• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar tüm sayfaları okuyamadım ama bir kaç doktor kafamda belirdi. arkadaşım kötü günler geçiriyor.pisliğin teki tarafından tehtit ediliyor.
ailesi duyarsa haberlerdeki olaylardan yaşanacak kırsal bir yerde oturuyor. tehtitlere papuç bırakmaması için bu yol aklıma geldi.
evlilik dolayısıyle değil yani.o pislik bir gün dediklerini yaparsa kızın kendine güveni olması için. yani belki 1 yıl belki 5.
belki daha fazla. bunun belli bir süresi var mı? yani 10 yıl olsada kalıyor mu zar? ve ilişki adeti önemli mi? cünkü zar parçaları kalmalı
gibi seyler okudum araştırırken.birde hastane veya klinikte bununla ilgili kayıt bulunma ihtimali var mı? sonrasında kontrole gelmesi
kesin gerekli mi? çünkü bu zor bir ihtimal. ve günümüz itibariyle ücret hemen hemen nedir?

kızlar tüm sayfaları okuyamadım ama bir kaç doktor kafamda belirdi. arkadaşım kötü günler geçiriyor.pisliğin teki tarafından tehtit ediliyor.
ailesi duyarsa haberlerdeki olaylardan yaşanacak kırsal bir yerde oturuyor. tehtitlere papuç bırakmaması için bu yol aklıma geldi.
evlilik dolayısıyle değil yani.o pislik bir gün dediklerini yaparsa kızın kendine güveni olması için. yani belki 1 yıl belki 5.
belki daha fazla. bunun belli bir süresi var mı? yani 10 yıl olsada kalıyor mu zar? ve ilişki adeti önemli mi? cünkü zar parçaları kalmalı
gibi seyler okudum araştırırken.birde hastane veya klinikte bununla ilgili kayıt bulunma ihtimali var mı? sonrasında kontrole gelmesi
kesin gerekli mi? çünkü bu zor bir ihtimal. ve günümüz itibariyle ücret hemen hemen nedir?

merhaba öncelşkle geçmiş olsun arkdaşınıza.çok uzun süre öncesinden yapılmasını önermem size çünkü ne kadar uzarsa zaman esneme olabiliyor muş ama şöyle bi şey var esneme olsa bile son zaman kontrole gitmesi gerekiyoor ne olur ne olmaz diye çoğu kişiyi çağırıyorlar emin olmak için ama çok nadir çağırmadıkları da oluyor.fiyat aralığı da 1.400-2200 arası bu işlemin.kayıtta alınmıyo klinik lerde falan ama özel hast de alınabilir.geçmiş olsun

sağol cevabın için. korktuğum şey bekaret kontrolü yaptırmaları böyle birşey olursa ne zaman olacağını bilemez ki.
ne olacak nasıl olacak bir çare lazım. fikirlerinize açığım.

kalıcı bir yöntem var diye biliyorum adını araştırıp sana yazayım ama şöyle bi sıkıntı var bir doktor baktığında zaten hymenoplasti olduğunu anlayacaktır yani bir bekaret kontrolü sırasında ortaya çıkacaktır benim aklıma gelen tek şeyse muayene sırasında doktoru ikna etmek. durumu tüm çıplaklığıyla anlatmak, hiç bir doktorun bir insanın yaşamı söz konusuyken duyarsız kalacağını sanmam. çok zor bir durum gerçekten allah kolaylık versin, ne hayvanatlar var işte hayatta. dilim insan demeye varmıyor.

anlaşılır bence sonuç olarak uzaman bi hekim bakıcak, dkiş izi bilmemneyi görünür elbet. dediğim gibi benim aklıma tek gelen mauayene sırasında doktorla konuşup durumu o şekilde halletmek ya da belki önceden gidilebilir. çok üzgünüm aklıma başka hiç bir şey gelmiyor.

anlaşılır bence sonuç olarak uzaman bi hekim bakıcak, dkiş izi bilmemneyi görünür elbet. dediğim gibi benim aklıma tek gelen mauayene sırasında doktorla konuşup durumu o şekilde halletmek ya da belki önceden gidilebilir. çok üzgünüm aklıma başka hiç bir şey gelmiyor.

Hymenoplasty den sonra ilişkiye girmezsen uzman bi hekim işlem yapıldığını anlayabiliyo.. Ama girer de sonrasında gidersen hiçbişekilde anlaşılmazmış.. (Girerde sonra gidersen kısmını düğünde olurda kanamazsa doktora götürüyolar ya onun için söyledim, yani ameliyat olduğun anlaşılmıyo ama yırtığın eski mi yeni mi olduğunu söylüyolar)

çocuk tehdit ettiği için ailesi öğrenirse kızı bekaret kontrolüne götürürler diye düşünülüyor bu operasyon anladığım kadarıyla.

Dediğin gibi öyle doktorlar var mıdır ki? Konuşulduğunda insan halinden anlayacak.. Benim de korkum bu, kanamazsa doktora götürürlerse..............

ya arkadaşlar herkesin kanaması olacak diye bişy mi var? benim evlendikten sonra ilk ilişkimde kan gelmedi sonra da hiç gelmedi. eşim bi kez bile tereddüt etmedi. bu kadar kafanıza takmayın, takacaksanız da kendinizi koruyun bi zahmet.

anladığım kadarıyla evlenmicek zaten, o hayvan oğlu hayvan kızı tehdit ediyor ailene söylicem beraber olduğumuzu diye. kız da tehditlerine boyun eğmek istemiyor. ailenin kulağına giderse bekaret kontrolüne götürecekler. kontrole gitmeden yaptırsam diyor. eğer bu kız zor durumda kalacaksa böyle bir şey ortaya çıktığında yardımcı olur herhalde doktoru. hem ameliyatı yaptırsa hem de doktordan bakiredir raporunu alsa sıkıntı kalmayacak. iftira atıyorlar diyebilir.

doktorun yardımcı olucanı düşünüyorum ama doktorla acaba olanları anlatabilicek kadar yalnız kalabilir mi?

ya arkadaşlar herkesin kanaması olacak diye bişy mi var? benim evlendikten sonra ilk ilişkimde kan gelmedi sonra da hiç gelmedi. eşim bi kez bile tereddüt etmedi. bu kadar kafanıza takmayın, takacaksanız da kendinizi koruyun bi zahmet.

senin eşin tereddüt etmemiş olabilir, istisnaymış demek ki...

Bu forumun basligi ankarada hymenoplasti oldum burada konu cok dagilmis farkli konular icin bence baska basliklar acalim arkadaslar. Sevgili editorlerimiz bu konuda yardimci olursaniz burada gercekten care arayanlar magdur oluyor...;((

KIZLARRR moralim çok bozuk ben yaptrdm dha önce yazmıştm m.alihanoğluna kötü davrandı demiştim tutup tutupmadığından emin değilim ben.ayna alıp bakmadımda doktor kontrle 2 ay snra gel demişti ama kötü davrandığı için gitmiycem.yaşadığım yerdeki doktora gtcem.daha 3 hafta oldu sizce ne zaman gideym kontrole ben:(moralim bozuk doktor tutmadı derse paramın gittiğinemi yanayım bu durumlara düştüğümemi

KIZLARRR moralim çok bozuk ben yaptrdm dha önce yazmıştm m.alihanoğluna kötü davrandı demiştim tutup tutupmadığından emin değilim ben.ayna alıp bakmadımda doktor kontrle 2 ay snra gel demişti ama kötü davrandığı için gitmiycem.yaşadığım yerdeki doktora gtcem.daha 3 hafta oldu sizce ne zaman gideym kontrole ben:(moralim bozuk doktor tutmadı derse paramın gittiğinemi yanayım bu durumlara düştüğümemi

Canım bozma moralini; ilk olarak bence operasyonu gerçekleştiren dokturuna kontrole git 2 ay sonra. Değerlendirmeyi kendi yapsın; ondan yorum almadan başka doktora gitmeni tavsiye etmem. Kötü davranma konusunu da, takmamaya çalış kafana; hassas konular bunlar, karşı tarafta çok bi nezaket göremezsek demoralize oluyoruz sanırım. Kontrole de gidersen son görüşün olur zaten doktoru öyle düşün.

Sonra eğer içine sinmiyosa, kesin emin olmak için bir başka doktora daha gidersin.

merhabalar herkese. Aylardır buradan takip ediyorum burada yazılanları,maalesef bende aynı durumu paylasanlardanım:( :43: aylarca düşündüm durdum, tarttım kendimi, nişanı atmayı bile düşündüm defalarca... hatta bir kez baska birseyi bahane edip son noktaya kadar geldim. yapamadım... onsuz olamam biliyorum çünkü... çok küçük yaşta sırf meraktan yaptığım bir hata, hayatımı zindana cevirdi... vicdan azabından ölüyorum, öyle ki herşeyden çok sevdiğim nişanlımın sesini bile duymak istemiyorum son günlerde, konuşmaya bile çekiniyorum. dayanamadım strese ve pazar günü karar verdim. buradan şahap beyi duymuştum, hemen o an düşünüp de vazgeçmeyeyim diye arayıp randevu aldım, dün sabah uçakla ankaradaydım ve sabah 8.30 da oldum ameliyatımı sonunda....! ben olup bitinca rahatlarım sanıyordum ama tam tersi oldu. daha kötü hissediyorum kendimi. dün geceden beri çok bariz ağrılarım var. ilaçlara başladım. düğünüme 25 gün var, :43: stresten ölüyorum... şahap bey 25 güne iyileşirsin dedi ama şimdi buradakileri okuyunca şüpheye düştüm... :43: yaptıranlar acaba sizin ne kadar zamanda düzeldi??? anlaşılmasından ödüm patlıyor, maalesef nişanlım doktor. bu bendeki gerginliği 2 katına cıkarıyor.... acill yardım lütfeeennnn.... psikolojik desteğe ihtiyacım var, kimse bilmiyor, anlatamıyorum. ne yapacagımı bilmez haldeyim :(((( :14:

merhabalar herkese. Aylardır buradan takip ediyorum burada yazılanları,maalesef bende aynı durumu paylasanlardanım:( :43: aylarca düşündüm durdum, tarttım kendimi, nişanı atmayı bile düşündüm defalarca... hatta bir kez baska birseyi bahane edip son noktaya kadar geldim. yapamadım... onsuz olamam biliyorum çünkü... çok küçük yaşta sırf meraktan yaptığım bir hata, hayatımı zindana cevirdi... vicdan azabından ölüyorum, öyle ki herşeyden çok sevdiğim nişanlımın sesini bile duymak istemiyorum son günlerde, konuşmaya bile çekiniyorum. dayanamadım strese ve pazar günü karar verdim. buradan şahap beyi duymuştum, hemen o an düşünüp de vazgeçmeyeyim diye arayıp randevu aldım, dün sabah uçakla ankaradaydım ve sabah 8.30 da oldum ameliyatımı sonunda....! ben olup bitinca rahatlarım sanıyordum ama tam tersi oldu. daha kötü hissediyorum kendimi. dün geceden beri çok bariz ağrılarım var. ilaçlara başladım. düğünüme 25 gün var, :43: stresten ölüyorum... şahap bey 25 güne iyileşirsin dedi ama şimdi buradakileri okuyunca şüpheye düştüm... :43: yaptıranlar acaba sizin ne kadar zamanda düzeldi??? anlaşılmasından ödüm patlıyor, maalesef nişanlım doktor. bu bendeki gerginliği 2 katına cıkarıyor.... acill yardım lütfeeennnn.... psikolojik desteğe ihtiyacım var, kimse bilmiyor, anlatamıyorum. ne yapacagımı bilmez haldeyim :(((( :14:

Öncelikle geçmiş olsun.. 25 günlük süre az gibi geldi. Doktorlar genelde 1,5-2 ay öncesinden yapılması gerektiğini söylüyor. Doktorun öyle söylediğine göre vardır bir bildiği.. Yaptıran arkadaşlar yardımcı olacaktır merak etme..İyi haberlerini bekliyorz düğün sonrası

Öncelikle geçmiş olsun.. 25 günlük süre az gibi geldi. Doktorlar genelde 1,5-2 ay öncesinden yapılması gerektiğini söylüyor. Doktorun öyle söylediğine göre vardır bir bildiği.. Yaptıran arkadaşlar yardımcı olacaktır merak etme..İyi haberlerini bekliyorz düğün sonrası

umarımmm..... inşALLAH sonuç iyi olur bende diğerleri gibi iyi haber verir başkalarına moral vermiş olurum... gerçi ben en kötü ihtimal daraltmadan dolayı kanama olur diyorum ama bilemeyeceğim, bekleyip göreceğiz. yanlız şe dikişler düşündürüyor beni ya düşmezlerse??? şahap bey bir cımbız yardımıyla kendin çekebilirsin dedi ama korkarım yapamam ki...

Back
X