Kendimizden çok ailelerimiz için yaptırıyoruz.. Evlenmesek bile acaba neden evlenmiyo die adını çıkarırlar insanın öyle bir yapıya sahip Türk milleti.. Evlensek bir dert evlenmesek bir dert durumu söz konusu.. Kabul edecek erkekte vardır ama onun da yüzüne vurmayacağı ne malum.. Toplum başka çare bırakmıyo bize..

tatlım aynı şey ist22 ile benmde başımda var bende iliski yasamadm ama doktor saat 7 ila 3 izasında yırtıldğnı söyledi ben bi kaç doktora daha gdicem sende öyle yap istersen

bana da tek bi yerde yırtık var dedi ama inanıyorum çünkü görebiliyordum ıkınınca baya bi açıklık vardı yırtılmasa bile zorlama olmaz evlenince kanama da olmaz canım bence.sizde sürtünme gibi olduysa belki zedelenmedir ama bi şey diycemm ebru hanım kan geldi mi dedi kan geldiyse bozulmuştur dedi.bnden 1 damla gelmişti yani.

canım benden de kan geldi ama tam brlesme olmadi evlenince işlemi yaptrmadan kanarmi blemem sende işini şansa brakma derm

rahatladım biraz cloo sana da demişse.kanayıp kanamaya cağını da sordum kanamaz dedi.bi şeyin başı çk az girmiş gibi dedi ondan dolyı vajinan brzck geniş dedi kanamaz dedi bir de kan gelmişsse yırtılmıştır dedi..işlemi de 20- 25 dakika da yapacağını söyle di

canım benden de kan geldi ama tam brlesme olmadi evlenince işlemi yaptrmadan kanarmi blemem sende işini şansa brakma derm

bnde de birleşme olmadı.benim umudum yok zaten canım olması gereknden biras geniş oram.doktor zaten kendi kendine anlamışssın ama cinsel birlikteliğin olmamış senin dedi.sende bırakma şansa

Benim de kan gelmişti :(

bnde de birleşme olmadı.benim umudum yok zaten canım olması gereknden biras geniş oram.doktor zaten kendi kendine anlamışssın ama cinsel birlikteliğin olmamış senin dedi.sende bırakma şansa

canım senin yırtlmadan dolayı genişliceni sanmıyorum herkeste farklılık gösterebilr vajina

Benim de kan gelmişti :(

ALLAh tan bi çaresi var ya olmasaydı ne yapardık bir de burdan düşünün canm.daha kötülleri de olabilir di.üzülme.için rahat etmiyosa başka doktora git canım

canım senin yırtlmadan dolayı genişliceni sanmıyorum herkeste farklılık gösterebilr vajina

önceki halini de biliyordm cnm ondan böyle konuşuyorum doğru diyosun yırtılmadan dolayı genişlemez ama zorlamadan dolayı vajina genişleyebilir..çizgi gibi kesikler var ikiye bölünmüş gibi birde önceden yoktu

tatlm bende o kesklerdn 2tane var iste doktor cizerek gosterdi eve geldgmde de baktm gordm ama suda var ıkınınca gozukuyo buda vajinanın genslemesine sebep oluyo acaba tamamen yırtlms kzlık zarı kac tane yondn yırtılır?

Kızlar ben de Ebru Hanım'a flep yaptiranlardanim...iciniz rahat olsun benim kontrolde flep tuttu dedi ve kuzenime de yaptı ve bizzat biliyorum kesin kanaması da oldu ...moralinizi bozmayın ben de Ebru Hanım'a güveniyorum ne zaman cep numarasından arasam ulaştım her doktor bu kadar iligili mı bilmiyorum...ama ben memnun kaldım...

aylın kac yırtıgın vardı ne zaman yaptırmıstın.ya bende 3 yırtık var tutmaz dugun oncesı cagırmak zorunda kalır dıye korkuyorum.bırde ebru hanım zarı dıkıyormu eskılerı bırlestırıyormu yoksa bazı doktorlar yenı bır zar dıkıyormus oraya oylemı yapıyor sana herhangı bırsey dedımı?aslında ıcımden ebru hanm gecıyor ama dugun oncesı asla gıdemem kesın kontrolumde tutacağından gitmeyeceğinden emin olsam bugun yanındayım ama..o yuzden soruyorum hanı yırtıyıgın cokmuydu? daraltmada yaptı mı?kuzennın durumu neydı.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…