İnşallah inşallah iyidir bakalım o kadar para verdim boşa gitmezse iyi tutmazsa zaten düğün öncesi geçici yaptırmayı düşünüyorum kalıcı para biriktiremem tekrar

Delik bir tane ama kabarık kabarık duruyor ve orası dolu ama etler duruyor parça parça değişik yani herkesin mi öyle bilmiyorum iyileşme aşamasında olduğu için mi acaba yoksa iyilesenlerin orası hep düz..
Flep yöntemini yapan doktorun doku kesimiyle alakalı sanırım bende kabarık değil çünkü düz orası ama kalın mı ince mi bilmiyorum

Arkadaşlar son yorumlarda da görürsünüz 7 Eylül de kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdım ve bugün 45.gun doktorum kontrol etti tutmadı diye düşünürken ben doktorum her şey mükemmel bir daha gelmene gerek yok dedi çok mutlu rabbim hepimizi affetsin ve bir daha yaşatmasın Ankara'da Meral sönmezere yaptırdım ben

Herkese merhaba eskilerden kim var arkadaşlar sanırım çoğu kişi sonuç aldı inşallah

Kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırıp başka doktora muayene olduğumuzda acaba anlaşılır mı dikim olduğu daha önce deneyimleyen var mı

Ben ekim ayında turgay beye kalıcı yaptırdım kontrole gitmedim henüz 6 haftam doldu ama kendim baktığımda tuttu diye düşünüyorum bir sağlıkçı olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…