Malatyalı br arkdşm var orda bir doktor önerdi iiyi diye ama kimse burdan da cevap vermiyor ki lütfen orda işlem olan varsa söylesin yine aynı sorunun yaşamak istemiyorum bir kere başıma geldi zaten

Ankara’da Esra Demir yüzere işlem olan var mı

Bunun adı resmen tecavüz. Size bunu yapan adamı hayatınızdan tamamen çıkarmalısınız bence hatta şikayetçi olmalısınız. Bir de hangi akla hizmet sizinle doktora kadar gelip evet bozuldu diyebiliyor. Madem yaptı arkasında dursaymış keşke. Kontrol ettirmek istemenize bile engel olsaymış eğer seviyorsa ama o da güven vermiyor hiç.

Çıkardım zaten ama ne fayda olan bana oldu durmadı arkamda çekip gitti Allah büyüktür kim bu yazıyı görüyorsa bilip bilmediğiniz bir şey içmeyin kimsenin yanında ben yaşadım siz yaşamayın . Şuan tek derdim bu meseleden kurtulmak başka bir şey istemiyorum tek hatam Güvenmek oldu eğer isteyerek yapsaydım yine bu kadr zoruma gitmezdi ama yaşanması gerekiyormuş yaşandı lütfen nerden sonuç alabilirim bilen biri varsa yazsın Malatya’da arkdşm var o destek olsun diye orda olmak istiyorum yaptıran varsa orda lütfen yazsın

Mesajları nasıl siliyoruz bilgisi olan var mı

Hayır onu kim diyor ki eğer çift kat flep yaptırırsan ilişki çok zor olur. tek kat kalıcı da öyle bi problem yaşayacağını zannetmiyorum ben

Merhaba bugün 2 saat önce Meral sonmezere kalıcı kızlık zarı dikimi ameliyati oldum 2 ay sonra kontrolüm var şu an otobüsteyim evime gidiyorum oturmakta sıkıntı yok ama anı hareketler etme dedi.

Kızlar bir kez kalıcı işlem okuduktan sonra tutmazsa tekrar kalıcı yaptırabilir miyiz ya da geçici ? Lütfen cevap verin kalıcı kızlık zarı dikimi oldum 6.gunum

Kızlar merhaba 16. Günde şişlik gerginlik hissetmek normal midir, idrarı yapaken de sanki orası şiş gibi hissediyorum

Benim gibi ben yorum yaptım silindi olumsuz sonuç aldığımı yazmıştım
Kızlar arkadaşım çift kat flep oldu turgay karakayada 3 ay sonra evlendi düğünü oldu ve birlikte olamadılar turgay beye mesaj attığında çok dar olmuş açılması lazım yazmış başka doktora gitmek zorunda kaldı şehir dışında olduğu için ve gittiği doktor bu nasıl bişey daha önce görmedim demiş anlattığında da penisin kıvrılarak gireceği yer yok açıklık yok ve çok kalın iyiki zorlamamışsınız idrar deliğine zarar verirdi demiş ameliyat oldu diktiği yeri almış eşine söylememiş biiey doğuştan demiş atlattı ben ebaskoda yazdım silindi hemen burdan yazdım o yüzden yani başka doktora gitmekte kontrol etmekte fayda var bi doktor mukemmel olamaz ve böyle durumlarda yaşanabilir dikkatli olun derim

Arkadaşlar benim birinci ayım kalıcı dikim yaptıralı parça parça duruyor kapalı ama neden bilen var mı özelden de yazabilirsiniz lütfen yardımcı olun

Kızlar kafam o kadar karıştı ki artık :/ Esra Çanuk Cömert hakkında fikri olan var mı yardım edin nolurr

Bence sende hemen karamsarlığa kapılma N natasharolami belki de iyi olacak. Bilmiyorum işin içinde bi insanım aslında basit bi işlem neden yapamasınlar ki iyi düşünelim iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…