O ndenle İstanbuldaki doktorlar tek alternatif.. Burada da 3 doktor var 3ü arasında karar vercem bi şekilde artık..
ynede elinin altında doktor varmış bizim gibi başka şehirlerden gelenler ne yapsın allah hepimize yardım etsin de bizde şu sıkıntıları birlikte atalım
kara kara düşünüyordum bu işin içinden nasıl çıkarım diye evlenmeme kararı almıştım bu yüzden kimseylede çıkamadım içimde bi ukde oldu gelinlik(bi çok arkadaşım evlendi çocukları bile oldu kızlar siz bana ümit oldunuz allah sizden razı olsun sizin sayenizde bilmediğim biçok şeyi öğrendim
Kızlar en yakın kimin düğünü var ?
benim düğünüm var 14 temmuzda RABBİM nasip ederse eğer..
benim düğünüm var 14 temmuzda RABBİM nasip ederse eğer..
kalıcı yaptırdım canım ebru hanıma yaptırdım ben.İnşallah canım rabbim yardım ederde hepimiz kurtuluruz bu dertten...arkadaşım kusura bakmazsan bi sorum olcaktı.sen kalıcı flep mi yaptırdın yoksa geçici mi yaptıracaksın.sürekli takip edemiyorum çalıştığım için. Düğününede çok az kalmış ALLAH yardım etsinde sağ salim bu işin üstesinden gel
canım birde yaptırdıysan kme yaptırdın.ayy çok soru sordum dimiii
cloocum seninde yaklaşmış düğün inşallah diğer kızlar gibi seninde mutlu haberlerini duyar seviniriz...senden sonrada en yakın benim galiba 25 ağustosda...
insallah her şeyin hayırlısı olur canım.
burdan bir arkadaş kime operasyon olduğumu sormuştu doç. dr. murat arslan a operasyon oldum Bursada...
fato33 cnm seninde yazdıklarını okudum başlardan bizde bu kadar ümitsizdik ama bir karaktersiz yüzündenhayatı zindan etmeye değmezz...heleki gelinlik çocuk ve evlilik gibi hayallerden vazgeçmeye hiç hiç değmez...bizim yazdıklarımızı oku..paranı biriktir...ve operasyonu ol canım......geleceği erteleme....yaşadıklarımızı unutmamız lazım.....yoksa her gün kahrolarak bu ömür geçmez...
Az kalmış cnm, iyi haberlerini beklicez.. Hayırlısıyla olup bitsin herşey..
cloocum seninde yaklaşmış düğün inşallah diğer kızlar gibi seninde mutlu haberlerini duyar seviniriz...senden sonrada en yakın benim galiba 25 ağustosda...
burdan bir arkadaş kime operasyon olduğumu sormuştu doç. dr. murat arslan a operasyon oldum Bursada...
fato33 cnm seninde yazdıklarını okudum başlardan bizde bu kadar ümitsizdik ama bir karaktersiz yüzündenhayatı zindan etmeye değmezz...heleki gelinlik çocuk ve evlilik gibi hayallerden vazgeçmeye hiç hiç değmez...bizim yazdıklarımızı oku..paranı biriktir...ve operasyonu ol canım......geleceği erteleme....yaşadıklarımızı unutmamız lazım.....yoksa her gün kahrolarak bu ömür geçmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?