Ebru hanım söyledi mi peki hiç kaç dikiş attığını? ya aslında işlemin korkutucu olmadığını biliyorum, ama o gece neler olacak ya da evden nasıl çıkıp da yaptıracağım fln.. ya bi aksilik çıkarsa diye korkuyorum işte canım çok gerginim çok, belli etmemeye çalışıyorum insanlara... murat bey de antibiyotik baticon fln vermiyor zaten, o konuda rahatım..

ben de geçiciyle risk alamam, stresten erken adet olurum fln, mahvolurum o zaman..

renkli nevresimi sorulmuş...eğer düğüm düşerse belli olmasın diye sermiştim

canım tekrar geçmiş olsun gerçekten çok sevindim senin adına.. bence herşey geçici işlemde tamamen başarı onda sağlanıyor canım çünkü eğer son dikişler olmazsa kanamada olmaz.. geçici işlemden sonra orası iyice kapayor.. Birde ben felp yaptırırken çok acı hissetmemiştim ancak gecicide ipleri iğneyi herşeyi hissettim.. sendede böyle olmuşmuydu? seninde dediğin gibi benimde bir hafta boyunca her ilişkide açık renkli kanama oldu..

clooo senin adına da çok sevindim, darısı başımıza. ama kafam karıştı flep yaptırmayalım mı yani geçici yönteme güvenemiyorum düğünden önce gidemem diye.

cloo cumm ben yine genel anestezi ile geçici oldum ama bayılıp ayılmam yarım saat sürdü...hiç bi şey hissetmedim ne ağrı ne acı nede kanama...bir damla bile gelmedi...rahattım.

canım benim fleplede orası baya kapanmıştı bi taraf tamamen kapalıydı ve ordan alınan dokular kaynamıştı..bildiğin vücudun bi parçası gibi...bence önce flep yaptır ve gelebiliyosan...murat bey e gel..ben çok memnun kaldım..kaç senedir araştırıyordum...iyi i murat beyi bulmuşumm

cnm ben sana bi soru sorcaktım sen flepi olduktan kaç ay sonra kontrole gttn tutup tutmadığı hakkında bana doktorum 3 ay sonra gel dedi ama ben olalı 2 ay olcak nerdeyse belli olmamışmıdır tutup tutmadığı

cnm ben sana bi soru sorcaktım sen flepi olduktan kaç ay sonra kontrole gttn tutup tutmadığı hakkında bana doktorum 3 ay sonra gel dedi ama ben olalı 2 ay olcak nerdeyse belli olmamışmıdır tutup tutmadığı

bana da doktorum 3 ay sonra kontrole gel dedi cnm.. bana da uzun geldi ama bir bildiği vardır elbet

evet cnm vardır bi bildikleri bugn aradım doktoru gelim mi dedim gelme dio üç aydan önce anlaşılmaz dio tutup tutmadğı illa 3 ayı doldurcam yani ya

bana da doktorum 3 ay sonra kontrole gel dedi cnm.. bana da uzun geldi ama bir bildiği vardır elbet

Cnm ebru hnmin bana dedigi 3aydi vucudun emdigi dikislermis 45gunle 90 gunde emilme oluyomus...hesrkesde fark edebilir ama kesin soylemek icin 3ay gecmesi garanti demisti . Bende de oole oldu zaten cok sukur..,

Cloocum bence ilk iliski sonrasi 5 gun boyunca kanamanin olmadi flepdeki daraltmadandir daha once de bir arkadas bu daraltmadan dolayi kanama her iliskide olmusdu demisti...sen de flep olmasa o kadar kanamazdi bence...

Bence gecicide tam daratlma yapamazlar kalici daki daraltma bu isin garantisi ni de insan son ana kadar riske atamayacagi bir bela bu... En iyisi kalici yaptirip kontrolde emin olmak bence kizlar...yoksa son gun badimuza ne gelir bilemeyiz enazindan kalicida daraltma garanti...

kızlarrr... benim için çok dua edin... çok ihtiyacım var buna.. çok az zamanım kaldı. uzun bi süre foruma gelemeyeceğim. ama fırsatını bulursam sonucu yazarım.... bugüne kadar ki desteğinizi için çok teşekkür ederim hepinize.

esn 19 dualarım sneinle olacak canım....bu arada mesajına burdan cevap yazıcam...malesef mesaj yazamıyorum nedense..sistemsel bişi sanırım...ben altıma havlu koydum beyaz renkte

kızlar 7. günümdeyim ve lacivert bi parça iplik düştü,çok kötü oldm ama görünce offff

Allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla atlatacaksın inşallah ve bizlere moral vereceksin sonra. dualarım seninle yüzün ak bir şekilde mutlu haberlerini vereceksin bize ben inanıyorum. Düğünün ne zaman ? sabırsızlıkla bekliyorum haberlerini canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…