Bunun adı resmen tecavüz. Size bunu yapan adamı hayatınızdan tamamen çıkarmalısınız bence hatta şikayetçi olmalısınız. Bir de hangi akla hizmet sizinle doktora kadar gelip evet bozuldu diyebiliyor. Madem yaptı arkasında dursaymış keşke. Kontrol ettirmek istemenize bile engel olsaymış eğer seviyorsa ama o da güven vermiyor hiç.Ben isteyim dışında ilşki oldu güvendiğim diyoruz hep ama sadece beraber biraz kafa dağıtmak istemiştik ve ben sızmışım ölü gibi oda bundan yararlanıp yapmış istediğini hiç gram hissetmedim kimse inanmıyor ama öyle sonrasında panik oldum bizim bir ilçede özel bir kilinge gittim bozulup bozulmadıgndan emin olmak istedim o beni götürdü oda diyor bilmiyorm ama kan gelmişti zedelenmiş diye düşündüm ama doktor bozulmuş dedi işlem istersen yaparım dedi bende o panikle hiç araştırmadan kabul ettim ertesi gün gittim işlem oldum sonra bir iki ay sonra başka doktora göründüm geçici yapmış dedi ve sen kaç dega ilşkiye girdin dedin genişlemiş halbuki öyle birşey yok tek bri sefer oldu hayatmın hatası oldu işte istemim dışında şimdi çok kararsızım ne yapacağım bilmiyorum kafama çok takılıyor korkuyorum bir evlilik planım yok ama kabus gibi çöktü
Bunun adı resmen tecavüz. Size bunu yapan adamı hayatınızdan tamamen çıkarmalısınız bence hatta şikayetçi olmalısınız. Bir de hangi akla hizmet sizinle doktora kadar gelip evet bozuldu diyebiliyor. Madem yaptı arkasında dursaymış keşke. Kontrol ettirmek istemenize bile engel olsaymış eğer seviyorsa ama o da güven vermiyor hiç.
Hayır onu kim diyor ki eğer çift kat flep yaptırırsan ilişki çok zor olur. tek kat kalıcı da öyle bi problem yaşayacağını zannetmiyorum benZamanım var ama bazı yorumlarda işte kalıcı olunca ilişkiye girilemiyor diye yazmışlar tereddütte kaldım o yüzden doktorlara soruyorum öyle bir şey yok diyorlar bilmiyorum geçici de bulunduğum yerde doktor yok zamanım olur mu yapmaya bilmiyorum kafam çok karışım
Meral sönmezere yaptırdım Çarşamba günü tekrar çağırmasında sıkıntı yok zaten Ankara'da yaşıyorum ama inşallah tutarYa turgaya yada fatihe yaptir derim ,ankarada kiler dugube yakin tekrar cagiriyir dediler
İstediğin kadar geçici olursunKızlar bir kez kalıcı işlem okuduktan sonra tutmazsa tekrar kalıcı yaptırabilir miyiz ya da geçici ? Lütfen cevap verin kalıcı kızlık zarı dikimi oldum 6.gunum
Kızlar arkadaşım çift kat flep oldu turgay karakayada 3 ay sonra evlendi düğünü oldu ve birlikte olamadılar turgay beye mesaj attığında çok dar olmuş açılması lazım yazmış başka doktora gitmek zorunda kaldı şehir dışında olduğu için ve gittiği doktor bu nasıl bişey daha önce görmedim demiş anlattığında da penisin kıvrılarak gireceği yer yok açıklık yok ve çok kalın iyiki zorlamamışsınız idrar deliğine zarar verirdi demiş ameliyat oldu diktiği yeri almış eşine söylememiş biiey doğuştan demiş atlattı ben ebaskoda yazdım silindi hemen burdan yazdım o yüzden yani başka doktora gitmekte kontrol etmekte fayda var bi doktor mukemmel olamaz ve böyle durumlarda yaşanabilir dikkatli olun derimBenim gibi ben yorum yaptım silindi olumsuz sonuç aldığımı yazmıştım
Nasıl parça parça ve kapalı delikler birden fazla mıArkadaşlar benim birinci ayım kalıcı dikim yaptıralı parça parça duruyor kapalı ama neden bilen var mı özelden de yazabilirsiniz lütfen yardımcı olun
Delik bir tane ama kabarık kabarık duruyor ve orası dolu ama etler duruyor parça parça değişik yani herkesin mi öyle bilmiyorum iyileşme aşamasında olduğu için mi acaba yoksa iyilesenlerin orası hep düz..Nasıl parça parça ve kapalı delikler birden fazla mı
Ankaradakiler kaliciyi yapamıyor kendimden biliyorum tutmuş gibi hissetmiyorum bence geçici yaptır kurtul Kalıcı istiyorsan Turgay hocaya gitKızlar kafam o kadar karıştı ki artık :/ Esra Çanuk Cömert hakkında fikri olan var mı yardım edin nolurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?