Yaptıranların anlattığına göre hiç zor bi işlem değil tatlım,o konuda korkma bence..
hiç korkma tatlımm bende senin gibiydim ve hala korkularım var tabi en cokta ya duyulursa dıyorum ama bu konuyu arastıra arastıra bagsıklık kazandım ne yapalım cözüm var ve bu cözümden yola cıkmak gerekıyor kanımca yoksa eger ben ılerde evlenırsem evlenecegım kısıye soylersem eger anlayısla karsılayacagını sanmıyorum ve benım hayatım tehlıkeye girer bu konu ıcın defalarca binlerce kez kahroldum kendı kendımı yıyıp bııtrdım arastıra arastıra doktorları arayark kendıme geldım ve tabi sizlerle konusarak...suan psikolojim cok mu ıyı hayır hıc degıl bırlıkte oldugum ınsan bu ay ıcınde evlenıyor ve bu donem benım ıcın cok zor kendımı sureklı dısarı atıyorum bıseyler bakıyorum arkadaslarımla geziyorum allahtan okuyorum ve ailemin yanında degılım eger tam tersi olsaydı ben daha da kotu olurdum eylül ayında bu işi yapıcam rahatlıyacam allahın ıznıyle hersey yoluna gırecek bı kez hata yaptım asla bı daha yapmam...
allah yardımcın olsun tatlım gerçekten çok zor bi durum bizde evlilikten döndük olmadı keşke yapmasaydım diyorum gerçi tam olarak ilişkide yaşamadım ama yine aileme karşı suçluluk duyuyorum
ne yapalım kim bilebilirdi ki...gözün kapalı sonucta sevıyorsun sevdıgınden gözün görmüyrki kusurları,hataları,yanlışları ama ayrıldıktan ilişki bittikten sonra artık ''içindeki ondan'' sogumak ıcın elinden geleni yaparsın en son gittiginden bu yana bu durum ıcın konu kızlık zrı dikim olunca benımle hep tartısıyordu ve birbirimize karsı yuzumuz acılıyordu hakaret etmeler mi kufur etmeler mi gurur mu bıraktı hasiyet mi bıraktı egr sımdıkı aklım olsaydı hiç birşekilde yapmazdım ama dedikleri gibi olan oldu o gitti evlenmeye gelecegını kurmaya bana da eylül ayında parayı bırıktırıp sana verecem git yaptır dıyor ben bu hafta ıcı yapacaktım onumde ıkı sınav var ve 2 temmuzda memleketıme gıdecegım hangı arayla olurdu kı ebru hanımı aradaım konustum onunla hareketlerımde kısıtlama olur mu dıye yok dedi tekrar bırlıkte oldugum erkek arkadasımla konustuk oda bana eylül ayına bırak dedi yıne de benım dedıklerıme kulak verme ıstıyorsan sımdı parayı bulayım ve gıt yap dedi ben kararsız kaldım ve bu stresle memleketıme gıdemezdım,en ıyısı eylul ayına kalsın dedım daha rahat gıdıp gelmelerım rahat olur diye dusundum öyle işte arkadaşım sadece geçmişe dönüppp kocamann bi KEŞKEEE diyorumm...
ne yapalım kim bilebilirdi ki...gözün kapalı sonucta sevıyorsun sevdıgınden gözün görmüyrki kusurları,hataları,yanlışları ama ayrıldıktan ilişki bittikten sonra artık ''içindeki ondan'' sogumak ıcın elinden geleni yaparsın en son gittiginden bu yana bu durum ıcın konu kızlık zrı dikim olunca benımle hep tartısıyordu ve birbirimize karsı yuzumuz acılıyordu hakaret etmeler mi kufur etmeler mi gurur mu bıraktı hasiyet mi bıraktı egr sımdıkı aklım olsaydı hiç birşekilde yapmazdım ama dedikleri gibi olan oldu o gitti evlenmeye gelecegını kurmaya bana da eylül ayında parayı bırıktırıp sana verecem git yaptır dıyor ben bu hafta ıcı yapacaktım onumde ıkı sınav var ve 2 temmuzda memleketıme gıdecegım hangı arayla olurdu kı ebru hanımı aradaım konustum onunla hareketlerımde kısıtlama olur mu dıye yok dedi tekrar bırlıkte oldugum erkek arkadasımla konustuk oda bana eylül ayına bırak dedi yıne de benım dedıklerıme kulak verme ıstıyorsan sımdı parayı bulayım ve gıt yap dedi ben kararsız kaldım ve bu stresle memleketıme gıdemezdım,en ıyısı eylul ayına kalsın dedım daha rahat gıdıp gelmelerım rahat olur diye dusundum öyle işte arkadaşım sadece geçmişe dönüppp kocamann bi KEŞKEEE diyorumm...
herkes daha küçüksün diyorlar bana!yaşın verdiği birşey mi yoksa aklın ,zamanın sartlarımı bilemiyorum secemıyorum ruh un verdiği bir eylemm i bilmiyorum uyandıgımda her sabah sureklı elim kollarım dizlerim uyusuyor bazen de vijdanımın verdiği durumla da içim içimi yiyor acaba rabbim bütün bunları unutturacak biri cıkartır mı karsımıza zamanla hersey yolnua girer mi..ya da herkesin dediği gibi herşey gerçektende zaman mı ya da bizdemi bitiyor bu durum...galiba herşey bizde bitiyorr...
yaşın kaç tatlım bende şuan senin durumundayım sanki yaşayan ölü gibiyim bi farkım yok ben daha yeni ayrıldım bide aynı mahalledeyiz bna zaman bile ilaç olmıcak gibi geliyor.
Aynı mahallede olmanız kötüymüş canım yaa..
aynen tatlım çok kötüyüm unutmak istiyorum ama bende bıraktığı yarayla unutucağımı sanmıyorum
canım sen hangisine yaptırmayı düşünüyorsun
şişli med flep yaptırıcam tatlım ben
ben ebru zulfıkaroglu dusunuyorumm...ya yorumlara baktımda ıyıce korku basladı disev adlı arakadasımız basına geleni okuyunca kotu oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?