Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende yaptırcam ama cok korkuyorrum ya tutmazsa dıe ben ebru hocaya yaptıracagım dugunum ise yaklasık olarak 7 ay var gecıcımı tavsıye edersınız yoksa kalıcımı bende sağlıkçıyım ama buna ragmen hala korkularım var hemde çok fazla
Allah yardımcın olsun canım korkma ebru hocayı %100 tavsiye ederim ama ben gecici yaptır derim.. 7 ay boyunca tuttumu tutmadımı sıkıntısı yaşama derim ben. Ben kalıcı yaptırdım ancak son üç gün kala dikiş atıldı ve yaşadığım sitresi anlatamam. Ebru hoca ikisinede %100 garanti veriyor.. Sana tavsiyem gecici yaptırman..
evet yaptırdım cnm.. bugün 11.günüm.. hiç korkma inan hiç korkulacak kadar değiluyuşturuyo zaten hiçbirşey hissetmiyosun.. sormak istediklerini sorabilirsin..
akın beydı dımı yaptırdıgın.pekı dugun varmı sende yanı dugunden ne kadar once yaptırmalıyım.ortada bırşey yok benım soz nısan gıbı.ama kalıcı yaptırmak ıstıyorum.hareketlerınde ne kadar kıstın mesala ben calısan bırıyım ıse gelmemde sorun olurmu..
Evet Akın bey.. düğün yakında yok.. Akın beyin dediği en az 1 sene gibi bi zaman varken yapılmalı yani 1 sene ve sonrası uygunmuş cnm.. günlük hayatına devam edebilirsin sadece koşma ve merdivenleri birer birer çıkman yeterli..
konusugum bırı var asker ama ne zaman olucak hıc bılmıyorumcok streslı bırşey ve cok korkuyorum ya kanama olmazsa dıye.sen kalıcımı yaptırdım.kontroller ne ara ıle olması gerek.
tabiki stresli cnm ama bişeyimiz var mı? kalıcı yaptırdım 2,5-3 ay sonra kontrole gel dedi,tuttuysa bir daha gelmene gerek kalmaz dedi,ya da düğüne yakın bi kez daha kontrol ederiz dedi..düşme çarpma olursa o gibi durumlarda mutlaka görmem lazım dedi.. Tutunca da öyle kendiliğinden esneme falan yapmıyomuş
bu cok ıyı o zaman dıyelım dugune 6 ay kala yaptırdım.acaba bı sıkıntı olurmu sence sende arastırdın cunku bılırsın.bırde ucret olarak ne soledıler sana..
olmaz çünkü 6 ay ilişki olmamalı dedi bana, 6 ay sonrası olur yani.. 1.500 verdim cnm ben kontrolde dahil..
Bende ilk ilişkimde hiç kanama olmamıştı, sadece biraz gerilme ağrısı olmuştu.
"Neden karışıyorsun?" derseniz haklısınız ama, ben bu ameliyatı çok ezikçe buluyorum...
Yani evlilik öncesi ilişki yaşanmışsa bu normaldir, evlenilecek kişi de sizi olduğunuz gibi kabul edecek biri olmalı.
Başka bir deyişle; evlenmeden cinsel ilişki yaşanmaması gerektiğine inanan bir kız zaten yaşamaz, evlendiğinde de bakiredir. Bunu kafasına takmayan bir kız ise zaten kendisi gibi düşünen biriyle evlenir.
Ben anlamıyorum sizi bu kadar yargılayacak biriyle nasıl evleniyorsunuz, sizi zorla mı evlendiriyorlar?
anladım canım gıttıgın gun hemen aldılarmı yanı o gun hemen yapıldımı..
evet hemen o gün yapıldı cnm..
bılgın ıcın cok saol.Allah razı olsunn..umarım cenabı Allah bu yaptıgımızı affeder...
clooo cnm bırde sen ne kadar ucret odedın tatlım bnm?
cnm çok korkuyorum inanki ya tutmazsa ya anlarsa die acayip korkularım var ebru hocaya mail attım ama cvp alamadım pekı senın kanaman oldumu balım
cloo cum nerde yaptın canım sen bende bırıkımı yapıyorum en kısa zamanda gıdp yapacam bu ay yapacam deedım ama param denklesmedı