canım merhaba kaç gündür siteye bakıyorum sen olmayınca çıkıyorum ben de. merak ettim nerelerdesin. kontrolden sonra haber ver mutlaka olur mu..var mı değişiklik ben artık hiç hissetmiyorum
nedense bende seni göremeyince çıkıyorummutlaka haber veririm canım bendede hiç bişey yok normal herşey birşey hissetmiyorum bende
inşallah kontrolde herşey olumlu olur. ben de ekimde gitmeyi düşünüyorum
akdeniz ve sln adınıza çok sevndim. görünüşünde bir değişklik oldumu peki ufalma falan. kızlar bilgilendrn bizi arada girin ya
merhaba, sln53 arkadaşım bende yarın gidicem sen kontrole ne zaman gidicen? ben ebru hn gitmeyi düşünüyorum. sen hangi doktora yaptırdın.?
sln cim mrb inş tutmuştur görünüşte ufalma falan olması gerekmezmi orasının ya nasıl olacak çok merak ediorum ben yaptırmaya korkuorum ya
merhaba canım ufalmadan kastını anlayamadım neresinin ufalması gerekiyor ki :44::44:
Sln hnm ve akdenize sesleniyorum bende istda korkut aslana yaptırıcam bu işi, ayın 17sinde gidicem kendimi hiç iyi hissetmiyorum korkut aslan ıyımıdır duydunuzmu daha once burcu aslanın eşiymiş kendisi ama insan emin olmak istıyor yinede nolur bişiler söleyın yardım edin bana..
kızlar şehir dışından ne diye çıkabilirim ki bunu yaptırmak için. off.. bıde çevremle konusuyorum anlıyolar erkekler felan diyolar iyice uykularım kaçıyor. şuan bırıyle görüşüyorum herşe çok güzel.. ama ben afyondayım.. nası yapayım sizce akıl verin.bide kesin kanama yaşayanlar hangi doktorda çok.
kızlar SLN in düğünü oldumu yazıcaktı bi bilgisi olan varmı?
keşke bir de ebru hocaya yaptırıp sonuç alan biri yazsa da içim rahat etse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?