• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

minikperimmm ya sen bu forumdan hc cıkma forumu renklendiriorsun:)))cok güzel motive ediorsun bizi:)) sizi gördükçe imreniorum . darısı başımıza. ben uzun süredir yazmıordum ama hergn girip okuorum kızlar:)

saolun kızlar destekleriniz için.öyle bir pislikten kurtulduğum için şükrediyorum iyiki evlenmedim öyle geri kafalı biri ile evlensemde hayatım mahvolcaktı öldürrdü o beni valla.boşanamazdım.en iyisi bu karı çeklmez psikopatın biriydi işte.buda bnm geçmişte kalan hatam olcak yaşayacağım güzel gnler bunlar unuttrcak bana eminim

canım çok sağol galiba böyle yaşamayı öğrenmem gerek ilerde evlenmeyi düşünürsem nişan olur olmaz yaptırırım tamam kararımı verdim sabredicem:)

canım ben beş aydır yeni yeni alışıyorum böyle yaşamaya, artık unuttum bile böyle bi olay olduğunu, ilk zamanlar her lavaboda banyoda aklıma geliyodu :( hayatıma ileriye dönük biri girdiğinden beri de bu operasyonu yaptırmayı düşünmeye başladım, yoksa beklicektim ben de, ama şuan beklemeye cesaretim yok erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmadan yaptırıp kurtulmak istiyorum.

canım ben beş aydır yeni yeni alışıyorum böyle yaşamaya, artık unuttum bile böyle bi olay olduğunu, ilk zamanlar her lavaboda banyoda aklıma geliyodu :( hayatıma ileriye dönük biri girdiğinden beri de bu operasyonu yaptırmayı düşünmeye başladım, yoksa beklicektim ben de, ama şuan beklemeye cesaretim yok erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmadan yaptırıp kurtulmak istiyorum.

benimde 2 ay oldu meryama allah hepimizin yardımcısı olsun bence sen nerde yaptırmayı düşünüyorsun

kızlar gece hiç uyuyamadım hep geceleri içim karartılı oluyo felaket senaryoları getirdim aklıma sürekli bide diyorumki acaba adetliylen uygun bi ortam bulsam yapsammı diyorum ama anlarmı acaba diyede şüpheleniyorum sizde düşündünüzmü hiç ben gibi yoksa bitek ben mi düşünüyorum bunları yaaa :(

kızlar yarın sabah 9 da kontrolüm var hatta kontrolden sonra harun beyin bir ameliyatı varmış fırsatını bulursam kızla da konuşurum :)))

kızlar gece hiç uyuyamadım hep geceleri içim karartılı oluyo felaket senaryoları getirdim aklıma sürekli bide diyorumki acaba adetliylen uygun bi ortam bulsam yapsammı diyorum ama anlarmı acaba diyede şüpheleniyorum sizde düşündünüzmü hiç ben gibi yoksa bitek ben mi düşünüyorum bunları yaaa :(

O kötü düşünceler ara ara geliyo insanın aklına :(( adetli olduğunu söylemeden mi yapcan o zaman anlar mı bilmem ama, adetli olduğunu bile bile yapmak isterse yap

bende sabahları uyunıyorum canım bu düşünceyle ne yapacağı ya flep tutmassa geciciye kalırsam bi aksilik çıkarsa diye..erkek arkdaşım bana kimi adetli dönemini denk getirip kandırıyor erkeği diyordu yani farkında kendisi..hastalığın son günlerine mi düşündün adetli olduğunu görmes mi ki ben korkardım .. biraz riskli bi durum bence.:(

bende sabahları uyunıyorum canım bu düşünceyle ne yapacağı ya flep tutmassa geciciye kalırsam bi aksilik çıkarsa diye..erkek arkdaşım bana kimi adetli dönemini denk getirip kandırıyor erkeği diyordu yani farkında kendisi..hastalığın son günlerine mi düşündün adetli olduğunu görmes mi ki ben korkardım .. biraz riskli bi durum bence.:(

Benim de erkek ark öle söylüyo, adetliyken giriyolar ilişkiye ki kız mı değil mi anlaşılmasın diyo :((

Benim de erkek ark öle söylüyo, adetliyken giriyolar ilişkiye ki kız mı değil mi anlaşılmasın diyo :((

benim bi arkdaşımın arkdaşı öyle evlenmiş canım o güne denk getirmiş. ama işte anlarsa kötü.insan hasta olduğunu nasıl saklayabilir ki :(

Back
X