Ebru hanım söyledi mi peki hiç kaç dikiş attığını? ya aslında işlemin korkutucu olmadığını biliyorum, ama o gece neler olacak ya da evden nasıl çıkıp da yaptıracağım fln.. ya bi aksilik çıkarsa diye korkuyorum işte canımGayet iyi gidiyor herşey yolunda hiç bir şey yaşamamaışım gibi düğün gününü atlattıktan sonra zaman nasıl geçiyor anlamıyosun bile :)
Hiç korkma rahat ol bende çok gerilmiştim ama geçici olmasına rağmen ne antibiyotik kullandım ne duş sorunum nede ip sorunum olmadı :) Hatta 3-4 gün kanama oldu az az.
Ebru hanım söyledi mi peki hiç kaç dikiş attığını? ya aslında işlemin korkutucu olmadığını biliyorum, ama o gece neler olacak ya da evden nasıl çıkıp da yaptıracağım fln.. ya bi aksilik çıkarsa diye korkuyorum işte canımçok gerginim çok, belli etmemeye çalışıyorum insanlara... murat bey de antibiyotik baticon fln vermiyor zaten, o konuda rahatım..
renkli nevresimi sorulmuş...eğer düğüm düşerse belli olmasın diye sermiştim
canım tekrar geçmiş olsun gerçekten çok sevindim senin adına.. bence herşey geçici işlemde tamamen başarı onda sağlanıyor canım çünkü eğer son dikişler olmazsa kanamada olmaz.. geçici işlemden sonra orası iyice kapayor.. Birde ben felp yaptırırken çok acı hissetmemiştim ancak gecicide ipleri iğneyi herşeyi hissettim.. sendede böyle olmuşmuydu? seninde dediğin gibi benimde bir hafta boyunca her ilişkide açık renkli kanama oldu..
cloo cumm ben yine genel anestezi ile geçici oldum ama bayılıp ayılmam yarım saat sürdü...hiç bi şey hissetmedim ne ağrı ne acı nede kanama...bir damla bile gelmedi...rahattım.
canım benim fleplede orası baya kapanmıştı bi taraf tamamen kapalıydı ve ordan alınan dokular kaynamıştı..bildiğin vücudun bi parçası gibi...bence önce flep yaptır ve gelebiliyosan...murat bey e gel..ben çok memnun kaldım..kaç senedir araştırıyordum...iyi i murat beyi bulmuşumm
cnm ben sana bi soru sorcaktım sen flepi olduktan kaç ay sonra kontrole gttn tutup tutmadığı hakkında bana doktorum 3 ay sonra gel dedi ama ben olalı 2 ay olcak nerdeyse belli olmamışmıdır tutup tutmadığı
bana da doktorum 3 ay sonra kontrole gel dedi cnm.. bana da uzun geldi ama bir bildiği vardır elbet
canım tekrar geçmiş olsun gerçekten çok sevindim senin adına.. bence herşey geçici işlemde tamamen başarı onda sağlanıyor canım çünkü eğer son dikişler olmazsa kanamada olmaz.. geçici işlemden sonra orası iyice kapayor.. Birde ben felp yaptırırken çok acı hissetmemiştim ancak gecicide ipleri iğneyi herşeyi hissettim.. sendede böyle olmuşmuydu? seninde dediğin gibi benimde bir hafta boyunca her ilişkide açık renkli kanama oldu..
kızlarrr... benim için çok dua edin... çok ihtiyacım var buna.. çok az zamanım kaldı. uzun bi süre foruma gelemeyeceğim. ama fırsatını bulursam sonucu yazarım.... bugüne kadar ki desteğinizi için çok teşekkür ederim hepinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?