ben de kalıcı yaptıracağım artık başka çarem yok keşke mecbur olmasak inanın hem korkuyorum hemm vicdan azabı çekiyorum ama eğer yaptırmassam çok kişinin canı yanacak ailede mecburum yani
Şu dünyaya erkek olarak gelmek varmış.. Ama nerdeeeeeeee
tatlım aynı şey ist22 ile benmde başımda var bende iliski yasamadm ama doktor saat 7 ila 3 izasında yırtıldğnı söyledi ben bi kaç doktora daha gdicem sende öyle yap istersen
bana da tek bi yerde yırtık var dedi ama inanıyorum çünkü görebiliyordum ıkınınca baya bi açıklık vardı yırtılmasa bile zorlama olmaz evlenince kanama da olmaz canım bence.sizde sürtünme gibi olduysa belki zedelenmedir ama bi şey diycemm ebru hanım kan geldi mi dedi kan geldiyse bozulmuştur dedi.bnden 1 damla gelmişti yani.
onu banada söyledi canım demekki seninki küçük bir ameliyat yırtık az onun için öyle demiştir.. banada öyle dedi risk almamak için çağırıyorum demişti canım.. Senin o kadar büyük bir riskin yok demekki.. Ayrıca ben senin yerinde olsam işlem yaptırmam canım. sonuçta tam bir birliktelik olmamış kanama olmasa bile doktora gitsen doktor orda zedelenme olduğunu söyler.. o zamanda evleneceğin kişi sorun yapmaz bence canım..
canım benden de kan geldi ama tam brlesme olmadi evlenince işlemi yaptrmadan kanarmi blemem sende işini şansa brakma derm
rahatladım biraz cloo sana da demişse.kanayıp kanamaya cağını da sordum kanamaz dedi.bi şeyin başı çk az girmiş gibi dedi ondan dolyı vajinan brzck geniş dedi kanamaz dedibir de kan gelmişsse yırtılmıştır dedi..işlemi de 20- 25 dakika da yapacağını söyle di
bnde de birleşme olmadı.benim umudum yok zaten canım olması gereknden biras geniş oram.doktor zaten kendi kendine anlamışssın ama cinsel birlikteliğin olmamış senin dedi.sende bırakma şansa
yapıcak bseyimiz yok artk uzulme
Allah sabır versin güç versin bize ki altından kalkabilelim artık olan oldu
Benim de kan gelmişti :(
canım senin yırtlmadan dolayı genişliceni sanmıyorum herkeste farklılık gösterebilr vajina
ALLAh tan bi çaresi var ya olmasaydı ne yapardık bir de burdan düşünün canm.daha kötülleri de olabilir di.üzülme.için rahat etmiyosa başka doktora git canım
önceki halini de biliyordm cnm ondan böyle konuşuyorum doğru diyosun yırtılmadan dolayı genişlemez ama zorlamadan dolayı vajina genişleyebilir..çizgi gibi kesikler var ikiye bölünmüş gibi birde önceden yoktu
ebru hanımın mailini bilen mesaj atabilirmi rica etsem? yada buraya yazabilrlermi? teşekkürler
Kızlar ben de Ebru Hanım'a flep yaptiranlardanim...iciniz rahat olsun benim kontrolde flep tuttu dedi ve kuzenime de yaptı ve bizzat biliyorum kesin kanaması da oldu ...moralinizi bozmayın ben de Ebru Hanım'a güveniyorum ne zaman cep numarasından arasam ulaştım her doktor bu kadar iligili mı bilmiyorum...ama ben memnun kaldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?