Yazdıklarımı oku anlarsın aslında ne demek istediğimi. Ben buyum ya niye millete yalan söyliyeyim sizin gibi evlenmek için evleneyim ? Ben öyle numara yapamam senin gibi bakire ayağına yatıp kimseyi kandıramam yalan üzerine evlilik kuramam.
yaptırdım canım ben EBRU hanımı tavsiye ediyorum kesinlikle.. ben kalıcı yaptırdım ama tutumadı sanırım ki geçicide oldum .. sana tavsiyemde kalıcı yaptırıp psikolojini bozma geçici ol ve kısa sürede kurtul şuanki aklım olsaydı ben kesinlikle öyle yaptırırdım canım..
aklıma yatan ebru hanım bir de burda kemal hukmen var erkek dıye pek bırsey anlatamıyorsun...canım peki kalıcıyı kac ay oncesınden yaptın?benım evlılık nısan yok sımdılık...bir arkadasım soyledi bana kalıcı yaptırsan tutmayabılır sureklı kuru tutman gerekır ta evlenen kadar eger sende akıntı varsa oluyorsa tutmaz zaten benım akıntım cok oluyor bu ara bıraz durdu..ben dıyorum psıkolojım daha rahat olur kalıcı yapsam artık kalıcıya guvenım kalmadı acıkcası ne ye karar verecem bılmıyrm öyle işte canım tek korkum dugun oncesi denk getıremezsem diye
yaa clooo bende çarşamba gunu gıdıcem randevumu aldım.ya benımkıde tutmazsa dıye dusunmye basladım.acaba evlenmeden kısa sure oncemı yaptırsam dıyorum geçici işlem ama ya oda tutmazsa.ne bılıyım ya fırsatım olmazsa hercı oyle ya da boyle fırsat yaratcaz ınşallahta.ayıp bişi sorabilirmiyim :) senın kac yırtıgın vardı? sımdı ben oraya kadar gıdıp konusur kalkarmısım.yaptırmazmısım.paranoyaya bağladım iyice zaman yaklaştıkça bişeylerin yanlış gıtmesınden cok korkuyorum hemde cok.bırde ıgne acıtıyor mu? benı en cok o dusunduruyor üfff tam olarak nereye yapıo
ebru hanıma git bencede hem rahat olursun psiklojik olarak da rahatlarsın çok sıkıntı yapmazsın.. ama bana hangisini yaptırayım dersen ben kesinlikle geçiciden yanayım canım..
bence ki öyle olur canım yine son birkaç gün kala gidersin ve dikiş atılır genel olarak herkese aynı şey oluyor çünkü geçicinin tutmazsa diye bir şeyi yok çünkü tek dikiş atılmıyor. bende ikitane yırtık olduğunu söylemişti ebru hanım o kadar çok değil di yanı..
cak yazabildim papatya k.bakma.bana da başta sekreteri çok cana yakın konuştu bende o konuşmalardan etkilenip gittim ama doktor tam bi hayal kırıklığı.sakın gitme.ben ağlaya ağlaya çıktım odadan.çok zor geçti operasyonum.bende by forumdan araştırdım m.alihanoğluna gittim.keşke gitmeseydim.ben bu foruma yeni üye oldum.günlerce araştırdım öyle cesaretlendim yaptıranalr karınca ısırığı kadar acı duyduk dediler ama bende çok bağırdım anlatamam.ya uyuşturmadı yada uyşturucu etki göstermedi işte.annesiz babasız desteksiz olmak ne zormuş daha iyi anlandım orda o operasyonu yaşayınca.tabiki ailemede diyemezdim ben izmire gitmeye mecburdum yakın diye ankaraya gitmek isterdm ama çok uzaktı.ama keşke ankara gitseydm böyle acılar çekceğime.dikişlerinin tutmadığınıu nerden biliosun demişsin çünkü bastan sağma yaptı ondan.doktor hiç destek olmadı asistanıda ya ağlarken resmn tek kaldım orda ben.yüzde yüz kanar falan da demedi.bi soru sordum azarladı.herşei soramadım bile.kendime çok kızdım o doktora gittiğim için.ama nappim başıma geldi bu olay çaremmi vardı gittim.ben foruma yeni üye oldum cnm ne nereye yazılır onu bile bilmiyorum bana tarif edin.msjda atamıyorum özel msjını aldım ama daha açıklamalı yaz nasıl doldurcam hakkımı tatlım bilmiyorumben sadecesizlerle tanışmak acımı paylaşmak istedim kızlar destek olalılım istedim birbirmize kimse başına bu gelsin istemez hani eleştirenler varya onlara tek lafım büyük konuşmayın tamammı herşey insanlar için.bide diolar yalan söylemeyin karşınızdaki adama deyin minik perimin yazısını okumuştum bi yazısında demişki 100 adama desek bundan 3ü kabul eder diğerleri namussuz der.çünkü böyle cahil bi toplumdayız.ben bunu asla söylemem karşımdaki adama çünkü nerden bilim beni kullanmıycağını bu açığımdan yaralanmıycağını.söyle demesi ordan laf savurması kolay lafa gelince mangald a kül bırakmıyorsunuz.ama boş konuşyor eleştirenler.burda zaten yaralıyız sarmaya çalışıyoruz bizde saçma sapan eleştirelerle üstümüze gelmeyin.papatyacım daha kontrole gitmedim kurban bayramın kontrolüm ama gitmek istemiyorum yaşadığım ilde bi dokroa gticem doktora o doktorun yüzünüdahi göresim yok.burdaki doktor tutmadı derse artık geçiceye kaldım.ben izmirde şenay aycanı duydum oan gitsen bence ben kekşe ona yada ebru hanıma gitseydim dedim kendime pişmanım.ama nerden bilim güvendim gittim burda arkadaşlar ebru hanımın çok destek olduğunu söylemiş ama doktor bana hiç destek olmadı ya.hiç bi konuda kendimi hiç iyi hissetmen içim sebep söylemedi telkin falan etmedi.soru sordum bağırdı detaya niye giriosun dedi okadar para verdim soruda soramadım .neye yanayım bilmiyorum inanın.şimdi hayatımda biri var mutlu olmak istyrm ama gel görki doktor tüm umutlarımı çaldı.okadar zor bi durum ki bu eleştrenler size diyorum ben babamın annemin karşısında dişlerimi sıkıyordum acımı belli etmemek için siz bu ne demek bilirmsiniz her gün buğulu gözlerde dolaşmak.anlamazsınzı yaşamayan bilmez asla.kızlar ben yeni üyeyim msj atamıyrm msn aadresiniz atarsanız özeldende konuşuruz.hepinizi öpüyorum üzülmeyin üstesinden geleceğiz mutlu haberleriniz bekliyorum
bende asla ve asla soyleme taraftarı degılım inşallah ustesınden gelecegız..bende dusunuyorum hangısını yaptrsam dıye kalıcı mı yoksa evlenmeden gecıcı mı((
eflinaraf sende izmiremi gidiceksin izmirde sadece 2 kişinin adını duydum biri mustafa alihanoğlu biride şenay aycan şenay aycana 1 arkadaştan baska olan yokmu oda daha sonuç alamamış
canım bizimde nerdeyse 4-5 yıl olmustu ama cinsel ilişkimiz 2 yıl surmustu olmadı akrabasıyla evlendı...daha dun aradaı mesaj attı pişmanım,ahın tuuttu gibisinde n laflar soylemeye basladı bunları soyleyıp ne yapmaya calısıyrdu bılmıyrum anlam veremedım belkı de vıcdanını rahatlatmak ıcın soyluyrdu ama vıcdanı olsaydı bırakıp gıtmezdı boyle arkasında yetim birini gözüyaslı bırakmazdı...ne yapalım olan oldu yasandı ve bitti...ileriye bakmak zorundayım ya da zorundayız gecmıse bakıp keske demektense ileriye bakmak en dogrusu...bu işlemi yapıp belki iyi belki kotu olacagım bılmıyorum ama eskısı gıbı olmayacagım kesin suan bıraz daha iyiyim sınavlarımla,okulumla ugrasıyorum oraya odaklandım bı yandan da para bırıktırıyorum benım de basımdan gecenler bunlar ısste canımm...yine de sukur cokk sukur karaktersiz,ve koca bir hiçççç oldugunu dun mesaj attıgında anladımm..evet canım benım yenıden sevecez yenıden asık olacagız daha tecrubeli daha olgun daha akıllı olacaz ve daha da dimdik duracaz oyle hıc uzulme zamanında ve bazen yıne kendıme aynaya baktıgımda aglıyorum kendımı eksık caresız bazende namussuzum dıyorum ama sıraladıgım bu kelımelerın hıcbırını ne ben ne de benım gıbı dusunenler oyle hepimiz aslında cok ıyıyız ve tam ız eksik olan namussuz olan bızı yuz ustu bırakıp GİDENDİR...biz tövbe ettik..onemli olan hersey Allah katında bizde istemıyorduk boyle olmasını ama belki de kaderimizde vardı yasanılması gerekıyordu..yasandı ve bitti...
yasanmis ve bitmis canim artik onune bak kimse seni uzemesin :) kendi kararini kedin ver :)
iğne acıtıyormu nereye vuruyor tam olarak :S
bir zar diktirene dikiş makinesi bedava.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?