özge19882 arkadaşım yakın zamanda düğün işin var mı senin

şuanlık düğün falan yok tatlım ama biyandan kurtulmak istiyorm hemen yaptırıp biyandan da evlilik olucağı zaman düğüne yakın yaptırıyım diyorum çünkü işlemi yaptırdıktan sonra stresli günler olucak biliyorum. Buarada şişli med in sitesi var ordan bak adrese akın beyin mail adresini bilmiyorum da en sağlıklısı arayıp sorman.

hmmm.bana soracak olursan düğüne yakın bi zamanda yaptır derim çünkü ileride ne olacağı bilinmez insanlık hali insanın başına ne geleci hiç belli olmuyor. ben şahsen düğüne yakın yaptıracam şimdi ortada bişey yok ama hani olursa da düğüne yakın düşünüyorum işte

benim o konuda bi şüphem yok bi kere yaptım o hatayi bidaha asla yapmam sadece flep yaptırıcağım için tutup tutmayacağı konusunda endişelerim var bide çok korkuyorum.

benim o konuda bi şüphem yok bi kere yaptım o hatayi bidaha asla yapmam sadece flep yaptırıcağım için tutup tutmayacağı konusunda endişelerim var bide çok korkuyorum.

Yaptıranların anlattığına göre hiç zor bi işlem değil tatlım,o konuda korkma bence..

hiç korkma tatlımm bende senin gibiydim ve hala korkularım var tabi en cokta ya duyulursa dıyorum ama bu konuyu arastıra arastıra bagsıklık kazandım ne yapalım cözüm var ve bu cözümden yola cıkmak gerekıyor kanımca yoksa eger ben ılerde evlenırsem evlenecegım kısıye soylersem eger anlayısla karsılayacagını sanmıyorum ve benım hayatım tehlıkeye girer bu konu ıcın defalarca binlerce kez kahroldum kendı kendımı yıyıp bııtrdım arastıra arastıra doktorları arayark kendıme geldım ve tabi sizlerle konusarak...suan psikolojim cok mu ıyı hayır hıc degıl bırlıkte oldugum ınsan bu ay ıcınde evlenıyor ve bu donem benım ıcın cok zor kendımı sureklı dısarı atıyorum bıseyler bakıyorum arkadaslarımla geziyorum allahtan okuyorum ve ailemin yanında degılım eger tam tersi olsaydı ben daha da kotu olurdum eylül ayında bu işi yapıcam rahatlıyacam allahın ıznıyle hersey yoluna gırecek bı kez hata yaptım asla bı daha yapmam...

arkadaslar!siz ebru zülfikaroğlu'' hakkında ne dusunuyorsunuz...ben eskısehırde okuyorum gitme konusunda rahat olurum diye dusundum ama eylül ayında kesın bu nu yapacagım inşallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…