Arkadaşlar merhaba...mayısın 30'unda nikahım oldu. Öncesinde Ebru hocama gittim ve kontrol etti flep tuttu dedi. Çok mutlu oldum ama nişanlımla tam olarak ne zaman ilişkim olacağı belli değildi. Belki düğün olacak belki olmayacakdı. Eşimin babası ağır hasta olduğu için.Biz 10 Haziranda balayına gitmeye karar verdik ve balayımızda eşimle birlikte oldum. Burdan sizi bigilendirmek için yazıyorum. Kanamam oldu. Hem ilk gece hem de sonraki iki birliklteliğimde de. Benim gibi bu konuda sıkıntılar çeken herkese de Allah bunu nasip eder inşallah. Ben 1 yıl öncesinde Ankarada bie erkek doktora gitmiş bu işi yaptırmıştım ve mağdur olmuştum. Hem param gitti hem de moralim yerle bir oldu. Sonra bu forumdaki arkadaşların önerisiyle Ebru hanımı buldum. Çok Şükürler olsun. Arkadaşlar size kısaca söyleyeceğim şey şu sakın erkek doktora gitmeyin benim canım çok yandı ve mağdur oldum. Psikolojimizi anlamadıkları kesin. En zor zamanımda EBRU Zülfikaroğlu hocam YARDIMCI OLDU VE %100 GARANTI VERDİ BU KABUSUM BİTTİ. Arkadaşlar ben de akademisyenim eşim de öyle.Entellektüel bir insan ama bu konu çok hassas .Benim bakire olmamı önemsiyen bir yapısı vardı. Sonuçda onu sevdiğim için bunu yaptım ve şimdi çok mutluyum. Allah herkese aile olmayı nasip etsin inşallah. Buradan bana destek olan forumdaki tüm arkadaşlara teşekkür ederim.