bence de o şekilde şansa bırakmamak gerek, lavaboya gidip görünmeyecek yerimizi biraz kesip kan akıtıp sürmek bile daha risksiz bence..benim de kafama takılıyo bi b planı olması gerekiyo insanın aklında her ihtimale karşı ama ne :SSS

kızlar adetliyken girmeyi bende düşündüm ama ablam diyor ki geniş olmasından anlaşılır diyor sizce ilişki vajinayı çok genişletiyormu ? farkedilir derecede ?

kızlar adetliyken girmeyi bende düşündüm ama ablam diyor ki geniş olmasından anlaşılır diyor sizce ilişki vajinayı çok genişletiyormu ? farkedilir derecede ?

biraz da kişinin yapısına bağlı ama hiç ilişki yaşamamış birisi gibi olunmaz yine de.ama kendini kasarsan giriş zorlaşır zannımca

kızlık kanının nasıl birşey olduğunu bilmiyorum ne kadar kan geliyor kızlar çarşafa akıcak kadar mı bana anlatırmısınız ? böyle birşeyi yaşayamadığım göremediğim için çok üzgünüm

O kötü düşünceler ara ara geliyo insanın aklına ( adetli olduğunu söylemeden mi yapcan o zaman anlar mı bilmem ama, adetli olduğunu bile bile yapmak isterse yap

yok canım söylemeden direk değil tabi önce temizlerim ondan sonra die düşünüyorum ama olmazsa die de korkuyorum ama doktora güvenmek istiyorum başka çarem yok

benimde bi tanıdığım var arkadaşı adetliylen girmiş ama erkeğin haberi yokmuş adetinin 2. gününe getirmiş önce tuvalette temizleyip hemen girmiş olaya ve anlamamış eşi hani adetliyken banyo yaparızda çıkınca az az gelir ya o gibi bişey yani kastettiğim

kızlar kafanızda böyle senaryolar kurmayın ya çok tehlikeli başkası nın oldu diye size de aynı şey olacak anlamaz dye düşünmeyin ne olur ne olmaz.iyi bi doktor bulun ve doktorunuza güvenin bence %100 garanti veriyorlar

vajina kaslarını güçlendirmek ve daraltmak için sürekli sıkıp bırakmak gerekliymiş okumuştum bi yerler de ama uzun süre ilişkiye girmeyince doğum yapmamışsanız topluyor kendini...

vajina kaslarını güçlendirmek ve daraltmak için sürekli sıkıp bırakmak gerekliymiş okumuştum bi yerler de ama uzun süre ilişkiye girmeyince doğum yapmamışsanız topluyor kendini...

tatlım bısey sorucam sana benım tam ılıskı olmadı gırmedı yanıı ama kahverengıye yakın kan geldı ıkı tane doktora gıttım bırı yırtılmıs dıgerı zedelenmıs dedı kıme ınanıcamı sasırmıs durumdayım bakıyorum anlamıyorum ama kucuk bı delık var sadece dar yanıı ben sımdı dıktırmesemde ılerde evlendıgımde kan gelırmı sızce

lütfen bilen biri cevaplasınnnnnnnn

kızlık kanının nasıl birşey olduğunu bilmiyorum ne kadar kan geliyor kızlar çarşafa akıcak kadar mı bana anlatırmısınız ? böyle birşeyi yaşayamadığım göremediğim için çok üzgünüm

canım o kısıden kısıye degısıyo kımısınden cok kan gelır kımısınden az gelır o carsaf olayıda ılıskıyı yasadıktan sonra oturur hale geldıgınde kan bulasır benım arkadasım evlendıgınde oyle olmus

haklısın canım çok tehlikeli bi durum düzelticez derken iyice berbat edebiliriz ben hiç duymadım benim kanamam olmadı diyen güvenmek lazım kesinlikle

benimde ilişki olmadı canım el ile zorlama oldu ama girme olmadı 3 doktora gittim.bri çok az bi yırtık var zedelenme olmuş kanar dedi.biri yırtılmamış dedi.en sonunda karar verip ebru hanıma gittim baktırdım yırtık var dedi zaten bende bu cvbı bekliyordum olması gereknden biraz büyüktü.kan gelmişse tekrar kan gelmez diyor doktorlar ama şayet yırtılma yeni olmuşşsa ve zaman geçmeden ilişki yaşarsan kanayabilirmiş de

canım kızlık zarının yapısına bağlı bu arkdaşın dediği gibi çokta gelebilir 1-2 damla da mesela kalın ve damarlı kızlık zarlarından çok kan geliyr muş.

Bu doktorlar neden farklı konuşurlar anlamıyorum.. Bana da biri başka biri başka dedi yırtığın yönü için..

bence bu konuda doktorların verdiği cevaba güvenmelisin ama zedelenme var dediyse şayet ikinci ilişkin de o bölge tamamen yırtılır diye düşünüyorum ama kanama olmayabilir. Bu durum da ertesi gün kontrol gibi bir durumla karşılaşırsan doktor yırtılmanın yeni olduğunu söyleyecektir. Ama yine de kesin sonucu öğrenmelisin tam yırtık mı zedelenme mi çünkü bazıları kalın oluyor.

kanın miktarı da rengi de kişiden kişiye değişir.bazılarından kırmızı bazılarından pembe bazılarından kahverengi bazılarından az bazılarından çok geliyomuş bazılarındansa hiç gelmiyomuş.

Akın beyde zedelenme diye birşey olmaz.. Orası kol bacak derisi gibi birşey değil dedi.. Ya yırtılır ya durur dedi..

Akın beyde zedelenme diye birşey olmaz.. Orası kol bacak derisi gibi birşey değil dedi.. Ya yırtılır ya durur dedi..

hangısıne guvenıcez anlamadım ınan kı yaa bana da akın bey cok az zedelenme var ama kızlık zarı duruyo gıbı bısey soledı ben dayanamadım bu durumu en yakın arkadasıma soledım ve kuzenımede soledım onlar dıktırmeden de kanama olucanı soledı ama emın olmam ıcın dıktırıcem baska carem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…