrmıstın,kontrole gttın mı tutmus mu?

cnm sen kontrole gitçektin..gittinmi?
gidemedim.psikolojik olarak kendimi kötü hissediyodum.aradım doktoru durumu anlattım.1,2 hafta sonra gelirsin dedi.sen önce kendini iyi hisset dedi.şimdide regl oldum.bayramdan sonraya kaldı anlican.bayramdan sonra gidicem kontrole.tutup tutmadığını merak ediyorum açıkçası.kontrole gittikten sonra burda paylaşıcam zaten.

ben istanbulda şişli med.e yaptırdım.kontrole gidemedim daha.bayramdan sonra gidicem.benimde batma hissi ve kaşıntım oldu.ama 10 gün sonra geçti.zaten dikişlerin düğümüde 10 günden sonra düşmeye başlamıştı.rahat ol sende.bazen insan böyle bir işlem yaptırdığını unutuyor bile.

dun daha ıyıydım gercekten..kanama hıc olmadı otururken kı o batma hıssı ve kasıntı da gectı hanı...:)) umarım sen de ben de sevınclı bır sekılde donerız kontrollerden..ben kasım sonu gdecegım kontrole...iletişimi bırakmayalım olur mu....?

canım senin düğünün yakınmı bende yaptıralı bır hafta olacak yarın kontrole de gitcem aralıkta düğünüm var inş aksi bişe çıkmaz ya..

bu arada kafama takıldı da ...ben genelde bol pantolon gıyınıyorum bu ara,hanı korkuyorum dar felan gymıorum..kot da gıyınmıyorum bır haftadr..sız boyle bır onlem aldınz mı hanı;yoksa gayet rahat bır sekılde gıyınıyor musunuz?

vala ben yaptırdıgımın ertesi gunu yatak odam geldi eve gtmıstım kot pantolon gıymedm ama anneme yerleri sildirdm (cnm anam yaa ) bn ona egılp bez sıkmstm hıcbı srun yasamdm..

herkese merhabalar ben yeni üyeyim ilk önce burada bizlere bilgi veren bizlere yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim..1 ay önce bu siteyi tesadüf sonucu gördüm..ve yaklaşık 1 aydır sizi takip ettim yazılanları tek tek okudum.. o kadar çok ihtiyacım vardı ki okumaya bilmeye.. ben adi bir insanın ani bir hareket,ne maruz kaldım bi anda hemde dışarda kapalı bir ortamda birden pantolonumun içine elini atıp parmağını sürttü ani bi şeydi anlamadım ne oldunu ve 2 damla kan geldi.. olay 2008 de oldu o zamanlar cahildim bilmiyorum sadece ilişki ile bozulacağını sanıyordum tahriş olmuştur diye umursamadım olaydan 5 ay sonra ayrıldım ve ayrıldıktan sonra tesadüfen bir yerde başından bu tür şeyler geçmiş kişilerin yazılarını ve doktor yazılarını okudum ve şok oldum sonra aklımı sürekli kemirmeye başladı acaba bana da mı bi şey oldu diye..ve doktora gittim gizlice..o anda ki korkularımı anlatamam..odaya girdim olayı anlattım ve doktor baktı çok az bir yıltılma olduğunu evlendiğim zaman kanama olacağını söyledi zedelenmiş dedi ama benim kanama olmıştu 2 damla .. kanama olunca tekrar kanama gerçekleşmez diye doktor yazıları okudum hangisi doğru ve ben bundan 5 sene önce kızlık zarı yapısına baktırmıştım meraktan ameliyat ortamında bi aletle bakıldı ve esnek dendi esnekse kan niye geldi anlıyamıyorum...az da yırtılmış olsa dikilmesi mümkünmüdür esnek se ilşkiye girmeden bozulmuş olabilir mi? bir de kafama çok takılan bir soru var diktirdikten sonra ilk gece oraya ilk girerken yavaş ya da normal girmesi bir şey farkeder mi yani doktor sizlere bu konuda bi şey dedi mi zorlama olunca mı kan geliyo lütfen bilgisi olan ya da bu ameliyatı yaptırmış olup evlenen arkadaşlar cevabınızı bekliyorum..çok zor durumdayım tek başıma kldıramam bu nu şu an bi arkadaşlığım var ve seneye evlenmeyi düşünüyor benimle tek çarem aileme söyleemek zor da olsa ailem tutucu duyunca çok kötü olacak ama bilmeleri lazım yanımda olmaları lazım biliyorum her koşulda yanımda olacaklarını hep söylerler bizle payla derler ben bunun altından tek başıma kalkamam sizce de söylemelimiyim çok üzülücek yıkılacaklar biliyorum ama söylemeliyim diye düşünüyorum yazdıklarım hakkında bana yardımcı olun bi yol gösterin arkadaşlar lütfen........

nasıl söyliceksin ne diyip söyliceksin... bence yapma!!! söyleme...

ben bunun altından tek başıma kalkamam diğer arkadaşlar kadar güçlü değilim.sonuçta ben bi hata yapmadım ama yapabilirdim de her şey bizler için hata yapmakta. önemli olan bir çaresine bakmak..ailem her zaman yanımda olduklarını eğer bi sorunun var sa içine atma biz senin en yakınlarınız yanında olacağız dyorlar ve aneminde bu diktirme olayından haberi var böyle bir ameliyat olduğunu bilyor onlardan saklayıp baş edememekten korkuyorum ters şeyler bi şeyler olacak diye . ve evleneceğim kişi nin adetinde çarşaf bekleme var ve kesin kan gelicek dedi bana ben esnek anlamam dedi kan gelmesse ben ne yaprım tek başıma rezil rüsva olurum.evleneceğim zaman benim tek başıma düğünden 3-4 gün önce kontrole gitmem mümkün değil ve o kadar parayı bitiktirmem de zor gözüküyor.olanları anlatmam gerek diye düşnüüyorum ama kararsızım çok zor bi durumm ALLAH herkesin yardımcısı olsuun

ne demek çarşaf bekleme ya. mal mıyız biz sadece vücuttan mı ibaretız hayır..! böle bi dünya yok ya! nefret ediyotrum bu zihniyetten.
ben de bu operasyonu yaptırıcam 1 aya kadar ınsallah... ama ılk once kendımı rahat hissetmek ıcın yaptırıcam..
ayrıyeten evlenceğin taraf sabıt fıkırlerı olan adetini felan bu tarz bılen ınsanlarsa siz de onların yaşantısına yakın tarzda bır aile modeli sayılırsınız? e peki bu durumda nasıl kabul eder annen böyle bişeyi sence... en iyi sen tanırsın ne tepki verip vermeyeceğini ama bazen beklenmedik tepkilerle de karşılaşılabilir... onlara (anne babaya) kalırsa hep yanımızdalar.. hep bizden bişey saklama derler... ama ya bunu kabullenmezlerse?? sonra bı sekılde ewlendin diyelim tartıştın.. ayrılma noktasına geldin.(allah korusun). akılsız başın kahrını kim çeker.. otur oturduğun evinde.. demezler mi? burada bı tezatlık var aile modeli ile fikirler arasında.. iyi düşün. bende zayıf bı ınsanım içimde kendi kendime kocaman bi savaş veriyorum.. koca bi dünya içim..... ama napıcaz? napalım!

iyi düşün...

haklısın galiba canım neyse zamanı gelince duruma göre en doğru kararı vereceğimi düşünüyorum.benim yaptırmama daha çok var.sen kime yaptıracaksın canım düğün yakın mı senin?

yaza düşünülüyor ama bellı değil gene canım. ben para bırıktırmeye çalışıyorum ebru hanımı dusunuyorum. istanbul bana çok uzak. gunubırlık gidemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…