özgecim nasıl yapacam bilmiyorum hiççç bilmiyorum kendime ozguvenım kalmadı yandım kül oldum...şimdide flep tutacak mı dıye dusunuyorum bılmıyrum tam ıyı olmusken o arıyor ve hersey basa donuyr canım cıkıyor..

tatlım çok sevindim adına allah mutluluğunu daim etsin inş.

tatlım ya ben ne yapıym ben aynı mahallede oturuyorum camlarımz karsılıklı nasl unutucm dye dusunuyorum bu yasadıklarmzdan sonra simdi bursadan bna kısmet ckti biyandan gdiym gözm kapali diyorum biyandanda nasl ckarm ben o gelinliklerle dyorum

afff afff yarabbimmm!afff yarabbimmm!durma git diyecem ama en ıyısını sen bılırsın bende kendı hayatına bak dıyecem ama ınsanın elınde oln bı durum degılkı hersey duygu ve kalbe baglı duygu yogunluklu yasadıgımız ıcın ne yapacagımızı bılmıyoruz o bu hafta sonu evlenıyrdu dugunu ertelendı cenaze var dıye bende bıletımı gec almıstım sırf onun dugunuyle karsılasmayayım dıye ama galıba ben o seslerı duyacam ve ıcten ıce kahrolacam bakalım benım uzunrumle o nasıl mutlu olacak...en sonda da yazdım ona umarım senın bı kızın olmaz dedim budurumun onunda yasamasını ıstemem dıye yazıp noktayı koydummm....öylece

en iyisini yapmıssn bence ondan uzaklas ne bliym numaranı degstr sana yaklasmasn

tatlm işine karışmak gibi olmasın ama bence ondan para falan alma.

bende almak ıstemıyrum ama mecbur canım o kdar parayı nasıl yapacam bılmıyorum kafam karstı nasıl yapacam kımı arkadasım al dıyr yedıgı boku temızlesın dıyor bende alma taraftarı degılım sadece mecbur oldugum ıcın...

bence alma tatlım allah yardımcın olur bak bu kadar arkadaş nasıl bırıktırıp oluyo işlemi önünde daha çok uzun zaman var o zamana kadar neler olur

bence alma tatlım allah yardımcın olur bak bu kadar arkadaş nasıl bırıktırıp oluyo işlemi önünde daha çok uzun zaman var o zamana kadar neler olur

ınsallah canım benimm hepimiz için .... kendıme yedıremıyrum almayı...bakalım ılerısı ıcın ne olur bır yılım kaldı burda eskısehrde ve ben doguluyum canım cok korkuyrum duyulursa bu yaz bıseyler bırıktırcem olmadı eylul ekım calısacam...o daha nısanlanmadan bana dıyordu ıkımız bır olup bu ısın ıcınden cıkacaz dıyrdu ama en ssonunda kemal hukmene randevu aldım cok tartstık bende hanı bende n kurtulmaj ıstyrsun al sana frsat ...tutustu maddı manevı hazr deglm dedı yıne gorustuk yıne konustuk ben onun yanına bı umutla gıdıyrdum belkı sever ıster bu ıslemı yapmama ızın vermez dedım ama serefsz cıktı daha evlenmeden tehdıtlı sozler sarf ettı bı hafta bı ay bı yıl kalırım sonra gıderım dedı kocalık yapmam dedı sana sonra sureklı hakaret kufur edıyrdu bana ben boyle sankı tutsak kalmıs gıbıydım onda bılmıyorum belkı de onun olduguım ıcın bu kadar baglıydım bılmıyrom

herşeyin hayırlısı tatlım bu olay olunca zaten daha çok degısıyo erkekler şımdıkı aklım olsa hayatta oyle bı hata yapmam bende ayın 5inden sonra muayeneye gıdıcem bakalım doktor ne dıyıceek korkuyorum

kalıcı olacak canım. düğüne tam 3 ay var. iyi i tarih diye düşünüyorum. hem dinlenebilceğim 1 ayım var önümde. bir ay içinde dikişler kaynar sanırım..

canım ben senin yerinde olsam son bir ay kala yaptıırım bu işlemin yaptırdığın zaman kafandan silinmiyor inan daha çok takıyorsun acelen yoksa bekle benim düğünüm 14 temmuzda ege benim kanarsa o zaman kalıcı yaptırırsın benim sana önerim bu tabiki gerisi sana kalmış..

canım 1 ay sonra evle uğraşmak zorunda kalıcam. tek başıma olucam o yüzden epey yorucu olacak benim için. yani o ara yaptırsam bile dikiş tutmama ihtimali yüksek bunu göze alamam. bide yaralarım çok geç iyileşir benim. bilemiyorum canım ya iyi bi tarih gibi geldi bana.

cloo laıcıyı ebru hnıma ne zmn yaptrmstn??

kasın ayında yaptırmıştım canım eğer ebru hanımı düşünüyorsan benim sonucumu beklemeni tavsiye ederim canım sana.. eğer bir aksilik olmazda kanarsa 16-17 temmuzda kesin sonucu buraya yazarım çok az zaman kaldı dua edin benim için lütfen ..

canım tabiki sen bilirsin ama o zaman iki sitresin olacak tutmazsa yine sorun yaşayacaksın.. sende ebru hanımı düşünüyordun dimi sanada tavsiyem benim sonucumu bekle onüç gün kaldı zaten eğer benim kanamam olursa sende gider yaptırırsın kalıcı yöntemi ben kasım ayında yaptırmıştır çünkü canım..

tesekkür edrm cloo dualrm seninle olck .. o gün sana dua etcm inş sorunsuz atlatırsın :)

kasımda yaptrdgna göre senin dügün zmanına kadr ;8 ay olmus yani ne biliym feleb tuttuktan sonra ha 8 ay gecms ha 5 yıl bnce fark etmez cnm ?

tutup tutmadığından emin değilim ki canım belkide tutmadı ebru hanım tuttu dedi ama küçük bir noktada biraz açıklık var dedi. Riske atmayalım son kontrole gel bakalım dedi. ama kanamadıkça ne oldugunu bilmiyor insan.. Birde daha önce violen diye bir arkadaşımız vardı kalıcı yaptırmıştı doktoru çok iyi tutmuş demişti daha sonra gittiğindede tutmamş demişti onun için ben şuanki aklım olsa son bir ay kala yaptırırım bu işlemi en mantıklısı o çünkü bana göre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…