allah yardımcın olsun tatlım gerçekten çok zor bi durum bizde evlilikten döndük olmadı keşke yapmasaydım diyorum gerçi tam olarak ilişkide yaşamadım ama yine aileme karşı suçluluk duyuyorum

allah yardımcın olsun tatlım gerçekten çok zor bi durum bizde evlilikten döndük olmadı keşke yapmasaydım diyorum gerçi tam olarak ilişkide yaşamadım ama yine aileme karşı suçluluk duyuyorum

ne yapalım kim bilebilirdi ki...gözün kapalı sonucta sevıyorsun sevdıgınden gözün görmüyrki kusurları,hataları,yanlışları ama ayrıldıktan ilişki bittikten sonra artık ''içindeki ondan'' sogumak ıcın elinden geleni yaparsın en son gittiginden bu yana bu durum ıcın konu kızlık zrı dikim olunca benımle hep tartısıyordu ve birbirimize karsı yuzumuz acılıyordu hakaret etmeler mi kufur etmeler mi gurur mu bıraktı hasiyet mi bıraktı egr sımdıkı aklım olsaydı hiç birşekilde yapmazdım ama dedikleri gibi olan oldu o gitti evlenmeye gelecegını kurmaya bana da eylül ayında parayı bırıktırıp sana verecem git yaptır dıyor ben bu hafta ıcı yapacaktım onumde ıkı sınav var ve 2 temmuzda memleketıme gıdecegım hangı arayla olurdu kı ebru hanımı aradaım konustum onunla hareketlerımde kısıtlama olur mu dıye yok dedi tekrar bırlıkte oldugum erkek arkadasımla konustuk oda bana eylül ayına bırak dedi yıne de benım dedıklerıme kulak verme ıstıyorsan sımdı parayı bulayım ve gıt yap dedi ben kararsız kaldım ve bu stresle memleketıme gıdemezdım,en ıyısı eylul ayına kalsın dedım daha rahat gıdıp gelmelerım rahat olur diye dusundum öyle işte arkadaşım sadece geçmişe dönüppp kocamann bi KEŞKEEE diyorumm...

aynen tatlım kocaman bi keskelerle yasıcaz

herkes daha küçüksün diyorlar bana!yaşın verdiği birşey mi yoksa aklın ,zamanın sartlarımı bilemiyorum secemıyorum ruh un verdiği bir eylemm i bilmiyorum uyandıgımda her sabah sureklı elim kollarım dizlerim uyusuyor bazen de vijdanımın verdiği durumla da içim içimi yiyor acaba rabbim bütün bunları unutturacak biri cıkartır mı karsımıza zamanla hersey yolnua girer mi..ya da herkesin dediği gibi herşey gerçektende zaman mı ya da bizdemi bitiyor bu durum...galiba herşey bizde bitiyorr...

sen daha önce muayeneye gittin mi canım yani kaç yırtığın olduğunu falan öğrendin mi?

yaşın kaç tatlım bende şuan senin durumundayım sanki yaşayan ölü gibiyim bi farkım yok ben daha yeni ayrıldım bide aynı mahalledeyiz bna zaman bile ilaç olmıcak gibi geliyor.

canım eylülün son haftasında 2o yi bitircem işte..senin içinde uygunsa ben özelden atamıyorum msn var mı

canım ben gittim eskişehrde okudugum ıcın burda gıttım doktora bana yırtıklarının cok oldugunu soyledi ve %60lık bı sans oldugunu soyledı bende kotu oldum agladım hepp bu durumdan nasıl kurtulacaz nasıl cıkıcaz bu işin içinden

Kızlar Seda diye bı arkada vardı o da Ankara'da Ebru Hanım'a yaptırmıştı? Onun durumu ne oldu bilen var mı? Hani daha onceden başka doktora yaptırıp ondan memnun kalmayan bir arkadasdi?

ben ebru zulfıkaroglu dusunuyorumm...ya yorumlara baktımda ıyıce korku basladı disev adlı arakadasımız basına geleni okuyunca kotu oldum ya

ben ebru zulfıkaroglu dusunuyorumm...ya yorumlara baktımda ıyıce korku basladı disev adlı arakadasımız basına geleni okuyunca kotu oldum ya

bende çok üzüldüm o arkadaşımıza ama sonunda güvenilir yerle doktoru bulmuş allah ondan razı olsun bizi yönlendirdi sonuçta yanlış kararlar veren arkadaşlarımızda olabilirdi ebru hanım forumdan okuduğuma göre işini çok iyi yapan bi doktor sanada yakınsa git derim pişman olmazsın çoğu kişi sonucu olumlu aldı çünkü.

evet canım ınsallahh hepimizzz için en ıyısı olurrr ne yapalım ne dıyebılızki bundan baska..evet bana yakın ona gıtcem bende

elif

bende eskişehrdeym sen eskda hangi doktora muayene oldun.

kızlar bende bu olayı yaşayalı 3 yıl oldu. erkek arkşm herzamn destekjçmdi şuanda da evlenmek istior ama ailem tamamen karşı ve istemiorlar bende ailemin baskısı altında eziliorum ve aramz açıldı ve bitti diyeblrm ilşkmzç.

sizce doğrumu yaptım bilemiorum

size göre pskoljm daha iyi çnku bunu yasadgm kişi destekçi oldu bana olmuycaksada benm açımdan olmuycak ailemn yüzünden

ne yapmalym sizce ailemi ikna mı etmelym yoksa bu işlemi yaptırıpn onumemi bakmlıym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…