birbirinizi seviyosanız aileni karşına alıp evlen derim ben çünkü o koltuğa yatmanin bile psikolojisi çok kötü madem erkek arkadaşın senin yanında bırakmadı sende onu bırakma zaten ailen bu konuyu bilse emin ol onlar hemen evlendirir.

özgecim bilemiorum ya okadr arada deredeymki omur boyu onla mutsuzda olablrm ailem bunu göze alamaz. bende ole. off bilmiorum ya evlenrsem şehr değişricem en büyük sorun bu zaten bzmkler yollamak istemiorlar

tatlım ben kemal hukmene muayene oldum...eger ıstersen gorusebılırız senınle..ozel mesaj atabılıyrsan bana msn gonder ben gonderemıyrum

canım özge arkadasımızın dedıgıne katılıyorumm...ama ımkansızdır dıyorsanda sadece olanlara katlanmalısın durumlarımız belki cok farklı ama bu durumu sureklı arastırmak,her gun yenı bırsey ogrenmek olumlu-olumsuz elestırı ve yorumları okumak herseye yetıyor...ve eger cok sevıyorsanız bırbırınızı bırakmayın derim

iyi bi doktor ama bende tam bılmıyorum gıttım muayene oldum psikolojim ıyı olmadıgı ıcın soyledıgı herseyı unuttum akılda kalan sadece bana yırtıklarımın cok oldugu nu syledı ve %60 lık bı sans verdii aglayarak cıktım ordann yaparsanda bı sans dedi gel yapalım dedi o zaman kı fıyatı da 1.750 idi sımdı ne kadar bılmıyrum ben ebru hanıma cok ısındım onda karar kıldım ama eylul ayında yapacagım ınsallah..ve daha sonra ankara da bı doktoru aradım muayne oldugumu yırtıklarımın fazla oldugunu ve %60 lık bı sans oldugunu soyledım doktorun soyledıgı şu:hiç bir doktor %bu ve ya şu dıyemez sadece ameliyatın basarılı gecmesıne baglı ve amelıayttan sonra hersey senın elınde oldugunu soyledı dıkkatlı olmamı soyledı..bende pislik erkek arkadasımı beklıyorum eylul ayında parayı o verecek vermek zorunda oz aman gıdıp yapıcam

elif

bencede çok saçma flep yapıncamı %60 sansın varmış çok saçma geldi bana. hani herkese yapılıordu .ebru hanm herkese garanti verior ben o izlenmi aldım. bende eskşhrdeym üni mezunuyum .çalşıorum allaha şükür

sende çalşsaydın o eski akşına boyun eğmezdn ona vereceğin ceza onunla konuşmamak bence

erkek diye doktorlardan cekinme hiçç onemli olan bu durumdan kurtulmak maddi manevi rahat olmak

ben daha okuyorum 4.sınıf oldum canım allah belasını versınn beni bu durumda yalnız bıraktı bende ondan para alma taraftarı degılım ama mecbur o kdar parayı nerden getrcem ki

evet canım flep yapıcam bende artık rahatlamak ıstyrm kendımı tam hıssetmek ıstıyorum

okulu bitirp çalşınca yaptırısn.hem bu işlemi ona nie soledin o vicdan azabı çeksn yürek varsa bende sen gibyidim okurken oldu bu olay sabrettm ve çok güzel bi işe girdim maaşmda çok iyi allaha şükr. çok cabaladım ona muhtac olmadım solemedimde bu işlemi yaptrcağımı

o oyle zeki ki budurumu kendi arastırmıs ve aklına koymus nasılsa bu işlem var diye vicdanı rahat...yarı yolda bırakan ınsanın vicdanı olabılır mı

pes diorum.ben ole bi işlem yaptırmam diceksn ne serefszmış ya bence o insanla knusma çalış kendi paranı kazan ve ole yaptr. onlada knusma canın daha çok acır çnku

hiç olmadı tatlım mucadele ettım ılıskımız ıcın ama hep o uzaklasyrdu benden ılk baslarda dırendım yapmamak ıcın ama sonrasında baktım adam degılmıs olmuyor bende razı oldum ve mecbur ıste tek kurtuluş tek care bu işlemm

var ya bazen dayanamyrm ya ...
o kdr yarım o kdr eksk hssyrm ki kendmi ...

her sey dert oluyor bazen .. geceleri düşünmedn yapamyrm ..
uff yaa ..

kızlr bide anlşılr mı ya ??
gercek zrdan farkı?? off cıldrcam ..
nasıl anlarlar ki.. hani bi kac kişi demş ya anlaşılmış o gece die... benm kızlgm öle bozulmamstı .. yani ilk ilşkiye girerek dgl..

ilknde kan gelmeşti bnm .. snrasnda bna cisimle zorlattrmstı kendi ellrmle .. ,
sonradan düşünyrm acaba bakire olmadgmı mı düşünmştü ... o zmn kan gelmştii ..
kendi ellrmle bozdum ya .. o yüzden bilmiyorum ilşki anında hemn mi gelr nasl olur ..
:2:

doktorlar anlasılmaz dıyor ve erkekler o kadar akıllı degıl ki kimi kadın dogumcular (erkek doktorlar) bile anlamıyormus muayene sırasında...yaptıracgın flepi işini cok ıyı bılen bırıne yaptıracaksın kı anlayamasın...tabiii inşallahhh hepimizzz en ıyı sekılde bırıne yaptırırız ve rahatlarız..rabbim caresi olmayan bi dert vermezmıs kul'una ben buna ınanıyorum rabbımın ıznıyle bu derttende kurtlcaz

var ya bazen dayanamyrm ya ...
o kdr yarım o kdr eksk hssyrm ki kendmi ...

her sey dert oluyor bazen .. geceleri düşünmedn yapamyrm ..
uff yaa ..

aynı senin gibiyim canımm ne yapalım, ne yapılır ki mücadele etmekten başka...beterin beteri var canım ya en kötüsünü yasamıs olsaydık ve yine en kötüsü aile duysaydı işte orayı düşünemiyorum bile...arada buraya yazıp siz kardeslerimle konustugumda ıyı oluyorum

kızlar korkut arslana gideniniz varmı içinizde ben korkut arslana karar vermemiştim herkes ona çok iyi diyodu yalnız biyerde okudugum yazıda korkut bey kalıcı yaptım diyomus ama hiçbir işlem yapmıyomus düğünden 3 gün önce kontrol diye çağırdıgında geçici işlem yapıyomuş kafam allak bullak oldu kime inanıp kime gitceğimizi şaşırdık kime karar versem tam gidicem bişey denk geliyo korkut arslana dikim yaptıranınız varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…