canım merhaba kaç gündür siteye bakıyorum sen olmayınca çıkıyorum ben de. merak ettim nerelerdesin. kontrolden sonra haber ver mutlaka olur mu..var mı değişiklik ben artık hiç hissetmiyorum

nedense bende seni göremeyince çıkıyorum mutlaka haber veririm canım bendede hiç bişey yok normal herşey birşey hissetmiyorum bende

akdeniz ve sln adınıza çok sevndim. görünüşünde bir değişklik oldumu peki ufalma falan. kızlar bilgilendrn bizi arada girin ya

akdeniz ve sln adınıza çok sevndim. görünüşünde bir değişklik oldumu peki ufalma falan. kızlar bilgilendrn bizi arada girin ya

teşekkürler canım. görünüşte bir değişiklik olmadı benim aynı. ben kontrole gittiğimde Allah korusun tutmamış derse doktor aynı parayı bir daha ister mi acaba

merhaba, sln53 arkadaşım bende yarın gidicem sen kontrole ne zaman gidicen? ben ebru hn gitmeyi düşünüyorum. sen hangi doktora yaptırdın.?

sln cim mrb inş tutmuştur görünüşte ufalma falan olması gerekmezmi orasının ya nasıl olacak çok merak ediorum ben yaptırmaya korkuorum ya

Sln hnm ve akdenize sesleniyorum bende istda korkut aslana yaptırıcam bu işi, ayın 17sinde gidicem kendimi hiç iyi hissetmiyorum korkut aslan ıyımıdır duydunuzmu daha once burcu aslanın eşiymiş kendisi ama insan emin olmak istıyor yinede nolur bişiler söleyın yardım edin bana..

ben çok araştırdım canım belki 5 ay doktorları araştırdım korkut bey hakkında bugüne kadar kötü bir olayla karşılaşmadım ama konuş sor öğren derim korkmanada gerek yok canım bu iş sakinlik gerektiriyor

kızlar şehir dışından ne diye çıkabilirim ki bunu yaptırmak için. off.. bıde çevremle konusuyorum anlıyolar erkekler felan diyolar iyice uykularım kaçıyor. şuan bırıyle görüşüyorum herşe çok güzel.. ama ben afyondayım.. nası yapayım sizce akıl verin.bide kesin kanama yaşayanlar hangi doktorda çok.

anlama gibi bir durum olmaz dedi doktor bana. bence bu korkuyla boşa strese sokma kendini. operasyonu yaptır ve hayatına yön ver. evden yakın olan şehre gidersin aynı gün dönülebiliyor zaten

ben de panık atak var işte acaba o harekete gecermı operasyon sırasında diye korkuyorum çünkü panık atak olunca yuruyemıyorum.bıde o sehırde kalırsam ne dicem o zaman dedim korktum kendi kendime. yarım mı uyuşturuyo komplemi uyutuyolar.

sln daralmadan bahsetmştim. gerçi ben ilşkiye girmedim genşleme falan yok.

evolet sen takma canm çok afyon esk arası 2 saat burdada var doktorlar ankara uzak gelrse ama erkek hepsi. ben ankaraya gitmeyi düşünüorum ama ailemden izin almam sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…