O ndenle İstanbuldaki doktorlar tek alternatif.. Burada da 3 doktor var 3ü arasında karar vercem bi şekilde artık..

kara kara düşünüyordum bu işin içinden nasıl çıkarım diye evlenmeme kararı almıştım bu yüzden kimseylede çıkamadım içimde bi ukde oldu gelinlik (bi çok arkadaşım evlendi çocukları bile oldu kızlar siz bana ümit oldunuz allah sizden razı olsun sizin sayenizde bilmediğim biçok şeyi öğrendim

Çok şükür kiii buradayız,birbirimize destek oluyoruz,doktorları burdan araştırdık,fikirlerimizi paylaştık,çok şey öğrendik.. Burası olmasaydı ben de bulamazdım bu işlemi yapan doktor nerden nasıl bulunur.. Bir de yaptırıp evlenenlerden iyi haberler alsak,herşey çok daha güzel olacak.. Daha çok umut dolcaz

benim düğünüm var 14 temmuzda RABBİM nasip ederse eğer..

arkadaşım kusura bakmazsan bi sorum olcaktı.sen kalıcı flep mi yaptırdın yoksa geçici mi yaptıracaksın.sürekli takip edemiyorum çalıştığım için. Düğününede çok az kalmış ALLAH yardım etsinde sağ salim bu işin üstesinden gel

cloocum seninde yaklaşmış düğün inşallah diğer kızlar gibi seninde mutlu haberlerini duyar seviniriz...senden sonrada en yakın benim galiba 25 ağustosda...

burdan bir arkadaş kime operasyon olduğumu sormuştu doç. dr. murat arslan a operasyon oldum Bursada...

fato33 cnm seninde yazdıklarını okudum başlardan bizde bu kadar ümitsizdik ama bir karaktersiz yüzündenhayatı zindan etmeye değmezz...heleki gelinlik çocuk ve evlilik gibi hayallerden vazgeçmeye hiç hiç değmez...bizim yazdıklarımızı oku..paranı biriktir...ve operasyonu ol canım......geleceği erteleme....yaşadıklarımızı unutmamız lazım.....yoksa her gün kahrolarak bu ömür geçmez...

mnkprmm bnde onumzdki yil ebru hnma kalici olcm dha snra bursaya yknm bliosun.evllk icin fln olursa gecici icin murt beyi dusnyrm ..evlnmdn 3gn once gelrm kontrl olrm sorun yoksa olmam gecici.tabi ebru hnma amlyt oldktn 4-5yil snra murt bye gdrm oralrda olur dmi?esin die bi arkdas gecici olmstu ilsksi olmmamsdi die htrlyrm??dgru muu

kalıcı yaptırdım canım ebru hanıma yaptırdım ben.İnşallah canım rabbim yardım ederde hepimiz kurtuluruz bu dertten...

canım birde yaptırdıysan kme yaptırdın.ayy çok soru sordum dimiii

Az kalmış cnm, iyi haberlerini beklicez.. Hayırlısıyla olup bitsin herşey..

inşalllah canım dualarınızı eksik bırakmayın nolur..

minikperim canım mesaj kutun doluymuş burdan yaziym çok sağol allah razı olsun.

dun gece *1:30 da otobusum vaardı.ancak servıs geldıgınde bı sebep yuzunden gıdemedık..kısmet degılmıs.oysa herseyı ayarlamıstım ama dedım var her bır serde hayır..onumuzdekı hafta ıcın bakalım sansımı denıcem..oda zor..iş yuzunden.teek tatıl gunum pazar.hemen akabınde ıse donebılırmıyım doktora yalvarsam yakarsam acaba kabul edermı pazar gunu ıslem yapmayı.bırde ısım cok hareketlı acaba bı sorun olur mu? korkularım cok..pazar gunu kabul etsede ıslemı ben hemen pazartesı ıse baslayabılırmıyım onu dusunuyorum .kızlar ne yapsam

2 temmuzda yaptırmayı düşünüyorum bakalım kısmet olursa inşallah. dua edin bana kızlar. çok ihtiyacım var. çok korkuyorum. birde operasyondan sonra bir süre foruma giremeyebiliri. fırsatını bulduğum ilk anda yazıcam nasıl geçtiğini felan. düğün eylülde sonucuda yazarım size. minikperim'in dr.una yaptırıcam operasyonu. sağolsun minikperim çok yardımcı oldu. allah razı olsun ondan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…