cnm kalıcı mı gecici mi yaptrcksın?
kızlar bana otogardan sonra ankara'yı en kısa yoldan tarif edecek kimse yok muuuuuuuu?
Arkadaşlar merhaba...mayısın 30'unda nikahım oldu. Öncesinde Ebru hocama gittim ve kontrol etti flep tuttu dedi. Çok mutlu oldum ama nişanlımla tam olarak ne zaman ilişkim olacağı belli değildi. Belki düğün olacak belki olmayacakdı. Eşimin babası ağır hasta olduğu için.Biz 10 Haziranda balayına gitmeye karar verdik ve balayımızda eşimle birlikte oldum. Burdan sizi bigilendirmek için yazıyorum. Kanamam oldu. Hem ilk gece hem de sonraki iki birliklteliğimde de. Benim gibi bu konuda sıkıntılar çeken herkese de Allah bunu nasip eder inşallah. Ben 1 yıl öncesinde Ankarada bie erkek doktora gitmiş bu işi yaptırmıştım ve mağdur olmuştum. Hem param gitti hem de moralim yerle bir oldu. Sonra bu forumdaki arkadaşların önerisiyle Ebru hanımı buldum. Çok Şükürler olsun. Arkadaşlar size kısaca söyleyeceğim şey şu sakın erkek doktora gitmeyin benim canım çok yandı ve mağdur oldum. Psikolojimizi anlamadıkları kesin. En zor zamanımda EBRU Zülfikaroğlu hocam YARDIMCI OLDU VE %100 GARANTI VERDİ BU KABUSUM BİTTİ. Arkadaşlar ben de akademisyenim eşim de öyle.Entellektüel bir insan ama bu konu çok hassas .Benim bakire olmamı önemsiyen bir yapısı vardı. Sonuçda onu sevdiğim için bunu yaptım ve şimdi çok mutluyum. Allah herkese aile olmayı nasip etsin inşallah. Buradan bana destek olan forumdaki tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Kızlar Seda diye bı arkada vardı o da Ankara'da Ebru Hanım'a yaptırmıştı? Onun durumu ne oldu bilen var mı? Hani daha onceden başka doktora yaptırıp ondan memnun kalmayan bir arkadasdi?
canım düğünden ne kadar önce bu operasyonu olmuştun ve son kontrolde dikiş atmadı değilmi
Yok canım son kontrolde Ebru hanım atmadı. Üstelik benmki riskliydi önceden işlem olduğu için ama şükürler olsun flep başarılı oldu. Ek dikiş falan da olmadı. ortalama 2.5 ay önceydi...
bende kararımı verdim canım ya düğünden 2 veya 3 ay önce yaptırıcam yada geçici dikiş çünkü daha öncesi riskli gibi geliyo bana bak seninde kanaman olmuş ne güzel çok sevindim canım
Çok sevindim adına cnm,Rabbim bize de nasip etsin bu mutluluğu.. Erkek doktora gitmeyin diye genelleme yapmak ne derece doğru bilemiyorum,senin gittiğin doktor anlamamış olabilir psikolojini..Yok canım son kontrolde Ebru hanım atmadı. Üstelik benmki riskliydi önceden işlem olduğu için ama şükürler olsun flep başarılı oldu. Ek dikiş falan da olmadı. ortalama 2.5 ay önceydi...
düşündükçe işin içinden cıkamıyorum ne yapacagımı sasırıyorum o evlenıyor kendı gelecegını kuruyor bense ya hep boyle kallırsam ya atlatamasam ya unutamazsam dıye hergun kahroluyorum.bazen bi iyi bi kötü oluyorum çıkamıyorum bı turlu sizinle paylaşıyorum ben sizce ne yapmalıyım..herkesin dedgi gib sadece zaman mı hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?