elif
bende eskişehrdeym sen eskda hangi doktora muayene oldun.
kızlar bende bu olayı yaşayalı 3 yıl oldu. erkek arkşm herzamn destekjçmdi şuanda da evlenmek istior ama ailem tamamen karşı ve istemiorlar bende ailemin baskısı altında eziliorum ve aramz açıldı ve bitti diyeblrm ilşkmzç.
sizce doğrumu yaptım bilemiorum
size göre pskoljm daha iyi çnku bunu yasadgm kişi destekçi oldu bana olmuycaksada benm açımdan olmuycak ailemn yüzünden
ne yapmalym sizce ailemi ikna mı etmelym yoksa bu işlemi yaptırıpn onumemi bakmlıym
elif
bende eskişehrdeym sen eskda hangi doktora muayene oldun.
kızlar bende bu olayı yaşayalı 3 yıl oldu. erkek arkşm herzamn destekjçmdi şuanda da evlenmek istior ama ailem tamamen karşı ve istemiorlar bende ailemin baskısı altında eziliorum ve aramz açıldı ve bitti diyeblrm ilşkmzç.
sizce doğrumu yaptım bilemiorum
size göre pskoljm daha iyi çnku bunu yasadgm kişi destekçi oldu bana olmuycaksada benm açımdan olmuycak ailemn yüzünden
ne yapmalym sizce ailemi ikna mı etmelym yoksa bu işlemi yaptırıpn onumemi bakmlıym
elif
bencede çok saçma flep yapıncamı %60 sansın varmış çok saçma geldi bana. hani herkese yapılıordu .ebru hanm herkese garanti verior ben o izlenmi aldım. bende eskşhrdeym üni mezunuyum .çalşıorum allaha şükür
sende çalşsaydın o eski akşına boyun eğmezdn ona vereceğin ceza onunla konuşmamak bence
okulu bitirp çalşınca yaptırısn.hem bu işlemi ona nie soledin o vicdan azabı çeksn yürek varsa bende sen gibyidim okurken oldu bu olay sabrettm ve çok güzel bi işe girdim maaşmda çok iyi allaha şükr. çok cabaladım ona muhtac olmadım solemedimde bu işlemi yaptrcağımı
var ya bazen dayanamyrm ya ...
o kdr yarım o kdr eksk hssyrm ki kendmi ...
her sey dert oluyor bazen .. geceleri düşünmedn yapamyrm ..
uff yaa ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?