kızlar siz yaptıdınız mı
Ben de Akın Beyi düşünüyorm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar siz yaptıdınız mı
kızlar kusura bakmayın çalışıyorum ara ara girebiliyorum anca neden akın bey bi fiyat söyledimi size.
hadi hayırlısı bakalım ne yapcak.ne zamana aldın canım
Fiyatı geçici 1000 kalıcı 1300 cnm Akın Bey'in.. Genelde iyi olduğu söyleniyo, Korkut Beyde iyi ama karar senin
pazartesi gününe aldım canım o gune kadar doluymuş muayene için aldım randevuyu
canım sen flep yöntemi mi düşünüyorsun
özge19882 arkadaşım yakın zamanda düğün işin var mı senin
şuanlık düğün falan yok tatlım ama biyandan kurtulmak istiyorm hemen yaptırıp biyandan da evlilik olucağı zaman düğüne yakın yaptırıyım diyorum çünkü işlemi yaptırdıktan sonra stresli günler olucak biliyorum. Buarada şişli med in sitesi var ordan bak adrese akın beyin mail adresini bilmiyorum da en sağlıklısı arayıp sorman.
hmmm.bana soracak olursan düğüne yakın bi zamanda yaptır derim çünkü ileride ne olacağı bilinmez insanlık hali insanın başına ne geleci hiç belli olmuyor. ben şahsen düğüne yakın yaptıracam şimdi ortada bişey yok ama hani olursa da düğüne yakın düşünüyorum işte
benim o konuda bi şüphem yok bi kere yaptım o hatayi bidaha asla yapmam sadece flep yaptırıcağım için tutup tutmayacağı konusunda endişelerim var bide çok korkuyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun işimiz çok zor kızlar.
bu mereti yaptırsak ayrı bir dert yaptırmasak ayrı bir dert