depresiff inşallah bir problem yaşamazsın..bende hymenoplasty oldum 40 gün sonra tutup tutmadığı anlaşıldı. 25 gün bana da çok az geldi...keşke daha önce gitseydin..burda yazılanları okuyup kafanın karışması gayet normal çünkü yaşamadan bilinmiyor...herkeste bu operasyonun fiziksel sonuçları farklı olduğu gibi psikolojik sonuçlarıda farklı....benim 10 gün sonra düğünüm var...heyecanım tavan yaptı resmen. bin türlü şey düşünüyorum...her gün saçma sapan sebeplerden ağlıyorum...çok stresliyim o gün gelene kadar rahat olamayacağım..Allah'tan kınayla düğün arası bir gün var...yoksa asla yaptıramazdım... düğün günü sabah 8 de kuaförde olacağım düşünün artık sabahın kör saati nerdeyse........ben bilerek 1 gün ara verdim kına ve düğün arasında....o kadar insan kalabalığı içinde nasıl ve neye dayanarak evden çıkıp 2-3 saat kaybolcam bilmiyorum...son bi dikiş atılcak normalde hymenoplasty tuttu benim..o son dikişte genel anestezi altında olcak sanırım....bunları düşününce çıldırcak gibi oluyorum. ama işin ucunda risk var...bende basıp gidicem...bir ara kaybolcam ortalıktan..herkeste peşimden gelmesin napayım...birde iyiki diyorum düğüne yakın yaptırmamışım...son bir buçuk aydır...gece 1 lerde eve giriyorum temizlik eşya o bu...bir sürü alışşveriş derken...bide ramazan geldi her yere iftara gidiyoruz sanki millet biz gelmeden oruç açamazmış gibi...acayip örf adetlere bağğlıyız sevgili nişanlımın zoruyla...:)arife akşamı hatta bsayram günü bile dünya kadar işim var....bu tatlı heyecanı bile stresle yaşıyorum.... bazen suçluluk duyuyorum böyle karmaşığım...inşallah güzel haberlerimi veririm size.... geçen gün doktorumu aradım asistanı çıktı...randevumu teyit edicektim...bana teselli verdi; hiç korkma kesinlikle problem yaşamıcaksın dedi...böyle konuştuklarına göre vardır bildikleri...güveniyorum ben doktoruma...bakalım zaman geri doğru ilerliyor.....dua edin benim için...
depresiff inşallah bir problem yaşamazsın..bende hymenoplasty oldum 40 gün sonra tutup tutmadığı anlaşıldı. 25 gün bana da çok az geldi...keşke daha önce gitseydin..burda yazılanları okuyup kafanın karışması gayet normal çünkü yaşamadan bilinmiyor...herkeste bu operasyonun fiziksel sonuçları farklı olduğu gibi psikolojik sonuçlarıda farklı....benim 10 gün sonra düğünüm var...heyecanım tavan yaptı resmen. bin türlü şey düşünüyorum...her gün saçma sapan sebeplerden ağlıyorum...çok stresliyim o gün gelene kadar rahat olamayacağım..Allah'tan kınayla düğün arası bir gün var...yoksa asla yaptıramazdım... düğün günü sabah 8 de kuaförde olacağım düşünün artık sabahın kör saati nerdeyse........ben bilerek 1 gün ara verdim kına ve düğün arasında....o kadar insan kalabalığı içinde nasıl ve neye dayanarak evden çıkıp 2-3 saat kaybolcam bilmiyorum...son bi dikiş atılcak normalde hymenoplasty tuttu benim..o son dikişte genel anestezi altında olcak sanırım....bunları düşününce çıldırcak gibi oluyorum. ama işin ucunda risk var...bende basıp gidicem...bir ara kaybolcam ortalıktan..herkeste peşimden gelmesin napayım...birde iyiki diyorum düğüne yakın yaptırmamışım...son bir buçuk aydır...gece 1 lerde eve giriyorum temizlik eşya o bu...bir sürü alışşveriş derken...bide ramazan geldi her yere iftara gidiyoruz sanki millet biz gelmeden oruç açamazmış gibi...acayip örf adetlere bağğlıyız sevgili nişanlımın zoruyla...:)arife akşamı hatta bsayram günü bile dünya kadar işim var....bu tatlı heyecanı bile stresle yaşıyorum.... bazen suçluluk duyuyorum böyle karmaşığım...inşallah güzel haberlerimi veririm size.... geçen gün doktorumu aradım asistanı çıktı...randevumu teyit edicektim...bana teselli verdi; hiç korkma kesinlikle problem yaşamıcaksın dedi...böyle konuştuklarına göre vardır bildikleri...güveniyorum ben doktoruma...bakalım zaman geri doğru ilerliyor.....dua edin benim için...
merhaba minik peri sen ner de ve kime yaptırmıştın acaba.umarım her şey gönlünce olur gerçekten insan düşününce kafayı yiyi yor allah korusun
canım benim elinde değil biliyorum ama sen rahat ol, ben senin bu eziyetten kurtulacağına eminim.. aynı ya da benzer şeyleri hepimiz yaşıyoruz, sen yazdığında sanki benim cümlelerimmiş gibi geldi cümlelerin... sen kurtul ki sonra biz de kurtulalım hayırlısıyla. bana çok yardımın oldu, Allah da senin yardımcın olsun tatlım. güzel haberini bekliyorum...depresiff inşallah bir problem yaşamazsın..bende hymenoplasty oldum 40 gün sonra tutup tutmadığı anlaşıldı. 25 gün bana da çok az geldi...keşke daha önce gitseydin..burda yazılanları okuyup kafanın karışması gayet normal çünkü yaşamadan bilinmiyor...herkeste bu operasyonun fiziksel sonuçları farklı olduğu gibi psikolojik sonuçlarıda farklı....benim 10 gün sonra düğünüm var...heyecanım tavan yaptı resmen. bin türlü şey düşünüyorum...her gün saçma sapan sebeplerden ağlıyorum...çok stresliyim o gün gelene kadar rahat olamayacağım..Allah'tan kınayla düğün arası bir gün var...yoksa asla yaptıramazdım... düğün günü sabah 8 de kuaförde olacağım düşünün artık sabahın kör saati nerdeyse........ben bilerek 1 gün ara verdim kına ve düğün arasında....o kadar insan kalabalığı içinde nasıl ve neye dayanarak evden çıkıp 2-3 saat kaybolcam bilmiyorum...son bi dikiş atılcak normalde hymenoplasty tuttu benim..o son dikişte genel anestezi altında olcak sanırım....bunları düşününce çıldırcak gibi oluyorum. ama işin ucunda risk var...bende basıp gidicem...bir ara kaybolcam ortalıktan..herkeste peşimden gelmesin napayım...birde iyiki diyorum düğüne yakın yaptırmamışım...son bir buçuk aydır...gece 1 lerde eve giriyorum temizlik eşya o bu...bir sürü alışşveriş derken...bide ramazan geldi her yere iftara gidiyoruz sanki millet biz gelmeden oruç açamazmış gibi...acayip örf adetlere bağğlıyız sevgili nişanlımın zoruyla...:)arife akşamı hatta bsayram günü bile dünya kadar işim var....bu tatlı heyecanı bile stresle yaşıyorum.... bazen suçluluk duyuyorum böyle karmaşığım...inşallah güzel haberlerimi veririm size.... geçen gün doktorumu aradım asistanı çıktı...randevumu teyit edicektim...bana teselli verdi; hiç korkma kesinlikle problem yaşamıcaksın dedi...böyle konuştuklarına göre vardır bildikleri...güveniyorum ben doktoruma...bakalım zaman geri doğru ilerliyor.....dua edin benim için...
kızlar moralim okadar bozukki anlatamam bu operasyonu oldum ama yüzüm gülmüyor hayatımda hiç bişi yolunda değil.mutlu olmak için sebeplerim yavaş yavaş yok oluyor.mutlu günler hiç göremiycem gibi.belki doktorum iyi davransaydı içim rahat olurdu ama davranmadı.mustafa alihanoğluna yaptıran varmı duydunuzmu hiç yada tutan olmuş mu.ya tutmadıysa bnm ki çok korkuyorummm çok.ALLAHIM diyorum bitsin artık kabus dolu günler.bizi üzenler rahatça hayatına devam ederken bizim bunları yaşamamız çok zoruma gidiyor
kızlar moralim okadar bozukki anlatamam bu operasyonu oldum ama yüzüm gülmüyor hayatımda hiç bişi yolunda değil.mutlu olmak için sebeplerim yavaş yavaş yok oluyor.mutlu günler hiç göremiycem gibi.belki doktorum iyi davransaydı içim rahat olurdu ama davranmadı.mustafa alihanoğluna yaptıran varmı duydunuzmu hiç yada tutan olmuş mu.ya tutmadıysa bnm ki çok korkuyorummm çok.ALLAHIM diyorum bitsin artık kabus dolu günler.bizi üzenler rahatça hayatına devam ederken bizim bunları yaşamamız çok zoruma gidiyor
inşallah kızlar geçer bugünler.bende gönül rahatlığıyla yuvamı kurayım ya.inşallah tutmuştur.her günüm gözyaşı ile geçiyor.buna sebep olansa gününü gün ediyor.mazlumun ahı yerde kalmaz inşallah.ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun.o kadar zor bi durumki anlatamam.ben tek burdaki yazıları okuynca rahatlıyorummm.derdimi kimse bilmiyor kimse.anamın babamın yanında dişimi sıkıyorum acımı belli etmemek içinn.tek isteğim mutlu günler görmek şu stresten kurtulmakkk canlarımmm
bazı arkadaşlarım özelden msj atmış ne yazıkki ben yeni üye olduğum için atamıyorum daha.onları aydınlatmak için buraya yazdım umarım yardımım dokunmuş olur.ben 1 ay önce oldum operasyon oldum.aslında ebru hanıma gitmekti niyetim ama olmadı şartlar yüzünden bana yakın diye izmire gitmeye mecbur kaldım.izmire gitmekten başka çarem yoktu.bu olayı yaşayınca yani operasyon olmadan önce yaşadığım ilde doktora gittim kızlığım bozulmuşmu diye çnkü umutluydm belki bozulmamıştır diye ama doktor bozulmuş dedi 3 tane yırtığın var dedi hastane başıma yıkılıverdi.daha sonra araştırmalar sonucu mustafa alihanoğlunu buldum netten sekreteri ile görüştüm başta sekreterinin tavırları sıcak geldi bana ne sorsam yardımcı oluyordu.kararı verdim gttm izmire doktor ilk muayene etti beni ama ben muayenden önce başımdan geçenleri anlattım azda olsa.kendi yaşadığım ilde doktora gttiğimi 3 tane yırtığım olduğunu söylediğini falan anlattım sonra buda bana 3 tane yırtığın var dedi keşke anlatmasaydım kendi bilseydi dedim içimden belkide ben 3 tane yırtığım var dediğim için öyle dedi.beni muayene ederken oraya parmağını soktu kesinlikle kanamaz dedi böyle muayenemi olur kızlar ya tiksindim o yüzden o doktordan oraya kadar gitmişim mecburen olcaktım operasyonu dönmek olmaz dedim oldum ilk oraya iğne vurdular sonra operasyona başladılar ama iğne olurken operasyonu olurkende canım çok yandı kızlar bnm çok ağladım ben çok acı hissettim neden böyle oldu bilmiyrm bana baştan sağma yaptı gibi geldi 15 dk da bitti zaten.beni üzen canımın çok yanmasıydı.burda bu operasyonu olan arkadaşlarımla görüştüğümde canlarının yanmadığından bahsetmişler ben bunları okuyarak gittm doktora böyle olcağını nerden bilim ya kasap gibi doğradı beni resmen ya.bu doktorlar alışmış kasap gibi kızların gelmesine o yüzden kaba davranıp geçiyorlar işte.ben yandım kimse yanmasın bu kadar acı çektim bari tutmuş olsun kontrole bana 3 ay sona gel dedi ama çok geç değilmi ben 2 ay sonra gtcem kızlar .işte bnm yaşadıklarımda bunlar kızlar umarım bi faydam olmuştur sizlere
merhaba kızlar biraz sonra son bi operasyon için doktoruma gideceğim...yarın akşam düğünüm var...duygularım karmakarışık....kafam çok dolu böyle kazan gibi......sürekli ağlıyorum...ve ben çok ama çok korkuyorum(sakinleştirici içiyorum...anca öyle ruh gibi duruyorum ama içten içe b u dert beni bitirecek....yarın çok dua edin benim için nolur....problemsizce atlatayım. cumartesi günü size elanur yazar burdan sonucu....eğer olumlu olmazsa düşünemiyorum bile...çıldıracak gibi oluyorum..inşallah herşey yoluna girerde...kurtulurummm...ya bizim hiç mi mutlu olmaya hakkımız yok...bizi bu duruma geitrenler beter olsun inşallah...can veremesinler... benim için çok dua edin...akşama girebilirsem operasyondan sonra yaşadıklarımıda yazarım......çok dualarınıza ihtiyacım var...Allah bizi bu dertten kurtarsın artık
canım arkadaşım hayırlı haberlerini bekliyorum, eve gelmişsindir diye bi bakayım dedim ama hala yazmamışsın. İnşallah bugünü de yarını da hayırlısıyla atlatacaksın...merhaba kızlar biraz sonra son bi operasyon için doktoruma gideceğim...yarın akşam düğünüm var...duygularım karmakarışık....kafam çok dolu böyle kazan gibi......sürekli ağlıyorum...ve ben çok ama çok korkuyorum(sakinleştirici içiyorum...anca öyle ruh gibi duruyorum ama içten içe b u dert beni bitirecek....yarın çok dua edin benim için nolur....problemsizce atlatayım. cumartesi günü size elanur yazar burdan sonucu....eğer olumlu olmazsa düşünemiyorum bile...çıldıracak gibi oluyorum..inşallah herşey yoluna girerde...kurtulurummm...ya bizim hiç mi mutlu olmaya hakkımız yok...bizi bu duruma geitrenler beter olsun inşallah...can veremesinler... benim için çok dua edin...akşama girebilirsem operasyondan sonra yaşadıklarımıda yazarım......çok dualarınıza ihtiyacım var...Allah bizi bu dertten kurtarsın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?