evlenmek için evlenmediğime emin olabilirsin. yoksa şimdiye kadar 10 kere evlenmiştim.
tamam sen yalan üzerine evlilik kurma biz kuruyoruz. bu da sadece bizi ilgilendirir.
hiç tanımadığım senin gibi birini değil.

yaa clooo bende çarşamba gunu gıdıcem randevumu aldım.ya benımkıde tutmazsa dıye dusunmye basladım.acaba evlenmeden kısa sure oncemı yaptırsam dıyorum geçici işlem ama ya oda tutmazsa.ne bılıyım ya fırsatım olmazsa hercı oyle ya da boyle fırsat yaratcaz ınşallahta.ayıp bişi sorabilirmiyim :) senın kac yırtıgın vardı? sımdı ben oraya kadar gıdıp konusur kalkarmısım.yaptırmazmısım.paranoyaya bağladım iyice zaman yaklaştıkça bişeylerin yanlış gıtmesınden cok korkuyorum hemde cok.bırde ıgne acıtıyor mu? benı en cok o dusunduruyor üfff tam olarak nereye yapıo

ebru hanıma git bencede hem rahat olursun psiklojik olarak da rahatlarsın çok sıkıntı yapmazsın.. ama bana hangisini yaptırayım dersen ben kesinlikle geçiciden yanayım canım..

bence ki öyle olur canım yine son birkaç gün kala gidersin ve dikiş atılır genel olarak herkese aynı şey oluyor çünkü geçicinin tutmazsa diye bir şeyi yok çünkü tek dikiş atılmıyor. bende ikitane yırtık olduğunu söylemişti ebru hanım o kadar çok değil di yanı..

iğne acıtıyormu nereye vuruyor tam olarak :S

cak yazabildim papatya k.bakma.bana da başta sekreteri çok cana yakın konuştu bende o konuşmalardan etkilenip gittim ama doktor tam bi hayal kırıklığı.sakın gitme.ben ağlaya ağlaya çıktım odadan.çok zor geçti operasyonum.bende by forumdan araştırdım m.alihanoğluna gittim.keşke gitmeseydim.ben bu foruma yeni üye oldum.günlerce araştırdım öyle cesaretlendim yaptıranalr karınca ısırığı kadar acı duyduk dediler ama bende çok bağırdım anlatamam.ya uyuşturmadı yada uyşturucu etki göstermedi işte.annesiz babasız desteksiz olmak ne zormuş daha iyi anlandım orda o operasyonu yaşayınca.tabiki ailemede diyemezdim ben izmire gitmeye mecburdum yakın diye ankaraya gitmek isterdm ama çok uzaktı.ama keşke ankara gitseydm böyle acılar çekceğime.dikişlerinin tutmadığınıu nerden biliosun demişsin çünkü bastan sağma yaptı ondan.doktor hiç destek olmadı asistanıda ya ağlarken resmn tek kaldım orda ben.yüzde yüz kanar falan da demedi.bi soru sordum azarladı.herşei soramadım bile.kendime çok kızdım o doktora gittiğim için.ama nappim başıma geldi bu olay çaremmi vardı gittim.ben foruma yeni üye oldum cnm ne nereye yazılır onu bile bilmiyorum bana tarif edin.msjda atamıyorum özel msjını aldım ama daha açıklamalı yaz nasıl doldurcam hakkımı tatlım bilmiyorumben sadecesizlerle tanışmak acımı paylaşmak istedim kızlar destek olalılım istedim birbirmize kimse başına bu gelsin istemez hani eleştirenler varya onlara tek lafım büyük konuşmayın tamammı herşey insanlar için.bide diolar yalan söylemeyin karşınızdaki adama deyin minik perimin yazısını okumuştum bi yazısında demişki 100 adama desek bundan 3ü kabul eder diğerleri namussuz der.çünkü böyle cahil bi toplumdayız.ben bunu asla söylemem karşımdaki adama çünkü nerden bilim beni kullanmıycağını bu açığımdan yaralanmıycağını.söyle demesi ordan laf savurması kolay lafa gelince mangald a kül bırakmıyorsunuz.ama boş konuşyor eleştirenler.burda zaten yaralıyız sarmaya çalışıyoruz bizde saçma sapan eleştirelerle üstümüze gelmeyin.papatyacım daha kontrole gitmedim kurban bayramın kontrolüm ama gitmek istemiyorum yaşadığım ilde bi dokroa gticem doktora o doktorun yüzünüdahi göresim yok.burdaki doktor tutmadı derse artık geçiceye kaldım.ben izmirde şenay aycanı duydum oan gitsen bence ben kekşe ona yada ebru hanıma gitseydim dedim kendime pişmanım.ama nerden bilim güvendim gittim burda arkadaşlar ebru hanımın çok destek olduğunu söylemiş ama doktor bana hiç destek olmadı ya.hiç bi konuda kendimi hiç iyi hissetmen içim sebep söylemedi telkin falan etmedi.soru sordum bağırdı detaya niye giriosun dedi okadar para verdim soruda soramadım .neye yanayım bilmiyorum inanın.şimdi hayatımda biri var mutlu olmak istyrm ama gel görki doktor tüm umutlarımı çaldı.okadar zor bi durum ki bu eleştrenler size diyorum ben babamın annemin karşısında dişlerimi sıkıyordum acımı belli etmemek için siz bu ne demek bilirmsiniz her gün buğulu gözlerde dolaşmak.anlamazsınzı yaşamayan bilmez asla.kızlar ben yeni üyeyim msj atamıyrm msn aadresiniz atarsanız özeldende konuşuruz.hepinizi öpüyorum üzülmeyin üstesinden geleceğiz mutlu haberleriniz bekliyorum

bende asla ve asla soyleme taraftarı degılım inşallah ustesınden gelecegız..bende dusunuyorum hangısını yaptrsam dıye kalıcı mı yoksa evlenmeden gecıcı mı ((

bende asla ve asla soyleme taraftarı degılım inşallah ustesınden gelecegız..bende dusunuyorum hangısını yaptrsam dıye kalıcı mı yoksa evlenmeden gecıcı mı ((

eflinaraf sende izmiremi gidiceksin izmirde sadece 2 kişinin adını duydum biri mustafa alihanoğlu biride şenay aycan şenay aycana 1 arkadaştan baska olan yokmu oda daha sonuç alamamış

eflinaraf sende izmiremi gidiceksin izmirde sadece 2 kişinin adını duydum biri mustafa alihanoğlu biride şenay aycan şenay aycana 1 arkadaştan baska olan yokmu oda daha sonuç alamamış

hayır canım ben ebru hanımı dusunuyorumm..

yasanmis ve bitmis canim artik onune bak kimse seni uzemesin :) kendi kararini kedin ver :)

iğne acıtıyormu nereye vuruyor tam olarak :S

nereye vuruduğunu bilmiyorum canım iğneyi hiç hissetmiyorsun bile.. ilk yaptırdığımda hiç birşey hissetmedim ama ikinci yaptırdığımda canım çok yandı ve iğneyi vurduğu her yeri hissettim..

surayı suan okuyan 57 zıyaretcının belkı tamamı eksı sozluktekı kadınlar kulübüyle ilgilenen erkek musveddelerı. acıyorum sıze kadın olmaya neden bu kadar meraklısınız ? .

Son düzenleyen: Moderatör:
131 ziyaretçi bişey mi aramıştınız sizin de sevgilileriniz burada

anammmm allammmmm neler olmuş kaç kişi okuyor böyle:) ne çok yarası olan varmış ya...sanırsın adam 10 kızla evlenmiş 10 u da bakire çıkmamış...dişilere karşı garezi var:)..yada aptalca şeyler yazan bir kaç hemcinsimiz sanki sözlükten kimseyle görüşmemiş...sanki sözlükte yetkili olabilmek için hiç bi moderatöre iş atmamış, zıttırıpıttırı nickiyle olanla görüştüm şimdi oda öbürünün arkadaşı sözlükte adım çıkmasın ayağına sanal ortamda namuslu takıldınız....ha birde bekaret konusuna bayanında -hakkıdır yapar..eşirlit naraları atan baba yiğitler nerde...klavyenize kuvvet eller sıkı çalışsın..hayatı sanaldan ibaret olan zavallılar.....de gidin ya kimi kandırıyosunuz....boş kalan bakkallar...:) ben sözlük yazarlarını moderen bilirdim yahu....noldu irandan mı bağlanıyorsunuz:) gayet güzel bel altı yazılar..laf çarpıtmalar falan iyi gidiyodu sözlükte ya....noldu şimdi hepiniz bakir delükanlu bakire kıza dönüştünüz...sizinkisi üzüm yemek değil bağcıyı dövmek...boş kalan bakkal olarak tartı almaya davet ediyorum haydi yallah bebişlerim

Son düzenleme:
ha bu arada ekşi sözlükte çok meşur olmuşuz yahu....elit yazarlar hakkımızda yazıyorlar atıp tutuyorlar...çok elit bi şekilde:) bence adı ahlaksözlük olarak değişsin..keza...cümle içinde giydirmek serbest orda..cinsel konulara rağbette ön plandayken..ana tema ohhh keka yapalımmm cinsel rahatlıkken noldu yavv..noldu neler olduuuuu sizee yavvvvv..........neyse x-zar cihazı yapmayı düşünüyolarmışş yormayın canlarım kendinizi 2000 tl bastırıp yaptırıyoruz...şuuuuu hağğğyatta namuss bile parayla ama size müstehakk naberrr param var huzurum var...sıfır kilometre zarım var....:))))))) konu yokluğundan herşey...size göre herşey dalga...en çokda kendi içinizde böylesiniz.....biride hiç kimse vermezse biz abazan kalırız demiş...senin kadınlar klübüne gelmene gerek yok....sözlükte kim kime dumduma zaten:)))))

yazacam yahuu duramadımmm; köpekler istedi diye atlar ölmüyor (alıntıdır...ekşi sözlükten)

Son düzenleme:
artık aralarında konusacak konu bulamayınca buraya sarmış bır kac cınsellık problemı yasayan ergen tıpler ıste. bu sıtenın bu kadar ragbet gormesınden dogan kıskanclıkları da cabası. örnek almaya ve bılgı edınmeye calıstıkları bı sıte burası. napsınlar kendı aralarında bılgı sahıbı olan olmadıgı ıcın buraya gelıyorlar. uzuluyorum.

mhr ben diktirdim..bedava dikiş makinamı bekliyorum...:) bak bence sen naap biliyomusun...biraz çabala moderatör ol...moderatör olmak acayip sükse sende biliyosun...ve moderatör olunca seninde bedavadan sahip olabileceğin şeyler var...bi kere rağbet göreceksin kızlardan... değerlendr işte :) ....moderatör ol sen canım cidden bak...bedavaları hayatına ekle ve yürü git....hayat senin yol uzun..rağbet fazla..sükse tavan üç beş zirve düzenlersin...zaten ordan seçersin işte...değerlendir işte...anladın sen saltanat kayığına binince yapmasanda yaptı derler ya bak sana bi altın öğüt... bu arada sözünü tut ve dikiş makinalarını gönder lütfen... :) yakınlarından başla dağıtmaya..biz en son alsak da olur aramızda bu gecikmenin lafı olmaz..sevdim seni çekirge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…